|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Avgusta
8.8.2012 15:25:47   
NajaaM
Imas cisto prav...pred predvideno M delas BC mini, pocakas do predvidene M in naredis se CB in potem si ziher 100% prepricana, da je plusek oz. user posted image pravi user posted image ?..joj, kdaj mi bo to uspelo videti user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 276
9.8.2012 7:40:21   
srečki
Jutro,

kako ste kaj danes bejbike?

Anonimen in črtica1 še malo....jutri delata test ane?
No morem rečt, da tudi jaz vedno bolj postajam nestrpna :( Kje je še do mojega testa :(

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 277
9.8.2012 9:02:50   
NajaaM
Dobro jutrouser posted image

Saj nimas tako dalec do testa...se par dni, jaz imam se dobrih 10 dni, ampak ze vem, da ne bo nic, ker zdej sem se ze nastudirala, da me vedno, ko ni nic skorej 1 teden bolijo (.)(.) in cisto malo bradavice, potem pa 3 dni pred user posted image nehajo. No in vceraj so me zacele bolet user posted image .
Ti bi lahko test delala ze cez ene dva dni? Imas ze kaksne znakce user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 278
9.8.2012 9:03:19   
črtica1
pa me je firbec mučil in sem naredila danes test, sedaj pa vprašanje..črtica je bila čisto na koncu testa(na drugi strani od kontrolne) in po desetih minutah je šla čez test..in sedaj je ni nikjer več..izgnila jeuser posted image je pa brez barve kot udolbina tam kjer bi se morala pojaviti..kaj mislite?
jutri ponovim..

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 279
9.8.2012 9:11:30   
Anonimen
Ne vem, najboljše da ju3 še enkrat ponoviš in boš vidla kaj bo...

Anonimnauser posted image

(odgovor članu črtica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 280
9.8.2012 9:13:06   
NajaaM
Jaaa, jutri definitivno ponovi, ker test po 5-10 minutah ni vec veljaven (odvisno katerega si delala). Joooj, drzim pesti!!!!! Komaj cakam jutri, ko tri delate test user posted image user posted image user posted image user posted image in navijam za user posted image user posted image in +++ in vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 281
9.8.2012 9:15:52   
NajaaM
Anonimna user posted image tudi ti si te dni na vrsti kajne? Te ze kaj matra? Posiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 282
9.8.2012 9:18:01   
črtica1
bom ponovila..ampak mi ne da miru in sm pogledala in se je pojavla nazaj.user posted image ful slaba..ah treba bo počakat..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
9.8.2012 9:21:17   
oreh
Dobro jutro!
Hvala za spodbude, zlate ste!
Seveda ostajam tudi na tem forum, kolikor že pač pišem, kar tako pa vas spet ne bi mogla zapustiti. Drugače te pa pred IVF postopkom takoj postavijo na realna tla, da je dokaj malo možnosti, da uspe v prvo, saj začnejo z minimalno in najcenejšo dozo zdravil, šele ko dobijo informacije o jajčecih in dogajanju nasploh lahko prilagajajo terapijo pri nadaljnih postopkih. Seveda pa smo me ženske sposobne svoje možgančke napsihirat do te mere, da bo 100% ratalo že v prvo, hkrati pa dopustiti tudi možnost, da ne! se pa vsaj premika.

LS prosim ne napeljuj me k alkoholizmu tebi v čast, sem na strogi antinikotinski, antialkoholni in antiškrobni dieti! Pa bravo za tvojega in njegov pogumuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 284
9.8.2012 9:21:51   
NajaaM
Za dober rezultat se splaca cakat hihi user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 285
9.8.2012 9:23:54   
srečki
Črtica1 JAAAAAAAA superca....to je zih nosečnost user posted image jutri ponovi in boš videla...

NajaaM uh pri meni je še dolga...šele 21.08. bom vedela :) ali sva dovolj pridna. Sm prečekirala seznam pa te nisem našla gor, kdaj je pa ti ne pričakuješ? Drugače pa ne bodi tako prepričana, saj veš upanje umre zadnje...jaz še vedno stiskam pestke zate.

Kje sta pizmovka in pluseki? Babe smo firbčne user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 286
9.8.2012 9:25:24   
NajaaM
To je pomembno, da se premika, da se nekaj dogaja...se spomnim sebe, kako se vec kot eno leto ni zgodilo nic, potem me je dvakrat pregledala, nato pa mi je po pol leta belezenja in dabrostona dala Klomifen in sem bila vsa stecna, ker se mi zdi, da gremo koncno malo naprej. Saj mogoce pa potrebujes le minimalno vzpodbudo, pa bo to to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 287
9.8.2012 9:27:46   
srečki
Oreh user posted image user posted image user posted image že to je veliko, da se neki dogaja. Skratka jaz stiskam zate fejst pestke....verjamem, da bo tudi nam enkrat sonček posijal user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 288
9.8.2012 9:28:09   
NajaaM
Jaz je ne pricakujem 1 dan pred tabo, torej 20., tako da midve bova pa skupaj stiskale pesti, da smo bili vseeno dovolj pridni user posted image ...malo se bova se nacakali, ampak saj sva v dobri druzbi z veliko navijacicami user posted image in nama ne bo hudega

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 289
9.8.2012 9:30:37   
Wolfina
Ojla!
Z zamudo najprej čestitke nosečkama user posted image .
Črtica1, po mojem se boš kmalu preimenovala v 2črtici user posted image
Jaz sem pa šla malo skozi svoje zapiske in ugotovila, da to ni moj 35. krog, ampak že 42. user posted image . In sem tudi danes delala test, ker bi mogla začeti z nekimi zdravili, ki so nezdružljiva z nosečnostjo. Test seveda negativen, ampak saj je še malo zgodaj, M ima rok šele v nedeljo. Zdaj pa vedi, vzet zdravilo ali ne. No, če že 41x ni ratalo, zakaj bi glih zdaj, a ne? Znaki so itak enaki kot doslej, ampak to šolo smo se že nekajkrat šli user posted image
Če se slučajno kaj spremeni, sporočim, sicer pa ostajam navijačica, borka pa spet nekje od oktobra naprej. ampak takrat pa tole M pošljem v 3 krasne user posted image

Lulajte pluske! user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 290
9.8.2012 9:48:03   
mamica deklicam
kako se jaz v vaših sporočilih vidim. Tudi sama se vsak dan sprašujem ali nama je končno uspelo ali ne.
No še en teden do moje user posted image , ki seveda ne sme priti. V nasprotnem primeru moram iti nazaj k G, ker mi je rekla, da če v pol leta ne bo nič, naj se pridem pokazat. Ja EMŠOuser posted image me že kar daje. Če kmalu ne bo nič, bom pri 40 šla v porodnišnico ali kaj?

Ja, bom pa lahko rekla, da sem mlada mamica ali ni takouser posted image

Držim pesti za vse nas in se sprašujem, kje so vse tiste iz začetka seznama. Ali boste kaj javile????

(odgovor članu Wolfina)
Neposredna povezava do sporočila: 291
9.8.2012 9:58:19   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.8.
brioš (1. krog)
Tippi user posted image

2.8.
anonimna (1. krog)

3.8.
tana01 (2. krog) user posted image

5.8.
aviva83 (2. krog) user posted image
S* (8. krog) user posted image
*anushka* (12. krog) user posted image
Night (3. krog) user posted image

8.8.
oska (1. krog po SS user posted image user posted image )
Lanaia90 (1. krog) user posted image
pižmovka
pluseki user posted image

10.8.
tanja26 (1. krog po SS user posted image user posted image )user posted image
Shana86 (6. krog) user posted image

11.8.
MajaJulija
tammyv

12.8.
anonimna user posted image
Wolfina (42. krog user posted image user posted image )

13.8.
Nova Anonimna (7. krog)
minca_n (1. krog)

14.8.
črtica1 user posted image

15.8.
LittleSun

16.8.
mamica deklicam (6. krog)

18.8.
monsy (1. krog po laparo/histero)

19.8.
lillith82 (8. krog)

20.8.
Žabica86 (9. krog)
pramsky (2. krog)
NajaaM (20. krog, 2. krog s Klomifenom in Ultrogestanom user posted image )

21.8.
ROXY_
srečki

23.8.
gorenjkica (4. krog)

24.8.
niinii (7.krog)

25.8.
Anonimna user posted image
Martyna83 (1. krog)

26.8.
aviva83 (3. krog)

27.8.
curly (navijamo, da 3. IUI ne bo potreben user posted image )

30.8.
*anushka* (13. krog)

31.8.
minkaP

XX.8.
PrincipesaD (1. krog)
Radenska_ (1.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 38

user posted image NOSEČKE: 3

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
LittleSun, mamica deklicam, katka_, niinii, Tippi, MajaJulija, sončenk, brioš, Teya D., Katte, tiana, Wolfina, HeLenčica, witch, minkaP, Ejla, rozi55, srečki, Shana86

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
9.8.2012 10:02:03   
Anonimen
črtica1, sem te kar pobarvala v roza. Optimizem, pa to user posted image . Črtica je bla in po 10 minutah test itak ni več veljaven, tako da ni pomembno, če je odpotovala user posted image .

Brioš in anonimna (iz začetka seznama) sta nekaj rekli, da čutita, da bo prišla user posted image , ampak nista potem nič javili, zato ju tudi nisem obarvala v modro. Mogoče pa vseeno praznujeta in sta pozabili na forum user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
9.8.2012 10:06:08   
srečki
NajaaM- superca...se bove skupaj tresle user posted image

Wolfinauser posted image upam, da ni kaj resnega. Svetujem, da kar z zdravili počakaš do nedleje, ziher je ziher. Pa veš kaj si šla kaj do neplodnostne? Sorry k te to sprašujem samo tok krogov je pa že res too much. Skratka srečno.

mamica deklicam ah ne sikiri se vse bomo mlade mamice user posted image hahaha tudi pri meni je že 3 odspredaj.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 294
9.8.2012 10:18:35   
ROXY_
SREČKI js je ne pričakujem na isti dan kot ti....user posted image user posted image
NajaM se pridružujem v skupno čakanje, če me vzameta...
Moja O je mimo, ta mesec sem spet merila BT, v torek je bil danD..tak da bomo videli, če smo kaj natelovadili.user posted image user posted image ..
črtica1 lulaj še enkrat, potem pa hitro javi veselo novičko....user posted image user posted image

Za vse ostale - polivam z roziko in držim pesti!!!!!

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 295
9.8.2012 10:21:03   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: NajaaM

Anonimna user posted image tudi ti si te dni na vrsti kajne? Te ze kaj matra? Posiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaaa, itak da me matra user posted image držite pesti ju3 user posted image

(odgovor članu NajaaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
9.8.2012 10:24:32   
srečki
ROXY seveda da te....dobrodošla v klub user posted image to bo veselje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 297
9.8.2012 10:38:12   
Wolfina
Katka, hvala za ažurnost user posted image

Srecki, bila sva že na vseh pregledih, vključno z laparo ipd., pa je vse ok. Tudi postopkala sva že malo, pa brez uspeha in mava zdaj malo pavze. Sicer pa tisto z zdravili ni nič resnega, hvala za skrbuser posted image . Bom kak dan res še počakala. Mah, jaz ne obupam, leta so še vedno na moji strani (recimo) user posted image  , tud sekiram se že manj kot sem se tam nekje recimo okrog 10. poskusa, postane lažje, človek se kar nekak navadi. Konec koncev pa ne izključujem tudi posvojitve, sem popolnoma navdušena nad puncami v temi Posvojene mame user posted image . To pa so zame zmagovalke. Ampak, mislim, da nama bo uspelo priti do svojega (biološkega) otroka.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 298
9.8.2012 10:49:01   
mamica deklicam
IZVIRNO SPOROČILO: srečki

NajaaM- superca...se bove skupaj tresle user posted image

Wolfinauser posted image upam, da ni kaj resnega. Svetujem, da kar z zdravili počakaš do nedleje, ziher je ziher. Pa veš kaj si šla kaj do neplodnostne? Sorry k te to sprašujem samo tok krogov je pa že res too much. Skratka srečno.

mamica deklicam ah ne sikiri se vse bomo mlade mamice user posted image hahaha tudi pri meni je že 3 odspredaj.

samo zadaj je pa že 8user posted image in če bo šlo tako dalje, bo že ena lepa 9 zaokrožila tisto trojkouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mamica deklicam -- 9.8.2012 10:51:01 >

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 299
9.8.2012 11:02:20   
črtica1
držte pesti da jutr črtica ne odplavauser posted image dons je šla tko cez k da bi mi pomahala.in pršla nazaj..sm že 1000krat pogledala nazaj na test da vidim če je res če si ne domišlamuser posted image
jutri pa skupno lulanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Wolfina)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?