|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Avgusta
8.8.2012 9:22:13   
NajaaM
Draga Oreh, dovolila si bom komentirat tvoj post...zelo dobro si napisala in vesela sem, ker iz tega lahko vidim kako zelo si pozitivna. Zadnje leto in pol sem prebirala tale forum in tocno vedela kako ste se pocutile (ponavadi enako kot jaz), zal mi je, da se vam nisem pridruzila ze takrat, ampak nisem hotela nastopati s svojim pesimizmom, ker sem imela res tezavo, da sem se sprijaznila s tem, da ko bo pac bo in sla k svoji G, da smo sli malo naprej. Upam, da vama po IVF postopku uspe, ker vama resnicno privoscim, ko pa bo, pa upam, da prve izvemo cudovito novico nuser posted image user posted image SRECNO!!!

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 251
8.8.2012 9:26:53   
Anonimen
lidik, vesela za pozitivne novičke. user posted image

oreh, Shana86 je napisala, da se ga ulije z vinom, ko pride M user posted image . Btw, a Radler in Bandidos tudi štejeta kot pivo?

(odgovor članu HeLenčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
8.8.2012 9:31:43   
srečki
živjo Oreh z bartecem je bolje, ga skoz krpajo :( ampak je pa bolje, hvala.
No kar se mene tiče, sem dala končno vse preiskave čez, dobila zeleno luč in zdaj spet čakam na +

V glavnem zelo lepo si napisala vse skupaj, skratka želim ti vso srečo user posted image in ima da zdj rata...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 253
8.8.2012 11:03:53   
črtica1
kako je mučno to čakanjeuser posted image ..pa še sama doma in je dolgčas..kdaj bo ponedeljek da saj vidim kaj se dogaja..user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 254
8.8.2012 11:22:24   
Anonimen
mene tudi muči to čakanje.. danes bom pomoje kupla en test, grem ravno v dm... user posted image

po eni strani nimam čisto nobenih znakov, samo grozno tečna sem kot ponavadi v pms, po drugi strani pa čisto isto ne morem spat kot v prvi nosečnosti (to se mi sicer ni nikoli dogajalo), zdi se mi, kot da mi hoče bit slabo, pa ne vem ali si samo domišljam al prsi res počasi postajajo bolj občutljive..

ah...bom kar nehala naštevat te znake ker itak ni pointa user posted image bomo vidli čez vikend na čem smo.

Anonimnauser posted image

(odgovor članu črtica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 255
8.8.2012 11:23:21   
aviva83
user posted image user posted image Tippi in Tanja26 user posted image presrečna za vaju user posted image sedaj pa glejta da uživata naslednjih slabih 9 mesecev user posted image Pri meni pa nič kaj novega.... se bolj ukvarjam s težavo ki se mi je pojavila pred 4 dnevi in je še vedno prisotna.... po user posted image se mi namreč vsak dan...bolj v dop času pojavljajo izcedki...takšne čudne svetlo rdeče barve...user posted image sem bila vsa happy ker sem pač mislila da čutim ovulacijo da sem mojega kar takoj po user posted image napadla user posted image in sva user posted image pol pa takole.... zdaj pa sploh ne vem al je kaj narobe z menoj al spet kar nekaj paničarim al kaj.....user posted image .
Mislite da bi bilo fajn iti k G???? help... user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 256
8.8.2012 11:25:17   
srečki
črtica 1 pošiljam en velik user posted image user posted image user posted image da ne boš tok osamljena. In user posted image za srečo, da v ponedeljek pokaže user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 257
8.8.2012 11:49:56   
lidik
Tippi zdaj v ponedeljek 13. imam spet pregled. Potem za naprej bomo pa videli kako bo. Drugače pa res boljše da te je hitro naročil, kot pa da bi čakala predolgo. 

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 258
8.8.2012 12:49:19   
LittleSun
orešek moja user posted image user posted image user posted image za postopek in user posted image ker si me spravila v jok. Sem pomislila, da sme mogoče noseča, ampka zgleda imam samo krč user posted image user posted image pa ne preseli se, samo na obeh bodi. Iz vseh teh razlogov , ki si jih sama napisala zahtevam to. Pa le glej, da si bom kmalu lahko nalila šampanjec, ker boš ti zagledala user posted image ....pa nebo deci, vrjemi user posted image user posted image

Menzo pričakujem na morju, izcedek se je že osušil, tako da bo ziher prišla, ampak kaj čemo, tako ali tako vem, da smo sfalili O. Lubi si je šel danes po napotnico k svoji zdravnici in lepo prosim sam se je spomnil user posted image user posted image to pomeni, da se je sprijaznil, da bo moral v kozarček user posted image user posted image
drage moje, imam norišnico v službi, ker nadomeščam (ja še vedno) tak da se poslavljam.

oreh spij en pir zame user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 259
8.8.2012 12:54:15   
črtica1
o hvala srečki tudi tebi user posted image user posted image

me je ena prijateljica prej pregovarjala naj naredim test..ampak vem da ne bo nič pokazalo..koliko časa po user posted image naj bi pokazalo?

preveč časa imam za tuhtanje o znakih bolečinah,forumih in testih..ampak so se pa sami pojavili, ah pa sem spet tam..

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 260
8.8.2012 13:04:11   
NajaaM
Crtica1, glede na predvideno user posted image (14. Ce se ne motim) bi ti jaz predlagala, da pocakas se dva dni, ker pravijo, da prvi testi pokazejo raven nosecniskega hormona sele 4 dni pred pricakovano user posted image oz cca. 10 dni po O, ker nekaj casa traja od O do vgnezditve...ampak kaj bi ti jaz pametovala, ker sem ga tudi kar velikokrat prehitro delala, pa sem bila vsakokrat razocarana user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 261
8.8.2012 13:06:57   
NajaaM
Aja crtica1 posiljam ti se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vzpodbudo in user posted image user posted image user posted image user posted image za sreco user posted image user posted image

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 262
8.8.2012 13:10:07   
črtica1
do petka zjutri bom počakala..pa še to bo pomoje prezgodi..zadnjič ko je nekaj blo pa je šlo naprej mi je en dan prej pokazal rahlo črtico..tk da bomo počakal je pa res mučno čakanje..ko bi bil človek vedež ne bi bil revežuser posted image

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 263
8.8.2012 13:10:49   
curly
ooooooooooreeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhh, ful sem vesela zate!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako lepo si to napisala, sem postala čustvena. user posted image Vse je res, kar si napisala od tistega špikanja na 20. dan ciklusa (aka prebavne motnje user posted image do moralne podpore na tem forumu, ki je vredna zlata do PIVIČKA za folikle, tako da le glej, da se boš držala tega.
NE dovolimo ti, da se popolnoma umakneš, ker hočemo vedeti, kdaj se začneš pikat, kako tvoji folikelčki rastejo, kdaj imaš punkcijo itd. Si pa le naša sotrpinka in z veseljem bomo navijale, da bo 1. IVF zate uspešen! user posted image user posted image user posted image
Pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen postopek.

Čestitke novi nosečki - Tanji! Lepo nosečnost želim! user posted image

Polivam roziko in pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo za vse tiste, ki še nestrpno čakate, da zagledate ta mesec user posted image !

LS, torej se premikate - to je dober znak. Vseeno mislim nate in upam, da M na morju ne pride in da ko prideš nazaj nas razveseliš z lepo novičko!!!user posted image user posted image user posted image

Treba it kuhat kosilo. user posted image Lep dan vam želim! user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 264
8.8.2012 13:13:09   
Tippi
Črtica, če ti ni škoda denarja za testke in seveda, da si pomiriš živčke, kar naredi test. Je pa res, da je odvisno od vsake posameznice oziroma hormončkov. Nekaterim pokaže zelo kmalu, še pred izostalo M, enim pa še dolgo po izostanku ne. tako da, jaz bi na tvojem mestu naredila. Vsak dan enega, pa bodo bolj mirni živčki user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 265
8.8.2012 13:14:18   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Tippi zdaj v ponedeljek 13. imam spet pregled. Potem za naprej bomo pa videli kako bo. Drugače pa res boljše da te je hitro naročil, kot pa da bi čakala predolgo. 

Javi nujno! user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 266
8.8.2012 13:28:31   
črtica1
pa spet moje računanjeuser posted image user posted image dons je po O testih 11 dni po ovulaciji..petek bo prvi dan za test..ne bom prej..user posted image
najbolj so me ta mesec bradavice matrale in ta izcedek..bilo je res, noro, kr peklo je v bradavicah,skelelo, vse je blo oteklo, prou čutila sm k da bojo počle vsak cajt user posted image user posted image zdj se je mal umirilo, so boleče na dotik se pa skoz spreminja..zjutri skor nč, pol jih pa kr napihvat začne, me hecajo tele hormoni,a?a je možno da so v času vgnezditve hormoni podivjali?

hvala vsem za user posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 267
8.8.2012 13:33:23   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: črtica1

pa spet moje računanjeuser posted image user posted image dons je po O testih 11 dni po ovulaciji..petek bo prvi dan za test..ne bom prej..user posted image
najbolj so me ta mesec bradavice matrale in ta izcedek..bilo je res, noro, kr peklo je v bradavicah,skelelo, vse je blo oteklo, prou čutila sm k da bojo počle vsak cajt user posted image user posted image zdj se je mal umirilo, so boleče na dotik se pa skoz spreminja..zjutri skor nč, pol jih pa kr napihvat začne, me hecajo tele hormoni,a?a je možno da so v času vgnezditve hormoni podivjali?

hvala vsem za user posted image user posted image

Potem počakaj do petka user posted image in seveda takoj javi veselo novico! user posted image
Hormoni nam skoz divjajo. Enkrat ko je M, drugič ko je PMS, tretjič, ko je O in nenazadnje ko je user posted image , tko da človek res težko loči ene znake od drugih. Jaz držim pesti, da boš rozasta ta mesec!!! user posted image user posted image

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 268
8.8.2012 14:06:21   
NajaaM
Jaaaa, cim vec rozastih ta mesec!!!user posted image user posted image Tale modra na vrhu prav ubija razpolozenje user posted image user posted image
Crtica v petek pa cim prej sporoci ;) drzim pesti user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 269
8.8.2012 14:08:41   
srečki
črtica1 hvala :)
Kar se tiče testiranja je meni najboljši CB baje naj bi pokazal že 4 dni pred pričakovano M. No saj je že NajaaM odgovorila. No kljub vsemu če ne moreš zdržati pač naredi test v petek, čeprav jaz sem bolj pristaš da test delam na dan prihoda, seveda če ne priteče, je pa to tko, da je tudi odvisno ali imaš M redne ali ne. Za hormone se pa strinjam z Tippi, hormoni skoz divjajo.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 270
8.8.2012 14:09:01   
NajaaM
Oska, pizmovka in pluseki, kako pa vam kaj kaze? A so kaksni znakci za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 271
8.8.2012 14:25:25   
Anonimen
Črtica1, tudi jaz imam namen delat testek v petek zjutraj - bova skupaj čakale na user posted image user posted image Jaz bom takrat 11 dni po O (to je glede na moje cikle 2 dni pred M)...vem, da ni veliko šans da pokaže, ampak tisti en evro bom pač reskrala user posted image

Anonimnauser posted image

(odgovor članu NajaaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
8.8.2012 14:43:31   
črtica1
imam redne M od začetka..na 28 dni, po KT pa 30..ovulacija naj bi ta mesec bila prej tko da bo petek tam nekje 12 dan po O.
Anonimna user posted image je treba reskirat ja..enkrat bo pokazal user posted image ..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 273
8.8.2012 14:46:50   
srečki
Anonimen in črtica1 fejt stiskam pestke za veselo novičko, vidve pa le gljta da sporočita :)

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 274
8.8.2012 14:50:45   
črtica1
Tole mi ni logično..

Občutljivost testa. Različni testi nosečnosti imajo različno občutljivost. Nižja kot je občutljivost, prej test postane pozitiven. Občutljivost je navedena v mIU /ml, kar je najnižja zvrednost hCG v urinu, ki že pomeni pozitiven rezultat. Občutljivost 20 mIU / ml zahteva polovica nižjo raven hCG za pozitiven rezultat kot občutljivost 40 mIU / ml, tak test pa lahko postanejo pozitiven nekaj dni prej kot test s slabšo občutljivostjo.
Kaj potem to pomeni da ti BC pokaže prej kot pa CB?

Primeri občutljivosti nekaterih testov, ki se dobijo pri nas:

Baby check mini: občutljivost 10 mIU/ml
Baby check plus: občutljivost 25 mIU/ml
First sign: občutljivost 25mlU/ml
Clearblue: občutljivost 50 mIU/ml

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?