Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Mogoče pa ni del njenega življenja. ker verjamem v to, da če bi res bil ta moški, ves njen svet, že zdaj po parih mesecih , bi mu zagotovo to tudi povedala. Ste jo nekatere, med vrsticami, označile za kar malo neodgovorno, ker si je kupila motor in o tem ni obvestila svojega fanta. to se mi ne zdi ok. Njen opis dopušča bralcu tisoč in en razlog, zakaj je to tako in ne drugače in zaključek zgodbe, in vsaka od nas si je ustvarila svojega oziroma izhaja iz sebe, kaj bi in kako bi ona s svojim partnerjem. Jaz sem se pač postavila v njeno kožo, kot dvaindvajsetletnica, ki si je uresničila veliko željo, o kateri pa ni obvestila svojega nekajmesečnega fanta. In? Je to dovoljšen razlog, da ti nekdo zaželi smrt? Ostajam v njeni koži. Ne, pri dvaindvajsetih (predvidevam, da jih ima tudi on tam nekje), bi lahko bil tale tipček malo bolj nežen, če jo ima rad. Pika. Samo del njenega sveta Tippi, ne ves svet Pa še vedno ne vem, zakaj si svojemu fantu en dan prej povedala, da greš na morje To, da si je uresničila svojo željo, je super. Njegova reakcija ni sprejemljiva, se strinjam. Kaj pa vem zakaj sem mu povedala. Prav tako, kot mu mnogo pomembnih stvari nisem povedala. Eto, zato Vse je pač stvar presoje posameznika, kaj se mu zdi pomembno in kaj ne. Veliko je odvisno od občutka, koliko se zares z nekom čutiš. Jaz sem pač človek, ki mi mnogo več pomenijo dejanja, kot besede (v tem primeru polaganje računov, kdaj in s kom kam grem, ali kaj si bom kupila). Seveda govorimo o nekaj mesečni zvezi. To se mi zdi pomemben podatek. Jasno, da v vezo stopaš (vsaj jaz), kot da je edina in za vedno, a to še ne pomeni, da se moram v celoti "razkrit" potencialnenemu resnemu partnerju. To pride kasneje. Ja, nekomu je kasneje eno leto, nekomu dva meseca. Lep primer so komentatorke, ki so si po nekaj mesecih ustvarile družino. Super in fajn. Smo pa tudi takšne, ki smo na smrt zatreskane, pa vseeno malo bolj "previdne". Torej smo na istem bregu. Njegova reakcija je nesprejemljiva ne glede na ves tale kurji futr, ki smo ga zmetale, z mano vred. In samo to je tisto, kar dvaindvajsetletnica sprašuje, ali je narobe, da si je kupila motor in ji je njen fant zaželel smrt. Nič drugega.
|