NajaaM
|
PrincipesaD CESTITKE, naj tvoja hcerkica dobi zdravo sestrico ali bratca lepo nosecnost zelim. Radenska, upam, da si sedaj v redu. Sem prebrala, da sta ti Night in Curly lepo napisali in moram povedat, da nas je verjetno velika vecina sla skozi to (vsaj tiste, ki se ze kar dolgo trudimo). Pridejo dnevi, ko je resnicno hudo, ali pa dan, ko mislis, da ta mesec je pa uspelo, potem pa , sama sem vcasih potrebovala kar tri dni, da sem se sprijaznila s . Glava je velik problem in na zivce mi gre, ce mi kdo rece, da naj neham razmisljat o tem, pa bo... Le kako naj neham razmisljat o tem, ce je to moja najvecja zelja na svetu!?!?! Ponavadi znajo biti pametni ravno tisti, ki jim je uspelo takoj, kajti kolegica, ki je zanosila po 6 letih z umetno, mi tega nikoli ni rekla. Malo sem zafilozofirala, v glavnem, posiljam ti za boljse pocutje ter da bi vedela, da smo vse me tukaj zato, da pomagamo tebi in druga drugi n Aja Radenska, si se napisala, da fant misli, da imas odnose in to je to...hmmm, smotano. Mu bo pac treba povedat, da vedno ni tako (zal) in upam, da bo razumel in ce ne bo uspelo takoj, da ti bo v oporo, ko jo bos potrebovala...se vseeno pa upam, da cim prej uspe ROXY, bom kar cakala nate, pa bomo skupaj, ceprav mislim, da meni niti ne bo treba...ampak se z veseljem pustim presenetiti haha Srecki?
|