|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Avgusta
6.8.2012 14:08:43   
LittleSun
Tippi user posted image user posted image čestitke. Prečudovitih 8 mesecev ti želim.

Mene pa daje otožnost in jeza, nisem dobro. Sem tako besna, da smo zamudili O, ker pa sem imela neke težave pa tudi par dni prej nisva mogla, sem si zgleda malo prehladila mehur in me je bolelo. user posted image user posted image
Še malo in morjeeee user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 201
6.8.2012 14:38:25   
ROXY_
Tippi iskrene čestitke!!!!!!
Littlesun tako je meni šel po gobe prejšnji mesec, tudi vnet mehur in ledvice- joj kako zoprno!!!
Čeprav mi je potem na koncu user posted image zamujala in sem valda goreče upala, da morda, morda pa le nekaj bo...
user posted image ..Jah in seveda ni blo nič....
Tako da...se borimo spet v tem mesecu, za nami čudovit vikend, preživet v naravi...O je ravno na pohodu...
Bomo videli...
Držim pesti za vse!!!!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 202
6.8.2012 16:48:09   
Shana86
Čestitam, Tippi!!! Super, zelo lepa novica user posted image

Evo, jaz pa 5 dni pred dnevom d, testi so zaklenjeni, pms mi žre živce (utrujenost, sitnoba čez vse meje, grozno boleče (.)(.), čokoladožerstvo...). Bo že ;)

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 203
6.8.2012 17:08:13   
Anonimen
čokoladožerstvo

Hvala za opomnik. *gre v hladilnik po čokolado* user posted image

(odgovor članu Shana86)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
6.8.2012 17:46:16   
Shana86

IZVIRNO SPOROČILO: katka_

čokoladožerstvo

Ja pa kako si lahko pozabila? 5 dni pred M se visi v hladilniku in prepričuje, da ne rabiš še 1x pol kile milke, 3 dni pred M se pa visi v predalu in prepričuje, da če je bil test včeraj negativen, bo danes tudi in ga ne rabiš delat!! user posted image (sledi še flaša vina na dan M, ampak za to je še čas)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
6.8.2012 18:08:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Shana86

IZVIRNO SPOROČILO: katka_

čokoladožerstvo

Ja pa kako si lahko pozabila? 5 dni pred M se visi v hladilniku in prepričuje, da ne rabiš še 1x pol kile milke, 3 dni pred M se pa visi v predalu in prepričuje, da če je bil test včeraj negativen, bo danes tudi in ga ne rabiš delat!! user posted image (sledi še flaša vina na dan M, ampak za to je še čas)

Grozna sem, vem user posted image . Jaz sem zdaj ravno v času O, tako da visim samo na mojem user posted image user posted image . Čokolada bo okoli 20. (en teden prej preventivno ne bom kupila nič sladkega, čeprav zadnje leto mi gre kar dobro). Alkohola se pa tudi izogibam že nekaj tednov (tudi kakih Radlerjev) - čuvam jajčeca user posted image .

(odgovor članu Shana86)
  Neposredna povezava do sporočila: 206
6.8.2012 18:51:42   
Night

IZVIRNO SPOROČILO: Shana86

Hehe, sem se prav nasmejala, ko sem to prebrala. Edino tisto s čokolado nama ni skupno, ker je že več mesecev sploh ne jem, zato pa toliko raje napadem kak čips ali smoki user posted image In tudi jaz, ko dobim M, utapljam svojo žalost. Danes je prišla, tako da se bom zvečer napila. Sem precej razočarana. Očitno se tudi na dopustu, ko imaš možgane na off, ne prime zlepa.

Imam pa eno vprašanje za vse, ki ste že bile noseče. Kako se prvi znaki razlikujejo od običnega PMS-ja? Vsak mesec do zdaj sem imela te lažne znake: rahle slabosti, povečane joške, napihnjenost, glavoboli. A so nosečniški znaki kaj drugačni? A ti krči na začetku, ko se maternica razteza, zgledajo tako kot krči, preden dobiš M? Se opravičujem za vprašanje, če je morda bedasto, ampak dolge mesece nisem imela svojih menstruacij, ker sem bila skoz na kakšnih tabletah, tako da sploh ne vem več, kaj je normalno za PMS in kaj je že nosečnost.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 207
6.8.2012 18:58:18   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.8.
brioš (1. krog)
Tippi user posted image

2.8.
anonimna (1. krog)

3.8.
tana01 (2. krog) user posted image

5.8.
aviva83 (2. krog) user posted image
S* (8. krog) user posted image
*anushka* (12. krog) user posted image
Night (3. krog) user posted image

8.8.
oska (1. krog po SS user posted image user posted image )
Lanaia90 (1. krog) user posted image
pižmovka
pluseki user posted image

10.8.
tanja26 (1. krog po SS user posted image user posted image )
Shana86 (6. krog)

11.8.
MajaJulija
tammyv

12.8.
anonimna user posted image
Wolfina (35. krog user posted image user posted image )

13.8.
Nova Anonimna (7. krog)
minca_n (1. krog)

14.8.
črtica1

15.8.
LittleSun

16.8.
mamica deklicam (6. krog)

18.8.
monsy (1. krog po laparo/histero)

19.8.
lillith82 (8. krog)

20.8.
Žabica86 (9. krog)
pramsky (2. krog)
NajaaM (20. krog, 2. krog s Klomifenom in Ultrogestanom user posted image )

21.8.
ROXY_

23.8.
gorenjkica (4. krog)

24.8.
niinii (7.krog)

25.8.
Anonimna user posted image

26.8.
aviva83 (3. krog)

27.8.
curly (navijamo, da 3. IUI ne bo potreben user posted image )

30.8.
*anushka* (13. krog)

31.8.
minkaP

XX.8.
PrincipesaD (1. krog)
Radenska_ (1.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 36

user posted image NOSEČKE: 1

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
LittleSun, mamica deklicam, katka_, niinii, Tippi, MajaJulija, sončenk, brioš, Teya D., Katte, tiana, Wolfina, HeLenčica, witch, minkaP, Ejla, rozi55

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
6.8.2012 19:17:34   
NajaaM
Hahaha, kakšne face ste user posted image user posted image vidim, da smo si res podobne. Jaz imam tudi ogromno krizo s čokolado, ko pa pride user posted image so pa smokiji na vrsti in to na veliko. Same (ne)zdrave zadeve ;) enkrat nam bo že uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image
Če pa doma ni nič sladkega, pol je pa sploh kriza user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 209
6.8.2012 20:31:48   
minca_n
Jaz ko sem bila noseča z dvojčicami nisem imela nobenih drugih znakov, razen žeje :D takrat sem spila toliko vode kot še nikoli.... me pa že zdaj tri dni mantra, me špika v jajčnikih... ko v normalnih razmerah čakam na menstruacijo me navadno en dan pred menstruacijo pika spodaj, zdaj pa me že tri dni, tak da nevem kaj bo iz tega... komaj čakam drugi ponedeljek :)

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 210
7.8.2012 8:54:24   
NajaaM
Minca, upam, da je to to. Drzim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za vse ostale tudi user posted image

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 211
7.8.2012 8:58:27   
srečki
Jutro bejbike,

se vam ta mesec spet pridružim....seveda če me vzamete zraven. Prosim prvo me dajte še med navijačice user posted image tako, to je za vse k se trudimo za user posted image

No jaz je ne pričakujem 21.08.

Night jaz sem bila že 2x noseča pa ne vem če je kakšna razlika, da bi po znakih lahko vedel ali si noseč ali ne. Sicer mi je v obeh nosečnostih pasal jest vse izdelke od kinder (tako, da to so bili znaki pri meni in seveda + testek). Drugače me je pa zvijalo enako kot pri M.

NajaaM hahahaa tudi pri meni skoz laufa čokolada in smoki user posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 212
7.8.2012 9:00:30   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Night

Imam pa eno vprašanje za vse, ki ste že bile noseče. Kako se prvi znaki razlikujejo od običnega PMS-ja? Vsak mesec do zdaj sem imela te lažne znake: rahle slabosti, povečane joške, napihnjenost, glavoboli. A so nosečniški znaki kaj drugačni? A ti krči na začetku, ko se maternica razteza, zgledajo tako kot krči, preden dobiš M? Se opravičujem za vprašanje, če je morda bedasto, ampak dolge mesece nisem imela svojih menstruacij, ker sem bila skoz na kakšnih tabletah, tako da sploh ne vem več, kaj je normalno za PMS in kaj je že nosečnost.

Meni se je zdelo čisto isto kot pred m... sem si zapisovala znake na countdowntopregnancy.com in sem še vsak dan obkljukala "i feel out this month" user posted image . Krči so isti kot pred m, edino joške so me bolj bolele - po tem sem sumila, da sem user posted image

Ta mesec nimam pa nobenega znaka...razen pms tečnobe user posted image

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Night)
  Neposredna povezava do sporočila: 213
7.8.2012 9:05:50   
Anonimen
hej hej punce, js že težko pričakujem drugi ponedeljek tako kot minca_n user posted image že nestrpno pričakujem tisti dan D user posted image morm pa rečt d so se mi (.)(.) kr neki napihnile, trebuh je pa tut že kar nekaj dni napihnjen pa vsak večer k se uležem mi rata slabo, prov tista slina, ki jo komaj zadržuješ da ne bruhneš user posted image

ja in končno je prišel tudi najin čas dopusta, še ta tedn potem pa ritko namakat, zato bi bil zelo lep dopust da bi se še ne kdo prešvercal zraven user posted image

ja in vse čestitke vsem user posted image , malo zamujam ampak vseeno iz user posted image voščim!!!

LP Nova anonimna

(odgovor članu srečki)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
7.8.2012 9:14:46   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Night

Hvala za spodbudo, Tippi. In kakšen je občutek, ko po enem letu izveš, da si noseča? Jaz bom po moje kr cmerala, zadnje čase mi gre skoz na jok user posted image

Cmerala glih nisem, sem pa v enem dnevu, 6982763 krat pogledala na test user posted image

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 215
7.8.2012 9:18:18   
NajaaM
Upam, da mi ne bo katera zamerila, ampak meni so ti znaki kar nekaj...in to zaradi tega, ker se mi ze skoraj pol leta dogaja, da me bradavice in (.)(.) tako bolijo, da komaj zivim, trebuh imam tud vedno napet, da o apetitu ne govorim, ampak potem ZAL vedno pride ta user posted image in pol sem zalostna in si govorim, kako je to mozno, ce sem imela toliko znakov...se spomnem, ko se mi je to dogajalo prvi cikel (recimo po dobrem letu truda) sem dva dni skupaj jokala, ko je bil test negativen in sem potem cez par uric dobila user posted image

Je pa zanimivo to, kar mi je rekla sestra, ampak tukaj je bila situacija cisto drugacna, saj je obakrat takoj zanosila in sicer, da je cutila, da je noseca, saj znakov ni bilo (razen takih kot pred vsako user posted image ) ampak je ona kar vedela, da je ne bo in da je noseca.

Vse bomo prej ali slej docakale ta dan...upam da prej user posted image pa ce znaki bodo ali ne user posted image

Navijam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
7.8.2012 9:19:03   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Tippi user posted image user posted image čestitke. Prečudovitih 8 mesecev ti želim.

Mene pa daje otožnost in jeza, nisem dobro. Sem tako besna, da smo zamudili O, ker pa sem imela neke težave pa tudi par dni prej nisva mogla, sem si zgleda malo prehladila mehur in me je bolelo. user posted image user posted image

Jaz tudi upam, da bodo čudoviti, predvsem pa lahki in zdravi! hvala za lepe želje!

LS upam, da je otožnost minila, jeza šla neznanokam in da si spet dobre volje. Itak pa kmalu greš na morje in tam, ti povem, tam se dogajajo čudeži user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 217
7.8.2012 9:34:46   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Jaz tudi upam, da bodo čudoviti, predvsem pa lahki in zdravi! hvala za lepe želje!

LS upam, da je otožnost minila, jeza šla neznanokam in da si spet dobre volje. Itak pa kmalu greš na morje in tam, ti povem, tam se dogajajo čudeži user posted image user posted image

tippi hvala, otožnost je še večja, ampak nič za to, petek bo kmalu tukaj in z njim tudi dopust. Sicer bom ravno dobila M, kar sploh ne dvomim, ker ta mesec smo pa res sfalili O in žal nisem vetrocvetka user posted image user posted image tak da čudežev povezanih z user posted image nebo, bodo pa morda kakšni drugi. user posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 218
7.8.2012 9:44:48   
Tippi
LS kaj pa vem. Ko sem takoj po user posted image slončkala, potem imela RTG obdelavo in se odločila, da ne bova ta mesec oz. da bova pazila, ovulacije takrat kao še nisem imela in poglej, naredim test in je pozitiven user posted image Cela zmešnjava. Hkrati šok in veselje. Tako da, jaz pa kar verjamem (optimistka sem pač do konca in še naprej user posted image )

Ne glede na čudeže pa, uživaj v dopustu, na morju, v ljubezni! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 219
7.8.2012 10:18:34   
Radenska_
Tippi, čestitam :)

Jaz imam take cikluse, da če bi rahtalo bi bla res šokirana. Tako da si itak ne obetam kaj rpeveč, hkrati pa še nisem čisto z glavo pri tem, res ne...Kar ne morem dojet, oziroam se mi zdi dejstvo da bi bila zdaj lahko noseča prav neverjetno, si kar ne predstavljam.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 220
7.8.2012 14:43:25   
lidik
Tippi kaj jaz to berem???????????? JEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJ  ČESTITAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 221
7.8.2012 15:53:55   
črtica1
Tippi čestitam!

mene pa ta mesec ko sem rekla da ne bo nič ker sem prejšni mesec preveč študirala kaj pa če je, pa kaj se dogaja, so me ta mesec znaki sami spomnili da nekaj se pa dogaja..bel tok teče ko zmešan, u nedelo se mal rdeč..ker ga res nikol nisem imela razen ob ovulaciji..mogoče ve katera kaj o belem toku po vgnezditvi? pa (.)(.) bolijo, pečejo, skelijo brez da se jih dotaknem..

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 222
7.8.2012 16:03:46   
Shana86
Punce, pobarvajte me s tagrdo barvo... Moja user posted image je bila tako prijazna, da mi je skrajšala muke in prišla par dni prej user posted image Tale mesec me je precej podrlo, optimizma je vedno manj... Ne vem kako zdržite tiste, ki se trudite že leta - najbrž nimate izbire ane? Nimam kaj, greva v sedmi krog.

Pa glejte, da vas čim manj pride v september. Moramo uvesti omejitev števila mest user posted image Veliko user posted image user posted image user posted image za vse, dajte me med navijačice.

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 223
7.8.2012 16:08:34   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image :

1.8.
brioš (1. krog)
Tippi user posted image

2.8.
anonimna (1. krog)

3.8.
tana01 (2. krog) user posted image

5.8.
aviva83 (2. krog) user posted image
S* (8. krog) user posted image
*anushka* (12. krog) user posted image
Night (3. krog) user posted image

8.8.
oska (1. krog po SS user posted image user posted image )
Lanaia90 (1. krog) user posted image
pižmovka
pluseki user posted image

10.8.
tanja26 (1. krog po SS user posted image user posted image )
Shana86 (6. krog) user posted image

11.8.
MajaJulija
tammyv

12.8.
anonimna user posted image
Wolfina (35. krog user posted image user posted image )

13.8.
Nova Anonimna (7. krog)
minca_n (1. krog)

14.8.
črtica1

15.8.
LittleSun

16.8.
mamica deklicam (6. krog)

18.8.
monsy (1. krog po laparo/histero)

19.8.
lillith82 (8. krog)

20.8.
Žabica86 (9. krog)
pramsky (2. krog)
NajaaM (20. krog, 2. krog s Klomifenom in Ultrogestanom user posted image )

21.8.
ROXY_
srečki

23.8.
gorenjkica (4. krog)

24.8.
niinii (7.krog)

25.8.
Anonimna user posted image

26.8.
aviva83 (3. krog)

27.8.
curly (navijamo, da 3. IUI ne bo potreben user posted image )

30.8.
*anushka* (13. krog)

31.8.
minkaP

XX.8.
PrincipesaD (1. krog)
Radenska_ (1.krog)

SKUPAJ NAS JE: 37

user posted image NOSEČKE: 1

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
LittleSun, mamica deklicam, katka_, niinii, Tippi, MajaJulija, sončenk, brioš, Teya D., Katte, tiana, Wolfina, HeLenčica, witch, minkaP, Ejla, rozi55, srečki, Shana86

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 224
7.8.2012 16:22:16   
črtica1
še to sem pozabla povedat..naročila sem nosečniške teste na plodnost.si, zanesljivost bomo še vidl, povem pa samo to da stroški dostave niso 0,50 centa ampak če plačaš
po povzetju je skupaj prišlo 4 evre dražje..tko da ne vem kok se še splača..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?

Da. (67%)

Ne. (33%)

Število vseh glasov: 3

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!