|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Avgusta
12.8.2012 18:13:56   
Lanaia90
Jaz sem med mlajšimi, 22 let imam.. zdaj v avgustu imam še 2 izpita, potem pa me čaka diploma na faksu. Z mojim živiva skupaj in urejava stanovanje. Zadnje dni kar ne vem, a bi nadaljevala s poskušanjem za otročka, ali bi počakala še toliko, da dobim službo in sem redno zaposlena.. samo kaj ko se bojim, da bom potem čakala še kar nekaj let do te redne službe user posted image z otročkom pa tudi nočem toliko odlašat, moj materinski čut se je zbudil že kakšno leto nazaj in zdaj mi ne da miru. Moj ima sicer dobro plačo in nam ne bi nič manjkalo, samo se mi zdi da se moji in njegovi domači ne bi preveč strinjali s tem.. Imam tudi nekaj svojih dohodkov od pokojnine po očetu dokler sem študentka, ampak vseeno ne maram, da bi kdo drug plačeval za stvari zame. Ko gresta ta dva izpita mimo si bom poiskala kakšno študentsko delo. Eh, zapleteno je. Včasih sem tako, spet drugič pa ne morem dočakat dne, ko naj bi dobila mestruacijo, in ko pride sem tako razočarana..

(odgovor članu tana01)
Neposredna povezava do sporočila: 401
12.8.2012 20:14:05   
Tammyv
No moja je tudi prišla en dan prej.Zadnjih par mesecev imam ful zmešane cikle, ponavadi sem dobila M na 26-27 dni, zdaj pa na 23 in stalno imam pred M rjave izcedke. Ce naslednji mesec spet pride se bom naročila na pregled. Drugače sem stara 33 in imam za sabo en ss-dvojčka v lanskem letu. Potem sem bila na operaciji pregrade in naj bi bilo vse ok.
Sem pa ta mesec prvič delala ovulacijske teste in nič pokazalo, cel čas je bila samo komaj vidna druga črtica.

Navijam da vse čimprej zagledamo user posted image user posted image

(odgovor članu Lanaia90)
Neposredna povezava do sporočila: 402
12.8.2012 20:46:33   
črtica1
mogoče veste kje se kupi digitalni Clearblue?v dm ga nimajo..

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 403
12.8.2012 21:00:43   
brioš
Črtica1 v lekarnarju na netu :)

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 404
12.8.2012 21:20:54   
pike
Pozdravljene,

tudi jaz in moj partner si zdaj želiva še enega otročka. Doma imam 3,5 let staro punčko, ki bi ji
prav prišla družba bratca ali sestrice. Tudi jaz imam, kot mnoge, ciste na jajčnikih. Cikle imam dolge okrog 50 dni,
tako, da tudi jaz včasih ne vem kdaj imam O. Ne vem s čim bi jih skrajšala. V prvo sem v prvem krogu zanosila s pomočjo Klomifena, zdaj pa bi rada probala naravno.

(odgovor članu tana01)
Neposredna povezava do sporočila: 405
12.8.2012 21:24:00   
mamica deklicam
Če mene vprašate ni  v sedjšnih časih nikoli čas za otroka. Če predolgo čakamo, potem ugotovimo, da smo prestare ali pa šele takrat, da je z nami kaj narobe.

Lanaia90: če sta se vidva odločila, da je sedaj čas za novega družinskega člana, je to izključno vajina stvar. Saj boš nekaj dobila OD in starševskega dodatka, če nisi zaposlena.

Sama sem pred enim mesecem ostala brez službe a to ni prekrižalo najinih načrtov za tretjegauser posted image . Se bova že znašla. Pa točno vem, da niso njegovi za to (je tašča enkrat rekla, NO DVA IMATA ZADOSTI). A jih ona živi. ne jih ne, kdaj ju ima edino v varstvu. In opažam, da za starejšo vnukinjo sedaj že prosjači, če je lahko nekaj dni pri njej. Moji so pa že po prvi imeli ideje, da je dovolj. Kam pa pridemo, če bodo vsi tako razmišljali.

Nekaj pa vam polagam na srce: če je le mogoče imejte otroke, ko ste mladi in neumni (ne zamerit). Ker takrat vse bolj z lahkoto jemljete. Starejše kot smo bolj lahko kompliciramo. No so tudi izjeme.

lp

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 406
12.8.2012 22:41:26   
črtica1
Brioš mogoče veš v kakšni embalaži pošlejo(nočem da vsi vejo..)?

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 407
12.8.2012 22:47:47   
brioš
dobis vse lepo zapakirano tako da ne vedo kaj ti poslejo. samo zavojni trak na paketu je lekarnarjev vsebina pa itak ni vidna pri meni je blo vse ok

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 408
13.8.2012 7:59:26   
Anonimen
da se še jaz javim po celem vikendu... moje m še ni, spodaj me nekaj zvija in zdi se mi, da bo prišla...še do srede bom počakala, da vidim kaj se pokaže, potem pa spet kakšen testek, če m še ne bo... znakcev pa tudi nimam...

črtica1, si naredila še kakšen test?

Anonimnauser posted image

(odgovor članu brioš)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
13.8.2012 8:17:30   
ROXY_
Jutro in seveda čestitke oska..za vse ostale močno upam, da je ne pričakate in ugledate user posted image user posted image user posted image
Vidim, da je debata o letih...32 let štejem, sinčka sem imela pri 27, še malo pa bo dopolnil 5 let, vztrajno sprašuje, kdaj bo dobil bratca ali sestrico user posted image user posted image ..upam, da zdej pa res kmalu ustrežemo njegovi in seveda najini veliki želji....
črtica1 sporoči kaj si nalulala...pa sej si itak že ROZA...user posted image user posted image
Srečki kako je bilo čez vikend? Nauživala?
NajaM pa ti? Še teden dni pa bomo videle na čem smo...

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 410
13.8.2012 8:38:07   
črtica1
sem nardila in je ful slaba črtica..je pa..občutek mam čist nosečniški..upam da se ne motm..ker tetka se ponavad nakazuje dva dni prej zdj ni pa nč..

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 411
13.8.2012 8:43:38   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: črtica1

sem nardila in je ful slaba črtica..je pa..občutek mam čist nosečniški..upam da se ne motm..ker tetka se ponavad nakazuje dva dni prej zdj ni pa nč..

Nehaj komplicirati in pridi med aprilčice user posted image user posted image

Čestitam iz srca user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 412
13.8.2012 8:47:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: črtica1

eh, črtica je črtica!!user posted image user posted image

(odgovor članu črtica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 413
13.8.2012 8:54:30   
črtica1
kdaj naj bi se hormon začel podvajati?
mogoče ve katera če v Millerju prodajajo ta CB k pokaže čas spočetja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 414
13.8.2012 9:01:45   
NajaaM
Dobro jutro punce,

Evo, jaz jih imam pa 30, delat sva pa zacela za moj 28 rojstni dan. To, da bi rada imela otroka, sem pa zacela cutit ze pri ene 23., ampak takrat res ni bil primeren cas. Joj, kako ga ze tezko cakam user posted image

Crtica1, pridruzi se Tippi user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, se glede merjenja BT, jaz si jo merim od decembra...rezultati so bili cudni...moja BT je bila skoraj vodoravna crta, nobenega izrazitega vzpona ali padca temperature. Ko pa me je G pregledala, je rekla, da je ovulacija vidna, tako da ne vem...sedaj sem bila drugi mesec na klomifenu...prejsnji mesec, ni bilo videt nobene razlike, ta mesec, se pa tocno vidi kdaj je bila in po dveh letih se mi je koncno spet pojavila sluz...upamo na najboljse user posted image

Lep zacetek tedna vsem skupaj, pa praznik v sredo...juhuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 415
13.8.2012 9:23:47   
Sa.je
Hei punce!

Vidim, da ste pridno klepetale, sploh ne morem prebrat vsega za nazajuser posted image
Čestitke vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image srečno do konca!

Vidim, da teče govor o letih...no pri meni je takole, stara bom čez en mesec 25. Na user posted image sva začela delati takoj po poroki, to je bilo maja lani in takrat sem jih imela še 23. Avgusta sem v 3. krogu zanosila in septembra spontano splavila user posted image po tistem nama ni več uspelo pridelat user posted image . Prve mesece po SS je bilo veliko sekiranja, psihiranja in živčki so delali samo škodo meni in tudi najinemu odnosu. Februarja pa sem se odločila, da tako ne bo šlo več naprej in sem se začela zelo aktivno ukvarjat s športom, veliko več časa sem začela posvečat sebi, svojemu možu in prijateljem. Veliko hodiva v hribe, na izlete in se poskušava čim manj obremenjevat. Moja psiha je veliko boljše in tudi fizično sem videti veliko bolje kot pol leta nazaj. Na zadnjem pregledu, 2 meseca nazaj mi je moja G odkrila pregrado v maternici, ki naj bi bila krivec za SS in za to, da ne zanosim, zdaj pa imam tudi že datum za predoperativno pripravo, kar pomeni, da me v sredini septemba čaka histeroskopija, da mi odstranijo pregardo - potem pa ni da ni, da bom prav kmalu srečka user posted image user posted image

Ja, življenje nam postavi vse mogoče ovire...ampak se ne damo! Ko bo vse tole mimo in bomo vse držale v rokah svoje prelepe štručke bomo vedele, da borba ni bila zaman, da se je še kako izplačalo... kar nas ne ubije nas okrepi! user posted image

čakamo na magični + :)

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 416
13.8.2012 10:30:34   
črtica1
nič ne bouser posted image user posted image
so že fleki na papirju tko k vsak mesec..user posted image user posted image user posted image user posted image
pa od kje črtice če me vedno pride user posted image ?

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 417
13.8.2012 10:38:19   
Anonimen
črtica1 tudi meni je v soboto pokazal test komaj komaj vidno črtico (delala sem CB)! in včeraj se mi je prikazal tisti ogromni nezaželjeni rdeči user posted image !!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image tako da punce obarvajte me modro user posted image selim se v mesec september!

glede starosti, mam jih 24, začela sva na njegov 29 rd user posted image , tako da zopet greva v nove boje oz v 8krog. tokrat upam da nama bo uspelo user posted image

LP NA

(odgovor članu črtica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
13.8.2012 10:41:56   
mamica deklicam
črtica1 zato je pa bolje počakati kakšen dan več., preden delaš test. Vem da je to težko a še težje je tisto ko vidiš neko rahlo črtici in potem pride user posted image in si spet na začetku.

Nekje sem brala, da naj bi se kar 75% nosečnosti končalo z menstruacijo. Verjetno je tako najbolje, če je že kaj narobe z otročkom, bolje da ga nimamo. Mislim, da ni med vami nobene, ki še ne bi videla kakega prizadetega otroka. In tak je za celo življenje. Verjamem, da je hudo a vsak si želi zdravega otroka. In meni se tiste družine zelo smilijo, veliko parov gre pa nazadnje narazen.

Zberi se, nehaj se sekirat in spet v akcijo.

< Sporočilo je popravil mamica deklicam -- 13.8.2012 10:44:49 >

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 419
13.8.2012 10:45:55   
črtica1
ne verjamem nobenmu testu..se veseliš pol je pa še večja žalost k prideuser posted image
prov huda sm dons!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 420
13.8.2012 10:57:30   
curly
Hej, črtica, nočem ti dajat lažnega upanja, ampak počakaj še malo pa boš videla kje si.
Je pa res, kar je mamica deklicam napisala. Večina nosečnosti se konča zv bistvu še preden se začne. Na neplodnostni so mi povedali, da ogromno žensk za to niti ne ve in tudi ti (v primeru, če res pride M) ne bi vedela, če ne bi delala testa.
Jaz nisem nič boljša. Tudi sama običajno preverjam 2 - 3 dni pred M, če bi slučajno kaj pokazalo. user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 421
13.8.2012 11:22:30   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.8.
brioš (1. krog) user posted image
Tippi user posted image

2.8.
anonimna (1. krog)

3.8.
tana01 (2. krog) user posted image

5.8.
aviva83 (2. krog) user posted image
S* (8. krog) user posted image
*anushka* (12. krog) user posted image
Night (3. krog) user posted image

8.8.
oska (1. krog po SS user posted image user posted image ) user posted image
Lanaia90 (1. krog) user posted image
pižmovka
pluseki user posted image

10.8.
tanja26 (1. krog po SS user posted image user posted image )user posted image
Shana86 (6. krog) user posted image

11.8.
MajaJulija user posted image
tammyv user posted image

12.8.
anonimna user posted image
Wolfina (42. krog user posted image user posted image ) user posted image

13.8.
Nova Anonimna user posted image user posted image
minca_n (1. krog)

14.8.
črtica1 user posted image user posted image

15.8.
LittleSun

16.8.
mamica deklicam (6. krog)
PrincipesaD (1. krog)

18.8.
monsy (1. krog po laparo/histero)

19.8.
lillith82 (8. krog)

20.8.
Žabica86 (9. krog)
pramsky (2. krog)
NajaaM (20. krog, 2. krog s Klomifenom in Ultrogestanom user posted image )

21.8.
ROXY_
srečki

23.8.
gorenjkica (4. krog)

24.8.
niinii (7.krog)

25.8.
Anonimna user posted image
Martyna83 (1. krog)

26.8.
aviva83 (3. krog)

27.8.
curly (navijamo, da 3. IUI ne bo potreben user posted image )

29.8.
*viva* (1. krog).

30.8.
*anushka* (13. krog)

31.8.
minkaP

XX.8.
Radenska_ (1.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 41

user posted image NOSEČKE: 3

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
LittleSun, mamica deklicam, katka_, niinii, Tippi, MajaJulija, sončenk, brioš, Teya D., Katte, tiana, Wolfina, HeLenčica, witch, minkaP, Ejla, rozi55, srečki, Shana86, tana01

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 422
13.8.2012 12:40:28   
*viva*
Witch dobrodošla nazaj. Malo pa si nam že manjkala user posted image No, če bi šla bolj na desno te ne bi tak pogrešaleuser posted image

Ja, sem imela pregled. Sem dobila klomifen za 3 mesece, v prvem mesecu z monitoringom. Potem pa, če ne bo uspelo bomo videli dalje, najverjetneje laparoskopija, čeprav ne kaže da bi bilo kaj vidno narobe, ampak bolj kaže, da imam motnjo ovulacije...Bomo videli. Kaj pa si ti kaj uredila že z njimi? Nisi še bila na histeroskopiji al kaj so ti že predpisali, ne? Daj jih malo podrezaj, sej ne moreš tako dolgo čakat, koliko sem razumela je povprečje pregledov z izvidi na 3 mesece...

Ja punce, mene prav veseli, da je več mlajših kot starejših. Pa brez zamere, sem mnenja daj e fajn, če imaš prvega otroka pred 30 letom...za drugega in več pa je potem še čas user posted image Vem, velikokrat je situacija takšna, da pred tem ni pogojev...nič zato...je potem tudi luštno user posted image

ja, res je zanimivo kak naenkrat začutiš ta klic narave, željo po otroku. In zanimivo je kak enostavno veš, ko si pripravljen, ne? Četudi niso pogoji idealni čutiš tako močno željo, da se ji ne moreš upreti... user posted image In ne, starost ni merilo za to željo... Pravzaprav pa idealnih pogojev ni nikdar, si pa sami lahko stvari postavljamo na bolje...

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 423
13.8.2012 14:00:32   
witch
viva super za pregled. Zdaj pa naj klomifen že v prvo naredi čudež user posted image

Glej pri meni ni nič normalno. Ti si dobila klomifen in prvi mesec monitoring. Pri meni tega ni bilo. Isto jaz na pregled, branje izvidov čakam veliko dlje kot vse punce tukaj. In seveda ni bilo mogoče da bi jaz od aprila do avgusta prišla na to hidrolaparoskopijo. Skratka NIČ. In zdaj čez 10 dni imam branje izvidov. Ne vem kaj mi bo brala. Spet bom tri sekunde v pisarni in bom šla. Kot vedno. Saj sploh ne vem več.
Sem ta mesec na lastno pest jemala klomifen in bomo videli kako bo. Upam itak ne preveč. Ker enostavno imam občutek da celo vesolje dela proti temu da zanosim.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 424
13.8.2012 14:18:47   
tana01
...za september torej odpremo forum "pred" oz. "po" 30. letu...?? user posted image  

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?