|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Avgusta
10.8.2012 12:58:50   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

In kakor je LS napisala, tudi če kak kozarček rukneš na žurki, ni panike.

alkoholikuser posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 351
10.8.2012 13:21:21   
srečki
Črtica1 upam, da nikoli ne prideš do take faze kot jo doživljajo nekatere punce (kar se tiče zanositve, SS, ali celo mrtvorojenosti)...si še precej mlada, zato zankrat lahko rečeš se ne obremenjujem. Pa ne vzami tega za slabo, ampak jaz msilim, da vse ženske ki se soočajo s kakžno težavo od zgoraj naštetih, enkrat pride do obremenjevanja :( kasneje je samo odvisno do kakšne mere gre posamezna oseba.

Pa prosim ne vzemi tega za slabo, te ne grajam....samo enostavno nisem mogla biti tiho.

(odgovor članu tana01)
Neposredna povezava do sporočila: 352
10.8.2012 13:41:35   
črtica1
tudi za mano je že en SS aprila..pa se je hvala Bogu vse samo sčistilo in mi je ginekolog sam rekel bravo za ne obremenjevanje, ko sem rekla da se čez par mesec spet vidimo in bo vse ok.
Vem da je težko poznam nekaj primerov ko enostavno ne rata..zato sem edinka, brata pa sem izgubila zaradi okužbe z toksoplazmozo..in ima cele družina posledice, da ne govorim o prejokanih dnevih..nekaj manjka..in boli, zelo dobro vem kako.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 353
10.8.2012 13:57:45   
Night

IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_

Night, tudi jaz sem imela endometriom na jajčniku in imam za seboj laparoskopijo in histeroskopijo.
Se strinjam z vsem kar si napisala in tudi jaz še nisem blizu 30. im.
Samo vseeno, nekako ne paničarim..
Sem pa imela laparo pred 11 meseci, začela sva šele sedaj.

Nekaterim se endometrioza nikoli ne ponovi ali pa niti ne vejo zanjo, ker jim ne povzroča prav nobenih težav. Tako da je prav, da ne paničariš, niti ni potrebe po tem. Jaz paničarim samo, ko me spodaj kaj zaboli. Tam, kjer so mi odstranili veliko cisto. Ker se vedno ustrašim, da bo treba spet čez isto.

Ste pa lepo napisale svoje izkušnje. Jaz niti še nisem tako dolgo v tem, da bi bila obsedena, ampak slej ali prej te verjetno tudi to podre, pride za tabo. Sploh, ko od vsepovosod prihajajo novice o novih nosečnostih. Pomembno je, da živimo naprej, da počnemo stvari, ki jih zaenkrat brez otrok še lahko in da uživamo v življenju. Hvala bogu imam takega partnerja, ki noče, da bi postala obsedena s tem in se res ne obremenjuje in ne želi, da se jaz. Če me bo preveč zaneslo, me bo že brcnil v rit.user posted image

In ja, včasih je treba tudi kakšen kozarček zvrnit, tako kot je ena že napisala.user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 354
10.8.2012 14:03:58   
pumpkinka
Pozdravljene sotrpinke in trepetalke :)

Tudi sama sem ne vem kateri krog in najverjetneje naslednji krog začnem z IVF postopkom če bo vse po sreči. Kljub znani diagnozi vsak mesec upam, kaj pa če se je le posrečilo.
Glede iz mojih izkušenj bi lahko rekla, da je nekoliko lažje in bolj pozitivno gledat na vse neuspehe, če si mlajši (do 30. mi manjka še par let). Še posebej, če poznaš ali imaš nekoga, ki je tudi s pomočjo ali pa po dolgotrajnih neuspehih prišel do user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 355
10.8.2012 14:04:44   
gorenjkica
Zvrnem en radler na naše nesekiranje (in za folikle)!user posted image

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 356
10.8.2012 14:07:24   
srečki
Črtica1 se opravičujem....nisem s tem kar sem napisala mislila popolnoma nič slabega (priznam pa, da sem sklepala glede na tvojo starost, da šele prvič poskušaš).

Je pa res, da pozitivnost veliko pomeni :)

No tko drage moje, jaz danes odhajam na en kratek dopust, bom mislila vas, k pridem nazaj vse prečekiram, držim pestke, da bo veliko user posted image .

PAPA

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 357
10.8.2012 14:08:58   
srečki
pumpkinka bravo se popolnoma strinjam s tabo.

gorenjkica TOOOOO in na zdravje :)

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 358
10.8.2012 14:40:38   
tana01
Gorenjkica, na zdravje! user posted image

< Sporočilo je popravil tana01 -- 10.8.2012 14:41:11 >

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 359
10.8.2012 15:34:49   
ROXY_
Kaj babuške, mater ste naklofale, vas komi preberem...user posted image user posted image user posted image
Pridne, pridne, ni kaj...
Srečki uživaj na mini dopustu, relax jasno user posted image user posted image
Vsem ostalim želim lep vikend, v upanju na čim lepše novičke začetek naslednjega tedna...

user posted image user posted image user posted image Polivam z roza....

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 360
10.8.2012 19:33:53   
oska
Ste kar velik napisale.Mi smo ze 8.dan na morju,pa se 6 dni je pred nami.V sre bi mogla dobit m pa je se nimam.Verjetno zarad spremembe klime.Sem v pon delala test pa je bil negativen.Ce je jutri ne bo bom se enkrat nardila test.Pozdravcek

Neposredna povezava do sporočila: 361
10.8.2012 20:04:57   
Anonimen
ne vem kaj naj si mislim, v ponedeljek je moj dan D za user posted image , ampak danes je blo na papirčku zelo zelo majhen rjavkast flekec, mislite da bi lahko bila VK, nebom preveč imela upanja delam test v ponedeljek, če je slučajno (še) ne bo user posted image , se mi bo katera še pridružila v ponedeljkovem lulanju za user posted image ?

čestitke vsem novim nosečkam!!!

lp NA

(odgovor članu oska)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
10.8.2012 20:08:27   
curly
Držimo pesti, da je to to, anonimna. user posted image Mislim da 2 dni po VK lahko delaš test in bi že naj pokazal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 363
10.8.2012 20:38:36   
Anonimen
hvala curly user posted image user posted image vsekakor se bom probala vzdržat in ga naredit šele v ponedeljek ali celo torek, samo ko se je težko zaposlit z mislimi in ne razmišljati o tem user posted image

LP NA

(odgovor članu curly)
  Neposredna povezava do sporočila: 364
11.8.2012 6:42:38   
tanja26
Anonimen jaz sem delala najprej s fs (bila je čist rhluser posted image a črtica - skoraj nevidna), popoldne sem pa naredila še z digitalnem cb. Bilo je pa točno 12 dni po user posted image ...sva imela čisto sušo zaradi deljenega delovnika in dopusta, tako da točno vem kdaj se je zgodilo, sem mislila da sva zamudila O saj za 3 dni glede na vse zanke ki sem jih imela pred O
Držim pesti in navijam za vse ki še čakate user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 365
11.8.2012 7:37:20   
oska
Juhu,danes zjutraj sem nardila test in je pozitiven!Upam,da tokrat speljem skozi.Lp

Neposredna povezava do sporočila: 366
11.8.2012 8:07:17   
Vivaldi
Punce, NAVIJAM ZA VSE user posted image
Sem razmišljala, da so zdajle narejene semenčice v bistvu v znamenju leva - MA NI, DA NE RATA! user posted image user posted image user posted image

Dejmo, dejmo, dejmo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tana01)
Neposredna povezava do sporočila: 367
11.8.2012 8:12:48   
Anonimen
nisem mogla zdržati in delala test, črtica je komaj komaj ampak res komaj komaj vidna, d sm pol mela že občutek se mi dozdeva da mora bit točno tam, u pon delam še enega user posted image

LP NA

(odgovor članu Vivaldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 368
11.8.2012 8:35:11   
Anonimen
Oska, nova anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
11.8.2012 8:35:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

nisem mogla zdržati in delala test, črtica je komaj komaj ampak res komaj komaj vidna, d sm pol mela že občutek se mi dozdeva da mora bit točno tam, u pon delam še enega user posted image

LP NA

midve sva pa v popolnoma isti godlji... tudi jaz sem imela 3 dni pred m rjav izcedek, test sm delala, ampak je bil minus... zdej pa čakam na ponedeljek ali torek, da vidim kaj bo... verjetno bom rajši počakala, da bo zamujala par dni in potem delala test...
imam pa danes iste krče kot pri m, ampak je še ni...ampak to se spomnem da je bilo tako tudi v prvi nosečnosti.

NA, imaš kakšne znakce?

...sem že pozabla, kako mučno je to delanje testa pred m, papotem cel dn iščeš tisto črtico na testu..do sedaj sem res dolgo zdržala brez tega, ta mesec me je pa spet premamilo user posted image

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 370
11.8.2012 8:38:36   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.8.
brioš (1. krog)
Tippi user posted image

2.8.
anonimna (1. krog)

3.8.
tana01 (2. krog) user posted image

5.8.
aviva83 (2. krog) user posted image
S* (8. krog) user posted image
*anushka* (12. krog) user posted image
Night (3. krog) user posted image

8.8.
oska (1. krog po SS user posted image user posted image )user posted image
Lanaia90 (1. krog) user posted image
pižmovka
pluseki user posted image

10.8.
tanja26 (1. krog po SS user posted image user posted image )user posted image
Shana86 (6. krog) user posted image

11.8.
MajaJulija
tammyv

12.8.
anonimna user posted image
Wolfina (42. krog user posted image user posted image ) user posted image

13.8.
Nova Anonimna (7. krog)
minca_n (1. krog)

14.8.
črtica1 user posted image

15.8.
LittleSun

16.8.
mamica deklicam (6. krog)

18.8.
monsy (1. krog po laparo/histero)

19.8.
lillith82 (8. krog)

20.8.
Žabica86 (9. krog)
pramsky (2. krog)
NajaaM (20. krog, 2. krog s Klomifenom in Ultrogestanom user posted image )

21.8.
ROXY_
srečki

23.8.
gorenjkica (4. krog)

24.8.
niinii (7.krog)

25.8.
Anonimna user posted image
Martyna83 (1. krog)

26.8.
aviva83 (3. krog)

27.8.
curly (navijamo, da 3. IUI ne bo potreben user posted image )

29.8.
*viva* (1. krog).

30.8.
*anushka* (13. krog)

31.8.
minkaP

XX.8.
PrincipesaD (1. krog)
Radenska_ (1.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39

user posted image NOSEČKE: 4

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
LittleSun, mamica deklicam, katka_, niinii, Tippi, MajaJulija, sončenk, brioš, Teya D., Katte, tiana, Wolfina, HeLenčica, witch, minkaP, Ejla, rozi55, srečki, Shana86, tana01

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 371
11.8.2012 8:43:16   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image :

1.8.
brioš (1. krog) user posted image
Tippi user posted image

2.8.
anonimna (1. krog)

3.8.
tana01 (2. krog) user posted image

5.8.
aviva83 (2. krog) user posted image
S* (8. krog) user posted image
*anushka* (12. krog) user posted image
Night (3. krog) user posted image

8.8.
oska (1. krog po SS user posted image user posted image ) user posted image
Lanaia90 (1. krog) user posted image
pižmovka
pluseki user posted image

10.8.
tanja26 (1. krog po SS user posted image user posted image )user posted image
Shana86 (6. krog) user posted image

11.8.
MajaJulija
tammyv

12.8.
anonimna user posted image
Wolfina (42. krog user posted image user posted image ) user posted image

13.8.
Nova Anonimna (7. krog) user posted image
minca_n (1. krog)

14.8.
črtica1 user posted image

15.8.
LittleSun

16.8.
mamica deklicam (6. krog)

18.8.
monsy (1. krog po laparo/histero)

19.8.
lillith82 (8. krog)

20.8.
Žabica86 (9. krog)
pramsky (2. krog)
NajaaM (20. krog, 2. krog s Klomifenom in Ultrogestanom user posted image )

21.8.
ROXY_
srečki

23.8.
gorenjkica (4. krog)

24.8.
niinii (7.krog)

25.8.
Anonimna user posted image
Martyna83 (1. krog)

26.8.
aviva83 (3. krog)

27.8.
curly (navijamo, da 3. IUI ne bo potreben user posted image )

29.8.
*viva* (1. krog).

30.8.
*anushka* (13. krog)

31.8.
minkaP

XX.8.
PrincipesaD (1. krog)
Radenska_ (1.krog)

SKUPAJ NAS JE: 39

user posted image NOSEČKE: 5

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
LittleSun, mamica deklicam, katka_, niinii, Tippi, MajaJulija, sončenk, brioš, Teya D., Katte, tiana, Wolfina, HeLenčica, witch, minkaP, Ejla, rozi55, srečki, Shana86, tana01

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 372
11.8.2012 9:22:18   
NajaaM
Oska in Nova anonimna CESTITAM!!! N user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O punce, ste se pa razpisale vceraj, lepo user posted image vidim, da smo si res podobne, v tistih, ki zacenjate vidim sebe pred dvemi leti, tiste ki ste pa 2 leti+ pa podobno pisete, kot delam sama. Prav zamislila sem se. Najbolj zanimivo mi je pa to (govorim zase), da sem nekako prisla nazaj na stare tire svojega zivljenja, da kaksnega spijem, ne gledam na vse stvari in se skoraj vsemu odpovedujem, kot da ne bi vec zivela...ampak, se vedno pa na trenutke prevec razmisljam o tem in po O se vedno ne zganjam adrenalinskih sportov, kar pred O pocnem, ce imam le moznost user posted image Moj je bil vcasih kar hud in me zelo drzal nazaj, sedaj pa ne vem, ali me bolj razume, ali je obupal nad mojimi forami...pomojem slednje haha
Kako pa vasi gledajo na to? Moj pravi, da prevec berem haha...kar je v bistvu res in da si pol v glavi delam neumnosti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 373
11.8.2012 9:49:47   
*viva*
Juhuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo novi nosečki! Črtica je črtica user posted image

NajaaM tudi pri nama je bilo podobno, jaz sicer nisem "vzganjala" nekih ekstra pred med in po O oz. pred prihodom user posted image , test sem pa vedno nardila takrat ko mi je že zamujala, čistoza ziher, čeprav me občutek v resnici ni nikdar prevaral. Moj dragi je pa taki tip, ko ne pokaže tak direktno želje, nestrpnosti, pričakovanja... vendar se je sedaj po 3 letih poskušanja in 1 SS malo spremenilo, mi sedaj že on reče, kdaj mora prituser posted image ? ne bi nardila testa? user posted image In sedaj se tudi on že sprašuje kdaj nama bo pa uspelo...

mogoče pri moških straja dalj časa, da postnaejo "nestrpni", oni le drugače doživaljajo tiso obdobje pred morebitnim pozitivnim testom... še dobro, kak bi pa to bilo, če bi oba bila nestrpna? user posted image

Drugače pa je res, bolj ko se trudiš stvari odmislit bolj se mi zdi ti misli bežijo k nosečnosti, dojenčkom, otrokom... Sama veliko delam na sebi od SS dalje, ker me je psihično kar precej potrlo. In se pozna, čeprav še vedno mi ne uspe kliknit tistega rdečega gumba za izklop... Po drugi strani pa poskušam spremenit mišljenje, da če si nekaj res želiš ne smeš preveč mislit na to, ker se potem težje uresniči, ampak da je ravno obratno... če si nekaj res želiš in to tudi kažeš, če že čutiš kako bi bilo takrat...se ti to slej ko prej tudi uresniči (zakon privlačnosti), ampak pot je vseeno še dolga....

Upam, da je pri vas bolj sončno, tukaj je sončka za vzorec in temperatura je bolj jesenska...upam da se do konca dneva še spremeni.... Uživajte v dela prostem vikendu in si predvsem vzamite čas zase in za svoje drage!

Lp

Ž

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 374
11.8.2012 11:46:04   
MajaJulija
Jst sem delala digitalni CB in je pokazal minus. user posted image
Takoj ko sem naredila test in ko je psiha "padla" sem začutila znake prihajajoče M. Če ga ne bi naredila, bi sigurno zamujala! user posted image
Kaj vse naredi naša glava. user posted image
No sedaj pa čakam, da se resno ulije.

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?