oreh
|
Oh, sem prišla samo prečekirat, preden letiva na morje, ampak moram tole napisat, bova šla pač na naslednji trajekt... Točno to kar sta napisali LS in Curly drži. Tudi jaz sem v teh 2,5 letih polulala testov za... raje ne računam. Če bodo kdaj na psihiatričnem oddelku iskali kandidata za prakso primera lulitisnatestitis, se javim, ker takega majstra daleč okoli ni. Je glih ena razlagala, da je včeraj hodila v smeti gledat 1000 test. Jaz tudi, sem se že kar na vonj navadila, enkrat sem celo test nesla v smeti v sosednjo vas, da ga butara zmešana ne bi cel dan hodla čekirat v lastne smeti, seveda sem ga prinesla nazaj domov in ga vrgla v lastne smeti in čekirala do drugega testa... No, zdaj sem iznašla patent- peč na drva, polulan test flikneš noter (z desno se upiraš, ne, ne ga noter vršti, pol pa leva roka hitro vrže) in zagotovo ne moreš več čekirat tega testa). Ampak meni je blo luštno tole lulanje, pač se rada žrem, skoz sem neka žrtev, vedno sem za kake neumnosti, sam da se dogaja, pa čeprav se je takrat v mojem življenju dogajalo predvsem lulanje, ker mi drugo ni bilo pomembno. No in tako kot sta predhodnici napisali, prideš do točke, ko ne moreš več delati bedaka iz sebe(enkrat smo se mal o tem pogovarjale, je to po 1,5 letu poizkušanja), potem pa začneš živet in uživat življenje, ki je tudi brez + testa prelepo, če si ga le narediš takšnega. Res vam ne želim soliti pameti, kako odklopit do ponedeljka, ker vem, da je to takrat najtežja stvar. vsaka pri sebi bo vedela kako, kdaj in zakaj, ko bo čas za to. Vsem pa želim, da ne greste čez 2 letno kalvarijo v borbi za , ampak, da jih zagledete še preden bo listje začelo odpadati. In kakor je LS napisala, tudi če kak kozarček rukneš na žurki, ni panike.
|