Anonimen
|
Ah, kr nimam časa ... v službi norišnica, doma dost dela, skoz se nekej lovim, komaj kaj časa za počitek, kaj šele za forum :( Slabosti so malo pojenjale, manj mi je slabo, vendar več bruham ... danes zjutraj sem bila že v avtu, sem se že hotla odpeljat, pa sem mogla nazaj na wc bruhat :( Pri meni NIHČE ne sumi, pozna se mi ne, delam vse, tud tiste mogoče malo bolj "rizične stvari" sem počela, ki jih marsikatera ne bi, ker enostavno ne bova nikomur povedala do NS. Sicer pa nisem bolna, dobro sem se počutila, sem pa vedela, kako kaj počet, da zavarujem sebe ins vojo pikico ...Ko bom res iz najhujšega in bodo prvi trije meseci za mano ...tako sva nardila v prvo, tako bova naredila zdaj ... Je pa res, da bo potem presenečenje toliko večje, ker enega dojenčka v družini že pričakujemo, ker sta povedala takoj ko sta zagledala plusek, ne vem sicer, kdaj ima rok, samo ko je ona povedala, sem jaz bila že v enem 6. tednu, torej bom jaz prej rodila, pa še nihče ne ve, res bo smešno ;) Šibam zdej, imam ene nujne stvari danes za narest, pa me čas priganja, se še beremo ;) Papa, Ana
|