curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_ curly in viva, kako pa to da še nista šli nič naprej v kakšne postopke (ali sem kaj zgrešila...?) Upam da vama čimprej uspe, to je pa RES dolga doba... Hej, Radenska. Po letu neuspeha sem šla do svojega G v upanju, da dobim kakšne tablete, ampak sem dobila napotnico za neplodnostno. Čakala sem 5 mesecev (čakalna doba) na prvi razgovor, potem naslednjih 5, da sva oba dobila rezultate, 1 mesec na operacijo, 2 meseca na prvo M po operaciji, aprila 1.IUI - neuspešen, 1 mesec pavze, junija 2.IUI, neuspešen, v avgustu bi morala zopet na IUI, vendar so še dopusti, tako da me v septembru čaka 3. IUI/zadnji, ter hkrati razgovor za IVF/ICSI. Tako da nismo križem rok sedeli doma. Če bi vedela, bi še prej šla. Saj sploh ne vem, kako mi ni kliknilo, ko pa sem imela tako neredne M. Ampak se nisem poglabljala preden sva začela delati na tem oz., sem se šele takrat, ko je bilo za nama že par mesecev neuspehov. witch, poskusi jih spet poklicati, da ne bodo mislili, da si že . Samo povej, da jih nisi mogla dobit pa da naj te imajo še v evidenci za operacijo. Tako so naročili moji kolegici, ko je rekla, da po M gre ravno na morje in so jih povedali, da naj vseeno pokliče na tisto številko in da bo ostala planirana za naslednji mesec. Držim pesti, da ti ne bo treba it.
|