|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
23.8.2012 10:39:15   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Cherish

Tippi, saj tako tudi jaz mislim. Ponavadi je vse drugače, kot so sanje, jaz pri sebi vem, da so sanje posledica mojih skrbi čez dan. Podobno je bilo pred poroko, ko sem vsaj enkrat na teden sanjala, da je šlo kaj narobe, na koncu pa se je vse izteklo popolno user posted image

Pri nas končno dežuje, se že malo boljše počutim... Ta vročina je res neznosna.

Lp

Končno! Tale dež je pa ta hip boljši od orgazma. prisežem! user posted image

(odgovor članu Cherish)
Neposredna povezava do sporočila: 401
23.8.2012 12:31:46   
chatarinchy
Heyyy :) ponosno in srečno se pridružujem aprilčicam tudi jaz :) UPAM da bo tokrat vse ok, saj sem pri mojih letih (23) imela že 2ss in sem seveda mal v skrbeh!

po mojih izračunih naj bi bila noseča slabih 5 tednov, datum zadnje M je bil 20.7. predviden datum poroda pa po mojih izračunih 25.4.2013 user posted image

mi je kar uzelo nekaj časa da sem prebrala vse poste, da sem vsaj malo na tekočem hihi user posted image
opazila sem da ste vse zelo utrujene in lene - kaj bi dala jaz da bi bila na vašem mestu, da se že malo spočijem - jaz sem ravno kontra - hiperaktivna, skos morm nekaj delati, moj se že kar malo jezi name naj se umirim, hehe... pa full slabo spim, mogoče po 4 ure na noč - nemorm spat skos se zbujam, mučijo me seveda občasne slabosti ampak nič kaj pretiranega, pa tudi hitro mine, počutim se napihnjeno kot da bom lihkar počila in pa malo me bolijo prsi, to je pa vse od mojih znakov nosečnosti zaenkrat.

prvi pregled imam komaj 11.9 in že kar vidim kako se bo vleklo... še dobro da grem za 4 dni umes malo na dopust da hitreje mine.

je kakšna nosečka iz gorenjske tukaj? zasledila sem en post od *mavrice* da prihaja iz tolmina, vendar se kasneje ni več javila kolikor sem videla, ker tudi sama prihajam iz tistih koncev, ampak sedaj živim na gorenjskem... tako da *mavrica* če si še tukaj se oglasi user posted image

drugače pa ISKRENE ČESTITKE VSEM user posted image in seveda tistim ki še čakate želim čimprejšnjiuser posted image user posted image !!!!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 402
23.8.2012 13:10:56   
oska

Punce tko zalostna sem s pregleda.Drugace je vse ok, se je videla vrecko.Naslednji pregled mam 13.9.problem je pa moj pritisk,sem ga mela 142/95.Sem dobila napotnico za internista in sem tudi ze klicala.EKG mi bojo nardil pa napravo za pritisk bom mela 24 ur gor.Tko bedno se pocutim..Grem mal pocit,pa pol se kaj napisem.A ma katera izkusnjo s trm?lp

(odgovor članu Cherish)
Neposredna povezava do sporočila: 403
23.8.2012 13:11:59   
Tippi
Čestitke chatarinchy! Držim pesti, da bo tokrat šlo vse tako, kot mora it. Si zaslužiš!
Nikar si ne želi vsakodnevnih slabosti, ki nas kar dobro zdelajo. Srečnica si! Naj tako ostane do konca! Meni so se slabosti u bistvu začele šele po 5 tednu, in še vedno trajajo. dva dni je bilo zdaj kar solidno, sem mislila, da sem iz hudega ven, pa očitno še nisem. zdaj mam že dve uri bruhico na vrh grla user posted image Upam, da se vsaj do zvečer umiri, da bom lahko kolikor toliko dobro spala.

napihnjenost nas pa kar vse muči user posted image

(odgovor članu chatarinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 404
23.8.2012 13:14:09   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: oska

Punce tko zalostna sem s pregleda.Drugace je vse ok, se je videla vrecko.Naslednji pregled mam 13.9.problem je pa moj pritisk,sem ga mela 142/95.Sem dobila napotnico za internista in sem tudi ze klicala.EKG mi bojo nardil pa napravo za pritisk bom mela 24 ur gor.Tko bedno se pocutim..Grem mal pocit,pa pol se kaj napisem.A ma katera izkusnjo s trm?lp

Boga user posted image Upam da se ti uredi. Jaz nimam izkušenj z visokim pritiskom. Mogoče bo katera druga kaj več vedela. Jaz mam pa probleme z nizkim 90/50, ali pa še nižjim user posted image

Čestitke za vrečko, na naslednjem pregledu bo že srček! user posted image

(odgovor članu oska)
Neposredna povezava do sporočila: 405
23.8.2012 14:00:36   
chatarinchy
hvala tippi! :) - saj vem da si že sigurno pisala, toda bi te vseeno vprašala v katerem tednu si, da ne berem še 1x vsega nazaj? :)
poskušam biti pozitivna, vendar ko hormončki divjajo ti pride vse možno na misel, sploh če si že kdaj imel slabo izkušnjo, se pa tolažim s tem da so mi po 2 SS odkrili pregrado na maternici in mi jo tudi odstranili, tako da za splave krivim pregrado čeprav je gin. rkla da je to le ena od opcij za moje ss-je) in si vbijam v glavo da tokrat pa bo! :))

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 406
23.8.2012 14:13:44   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: chatarinchy

hvala tippi! :) - saj vem da si že sigurno pisala, toda bi te vseeno vprašala v katerem tednu si, da ne berem še 1x vsega nazaj? :)
poskušam biti pozitivna, vendar ko hormončki divjajo ti pride vse možno na misel, sploh če si že kdaj imel slabo izkušnjo, se pa tolažim s tem da so mi po 2 SS odkrili pregrado na maternici in mi jo tudi odstranili, tako da za splave krivim pregrado čeprav je gin. rkla da je to le ena od opcij za moje ss-je) in si vbijam v glavo da tokrat pa bo! :))

V 8. tednu sem zdej. :)
Poskušaj biti čim bolj pozitivna, ja! Glede na pregrado, ki so ti jo odstranili, bo zdaj šlo vse gladko. boš videla! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 407
23.8.2012 15:59:28   
chatarinchy
hvala Tippi, te držim za besedo hihihi :)
punce koliko ste pa stare pa s kje prihajate če ni skrivnost?
vem da je blo sicer že nekaj govora na to temo ampoak useeno... user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 408
23.8.2012 16:36:11   
nadinne
Živjo aprilčice.
No pa sem dočakala ponoven pregled...tokrat se je plod že lepo videl...srček lepo bije, sem v 8 tednu. Tako da moj pdp je 8.4. (za seznamček). Dobila sem materinsko knjižico (je enaka kot 2 leti nazaj user posted image ) in pa kup napotnic za laboratorij...no to pa je bilo novo, ker zej so mi dali pregledat kri še za milijon drugih zadev...jutri pokličem za rezultate in upam d abo vse ok.
Kar se mojega počutja tiče je malo boljše, edino noro sem lačna ves čas in težko karkoli po grlu spravim. Slaboti so pa malo popustile, upam da tako ostane!
oska o jej...noa pa saj lahko pa da je vse ok in so te samo živci izdali...jaz imam v pri zdravnikih vedno zelo višji pritiks kot običajno, tako da ga vedno merim doma..npr. danes so mi ga izmerili 140/90 in je bilo ok. Res pa je da imam že v štartu nekoliko višji pritisk, predvsem zaradi debelosti (moj normalen pritisk je 130/90). Kadar sem zelo živcna mi namerijo zgornjega tudi 170 ali 180! Kaj pa če si ga doma meriš? To bo najbolj realno.

Kaj ste vse načvekale ne vem...nimam časa vsega brat...itak je pa tko vroče da imam ves čas vse štiri od sebe...današnji dež je takooo pasal user posted image

Lepo se imejte vse skupaj...vas spet preberem ko pridem za komp user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 409
23.8.2012 16:50:37   
oska
Zdejle sem pocivala in sem si sla merit pritisk in sem ga imela 123/85.Sem ze sestri rekla,da mam sindrom bele halje,pol pa se G.Pa je G rekel, da bolje da preverijo.Imam pa ze v petek EKG, ker pulz sem pri G imela 103,zdejle doma pa 95.Sem mal brala o tej neslani dieti,po moje bom nanjo presaltala.Sej zdej sem pomirjena,ko vidim kolk je pritisk doma.Moram pa 2 krat na dan merit in si zapisovat.Dopoldne dez,zdej pa spet kuri...Upam, da bo kmalu bolje,da se bo vsaj lazje dihalo.Lp

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 410
23.8.2012 18:28:39   
chatarinchy
glede pritiska se kar pomiri.. tudi jaz pa čeprav nevem zakaj imam pri zdravnikih VEDNO povečanega in pravtako pulz... doma pa vedno normalno... sem sama sebi smešna :)

jaz pa že komaj čakam na prvi pregled... tako se vleče... moram se z nečim zaposlit da ne bom samo o tem razmišljala...

(odgovor članu oska)
Neposredna povezava do sporočila: 411
23.8.2012 19:26:18   
*mavrica*
Ta nosečnost je res smešna, kar se hrane tiče...en moment mi ful diši določena hrana, si jo grem nardit in v tistem momentu me že mine user posted image . Danes sem končno prišla do moje že nekaj dnevne želje...piščanca v smetanovi omaki z rižem! user posted image To sem sanjala zdej že neki dni! Na splošno se pa kr okej počutm, slabost je sicer še, pa utrujena sem, ma hujšga ni.

Chatarinchy: Evo me, sm pa res nekoliko manj aktivna kot druge user posted image . Jst tud ne živim v Tolminu že neki cajta, tko da se v tistem koncu bl ne moreva srečat user posted image .S kje pa si?

Lp, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 412
23.8.2012 19:42:22   
chatarinchy
drugače sem iz slapa ob idrijci (sigurno poznaš te konce) ampak sem preseljena na gorenjsko :) verjamem pa da če se že midve ne poznava imava sigurno kakšne skupne znance user posted image

(odgovor članu *mavrica*)
Neposredna povezava do sporočila: 413
23.8.2012 19:44:24   
chatarinchy
hehe pri meni je pa problem ker mi hrana skos diši in bi pojedla vse kar vidim!! -pa šele 5 teden je... kaj še bo user posted image sicer sem suhe postave 49kg ampak če bom s to mojo hrqano tko nadaljevala ne bom več dolgo suhica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 414
24.8.2012 7:59:58   
Cherish
Glede hrane sem tudi jaz čisto zmešana, enkrat sladko, spet slano itd. Napihnjenost pa me tudi muči, ene hlače me že tiščijo, pa sem komaj v sedmem tednu! Kaj pa glede prebave, ima še katera težave z zaprtostjo? Jaz sem že itak bolj nagnjena k temu, zdaj pa so se stvari še poslabšale...

Včeraj sem veselo novico povedala moji sestri in bila je presrečna! Zdaj se tudi meni vedno bolj dozdeva, da je vse res user posted image

Lep sončen dan!

Neposredna povezava do sporočila: 415
24.8.2012 8:01:51   
Tippi
Nadine na isti dan imava PDP user posted image Jaz pa materinske še nimam user posted image Verjetno jo bom dobila na naslednjem pregledu, ki je še zelooooooooooooooo daleč (12.9.) Cajt se kar nikamor ne premakne in zaradi teh vsakodnevnih slabosti nimam nobenega pravega veselja do nosečnost user posted image Komaj čakam, da me bo slabost minila (upam, da me bo), da bom lahko potem zares uživala v nosečnosti. Pa še to, da nisem še povedala v službi, me tud malo mori, ampak čakam na NS, da bo vse ok, in potem najavim.

Neposredna povezava do sporočila: 416
24.8.2012 8:04:35   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Cherish

Glede hrane sem tudi jaz čisto zmešana, enkrat sladko, spet slano itd. Napihnjenost pa me tudi muči, ene hlače me že tiščijo, pa sem komaj v sedmem tednu! Kaj pa glede prebave, ima še katera težave z zaprtostjo? Jaz sem že itak bolj nagnjena k temu, zdaj pa so se stvari še poslabšale...

Včeraj sem veselo novico povedala moji sestri in bila je presrečna! Zdaj se tudi meni vedno bolj dozdeva, da je vse res user posted image

Lep sončen dan!

Jaz sem napihnjena že tri tedne (zdej sem v 8). problemi s cunjicami se kar vrstijo user posted image Glede zaprtosti, jaz sem več ali manj na sadju, ker mi drugo itak ne paše, pa cca. 4 dcl donata spijem na dan, tko da nimam težav. poskusi z donatom! Je pa res, da moraš potem okolico pripravit na golobčke, ki jim kar ni konca user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 24.8.2012 8:05:09 >

(odgovor članu Cherish)
Neposredna povezava do sporočila: 417
24.8.2012 11:03:59   
chatarinchy
jaz se morm pa pohvalit, da teh težav na srečo (še) nimam... ma pa zanima če še katero zjutraj ko se zbudi črviči in kar malo boli trebuh?? že 3 dni zapored se mi dogaja da me zjutraj trebuh matra.. potem je pa ok čež dan...

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 418
24.8.2012 11:22:24   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Nadine na isti dan imava PDP user posted image Jaz pa materinske še nimam user posted image Verjetno jo bom dobila na naslednjem pregledu, ki je še zelooooooooooooooo daleč (12.9.) Cajt se kar nikamor ne premakne in zaradi teh vsakodnevnih slabosti nimam nobenega pravega veselja do nosečnost user posted image Komaj čakam, da me bo slabost minila (upam, da me bo), da bom lahko potem zares uživala v nosečnosti. Pa še to, da nisem še povedala v službi, me tud malo mori, ampak čakam na NS, da bo vse ok, in potem najavim.

men je kr lažje ko berem da nisem edina....prov razumem te...ne morš uživat v nosečnosti in z nasmejanim obrazom okol hodit če maš pa skos tist cmok na konc grla....jst sem tut čist boga..prov na živce mi gre ta občutek....pa je bilo pri tamalih isto...pa se kr ne navadišuser posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 24.8.2012 11:23:18 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 419
24.8.2012 12:01:01   
doberdan
IZVIRNO SPOROČILO: **axa**

imam eno uprašanje. nevem točno ali je že katera načela to temo ampak zanima me kako uskladite enega otroka pa novo  nosečnost, da ne omenim da imam stalno slabost.

Ko cel teden slabo spi in se zbuja dvakrat ponoči (2 leti ima), zelo težko. :( Sicer pa je očka zlata vreden in gresta skupaj ven ipd. In se update od mene: ko sem že proslavljala konec slabosti, so spet udarile na polno. A ne bi zdaj moralo že ponehat?

(odgovor članu **axa**)
Neposredna povezava do sporočila: 420
24.8.2012 12:08:42   
Tippi
Sisy držim pesti, da nam hitro mine!user posted image
doberdan nehalo naj bi se po prvem trimesečju, ni pa nujno. ene so revčke celo nosečnost. Jaz res srčno upam, da nisem med njmi! In naj še eno slišim, češ kako lep čas je nosečnost in kako je vse oh in sploh, jo glih nekam sunem user posted image Ne, ni vedno. Ta nosečnost pri meni mi je samo v teh osmih tednih že tolk štale naredila, da se bom, če se bodo res nehale slabosti pri treh mesecih, glih do poroda pobrala!

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 421
24.8.2012 13:38:27   
1bebika
user posted image user posted image Kako ste dobre. Pa je de je nosečnost najlepše obodbje. v 1. noselnpst mi je bilo slabo 4 mesece, dvakrat sem pristala v bolnici, tiščalo me je kar naprej, en mesec in pol pred porodom nsiem spala niti minute.... Te žareče nosečnice so iz reklamuser posted image user posted image . Tako kot vse zadovljne, nasmejane mamice z vozički, ki so v resničenm žviljenju neprespane, zaskrbljene zaradi tega ali onega.... Da ne bo pomote, biti mama je res najlepše na svetu, a to niso same lepote, je tudi mnogo skrbi in trenutkov ko bi vse poslal nekajuser posted image . Moj fantič, ki je totoalni zaspanec in nam je do sedaj ukradel (razen nosečnsoti) le 3 noči, danes ni spal, ker se je prehladil in tako sem kot cuuuuunja. Pa še v službo moram zdej laufat. Evo, zdej ko sm mal nafilozofirala... Končno gremo na dopust in upam, da bo res popoln odklop od moje službe in ko pridemo nazaj, me končno čaka prvi pregled.
Uživajteuser posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 422
24.8.2012 13:41:51   
chatarinchy
žđareče nosečnice reklam - hehehe user posted image user posted image user posted image prav imaš :)
čeprav (trkam na les!) meni res ni hudega... upam da bo tako ostalo, samo ta bolečina v trebuhu zjutraj k se zbudim me skrbi - a se res to nobeni ne dogaja??

(odgovor članu 1bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 423
24.8.2012 13:50:32   
rožica5
Oj! Čist sm pozabila, kako grozno nikakav si, ko si noseč. Jaz sem res ko ena cunja. Moj dopust se pa počasi izteka in po eni strani se veselim, da grem nazaj, ker upam, da se bom v službi tako zamotila, da bom mal pozabila na slabosti, če bo pa še slabš, bo pa kriza. Ah ja. Ampak sam da bo z detecem vse o.k. in bo. Nestrpno že čakam sredo in prvi pregled! Mi pa začuda zaenkrat nič sladkega ne paše, jedla bi samo kruh in kakšno salamo. Že vidim, da se bojo spet kilce nabrala, čeprav sem si zabičala, da več k 10 kg ne sme it gor :) Me pa nekaj zanima. Ali ima mogoče katera izkušnje z akopunkturo v nosečnosti in potem lažjim porodom? Sama sem namreč našega prvega otročiča tako doooolgo in grozljivo težko rojevala, na koncu je bla tud že totalna panika, ker mu je grozljivo padel pulz, pa vakum ... da bom tokrat razmislila in se pozanimala o vseh možnih lajšanjih bolečin in možnostih hitrejšega poroda. Že sedaj se bojim, da bom na koncu totalno napsihirana zarad poroda. Držite se!

(odgovor članu 1bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 424
24.8.2012 13:52:09   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: chatarinchy

žđareče nosečnice reklam - hehehe user posted image user posted image user posted image prav imaš :)
čeprav (trkam na les!) meni res ni hudega... upam da bo tako ostalo, samo ta bolečina v trebuhu zjutraj k se zbudim me skrbi - a se res to nobeni ne dogaja??

Mene ves čas nekaj žuli. Včasih kot krč, včasih kot predmenstrualna bolečina, včasih je ostro, včasih blago, včasih nič. Je povsem normalno, ker se razteza maternica.

Če je bolečina res kratkotrajna, samo v obliki zbodljaja, in potem 24 ur spet nič, do naslednjega jutra, po moje ni razlogov za preplah. Ene ženske ful čutimo vsako spremembico, ene pa sploh nič. Če bi te pa fejst krčilo, da bi bila bolečina neznosna in da bi predolgo trajala al pa da bi se ti večkrat ponovila, bi pa jaz na tvojem mestu šla k zdravniku.

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?