Tippi
|
Mamica deklicam, niso vazna leta, vazno je kako se pocutis, nekatere so pri 40 ze prave mame, nekatere pa niti slucajno ne delujejo nad 30, leta niso ovira. Tudi jaz imam 3 spredaj, pa me je kar morilo, ampak me ne vec, razen, ko imam reeees slab dan, ampak potem pogledam kolegice, ki pri 30+ niti fanta se nimajo... To leto bo nase, ce ne ta mesec, pa naslednji, prej ali slej. No, s tem se ravno ne morem strinjati. Je že res, da na videz lahko izgledaš res mladosten in poln energije, in tudi počutiš se lahko kot pubertetnik, ampak staranju telo ne more ubežati ne glede na zunanjo podobo. In prav tako je z jajčniki, ki so prvi na listi staranja pri ženski. Jaz bom imela spredaj kmalu 4, počutim se staro 20, in tudi izgledam vsaj 10 let mlajše, ampak stara sem, kolikor pač sem in temu ne moreš pobegniti. Na žalost. No, to ne pomeni, da želim vnesti negativno energijo sem, ravno nasprotno, močno držim pesti za vse nas. Povedala sem le, da je nekaj drugega biti nosečka pri 20 ali pa pri 40. Tako pač je
|