|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.7.2012 14:17:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Želim ti nesrečo
9.7.2012 14:19:41   
ronja
Ampak želim povedat, da na začetku je veliko stvari neizrečenih, nedogovorjenih, ali kako bi temu rekla

Ja. iN (tudi zato) se tudi veliko besed narobe izreče;). In eno je bila njena napaka, drugo pa njegova - oba mata pa svoj del zraven - to pa hočemo ostale povedat;). Da je fajn prevzet svoj del odgovornosti, ne pa se kujat;).

Sicer so tudi parčki, ki so zanosili in se poročili po parih mesecih, še pred dopolnjenim 6 mesecem, ampak take veze (uspešne!), na dolgi rok
Hvalabugu, da so, sicer ne bi bilo moje sestreuser posted image . Pa verjetno tudi mene ne, ker vprašanje, eč bi sicer ostala skup, hehe. Tak da to je čisto ok, da je tako:D. Veš kaka škoda bi bila, da me ne bi bilo (zame, seveda:D).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 77
9.7.2012 14:21:39   
nyna84

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Veliko stvari se začne dogajat po enem letu. Sicer so tudi parčki, ki so zanosili in se poročili po parih mesecih, še pred dopolnjenim 6 mesecem, ampak take veze (uspešne!), na dolgi rok, so bolj izjeme kot pravilo, oziroma jaz nanje ne stavim.

No, midva sva med temi parčki, pa mislim, da po vseh letih odlično furava zadeve. user posted image Imava krasno družinico, končujeva hiško, se pogovarjava o prihodnosti, vedno kaj načrtujeva ... Se sproti učiva in prilagajava. Ampak je obema jasno, da morava včasih narediti tudi kaj zase in ne samo za družino. Najina težava je bila ob enem času ravno ta, da sva vedno o vsem vprašala za mnenje drug drugega. In potem pogosto zaradi tega nisva dobila/naredila tistega, kar sva želela. In počasi je postalo to moteče, ker naju je omejevalo kot posameznika. Ko sva se o tem pogovorila in si dala malo več svobode in tolerance, je stvar stekla. Dobro, kakšen dan se bolj glasno pogovarjava, ampak na koncu se vedno pogovoriva. user posted image user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 78
9.7.2012 14:21:51   
ronja
MOgoče res ne razumem, kako delujejo zveze, kjer se fant in punca spoznata in takoj začneta hodit... Sama sem fante vedno prej že kar ok spoznala (ziherašica zgledauser posted image ), predno sem se v kaj spustila. Smo različni, vse je ok.
Moj point je samo to, da se je treba zmenit - ampak to se on hoče. Zato sem ji napisala drugo stran.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 79
9.7.2012 14:22:52   
Tippi
Ej, super da so! Vesela tudi jaz user posted image Nikakor nisem želela povedat, da to ni ok, ali da bi kakorkoli to obsojala. user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 80
9.7.2012 14:22:53   
liliana

A res ne vidite, da ni primerjave z nekom, ki je v resni vezi že leta in leta, desetletja, ki ima družino, otroke, in z nekom, ki je v vezi pol leta, brez obveznosti, kjer se dva šele ovohavata. Meni je to ogromna razlika,in neko poglobljeno debatiranje kaj bi moral, če bi, zdi čist totalno mimo. Hočem rečt,tudi meni so odgovori zelo blizu, sploh od določenih komentatork, sprašujem pa se, koliko to tej punci res pomaga.

Zato sem v svojem komentarju poudarila bolj to, da ni pravi način, kako je izrazil svojo skrb (če je bil res iskreno zaskrbljen) in da je punca, ko si je kupila motor, čisto normalna punca in da ni nič narobe, če o temu ni obvestila svojega fanta. Je mislila, da ga bo prijetno presenetila, pa se je izkazalo drugače.

Torej se avtorica teme nima za kaj sekirati....user posted image

ker v bistvu nima nobenega problema.....s fantom (ne partnerjem!) je v neobvezni vezi šele pol leta....ona nima noben "pravic" do njega, on ne do nje.....nobeden ni nikomur dolžan polagati računov.....ne vem zakaj jo je potem njegova reakcija razočarala in prizadela......user posted image

Potem pa, za boga milega, naj dvigne njemu telefon in naj se pošteno poseksata.....saj sta pravzaprav zgolj zaradi tega skupaj.....glede na to, da nobeden nobenemu ni dolžan polagati računov......

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   [Brisano sporočilo]
9.7.2012 14:23:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
9.7.2012 14:24:09   
ronja
To da človeku poveš, kaj je zate sveto, kaj ti ful pomeni, ne pomeni,d a nimaš svobode. V bistvu je lažje: ker ve, kje ti jo res mora pustit. Vsak moj fant je vedel, da je zame morje nuja in to predno sva se prvič poljubila, recimo;). Da si želim nekoč otroke so vsi vedeli prej, itd... Pač res tiste taglavne reči.

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 83
9.7.2012 14:24:25   
Anonimen

... tudi po več mesecih nisem povedala kateri avto imam. Ne me vprašat, kako mi je to uspelo, mi je pač uspelo, čisto nehote, ker mi avto bolj malo pomeni, pa tudi uporabljala sem ga zelo malo.

Evo sama si nam pritrdila ... avto ti ni pomenil veliko ... njej pa motor veliko pomeni in stvari ki ti veliko pomenijo ne moreš da nebi v pol leta omenil nekomu, ki ima potencial, da bo nekoč nekaj več kot le "fant".

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
9.7.2012 14:29:39   
nyna84
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

A res ne vidite, da ni primerjave z nekom, ki je v resni vezi že leta in leta, deset_letja, ki ima družino, otroke, in z nekom, ki je v vezi pol leta, brez obveznosti, kjer se dva šele ovohavata. Meni je to ogromna razlika,in neko poglobljeno debatiranje kaj bi moral, če bi, zdi čist totalno mimo. Hočem rečt,tudi meni so odgovori zelo blizu, sploh od določenih komentatork, sprašujem pa se, koliko to tej punci res pomaga.

Zato sem v svojem komentarju poudarila bolj to, da ni pravi način, kako je izrazil svojo skrb (če je bil res iskreno zaskrbljen) in da je punca, ko si je kupila motor, čisto normalna punca in da ni nič narobe, če o temu ni obvestila svojega fanta. Je mislila, da ga bo prijetno presenetila, pa se je izkazalo drugače.

Torej se avtorica teme nima za kaj sekirati....user posted image

ker v bistvu nima nobenega problema.....s fantom (ne partnerjem!) je v neobvezni vezi šele pol leta....ona nima noben "pravic" do njega, on ne do nje.....nobeden ni nikomur dolžan polagati računov.....ne vem zakaj jo je potem njegova reakcija razočarala in prizadela......user posted image

Potem pa, za boga milega, naj dvigne njemu telefon in naj se pošteno poseksata.....saj sta pravzaprav zgolj zaradi tega skupaj.....glede na to, da nobeden nobenemu ni dolžan polagati računov......

user posted image user posted image user posted image
On nima pravice, da ji privošči slabo (ne glede na šok) in mene bi tudi prizadelo, tudi če bi mi naključni mimoidoči privoščil, da se ubijem.
Ja s seksom se lahko marsikaj reši user posted image user posted image user posted image Če drugega ne, se bosta takrat oba počutila bolje user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nyna84 -- 9.7.2012 14:30:13 >

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 85
9.7.2012 14:32:31   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

... tudi po več mesecih nisem povedala kateri avto imam. Ne me vprašat, kako mi je to uspelo, mi je pač uspelo, čisto nehote, ker mi avto bolj malo pomeni, pa tudi uporabljala sem ga zelo malo.

Evo sama si nam pritrdila ... avto ti ni pomenil veliko ... njej pa motor veliko pomeni in stvari ki ti veliko pomenijo ne moreš da nebi v pol leta omenil nekomu, ki ima potencial, da bo nekoč nekaj več kot le "fant".

Ka je luštno iztrgati iz konteksta. Morje s prijateljicami mi je pomenilo veliko, pa prav tako tega nisem obešala na velik zvon. Kot sem že ronji odgovorila, ni point v tem, kaj ti koliko pomeni. Punca je lepo napisala, da se je odločila skoraj v trenutku, in da se ji je šansa ponudila isti hip, ko je hotela kupit avto. A to ste spregledale? Torej niti ona sama ni vedela, da ga bo kupila tako hitro. Kaj je komu všeč, do potankosti, pa tudi jaz nisem razlagala po parih mesecih poznanstev. Kakšno stvar že, ne pa vse. In kaj je za koga življenjskega pomena, je tudi različno od človeka do človeka.

< Sporočilo je popravil Tippi -- 9.7.2012 14:34:29 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   [Brisano sporočilo]
9.7.2012 14:34:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
9.7.2012 14:36:31   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Ka je luštno iztrgati iz konteksta. Morje s prijateljicami mi je pomenilo veliko, pa prav tako tega nisem obešala na velik zvon. Kot sem že ronji odgovorila, ni point v tem, kaj ti koliko pomeni. Punca je lepo napisala, da se je odločila skoraj v trenutku, in da se ji je šansa ponudila isti hip, ko je hotela kupit avto. A to ste spregledale? Torej niti ona sama ni vedela, da ga bo kupila tako hitro.

Pokličeš po mobitelu?

Zakaj? Da mu da šanso, da jo odvrne od nakupa? Ali da ji pritrdi, ej super bejbi, da boš kupila motorček. Ne vidim smisla. Izpolnila si je svojo željo. In izpolnila bi si jo, ne glede na njegovo potrditev, ali neodobravanje. Torej zakaj bi ga poklicala?

< Sporočilo je popravil Tippi -- 9.7.2012 14:37:47 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 88
9.7.2012 14:39:17   
ronja

Haha, ma, kolikokoli sem direktna (ko sem rekla, da bi bila v tem primeru f.frenda), znaš ti vedno bolj brez dlake napisatuser posted image

Bingo:).
Morje s prijateljicami mi je pomenilo veliko, pa prav tako tega nisem obešala na velik zvon.

Nobena ni rekla, da je treba na veliki zvon obešat, omeniš pa lahko v po leta, če je to res velika želja;)

Punca je lepo napisala, da se je odločila skoraj v trenutku, in da se ji je šansa ponudila isti hip, ko je hotela kupit avto. A to ste spregledale? Torej niti ona sama ni vedela, da ga bo kupila tako hitro.

Motoristke so rekle, da je motor svet in da želja sveta in zelo velika itd... In smo rekle, da če je taka reč, potem je treba pa prej povedat.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   [Brisano sporočilo]
9.7.2012 14:40:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
9.7.2012 14:45:54   
ronja
In kje je točka, ko bi bilo pa vseeno fajn, da se začneta malo prilagajat eden drugemu in se medsebojno upoštevat in obveščat?
če parafraziram nenyo verjetno takrat, ko se s seksom ne bo več dalo na izi rešit problemovuser posted image

Elvira, za naprej - pa ne glede na to, s katerim fantom: noben fant ne bo mogel zavohat, kaj je tvoja velika želja, če ne boš o njej govorila. Ga ni junaka, ti garantiram! Celo bivši ne bi vedel;). Če si nekaj fejst želiš, je najbolj ziher o tem sanjata na glas. Potem fant ve, da ti to nekaj pomeni, da ni muha enodnevnica in bo pazil, da ti take želje ali sanj ne potepta. Če pa ti prideš na bum tja, prej si mu rekla, da delaš izpit iz firbca, verjetno nisi omenjala voženj z bivšim, kako so bile fajn,... seveda ne more vedet, da si ti to tako zelo želiš. In se mu zdi, da si trapasto ravnala in ti to grdo pove (se strinjam, ni prav rekel, še vedno pa nisem tako ziher, da je bilo iz zlobe - zato, ker se je takoj popravil). Če bi že prej omenjala, da si bi rada nekoč privoščila motor (ne nujno zdaj, ampak da bi vedel, da je to sploh možnost), verjetno tudi on ne bi tako reagiral...

Neposredna povezava do sporočila: 91
9.7.2012 14:49:20   
Tippi
Mogoče pa ni del njenega življenja. ker verjamem v to, da če bi res bil ta moški, ves njen svet, že zdaj po parih mesecihuser posted image , bi mu zagotovo to tudi povedala. Ste jo nekatere, med vrsticami, označile za kar malo neodgovorno, ker si je kupila motor in o tem ni obvestila svojega fanta. to se mi ne zdi ok. Njen opis dopušča bralcu tisoč in en razlog, zakaj je to tako in ne drugače in zaključek zgodbe, in vsaka od nas si je ustvarila svojega oziroma izhaja iz sebe, kaj bi in kako bi ona s svojim partnerjem. Jaz sem se pač postavila v njeno kožo, kot dvaindvajsetletnica, ki si je uresničila veliko željo, o kateri pa ni obvestila svojega nekajmesečnega fanta. In? Je to dovoljšen razlog, da ti nekdo zaželi smrt? Ostajam v njeni koži. Ne, pri dvaindvajsetih (predvidevam, da jih ima tudi on tam nekje), bi lahko bil tale tipček malo bolj nežen, če jo ima rad. Pika.

Neposredna povezava do sporočila: 92
   [Brisano sporočilo]
9.7.2012 14:57:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
9.7.2012 15:00:28   
nyna84

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

In kje je točka, ko bi bilo pa vseeno fajn, da se začneta malo prilagajat eden drugemu in se medsebojno upoštevat in obveščat?
če parafraziram nenyo verjetno takrat, ko se s seksom ne bo več dalo na izi rešit problemovuser posted image

A si mislila mene? user posted image S seksom se težav ne rešuje, temveč odlaga. Sem dala zraven smeškote, ker sem se šalila (ker sem se nasmejala lilianinemu postu, oz. načinu, kako je povzela celotno naše komentiranje)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 94
9.7.2012 15:06:17   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Mogoče pa ni del njenega življenja. ker verjamem v to, da če bi res bil ta moški, ves njen svet, že zdaj po parih mesecihuser posted image , bi mu zagotovo to tudi povedala. Ste jo nekatere, med vrsticami, označile za kar malo neodgovorno, ker si je kupila motor in o tem ni obvestila svojega fanta. to se mi ne zdi ok. Njen opis dopušča bralcu tisoč in en razlog, zakaj je to tako in ne drugače in zaključek zgodbe, in vsaka od nas si je ustvarila svojega oziroma izhaja iz sebe, kaj bi in kako bi ona s svojim partnerjem. Jaz sem se pač postavila v njeno kožo, kot dvaindvajsetletnica, ki si je uresničila veliko željo, o kateri pa ni obvestila svojega nekajmesečnega fanta. In? Je to dovoljšen razlog, da ti nekdo zaželi smrt? Ostajam v njeni koži. Ne, pri dvaindvajsetih (predvidevam, da jih ima tudi on tam nekje), bi lahko bil tale tipček malo bolj nežen, če jo ima rad. Pika.

Samo del njenega sveta Tippi, ne ves svet user posted image

Pa še vedno ne vem, zakaj si svojemu fantu en dan prej povedala, da greš na morje user posted image

To, da si je uresničila svojo željo, je super.

Njegova reakcija ni sprejemljiva, se strinjam.

Kaj pa vem zakaj sem mu povedala. Prav tako, kot mu mnogo pomembnih stvari nisem povedala. Eto, zato user posted image Vse je pač stvar presoje posameznika, kaj se mu zdi pomembno in kaj ne. Veliko je odvisno od občutka, koliko se zares z nekom čutiš. Jaz sem pač človek, ki mi mnogo več pomenijo dejanja, kot besede (v tem primeru polaganje računov, kdaj in s kom kam grem, ali kaj si bom kupila). Seveda govorimo o nekaj mesečni zvezi. To se mi zdi pomemben podatek. Jasno, da v vezo stopaš (vsaj jaz), kot da je edina in za vedno, a to še ne pomeni, da se moram v celoti "razkrit" potencialnenemu resnemu partnerju. To pride kasneje. Ja, nekomu je kasneje eno leto, nekomu dva meseca. Lep primer so komentatorke, ki so si po nekaj mesecih ustvarile družino. Super in fajn. Smo pa tudi takšne, ki smo na smrt zatreskane, pa vseeno malo bolj "previdne".

Torej smo na istem bregu. Njegova reakcija je nesprejemljiva ne glede na ves tale kurji futr, ki smo ga zmetale, z mano vred. user posted image In samo to je tisto, kar dvaindvajsetletnica sprašuje, ali je narobe, da si je kupila motor in ji je njen fant zaželel smrt. Nič drugega. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 95
9.7.2012 15:08:38   
ronja
Mogoče pa ni del njenega življenja.

POtem se ne bi nič sekirala, kot je že lili ugotovila.

ker verjamem v to, da če bi res bil ta moški, ves njen svet, že zdaj po parih mesecih

Pa a se vi res pogovarjate samo s tistimi, ki so vam ves svet? Ne vem, no, velike želje jaz omenim celo prijateljem, s katerimi niti v posteljo ne mislim ituser posted image .

Kar je LIlijana lepo rirekt napisala - če parafraziram: če ti od fanta pričakuješ partnerstvo, potem moraš tudi ti dajat partnerstvo. Kjer se pač o velikih željah obvestiš.

Nobena ji ni napisala, da si motorja ne bi smela kupit. Samo da navadno to poveš, da nekoč nameravaš/si želiš/karkolipač;). Ne da prostiš za dovoljenje.

Tudi to, da ji je zaželel smrt, ni res. Napisala je, da ji je želel nesrečo in ko ga je vprašala, če res to misli, se je popravil in rekel, da bo obležala v krvi (ne da ji to želi). Vsaj tako je vse ona slišala - bi bilo zanimivo slišat še njegovo zgodbo;).

< Sporočilo je popravil ronja -- 9.7.2012 15:18:07 >

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 96
9.7.2012 15:14:41   
ronja
A si mislila mene? user posted image S seksom se težav ne rešuje, temveč odlaga. Sem dala zraven smeškote, ker sem se šalila (ker sem se nasmejala lilianinemu postu, oz. načinu, kako je povzela celotno naše komentiranje)

Tebe, sem narobe napisala nik, oprosti. Sem pa dala tudi sama smeškote zraven;). Se mi zdi, da se vse stirnjamo;). Če ji tip ni nič, potem se nima kaj sekirat in se lahko dol data. Ampak njej nekaj je in zato pravimo, da če ti do nekoga je, mu pač poveš svoje velike želje (tudi če si jih nikoli ne uresničiš).

Vse je pač stvar presoje posameznika, kaj se mu zdi pomembno in kaj ne.

Hehe, no pa sva prišli skup:).

Jaz sem pač človek, ki mi mnogo več pomenijo dejanja, kot besede
Ja, potem pa glej dejanja: on jo non stop kliče, da bi se zmenila;).

Ne, ne gre za to, ali je narobe, da si je kupila motor. Kadar ljudje sprašujejo zaradi svojih težav, si navadno želijo, da se te ne bi ponovile. In sprašuej, če so njene želje prevelike. In omenja bivšega, kako je bilo fajn (stvari se zapletajo;)... In se pokaže en kup reči, ki ji lahko pomagajo veliko bolj kot pa to, da ji rečemo: prav je, da si kupila motor in ni prav, kako je najprej reagiral. Ker tega fanta bo verjetno itak pustila, ker sta si precej različna in ker ona trenutno še ne želi resnejše zveze, ampak se ji bo isti problem v drugi obleki ponovil v naslednji zvezi, če ne bo videla, da ima tudi sama del odgovornosti - o tem govorimo.

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 97
9.7.2012 15:15:07   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

On nima pravice, da ji privošči slabo (ne glede na šok) in mene bi tudi prizadelo, tudi če bi mi naključni mimoidoči privoščil, da se ubijem.

V šoku, afektu lahko storimo marsikaj...tudi tisti, ki ste najbolj obvladani, ki ste se sposobno obvladovati 24 ur na dan, boste morda kdaj komu rekli ali storili kaj in ga prizadeli.....pa ne boste mislili tako.....

na forumu in v resničnem življenju sem že sama zasledila ta stavek, "Jaz bi ga ubila, če bi to storil mojemu otroku" (kakega pedofila recimo)....pa zelo močno dvomim, da bi ga katera v resnici ubila.....

Ali pa "jaz bi ga nagnala, če bi mene prevaral, še prej pa bi mu jajca odrezala"....in ko jo res prevara, ga ne nažene ampak se drži z vsemi štirimi njegovih jajc.....

Ali pa "če zdaj odideš na fuzbal, se ne vrni več in ckrni tam v oštariji med ostalimi pijanci".....pa ne misli žena dobesedno tako......le v afektu izreče določene besede.....

Ja s seksom se lahko marsikaj reši Če drugega ne, se bosta takrat oba počutila bolje

Glede na to, da je njuna veza še v fazi spoznavanja, kjer se vse vrti zgolj in okrog seksa običajno, res ne razumem, zakaj mu je sploh šla pokazat vsa ponosna motor, če pa se samostojno odloča kaj lahko in kaj ne in njegovo mnenje ni važno......

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 98
9.7.2012 15:18:55   
Tippi

Pa a se vi res pogovarjate samo s tistimi, ki so vam ves svet? Ne vem, no, velike želje jaz omenim celo prijateljem, s katerimi niti v posteljo ne mislim it

Pa daj Ronja, malo med vrsticami beri. Saj vem, da ti to znaš. user posted image Ves svet v tem primeru pomeni, da ji je pomemben. Mogoče malo bolj pomemben, kot prijatelj. In jaz se o zelo pomembnih zadevah, ne pogovarjam z vsakim. Smo si pač različni a ne? user posted image In če sem zato čudna, sem pač čudna. Bohmenimarad!

Tudi to, da ji je zaželel smrt, ni res. Napisala je, da ji je želel nesrečo in ko ga je vprašala, če res to misli, se je popravil, da bo obležala v krvi (ne da ji to želi). Vsaj tako je vse ona slišala - bi bilo zanimivo slišat še njegovo zgodbo;).
[/quote]

Joj komaj verjamem, da se dejansko spotaknete v vsako besedico. Obležati v krvi zame pomeni v prenesenem pomenu smrt. Lahko pa čisto po žensko še zakompliciramo in rečemo, ne, to ne pomeni smrti, to pomeni imeti razbito glavo, notranje krvavitve, raztrgano vranico, polomljena rebra, ampak ej, hvala bogu, vseeno ti želim, da ostaneš živa. user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 9.7.2012 15:19:05 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 99
9.7.2012 15:28:36   
nyna84

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

V šoku, afektu lahko storimo marsikaj...tudi tisti, ki ste najbolj obvladani, ki ste se sposobno obvladovati 24 ur na dan, boste morda kdaj komu rekli ali storili kaj in ga prizadeli.....pa ne boste mislili tako.....

na forumu in v resničnem življenju sem že sama zasledila ta stavek, "Jaz bi ga ubila, če bi to storil mojemu otroku" (kakega pedofila recimo)....pa zelo močno dvomim, da bi ga katera v resnici ubila.....

Ali pa "jaz bi ga nagnala, če bi mene prevaral, še prej pa bi mu jajca odrezala"....in ko jo res prevara, ga ne nažene ampak se drži z vsemi štirimi njegovih jajc.....

Ali pa "če zdaj odideš na fuzbal, se ne vrni več in ckrni tam v oštariji med ostalimi pijanci".....pa ne misli žena dobesedno tako......le v afektu izreče določene besede.....

Ja s seksom se lahko marsikaj reši Če drugega ne, se bosta takrat oba počutila bolje

Glede na to, da je njuna veza še v fazi spoznavanja, kjer se vse vrti zgolj in okrog seksa običajno, res ne razumem, zakaj mu je sploh šla pokazat vsa ponosna motor, če pa se samostojno odloča kaj lahko in kaj ne in njegovo mnenje ni važno......

Ker ga je želela presenetiti? Ker je mislila, da bo tudi on navdušen - kot je ponavadi večina moških navdušenih nad motojem?
Moj bivši si je tudi kupil motor, ker ga je želel imet. Pa mu je bilo figo mar, če sem bila jaz proti. Ker si ga je pač želel. Pa tudi potem mu je bilo figo mar, če se jaz nisem marala voziti. Je pa sam pohajal okoli. Ampak sem potem točno vedela kako stvari stojijo. Ni me motilo, da želi motor. Sem pa vedela, da če so najini interesi različni, nisva za skupaj.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?