|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Avgusta
7.8.2012 16:26:10   
Anonimen
Ja, malo svinjsko je tole ... user posted image
"OPOMBA! Pri plačilu po povzetju se dodatno zaračuna poštnina v višini 1,90 EUR plus provizija Pošte Slovenije."
http://www.plodnost.si/cms.php?id_cms=8
Se pravi 0,50+1,90+0,96 (Pošta)?

Jaz sem lepo preko Klika nakazala (ko sem enkrat kupila O-teste). Zdaj vidim, da imajo tudi PayPal, kar je super.

(odgovor članu črtica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
7.8.2012 16:51:39   
curly
Hej, črtica.
Jaz sem jih naročila in plačala po predračunu in se mi je zeloooo splačalo. Ne vem pa kako je s plačilom po povzetju, ampak ne bi smelo biti dražje 4€, kvečjemu 0,96€, toliko pa računa pošta za položnico oz. UPN obrazec. Po mojih izračunih, glede na to, da sem dajala 3€ za 2 trakca FS, se ful splača naročiti na tej strani in tudi občutljivost je kao dobra.

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 227
7.8.2012 16:53:18   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: katka_
"OPOMBA! Pri plačilu po povzetju se dodatno zaračuna poštnina v višini 1,90 EUR plus provizija Pošte Slovenije."

Definitivno svinjsko. Za to pa nisem vedela. Še dobro, da sem tudi jaz plačala preko Klika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 228
7.8.2012 17:59:14   
Katte

IZVIRNO SPOROČILO: curly

IZVIRNO SPOROČILO: katka_

Definitivno svinjsko. Za to pa nisem vedela. Še dobro, da sem tudi jaz plačala preko Klika.

Tudi jaz sem plačala preko Klika in ni bilo dodatnih doplačil. Testki so pa super in zelo poceni.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 229
7.8.2012 18:18:34   
tanja26
Evo po skoraj nevidni črtici na fs sem ravno opravila še test z digitalnem cb, kjer se je pokazal +. zdej pa novim skrbem naproti, glede na to da sem imela letos ze 2 ss upam da nam bo v tretje uspelo (1 nosečnost je potekala brez problemov). Držim pesti in navijam še za vse ostale!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 230
7.8.2012 18:27:18   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.8.
brioš (1. krog)
Tippi user posted image

2.8.
anonimna (1. krog)

3.8.
tana01 (2. krog) user posted image

5.8.
aviva83 (2. krog) user posted image
S* (8. krog) user posted image
*anushka* (12. krog) user posted image
Night (3. krog) user posted image

8.8.
oska (1. krog po SS user posted image user posted image )
Lanaia90 (1. krog) user posted image
pižmovka
pluseki user posted image

10.8.
tanja26 (1. krog po SS user posted image user posted image )
Shana86 (6. krog) user posted image

11.8.
MajaJulija
tammyv

12.8.
anonimna user posted image
Wolfina (35. krog user posted image user posted image )

13.8.
Nova Anonimna (7. krog)
minca_n (1. krog)

14.8.
črtica1

15.8.
LittleSun

a26
16.8.
mamica deklicam (6. krog)

18.8.
monsy (1. krog po laparo/histero)

19.8.
lillith82 (8. krog)

20.8.
Žabica86 (9. krog)
pramsky (2. krog)
NajaaM (20. krog, 2. krog s Klomifenom in Ultrogestanom user posted image )

21.8.
ROXY_
srečki

23.8.
gorenjkica (4. krog)

24.8.
niinii (7.krog)

25.8.
Anonimna user posted image

26.8.
aviva83 (3. krog)

27.8.
curly (navijamo, da 3. IUI ne bo potreben user posted image )

30.8.
*anushka* (13. krog)

31.8.
minkaP

XX.8.
PrincipesaD (1. krog)
Radenska_ (1.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 37

user posted image NOSEČKE: 1

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
LittleSun, mamica deklicam, katka_, niinii, Tippi, MajaJulija, sončenk, brioš, Teya D., Katte, tiana, Wolfina, HeLenčica, witch, minkaP, Ejla, rozi55, srečki, Shana86

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
7.8.2012 18:28:10   
Anonimen
Tanja26, čestitke!!! user posted image

(odgovor članu tanja26)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
7.8.2012 19:09:27   
Anonimen
A ste že vidle tole? user posted image

http://www.thinkgeek.com/stuff/41/pteq.html?cpg=cj&ref&CJURL&CJID=2617611

Neki me ima, da bi ta teden kakšen test kupla in ga pokurila (navadnega, ne tega high tech seveda user posted image ), ampak kaj ko vem, da ne bo nič pokazal...vem da samo denar stran mečem.

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
7.8.2012 19:51:35   
črtica1
Tanja čestitke! si mogoče kaj drugače občutila kot pred user posted image ?

so me okrog prnesli drugič ne bo po povzetju..

Anonimnauser posted image mene je moj dons nagovarjal nej naredim..pa vem da ta tedn je še čist prezgodi..
sem doma ta tedn in upam da me ne premami..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
7.8.2012 20:01:13   
Anonimen
Jaz bom kar FS duo kupila in pa CB za potrditev. Ampak to šele naslednji mesec, ta mesec jo še čakam user posted image :) .
Tle na plodnost.si se pa po mojem splača kupit, če vzameš večjo količino. Ker če preračunaš: 1 listič je 0,95€. Če vzameš 2: 2*0,95+0,50 poštnine+0,33 za položnico preko Klika in si že skoraj pri tistih 3€, kolikor stane BC mini ali pa FS duo. Ampak katera si pa dela zalogo testov? Jaz sem ful optimistična, da več kot te 3 ne bom rabila user posted image .

(odgovor članu črtica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
7.8.2012 20:59:45   
Martyna83
Ojlaaa punce user posted image jaz se vracam po nekaj letih ko sem ze prej z vami upala,...no sedaj sva z mozem v privem krogu user posted image NE pricakujem je okoli 25.8. vsem nam zelim da cimprj ugledamo dve crtici user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 236
7.8.2012 21:58:51   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image :

1.8.
brioš (1. krog)
Tippi user posted image

2.8.
anonimna (1. krog)

3.8.
tana01 (2. krog) user posted image

5.8.
aviva83 (2. krog) user posted image
S* (8. krog) user posted image
*anushka* (12. krog) user posted image
Night (3. krog) user posted image

8.8.
oska (1. krog po SS user posted image user posted image )
Lanaia90 (1. krog) user posted image
pižmovka
pluseki user posted image

10.8.
tanja26 (1. krog po SS user posted image user posted image )user posted image
Shana86 (6. krog) user posted image

11.8.
MajaJulija
tammyv

12.8.
anonimna user posted image
Wolfina (35. krog user posted image user posted image )

13.8.
Nova Anonimna (7. krog)
minca_n (1. krog)

14.8.
črtica1

15.8.
LittleSun

16.8.
mamica deklicam (6. krog)

18.8.
monsy (1. krog po laparo/histero)

19.8.
lillith82 (8. krog)

20.8.
Žabica86 (9. krog)
pramsky (2. krog)
NajaaM (20. krog, 2. krog s Klomifenom in Ultrogestanom user posted image )

21.8.
ROXY_
srečki

23.8.
gorenjkica (4. krog)

24.8.
niinii (7.krog)

25.8.
Anonimna user posted image
Martyna83 (1. krog)

26.8.
aviva83 (3. krog)

27.8.
curly (navijamo, da 3. IUI ne bo potreben user posted image )

30.8.
*anushka* (13. krog)

31.8.
minkaP

XX.8.
PrincipesaD (1. krog)
Radenska_ (1.krog)

SKUPAJ NAS JE: 38

user posted image NOSEČKE: 2

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
LittleSun, mamica deklicam, katka_, niinii, Tippi, MajaJulija, sončenk, brioš, Teya D., Katte, tiana, Wolfina, HeLenčica, witch, minkaP, Ejla, rozi55, srečki, Shana86

< Sporočilo je popravil katka_ -- 7.8.2012 21:59:31 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 237
8.8.2012 7:23:53   
srečki
Jutro,

user posted image wuhuhu tanja26 čestitkeeee in SREČNO do konca.

Martyna83 dobrodošla.

Polivam roza barvo, stiskam pestke....punce ve pa doma čim bolj pridno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 238
8.8.2012 7:24:13   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Tippi kaj jaz to berem???????????? JEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJ  ČESTITAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, pa je res user posted image
Iskrena hvala user posted image
Kako pa je s tabo?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 239
8.8.2012 7:24:54   
Tippi
Tanja jeeej!! Čestitam, čestitam, čestitam!!! user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 240
8.8.2012 7:25:20   
srečki
Aja pa še hvala katka, ker si me dala na seznamček in seveda tudi, ker ga tako lepo urejaš.user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 241
8.8.2012 7:29:32   
srečki
No pa še tebi Tippi nisem čestitala za user posted image tako, da JEEEJ, pa srečno o konca.

Hm punce dajte mi neki povedat...kakšne metode se poslužujete za user posted image - ali kar vsaki dan, ali samo na plodne dni, oz. takrat k vam paše?
Malo sem o tem brala, pa nek piše da ni fajn da se vsak dan, nekje priporočajo vsaki dan, nek piše, da zanosiš samo na plodne dni itd...

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 242
8.8.2012 7:33:34   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: srečki

No pa še tebi Tippi nisem čestitala za user posted image tako, da JEEEJ, pa srečno o konca.

Hm punce dajte mi neki povedat...kakšne metode se poslužujete za user posted image - ali kar vsaki dan, ali samo na plodne dni, oz. takrat k vam paše?
Malo sem o tem brala, pa nek piše da ni fajn da se vsak dan, nekje priporočajo vsaki dan, nek piše, da zanosiš samo na plodne dni itd...

Najprej hvala za čestitko in lepe želje! user posted image
Glede ostalega pa. Moje mnenje je, ne glede na to, ali so problemi pri zanositvi ali ne, je edini pravi recept ljubezen! Torej brez omejitve. Če vsak dan, pa vsak dan. user posted image Ok, fino je že lovit plodne dneve (poleg ostalih dni, itak! user posted image , ampak da bi pa jaz računala, kako se bova ljubila na vsaka dva dni, nama pa na misel ni prišlo.

< Sporočilo je popravil Tippi -- 8.8.2012 7:34:25 >

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 243
8.8.2012 8:09:57   
srečki
Tippi hm se strinjam s tabo...samo veš eni to počnejo. Včeraj sem nek prebrala, da se par že tok časa matra, da ji tud user posted image več ne paše...enostavno se ji je že vse uprlo (in je napisala, da user posted image samo še na plodne dneve) pa še takrat ji je odveč

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 244
8.8.2012 8:13:33   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: srečki

Tippi hm se strinjam s tabo...samo veš eni to počnejo. Včeraj sem nek prebrala, da se par že tok časa matra, da ji tud user posted image več ne paše...enostavno se ji je že vse uprlo (in je napisala, da user posted image samo še na plodne dneve) pa še takrat ji je odveč

Hudo je ja, ko postane vse skupaj samo še "delanje otroka". In globoko sočustvujem s temi posameznicami. user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 245
8.8.2012 8:44:51   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Tippi kaj jaz to berem???????????? JEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJ  ČESTITAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, pa je res user posted image
Iskrena hvala user posted image
Kako pa je s tabo?

veš kako sem vesela za tebe !!! Da bo zdaj potekalo vse tako kot mora in
da drugo leto dobimo v roke zdrave sončke !!!!
Z mano? Hmmmm - sem na dabrostonu - itak....še vedno vsakotedenski
zmenki pri G, ampak zaenkrat kaže dobro. Imam pa v ponedeljek spet
pregled in bomo videli kaj bo G povedal. Ti si se že naročila?

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 246
8.8.2012 8:51:25   
Tippi
Hvala, da deliš z mano veselje user posted image
Upam tudi jaz, da bo šlo vse gladko, tako pri tebi, kot meni in vsem ostalim, ki so se rozasto obarvale in tistim, ki se še bodo! user posted image
Na pregled sem že naročena. Naslednji teden. Kar malo prekmalu, in se verjetno razen vrečkice, ne bo še nič videlo, ampak glede na to, da spadam v rizično skupino nosečnic (zaradi let), je vsak pregled, še tako (pre)hiter, pač nujen in mi je v veliko tolažbo. Komaj čakam user posted image
Kdaj maš ti naslednjega?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 247
8.8.2012 9:05:31   
oreh
Živjo!
srečki pozdravljena po dolgem času! bratec je uredu? Upam, da se ti ponovi zgodba moje sosede, ko je po 3 ss rodila 3 zdrave otrokeuser posted image ! Je že čas, a ne?

Tippi čestitke!!!
Jaz pa mislim, da s SO na 2 dni ni nič narobe. Še v neplodnostni ambulanti to priporočajo, sploh, če ima on malo slabše seme. Vem, vem, da ima to svoje posledice. Borba za zanositev nasploh ima glavni vpliv na mehansko seksanje, ne le ta metoda.Če gledam sebe, sem imela v teh 2,5 letih borbe kar dolgo obdobje mehanskega načina pridelovanja otroka, sam jebi ga, ko se sprašuješ kaj delata narobe, da ne rata, vsi okoli pa rojevajo, se zdi čist znanstveno ok, da pač spermiji ne rastejo, ko gobe po dežju in je treba mal pavzice nardit. Potem vidiš, da niti ta metoda ni uspešna in začneš spet prosto po Prešernu seksat vsak dan (skoraj vsak)user posted image , vsaj tako je zadnje čase pri nama in se nihče ne pritožuje.

No zdej sem pa zabluzila.... Prišla sem gor samo sporočit, da se čist malo poslavljam od tega foruma in se selim na drugega... Ne, ne, ne bo virtualne žurke, nisem zagledala +, le na IVF forum grem mal znanje in optimizem nabirat, ker sva dobila zeleno luč!!! Že komaj čakam, da se začnem špikat in upam, da bo uspešno, uspešno in še enkrat uspešno!

Hvala vsem puncam, predvsem pa Littlesun, Helenčici, Katte, Witch, Monsy, Curly, Bobiki in še in še, pa na Vivaldi seveda ne smem pozabitiuser posted image , da ste poslušale vsa moja pritoževanja, jezo, pesimizem... in se naslednji dan spet smejale z mano.
Sem se glih nekaj dni nazaj oglasila na forumu in pol sem razmišljala, kako sem lahko bila včasih kar odvisna od tega. In ko sem dobila odgovor od Katte, Helenčice in Radenske, sem vedela zakaj. Zato, ker se vedno razumemo, kaj zate pomeni krč na 20. dan ciklusa, čeprav veš, da je kriva le prebava, vemo, kako se ena ravno danes počuti, ker je v trgovini videla nosečnico, lahko opišemo bolečino, ko zagledamo začetek menstre... In vse to ste znale spravit v lepo zapakirane tolažilne besede, ki pa ne bi mogle bolj pomagati.

Predvsem pa sem vesela, da je curly nekje prebrala, da je za folikle treba piti pivouser posted image user posted image user posted image , tako, da tista, ki je napisala, da se ga bo ulila, ko jo dobi, kar nagni kozarček, nič bat, curly že ve kaj govori!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 248
8.8.2012 9:10:39   
NajaaM
Tanja26 CESTITAM in ti zelim, da bi bila nosecnost BP in da uzivas teh 8-9 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa zdravega user posted image

Tako zelo sem vesela, ko katera zagleda +. Na zacetku, ko sem dojela, da nama ne bo slo tako zlahka, sem bila "zalostna" ko je kateri uspelo, sedaj pa vem, kako si zelim in kako je hudo ker kar ne gre, da sem za vsako posebej resnicno vesela user posted image user posted image in vam res privoscim iz user posted image
Pustite se razvajat svojim dragim nuser posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 249
8.8.2012 9:14:22   
HeLenčica
Oreh jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za postopek! Zdaj pa glavo pokonci in pogumno v nove boje. Verjamem da bodo uspešni. Ti pa nam le ne pozabi sporočiti ko boš user posted image . Drži se punca!

Čestitke, Tanja!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?