|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Avgusta
15.8.2012 7:58:00   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.8.
brioš (1. krog) user posted image
Tippi user posted image

2.8.
anonimna (1. krog)

3.8.
tana01 (2. krog) user posted image

5.8.
aviva83 (2. krog) user posted image
S* (8. krog) user posted image
*anushka* (12. krog) user posted image
Night (3. krog) user posted image

8.8.
oska (1. krog po SS user posted image user posted image ) user posted image
Lanaia90 (1. krog) user posted image
pižmovka
pluseki user posted image

10.8.
tanja26 (1. krog po SS user posted image user posted image )user posted image
Shana86 (6. krog) user posted image

11.8.
MajaJulija user posted image
tammyv user posted image

12.8.
anonimna user posted image
Wolfina (42. krog user posted image user posted image ) user posted image

13.8.
Nova Anonimna user posted image user posted image
minca_n (1. krog)

14.8.
črtica1 user posted image user posted image

15.8.
LittleSun

16.8.
mamica deklicam (6. krog)
PrincipesaD (1. krog) user posted image

18.8.
monsy (1. krog po laparo/histero)

19.8.
lillith82 (8. krog)

20.8.
Žabica86 (9. krog)
pramsky (2. krog)
NajaaM (20. krog, 2. krog s Klomifenom in Ultrogestanom user posted image )

21.8.
ROXY_
srečki

23.8.
gorenjkica (4. krog)

24.8.
niinii (7.krog)

25.8.
Anonimna user posted image
Martyna83 (1. krog)

26.8.
aviva83 (3. krog)

27.8.
curly (navijamo, da 3. IUI ne bo potreben user posted image )

29.8.
*viva* (1. krog).

30.8.
*anushka* (13. krog)

31.8.
minkaP
Radenska_ (1.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 41

user posted image NOSEČKE: 4

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
LittleSun, mamica deklicam, katka_, niinii, Tippi, MajaJulija, sončenk, brioš, Teya D., Katte, tiana, Wolfina, HeLenčica, witch, minkaP, Ejla, rozi55, srečki, Shana86, tana01

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
15.8.2012 8:15:13   
Tippi
Radenska, glavo gor! Jaz tolažilnih besed ne obvadam, te pa mehko objemam in iskreno verjamem, da ni več daleč čas, ko boš ugledala magični plusek! user posted image

Prinčipesa tebi pa čestitam in te vabim med aprilčice! Saj boš aprila rodila a ne? user posted image

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 452
15.8.2012 8:26:19   
Tippi

Pa brez zamere, sem mnenja daj e fajn, če imaš prvega otroka pred 30 letom...za drugega in več pa je potem še čas user posted image Vem, velikokrat je situacija takšna, da pred tem ni pogojev...nič zato...je potem tudi luštno user posted image

Nič ne zamerimo, me stare kokoši [smiley36.gif] Saj je vendar jasno, da je ko si mlad vse lažje. Tudi zanositi konec koncev, če primerjamo s starejšimi ženskami. In zakaj tako pozno? Niso samo pogoji tisti, včasih ženska najde sorodno dušco zelo pozno. Se mi zdi, da se starejšim dela kar malo krivica, ko se vedno izpostavljajo samo pogoji, štalce, službe ipd., da se pa pozablja na to, da včasih ljudje svojo ljubezen spoznajo zelo pozno. Nekateri celo prepozno, kar se tiče otrok. Da ne govorim o tistih, ki se leta, celo desetletja trudijo za otroka. Še ena kategorija, ki nima veze s "klasičnimi" pogoji štalce ipd.
Najlepše bi bilo, če bi imeli telo dvajsetletnice in pamet štriidesetletnice. Pa brez zamere user posted image Najboljši "pogoji" za dete. Govorim iz lastnih izkušenj. Prva bo polnoletna, drugi bo rojen naslednje leto, če bo šlo vse po sreči. In moram rečt, da je razlika glede sprejemanja nosečnosti in verjamem, da bo tudi pri vzgoji otroka, ogromna! No, pri prvi nisem komplicirala, zdaj pa verjamem, da bom še manj in bom materinstvo jemala drugače, kot sem ga pred skoraj dvema desetletjema.

No, malo sem se razpisala, brez zamere.

Želim veliko nalulanih pluskov in da nas bo že v aprilu mnogo in še več nosečk! Vse sprejmemo, mlade in stare! user posted image

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 453
15.8.2012 8:28:13   
PrincipesaD
Hvala punce!!! Tako je, po mojih iračunih bi naj bil termin 26.aprila :)

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 454
15.8.2012 8:33:46   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: PrincipesaD

Hvala punce!!! Tako je, po mojih iračunih bi naj bil termin 26.aprila :)

Potem pa čakamo, da se nam pridružiš user posted image user posted image

(odgovor članu PrincipesaD)
Neposredna povezava do sporočila: 455
15.8.2012 8:41:20   
Anonimen
PrincipesaD Čestitke user posted image . Pa kar v prvo user posted image . Kolk si pa stara?

Neposredna povezava do sporočila: 456
15.8.2012 8:54:20   
curly
Cestitam!!! Lepo nosecnost ti zelim!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 457
15.8.2012 9:13:49   
*viva*
Tippi partnerstvo tako s sorodno dušo oz. pisano na kožo je osnovni pogoj, in je bilo mišljeno na prvem emstu tistih mojih pogojev user posted image In ja, se strinjam popolnoma s tebo. Vsakič je drugače, tudi zaradi starosti...ne fizične ampak zaradi modrostiuser posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 458
15.8.2012 11:06:06   
Anonimen
jaz sem pa za v modro...user posted image je prišla.
Sedaj si bom pa verjetno vzela en mesec pavze od rr...ker drugače čist preveč mislim samo na user posted image

Anonimnauser posted image

(odgovor članu *viva*)
  Neposredna povezava do sporočila: 459
15.8.2012 12:21:30   
PrincipesaD
Hvala za čestitke!!!!user posted image

Ja zgleda, da se je kar v prvem krogu prijelo, nisem pričakovala, sploh ko berem vaše poste, me je vse skupaj kar malo prestrašilo.. Stara sem 25let, doma pa imam že navihano 15mesečnico, tudi pri njej ni blo problema, se je takoj + pokazal, po prvi rundi brez KT, s tem, da sva še s preventive hotela pazit vsaj 3mesece (zaradi KT kao), pa zgleda ni mogla počakat user posted image

Joj iz vsega srca vam želim in privoščim, da čimprej zagledateuser posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 460
15.8.2012 14:57:36   
Lanaia90
Čestitam, PrincipesaD!! user posted image user posted image sem ful vesela za vse, ki zagledate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 461
16.8.2012 8:23:29   
srečki
Jutro babuške moje, evo mene nazaj :)

Oska iskrene čestitke za user posted image

Tammyv user posted image user posted image user posted image

Roxy sem prišla šele v torek nazaj user posted image smo se imeli kar luštno...hvala

Anonimen in Črtica1user posted image user posted image user posted image

PrincipesaD user posted image user posted image čestitkeee

No morem rečt, da ste res pridne čveke. No tudi jaz sem cela že navdušena in že komaj čakam, dan D, da vidimo koliko smo kaj bili pridni. Tudi jaz sem že čisto nestrpna, bi test delala že kar jutri user posted image
No ker je bila debata o satrosti naj še jaz povem....z mojim sva začela pri 29, sedaj sem že 31 let.

(odgovor članu Lanaia90)
Neposredna povezava do sporočila: 462
16.8.2012 8:31:44   
ROXY_
Jutro pupe, na hitr se javljam...
PrincipesaD bravo, bravo, bravo user posted image user posted image user posted image , čestitam iz vsega srca!!!lepo nosečnost!!

Kar nekaj vas je roza ta mesec, vsekakor spodbudno, glede na statistiko prejšnje mesece..user posted image user posted image

NajaM kdaj delati test..hmmm. js ga pred sredo ne bom...če bo zamujala bom potem takrat lulala..drugače je vedno ista pesem, dvom o tem ali sem noseča ali enostavno prehitro lulam in še ne pokaže ...tako, da bom ta mesec res vzdržna user posted image user posted image ..se pa vlečejo tile dnevi do nepričakovane user posted image jaooooooo..
Joške živalsko bolijo...
Kaj pa ostale, katera lula naslednja, da nas razveseli??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 463
16.8.2012 9:07:47   
ROXY_
Ojla srečki samo da si se imela luštno in nauživala..
Kdaj boš ti lulala? Kakšni znakci?

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 464
16.8.2012 9:22:37   
NajaaM
PrincipesaD CESTITKE, naj tvoja hcerkica dobi zdravo sestrico ali bratca user posted image lepo nosecnost zelim.

Radenska, upam, da si sedaj v redu. Sem prebrala, da sta ti Night in Curly lepo napisali in moram povedat, da nas je verjetno velika vecina sla skozi to (vsaj tiste, ki se ze kar dolgo trudimo). Pridejo dnevi, ko je resnicno hudo, ali pa dan, ko mislis, da ta mesec je pa uspelo, potem pa user posted image , sama sem vcasih potrebovala kar tri dni, da sem se sprijaznila s user posted image . Glava je velik problem in na zivce mi gre, ce mi kdo rece, da naj neham razmisljat o tem, pa bo... Le kako naj neham razmisljat o tem, ce je to moja najvecja zelja na svetu!?!?! Ponavadi znajo biti pametni ravno tisti, ki jim je uspelo takoj, kajti kolegica, ki je zanosila po 6 letih z umetno, mi tega nikoli ni rekla. Malo sem zafilozofirala, v glavnem, posiljam ti user posted image user posted image user posted image za boljse pocutje ter da bi vedela, da smo vse me tukaj zato, da pomagamo tebi in druga drugi nuser posted image

Aja Radenska, si se napisala, da fant misli, da imas odnose in to je to...hmmm, smotano. Mu bo pac treba povedat, da vedno ni tako (zal) in upam, da bo razumel in ce ne bo uspelo takoj, da ti bo v oporo, ko jo bos potrebovala...se vseeno pa upam, da cim prej uspe user posted image user posted image user posted image

ROXY, bom kar cakala nate, pa bomo skupaj, ceprav mislim, da meni niti ne bo treba...ampak se z veseljem pustim presenetiti haha user posted image
Srecki?

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 465
16.8.2012 9:27:19   
srečki
Roxy lulala bom v sredo če v torek M ne priteče, če ne bom mogla zdržati do srede pa v torek. Sicer kaj prav posebnih znakov nimam, dol me sicer neki šraufa user posted image no pa dva dni že ustajam sred noči jest (sladkarije) sicer jaz temu ne pripisujem nosečnosti (bomo videli) kaj bo.

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 466
16.8.2012 9:28:54   
srečki
oh ja Roxy sem šla prečekirat kdaj imaš ti dan D....hahaha in videla da imava na isti dan user posted image Kdaj imaš ti namen lulati? Že kakšni znakci?

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 467
16.8.2012 9:32:45   
witch
tippi, oska, tanja in principesaD user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam in vsaki posebej želim lepo in mirno nosečnost user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 468
16.8.2012 9:34:57   
srečki
NajaaM ti boš tudi v torek lulala? Wuhuuuu to pa bo veselje :)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 469
16.8.2012 9:39:28   
ROXY_

NajaM znakov kolkr češ....tak kot vsak mesec pred user posted image
Je pa res, da tak močno ko me pa ta cikel bolijo joške, me še niso...Špika me že od O dalje...danes od jutra pa mi je slabo in vrtoglavica me daje.očitno se mi pripravlja migrena...najverjetneje spet psiha dela user posted image user posted image ..ne bi rada upala preveč, ker bo potem spet razočaranje preveliko...

user posted image user posted image Tole sem napisala pred dvema dnevoma...

Joške me res bolijo za umret, špika in zvija me...pa skoz me mrazi, smo se šli včeraj kopat, pa sem večino popoldneva presedela ob bazenu na sončku, ker mi je bila voda premrzla user posted image user posted image , ponavadi nisem občutljiva..ne vem, lahko da imam spet v glavi cel cirkususer posted image user posted image

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 470
16.8.2012 9:41:17   
Žabica86
Hej punce,

sporočam le, da se je moja user posted image prikazala včeraj.

Za vse, ki še čakate na pluske veliko user posted image user posted image user posted image , jaz se pa žal selim v naslednji mesec ! user posted image

1 + 1 = 3

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 471
16.8.2012 9:42:01   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: witch

tippi, oska, tanja in principesaD user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam in vsaki posebej želim lepo in mirno nosečnost user posted image

Hvala za iskrene čestitke! user posted image

In navijam še naprej. Za vse vas! In tudi jaz bom v torek prišla preštevat pluske user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 472
16.8.2012 9:44:01   
mamica deklicam
No, pa je prišel moj dan D. Nič še ne kaže nauser posted image .

Mogoči mi spet dela psiha, sem pa tja rahle slabosti, na trenutke zaboli v prsih. Me mika, da bi lulala a me je prejšni mesec zafrknila, ko je prišla pet dni kasneje. Tasko da če zdržim, dom šele v ponedeljek ali se vam pridružim v torek. Seveda če prej mene spet ne preseneti tečka.

Vsem presrečnim nouser posted image , pa čestitke tudi z moje strani. Ja statistika je ta mesec kar malo boljša in se bo do konca meseca še popravila, saj smo šele na sredini

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 473
16.8.2012 9:44:34   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Žabica86

Hej punce,

sporočam le, da se je moja user posted image prikazala včeraj.

Za vse, ki še čakate na pluske veliko user posted image user posted image user posted image , jaz se pa žal selim v naslednji mesec ! user posted image

user posted image user posted image Veš kako so šele majski otročki luštkani user posted image (te želim le razvedrit in ti vnest upanja) Glavo gor, v nove boje! user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 474
16.8.2012 9:46:05   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

No, pa je prišel moj dan D. Nič še ne kaže nauser posted image .

Mogoči mi spet dela psiha, sem pa tja rahle slabosti, na trenutke zaboli v prsih. Me mika, da bi lulala a me je prejšni mesec zafrknila, ko je prišla pet dni kasneje. Tasko da če zdržim, dom šele v ponedeljek ali se vam pridružim v torek. Seveda če prej mene spet ne preseneti tečka.

Vsem presrečnim nouser posted image , pa čestitke tudi z moje strani. Ja statistika je ta mesec kar malo boljša in se bo do konca meseca še popravila, saj smo šele na sredini

Seveda!! Izboljšuje se! Če bodo aprila polne porodnišnice, jih bo maja razneslo! user posted image

Torej čakamo torek, ko boste lulale pluske! Pridem še navijat in držat pesti! user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?