MissElvira
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Potem pa, za boga milega, naj dvigne njemu telefon in naj se pošteno poseksata.....saj sta pravzaprav zgolj zaradi tega skupaj.....glede na to, da nobeden nobenemu ni dolžan polagati računov...... Ravno zato sem šla v petek do njega, v usnjeni opravi in z rdečo šminko. Nisem pričakovala sedaj ravno odobravanja mojega nakupa, ampak da se bo bolj osredotočil name kot na motor in zakaj zaboga sem ga sploh kupila, ko je pa on vendarle 2x zgrnil. Res ste nekatere lepo povedale, da tak odziv ni nekaj zlobnega, nerazumevajočega, a roko na srce, v tej fazi mi pri fantu res ni najbolj pomembno, kako bo znal "poskrbeti" zame. Saj že, ko sva gledala avtomobile, je prodajalce spraševal razne podrobnosti, ki mu tudi niso šle najbolje od rok. Jaz sem ga vseeno pustila, naj baranta, saj je v tem očitno užival. Sem ga nato prosila, če mi lahko razloži zakaj so bile določene stvari tako pomembne, pa je bil precej slabe volje in odgovoril, da je pač kupil že 5 avtov in da to ve. IZVIRNO SPOROČILO: Ronja Je pa to čudno, da tako razmišljaš o bivšem, brez kakršnegakoli ampak zraven Lahko razumem, da tako znanstveno dušico hitro zmoti to, da ni tako pozitivnih kot negativnih dejstev na mizi. V nasprotju s pogovorom v živo, ima ta forumska komunikacija le pisno izražanje in tukaj ljudje na splošno bolj razmislimo in uredimo misli, porabimo več časa, da neko misel strnemo v izjavo. A če se prav spomniš, sem o tem bivšem fantu tukaj že dosti napisala, verjamem pa ti, da ne boš šla luščit njegovih slabih lastnosti iz mojih nekdanjih postov o njem, da bi prišla do realne slike in da bi videla, kako o njem res razmišljam. Nisem tudi napisala, zakaj sem se odločila, da tisto vezo prekinem. Tukaj sem pred časom lovila informacije o tem, kako sploh odrasli, starejši ljudje gledajo na dopust, kako se morajo nekateri potruditi, da v tistem kratkem času napolnijo baterije. Navkljub vsemu pa ne morem ne nekdanjega, kot tudi ne sedanjega fanta postaviti tako na pladenj, da bi ju trgale hijene. Tega tudi ne pišem, da bi dobivala odobravanja za svoje početje in kritike fantovih muh, temveč zato, ker me zanimajo različna mnenja. Ta so tukaj dostikrat res lepo predstavljena. Vseeno je pa lepo, kako mi nekateri zaželite srečno vožnjo, tega pa verjemi, da ne slišim dosti. Da se pa ne boste obregali preveč ob nekdanjega, se mi zdi vseeno prav, da nekaj napišem tudi o njem. Saj je najbrž očitno, da mi je veliko pomenil in da sem z njim skoraj od začetka lahko videla lepo prihodnost, a ta veza se vseeno ni mogla obnesti. Ker študiram ob obali, nisva mogla biti skupaj več kot par dni na teden. To na začetku še ni tak problem, a zato, da se naredi korak naprej iz "skupaj nama je res lepo", je kot ste večinoma same dobro povedale, potrebna komunikacija, pogovor. Ta moj nekdanji je bil pa samotar, zelo privaten človek. Pred desetimi leti mu je zaradi smrti razpadla ožja družina, širša se je na smrt skregala o zapuščini. Zato si je sam ustvaril svoje življenje, imel že pred 30im lastno stanovanje, avto, motor, čudovit izgled in pristno, človeško toplino. A tudi zelo zelo težak karakter. Da se je kakšne težje, osebne stvari pogovarjal z menoj, sva morala biti sama. Napravila večerjo, šla na sprehod, šele takrat se je odprl. A v njegovem življenju je bil takrat le čas za spremembe, ki so se dolgo nabirale in da bi res vedela, kaj se mu dogaja iz dneva v dan, bi morala biti ob njem, mu stati ob strani še kako drugače, kot le da sem mu na voljo za pogovor. Da bi ga nahranila, ko se je utrujen in lačen vrnil iz službe, ne pa da je nato letal po ljubljani in ob devetih zvečer iskal toplo večerjo, nato še zalival vrt, nato pripravljal na sestanek, itd. Ko si je nato natočil kozarec viskija in si oddahnil, sem jaz na obali že spala. Njegova odločitev, da pusti službo je zato prišla kot strela z jasnega, vsaj zame, kot tudi odločitev, da gre takoj jadrat. Najprej le za par dni, nato so podaljšali kar na 4 tedne, in se namenili čez atlantik. Jaz pa sem prišla do zaključka, da bo za vezo med nama potrebno to, da se preselim k njemu - on se k meni namreč ne more. Tega tudi jaz nisem bila zmožna, saj res moram dokončati ta študij in si ustvariti kariero, bila sem pa tudi utrujena, ker sem ga nonstop pogrešala.¸Končala sva preko telefona, predno so zapluli čez gibraltar. No, to je, kar se tiče bivšega, vse. Sem imela par ljubimcev vmes, pa nič konkretnega. Sedanjega sem spoznala na smučanju pozimi, še živi pri starših in ima veliko več prostega časa. Ta človek se mi, vsaj pogovorno, veliko več odpira. Star je 26 in nima posebnih načrtov v življenju, pač je bolj mladosten, tako kot jaz. Zna biti nežna dušica, zato me je tudi njegova izjava tako zadela, saj res nisem mislila njemu storiti nič slabega. A če bi bil vsaj tiho in me objel, namesto da me je šel k*rcat, jaz nebi toliko razmišljala o tem, da bi odprla to temo. In sedaj še toliko bolj vem, da takšnih izpadov ne mislim tolerirati, ne pri njem, ne pri kom drugem. Tudi zase vem, da se bom za nadaljevanje te veze morala bolj pogovarjati z njim, a to žal lahko naredim šele, ko vem da me nikoli ne bo šel zabit nazaj.
|