curly
|
Draga Radenska, vem točno kako se počutiš. Do aprila letos sem imela zelo nepredvidljive menstruacije. Ugotovili so mi PCO jajčnike, povišan prolaktin in niso se mogli opredelit, če imam O ali ne! Tudi na moji operaciji naj bi bilo vse BP. Glede na to, da me čisto preveč spominjaš name s temi nerednimi cikli, predlagam da G poveš, da nisi ugotovila ovulacije s testi, da imaš skrajno neredne M in držiš pesti, da ti bo dal tablete (Klomifen je meni uredil ciklus - za zdaj) ali vsaj na preiskave - kri/hormoni, UZ v času O ipd. Hočem ti povedat, da jaz kljub dvema in pol letoma truda nisem obupala in tudi ne bom. Hodim na neplodnostno in če me kdo vpraša, me ni sram priznati, je pa res, da čim manj ljudi ve, boljše je, ker potem te ne sprašujejo ves čas, kaj pa vidva, kako vama gre? Sta že šla na umetno? Da o SAJ BO... sploh ne govorim, ker sem alergična na to besedno zvezo! Kakorkoli že, jaz zdravnikom zaupam kot še nikoli (prej sem se jih bala), v MB so zelo prijazni in potrpežljivi. Glede na to, da so strokovnjaki na svojem področju bodo naredili vse, da bom tudi jaz srečka ! Zato bodi močna, če ti je hudo se zjoči, ampak potem pa glavo pokonci in veselo v nove boje. Nekaterim pač ni namenjeno TAKOJ! Ampak sem prepričana, da nam bo vsem uspelo, kot je že mnogim predhodnicam, najbolj se spomnim Helenčice od letos (zanjo sem še zdaj ful vesela) in pa Katte. Obe sta se borili več kot dve leti in jima je uspelo! Upam, da ti to vlije nove moči za nove boje pa še to naj dodam 12 mesecev je normalna doba poskušanja. Pravijo, da 75% parom uspe v prvem letu rednih, nezaščitenih spolnih odnosih, v drugem letu pa še dodatnim 25% parom! Kako odklopiti? Za to ni recepta. To je v glavi (ja, na žalost je tako). To pomeni, da moraš sama pri sebi razčistit, da delanje otroka je za nekatere dolgotrajen proces in se je včasih treba zamotiti z drugimi stvarmi. Predvsem ne smeš pozabit nase! Delati moraš stvari, ki te veselijo pa naj bo to kvačkanje, tek ali druženje s prijatelji. To je tvoje življenje in takšno bo, kot si ga boš naredila! Upam, da se ti ciklus čim prej uredi in da čimprej zanosiš. Skratka, VSE DOBRO TI ŽELIM!
|