|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Avgusta
10.8.2012 7:38:16   
Anonimen
vprašanje za tanjo26 in črtica1, kateri test ste delale da vama je pokazal tok dni prej? ker pravijo da najbolj točno pokažejo na dan predvidene M oz prvi dan zamujanja.

(odgovor članu srečki)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
10.8.2012 7:42:21   
srečki
Anonimen vsak test pokaže na dan izostanka M ali en dan kasneje. no jaz vem, da pri CB lahko delaš do 4 dni prej. Sicer jaz sem bolj pristaš, da jo delam na dan izostanka, seveda če ne priteče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 327
10.8.2012 8:10:22   
Anonimen
evo, testek (FS) narejen, ampak je -. res je, da sem šele 11 dni po O, m bi orala prit v nedeljo, tako da je možno, da je še prezgodaj...
se pa tisti rjav izcedek ni razvil v M, kar mi je ful čudno... aja, pa slabo mi je blo včeraj...

no, to je to zaenkrat - upam, da m v nedeljo vseeno ne priteče user posted image

Anonimnauser posted image

(odgovor članu srečki)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
10.8.2012 8:11:39   
črtica1
anoninma js sem delala tega k ti po pošti pošlejo plodnost.si..
ampak je prezgodi pomoje..če se vzdržiš je bol mal počakat ampak men ni ratal..user posted image
dons se je spet pokazala vdolbinca tam kjer bi morala biti črtica..neki se vidi ampak ne vem..
u ponedeljek spet..

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 329
10.8.2012 8:13:55   
Anonimen
ja, jaz bom tud ta drug testek porabla v ponedeljek, če ne bo m...

user posted image

(odgovor članu črtica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 330
10.8.2012 8:14:16   
črtica1
anonimna user posted image to je vgnezditvena user posted image user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 331
10.8.2012 8:15:34   
Wolfina
Jutro,

no, jaz sem se pa danes zjutraj uvrstila v modro ekipo. Zdajle pa kak mesec pavze, potem pa zares. Ostajam vaša vdana navijačica! Slutim litre in litre roza barve user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 332
10.8.2012 8:17:10   
srečki
Anonimen in črtica1 vidve kar lepo počakjta na dan k naj bi pritekla M oz. naj ne bi pritekla. Takrat bo najbolje pokazalo. Anonimna user posted image če ne priteče je 100 % vgnezditvena.

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 333
10.8.2012 8:18:54   
srečki
Wolfina dobro jutro....itak, da bo (smo najboljša ekipa) pa najboljše navijačice imamo user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 334
10.8.2012 9:45:40   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: srečki

Anonimen in črtica1 vidve kar lepo počakjta na dan k naj bi pritekla M oz. naj ne bi pritekla. Takrat bo najbolje pokazalo. Anonimna user posted image če ne priteče je 100 % vgnezditvena.

Nebi rada bila pesimistična,ampak jaz sem imela že velikokrat rjav izcedek kak teden pred M, pa žal ni bila pesimistična. To pišem samo zato, ker vem kakšno upanje sem prvič dobila in kako težko sem se potem pobrala, ko je prišla M (prvič takrat celo z zamudo). Seveda ji iz srca privoščim, da je vgnezditvena in da zagleda plusek, da ne bo pomote.

Pupe moje samo se prišla rečt da se imejte lepo, da nalulajte pluske in uživajte.

se javim ko se vrnem
p.s. bolijo me zize user posted image user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 335
10.8.2012 9:49:35   
Tippi
LS uživajte na morju maksimalno!!! user posted image
Nazaj prideš kot prerojena, z novo energijo!!user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 336
10.8.2012 9:54:50   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: srečki

Nebi rada bila pesimistična,ampak jaz sem imela že velikokrat rjav izcedek kak teden pred M, pa žal ni bila pesimistična. To pišem samo zato, ker vem kakšno upanje sem prvič dobila in kako težko sem se potem pobrala, ko je prišla M (prvič takrat celo z zamudo). Seveda ji iz srca privoščim, da je vgnezditvena in da zagleda plusek, da ne bo pomote.

Pupe moje samo se prišla rečt da se imejte lepo, da nalulajte pluske in uživajte.

se javim ko se vrnem
p.s. bolijo me zize user posted image user posted image

ja...se zavedam tega...ubistvu se mi bolj zdi da to ni VK ampak kaj drugega, ker je res malo čudno vse skupaj... nisem pa še nikoli prej imela rjavih izcedkov pred m.
najbolj grozno od vsega je to čakanje, ko ne veš pri čem si...sploh ne vem kaj naj naredim, da se mi ne bo zmešalo od stalnega razmišljanja o teh stvareh...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 337
10.8.2012 10:38:23   
srečki
Anonimen probaj do ponedeljka pozabit, ne vem če nimaš ponavadi izcedkov pred M pol pa res ne vem kaj bi bilo. Npr. tudi jaz nimam nikoli izcedkov pred M, zato vem ali je VK ali pa je kaj narobe. Najbolje je res, da počakaš do ponedeljka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 338
10.8.2012 10:55:16   
tana01
Olja pupe!

Za ta mesec sem sicer odpisana (M), ampak navijam za vse, ki še čakate na + in čestitke za user posted image  (Tanja26, Tippi :).
Črtica1, anonimna user posted image  pošiljam user posted image za srečo!

Mi je prav fajn tale forum, ker vidim kako podobni so občutki, razmišljanja vseh, ki čakamo na user posted image ...me potolaži, da nisem sama v temu.

Prosim da me date na seznamček za navijačice - Katka, super urejaš seznam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 339
10.8.2012 11:07:46   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.8.
brioš (1. krog)
Tippi user posted image

2.8.
anonimna (1. krog)

3.8.
tana01 (2. krog) user posted image

5.8.
aviva83 (2. krog) user posted image
S* (8. krog) user posted image
*anushka* (12. krog) user posted image
Night (3. krog) user posted image

8.8.
oska (1. krog po SS user posted image user posted image )
Lanaia90 (1. krog) user posted image
pižmovka
pluseki user posted image

10.8.
tanja26 (1. krog po SS user posted image user posted image )user posted image
Shana86 (6. krog) user posted image

11.8.
MajaJulija
tammyv

12.8.
anonimna user posted image
Wolfina (42. krog user posted image user posted image ) user posted image

13.8.
Nova Anonimna (7. krog)
minca_n (1. krog)

14.8.
črtica1 user posted image

15.8.
LittleSun

16.8.
mamica deklicam (6. krog)

18.8.
monsy (1. krog po laparo/histero)

19.8.
lillith82 (8. krog)

20.8.
Žabica86 (9. krog)
pramsky (2. krog)
NajaaM (20. krog, 2. krog s Klomifenom in Ultrogestanom user posted image )

21.8.
ROXY_
srečki

23.8.
gorenjkica (4. krog)

24.8.
niinii (7.krog)

25.8.
Anonimna user posted image
Martyna83 (1. krog)

26.8.
aviva83 (3. krog)

27.8.
curly (navijamo, da 3. IUI ne bo potreben user posted image )

29.8.
*viva* (1. krog).

30.8.
*anushka* (13. krog)

31.8.
minkaP

XX.8.
PrincipesaD (1. krog)
Radenska_ (1.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39

user posted image NOSEČKE: 3

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
LittleSun, mamica deklicam, katka_, niinii, Tippi, MajaJulija, sončenk, brioš, Teya D., Katte, tiana, Wolfina, HeLenčica, witch, minkaP, Ejla, rozi55, srečki, Shana86, tana01

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 340
10.8.2012 11:13:07   
Night

IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_

Midva sva danes prvič brez user posted image No pač. Moram rečt da so moji občutki o tem mešani. Mislim da nikoli ne bom ena tistih ki bo delala miljon testov....Tudi ne vem kakšna bo moja reakcija če res zanosim. Najbrž najprej šok + strah, enrkat kasneje pa veselje.

Tako sem tudi jaz začela, pa tudi mislim, da se nobena na začetku ni tako hudo sekirala pa delala po milijon testov. To pride s časom, ko mesec za mesecem ugotavljaš, da nisi noseča. Midva sva sicer šele začela delati na tem, če ne zanosim tako hitro, ne bo nič tako hudo narobe, pri meni je problem bolj endometrioza, ki se mi zelo hitro ponavlja in ne bi bila rada vsako leto na operaciji. Ob vsaki operaciji ta pusti tudi posledice na jajčnikih in kljub temu, da jih sicer nimam še 30, mi grozi zgodnja odpoved jajčnikov. V takem primeru mislim, da bi vsaka hotela zanositi čimprej.

Glede vgnezditvene tudi jaz ne bi trdila, da je 100 % to res to. Jaz sem imela en čuden izcedek ta mesec, tam okoli 19. dne. Pa rahle bolečine. Potem se je izcedek vlekel celo 5 dni. Drugače imam M na 28 dni, torej reden ciklus. Držim pa vseeno pesti, da je vgnezditvena.

Včeraj sem začela z merjenjem BT, tako da bom videla, kdaj imam ovulacijo, čeprav se mi zdi, da jo kar fejst čutim vsak mesec. Bomo videli, če se bo ujemalo s temperaturo.

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 341
10.8.2012 11:31:09   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ja...se zavedam tega...ubistvu se mi bolj zdi da to ni VK ampak kaj drugega, ker je res malo čudno vse skupaj... nisem pa še nikoli prej imela rjavih izcedkov pred m.
najbolj grozno od vsega je to čakanje, ko ne veš pri čem si...sploh ne vem kaj naj naredim, da se mi ne bo zmešalo od stalnega razmišljanja o teh stvareh...

user posted image

Nisem hotela nič napisat, ker je vsaka izmed nas drugačna in sama pri sebi najboljše ve kako funkcijonira, ampak mi ne da mira user posted image user posted image
Zelo dobro poznam te občutke, eno leto sem se iz meseca v mesec borila z njimi. Nisem spala, nisem jedla, skoz sem bila napeta in pod stresom, v pričakovanju in čakanju na tisti dan. Ponavadi sem že par dni prej delala test,porabila veliko denarja in predvsem svojih živcev. Veliko stvari sem v tistem času zamudila, prvič ker nisem bila pozorna na svet okoli sebe, drugič pa ker sem si mislila kaj pa če....
Potem sem si pa rekla, da je tega dovolj, zmanjšala sem branje na forumu, pogovore o tem z drugimi ljudmi, si vzela čas zase, za prijatelje, spila kak kozarec več na čagi in sčasoma sem se navadila tega bolj sproščenega. Nisem več v krču od 20 dne cikla, ni zanositev edina stvar, ki mi gre po glavi, nisem več vsa napeta in pod stresom in življenje je veliko lažje. Nimam več ves čas občutka napetosti.
Hočem samo rečt, da vem, da popolnoma ni možno odklopiti, par dni pred M se tudi meni  naselijo škratje v glavo, v vendar jo manj zoprni in niso 24/7 prisotni, je pa možno vzeti vse na izi, se sprostiti in uživati. Bo ko bo, najbrž že tako mora biti.

In glej ga zlomka, pri meni je tako, da ponavadi ko sem sem 100% prepričana da ta mesec ni možno, ker smo zamudili O, me začnejo boleti prsi (k me ponavadi ne), me špika in vse, da bi me zmotilo in spomnilo da sem pozabila razmišljati na zanositev in na paniko in grozo ki jo prinese čakanje. Pa se ne dam!! Imam pač PMS, jutri bo boljše user posted image user posted image

Nisem hotela pametovati, samo povedati, da je mogoče vse skupaj omiliti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 342
10.8.2012 11:48:27   
curly
Se podpišem pod LS post.
Se počutim, kot da bi govorila o meni. Res je, da ko načrtuješ in se spopadaš s temi neuspehi, fake nosečnostnimi znaki in z večnim vprašanjem KAJ ČE???
Pozabiš, da je življenje samo eno, da imaš okoli sebe toliko ljudi in tudi živali user posted image , ki te imajo radi in pogrešajo tvojo pozornost.

Jaz sem v enem obdubju ignorirala čisto vse. Popolnoma sem NEživela! Groza. Prav čudno je, da sem potrebovala toliko časa, da sem se prebudila. No, zdaj je življenje lepše. Delam stvari, ki me veselijo, se tu pa tam še obremenjujem z znaki, ampak moja M vedno pride in zadnje čase je še celo točna - ne morem verjet glede na zmešnjavo, ki sem jo imela prej. V glavnem, res je, da je v življenju toliko stvari, ki te razveseljujejo, da se je skoraj brezpredmetno obremenjevat z vsem tem, ampak VEM, TUDI JAZ SEM BILA GLUHA ZA TAKŠNE NASVETE V TEM OBDOBJU. VSE MI JE BILO LARIFARI, KER SEM SI POTIHOMA MISLILA, DA SAJ NE RAZUMETE PA JAZ SEM DRUGAČNA IPD. Pa ni bilo daleč od resnice. S ponosom povem, da sem v 29. krogu in ne mislim obupat pa tudi če pridem do 50., ker če je to potrebno bom vse to dala skoz in zraven ŽIVELA!
DRŽIM PESTI ZA VSE VAS, DA BI ČIM PREJ ZAGLEDALE PLUSKE!!! PREDVSEM PA CARPE DIAM!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 343
10.8.2012 11:52:16   
gorenjkica
Črtica1 in anonimnauser posted image , seveda navijam, da bo rezultat ugoden. Je pa vseeno bolje, da poskusita malo odmisliti in šele na dan D, ko naj bi se ulilo, stopita v akcijo. Škoda testov in predvsem živcev za kaj drugega, vsaj mene je vedno potem realnost kruto počila po glavi. Pri nama je test spravljen na meni skrivni lokaciji, ker se v podobni situaciji, kot sta vidve, ne bi znala zadržati user posted image . Nekaj dni še tačke stran od testov...potem pa nalulajta user posted image . Navijam za vaju, pa tudi za preostanek punc na seznamu, tistim, ki ste pa ta mesec modre en user posted image , boste pa rozike v naslednji rundi. Ne damo se kar tako...

Jaz sem ta mesec najbrž že oddelala svoje (upam, da bo čez dva tedna kaj lepega pokazalo) in se že spreminjam v Balončka Tončka....tale napihnjenost me grozno matra, vsak mesec od O do user posted image . A obstaja kakšen način, kako jo ukiniti ali vsaj omiliti?

< Sporočilo je popravil gorenjkica -- 10.8.2012 12:00:33 >

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 344
10.8.2012 11:57:32   
brioš
Evo jaz nazaj...uff ste se razpisala...si bom zvečer vzela čas, da vas preberem. No mene lahko obarvate z modro, gremo v september.user posted image Se tipkamo zvečer.

(odgovor članu gorenjkica)
Neposredna povezava do sporočila: 345
10.8.2012 12:03:01   
Radenska_
Night, tudi jaz sem imela endometriom na jajčniku in imam za seboj laparoskopijo in histeroskopijo.
Se strinjam z vsem kar si napisala in tudi jaz še nisem blizu 30. im.
Samo vseeno, nekako ne paničarim..
Sem pa imela laparo pred 11 meseci, začela sva šele sedaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 346
10.8.2012 12:08:54   
oreh
Oh, sem prišla samo prečekirat, preden letiva na morje, ampak moram tole napisat, bova šla pač na naslednji trajekt...

Točno to kar sta napisali LS in Curly drži. Tudi jaz sem v teh 2,5 letih polulala testov za... raje ne računam. Če bodo kdaj na psihiatričnem oddelku iskali kandidata za prakso primera lulitisnatestitis, se javim, ker takega majstra daleč okoli ni. Je glih ena razlagala, da je včeraj hodila v smeti gledat 1000 test. Jaz tudi, sem se že kar na vonj navadila, enkrat sem celo test nesla v smeti v sosednjo vas, da ga butara zmešana ne bi cel dan hodla čekirat v lastne smeti, seveda sem ga prinesla nazaj domov in ga vrgla v lastne smeti in čekirala do drugega testa... No, zdaj sem iznašla patent- peč na drva, polulan test flikneš noter (z desno se upiraš, ne, ne ga noter vršti, pol pa leva roka hitro vrže) in zagotovo ne moreš več čekirat tega testa). Ampak meni je blo luštno tole lulanje, pač se rada žrem, skoz sem neka žrtev, vedno sem za kake neumnosti, sam da se dogaja, pa čeprav se je takrat v mojem življenju dogajalo predvsem lulanje, ker mi drugo ni bilo pomembno.
No in tako kot sta predhodnici napisali, prideš do točke, ko ne moreš več delati bedaka iz sebe(enkrat smo se mal o tem pogovarjale, je to po 1,5 letu poizkušanja), potem pa začneš živet in uživat življenje, ki je tudi brez + testa prelepo, če si ga le narediš takšnega.
Res vam ne želim soliti pameti, kako odklopit do ponedeljka, ker vem, da je to takrat najtežja stvar. vsaka pri sebi bo vedela kako, kdaj in zakaj, ko bo čas za to. Vsem pa želim, da ne greste čez 2 letno kalvarijo v borbi za user posted image , ampak, da jih zagledete še preden bo listje začelo odpadati.
In kakor je LS napisala, tudi če kak kozarček rukneš na žurki, ni panike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 347
10.8.2012 12:15:55   
tana01
Midva sva tudi na začetku - zdej bo 3. krog. V prejšnjih dveh ciklusih sem imela VSE znake nosečnosti - razen izostanka M... sem sama sebi dokazala, da fantaziram na polno. Po moje tudi zaradi samega navdušenja, da sva se odločila za user posted image  in se energija usmeri samo še v pričakovanje dveh črtic. Zdej sem se umirila in to vzela kot del življenja. Sem pa prepričana, da dnevi pred M bodo vedno v pričakovanju najboljšega (in z vsemi škrati zraven - kot praviš LS).

Verjetno je vso to razmišljanje in seciranje več ali manj nujni del načrtovanja družine, saj greš zavestno v to. V vsakem primeru je tudi lepo obdobje, še lepše je ko se zaključi s user posted image .

(odgovor članu gorenjkica)
Neposredna povezava do sporočila: 348
10.8.2012 12:31:27   
črtica1
mogoče je delovalo kot da res razmišljam samo o tem..ampak daleč od tega..pri 21 letih se popolnoma nič ne obremenjujem kdaj bo..ta mesec sem si na začetku rekla da ne bo nič ker hočem nekaj urediti..pa se je uredilo samo in znaki so prav tako prišli sami..presrečna bova če bo, če pa ne bo pa drug mesec..M so redne, ovulacije so, zdrava sva, ne vem zakaj bi se mela kaj za obremenjevati..

(odgovor članu tana01)
Neposredna povezava do sporočila: 349
10.8.2012 12:48:20   
tana01
Črtica 1 prav imaš!!

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?