|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2013
5.9.2012 12:38:23   
čiba

IZVIRNO SPOROČILO: Mamaja
A je med nami še kaka alergičarka? če ja, kako se spopadaš z alergijami, ker so med nosečnostjo antihistaminiki prepovedani, nosečkam dovoljenih nadomestil pa ni? Jaz sem zadnjič po nekaj dneh hudih dihalnih stisk zaradi pršic v odejah v planinskih kočah v lekarni vprašala, če je kak nadomestek za antihistaminike, ki ga lahko jemljejo nosečnice, pa me je lekarnarka pred vsemi tako nadrla, da sem skoraj bruhnila v jok. Češ da sem neodgovorna, pa da moram za spremembo mislit na otroka, ne nase in da naj se pač mažem, če me srbi. Ko sem rekla, da ne gre za srbenje ampak težave z dihanjem, je samo ponovila, naj mislim na otroka. In potem sem šla. Z gromozanskim moralnim user posted image , v avtu so se mi pa solze ulile....

Nisem alergičarka, tako, da najprej user posted image . Tako me je pogrelo, ko sem tole prebrala, da sem morala komentirat. Resnično si dobra, da nisi nič rekla nazaj, ker jaz mislim, da bi čez pult skočila in bi me morali dol z babnice vlečt... Ne morem verjet. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 576
5.9.2012 12:43:58   
tafi
Mamaja, jaz bi jo verjetno nadrla nazaj, da kako se obnaša in zahtevala njenega nadrejenega. Kaj ima ona mene za nadirati pred drugimi strankami in mi nakopati celo zadrego, zato ker sem jo nekaj vprašala, orka motorka no. Se včasih obnašajo v lekarni kot da so najmanj zdravniki, ne pa zadnje čase v bistvu bolj navadni prodajalci kot kaj druga.
Vprašaj svojo G če lahko kaj vzameš, po mojem mnenju je za otroka bolj nevarna tvoja dihalna stiska (ker takrat telesu in plodu primanjkuje kisika) kot če ti občasno vzameš zdravilo. Verjetno obstaja kakšno, ki je vsaj približno ok za nosečnice no.

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 577
5.9.2012 13:45:44   
lady87
midva sva z AS slišala srček že v 9tednu, ampak mora biti čista tišina, da si lahko zaznal. zdaj v 12tednu se ga pa takoj najdeuser posted image se sliši lepo kako plavauser posted image uporabljam pa mandljevo olje (nič ga ne šparajte) tiste,ki pa ne najdete takoj pa iščite cm do 2cm nad sramnimi dlakami in se počasi premikaje od sredine na levo in desno. boste sigurno našli svojo podmornicouser posted image

(odgovor članu tafi)
Neposredna povezava do sporočila: 578
5.9.2012 13:47:38   
pattaya
Sem se odločila da ne bom več anonimna. Tako da na seznamčku prosim spremenite moj vzdevek in sicer imam rok 5.3.

Jaz sem imela slabo izkušnjo z svojim osebnim zdravnikom. V nedeljo sem se zbudila z zelo bolečim grlom in ker v noči na ponedeljek nisem skoraj nič spala sem šla v ponedeljek k zdravniku. Pregledal me je, rekel da je virusna angina, ko pa sem povedala da sem noseča pa stop. Rekel je, da naj malo potrpim mi dal lekadol in predlagal septolete (ki se v nosečnosti naj nebi jemale). Ker do včeraj ni bilo nič bolje, ampak vedno hujše saj nisem mogla več slin požirati sem šla včeraj nazaj. In spet, ali ne morete malo potrpeti saj ste noseči, ja videti je slabše kot včeraj, tudi otekli ste in komaj s težavo mi je predpisal ospen, ki pa se ga v nosečnosti lahko brezskrbno uporablja. Danes sem že veliko boljše, spala sem skoraj celo noč. Saj vem, da naj bi v prvi vrsti nosečnice najprej poskrbele da bo otročiček zdrav, ampak ali naj potem mi dobesedno crknemo od bolečin in drugih problemov, če pa se da pomagati.

Naš fantek (star bo 3 leta) je pa šel v ponedeljek prvič v vrtec in mu je tako všeč, da po 7 urah noče it domov, sploh ni nobenega joka ali drugega tečnarjenja, vzgojiteljice pravijo da je zelo priden in se veliko igra.

Jaz sem pa verjetno ena redkih, ki je do sedaj zgubila 10kg v nosečnosti, nekaj zaradi angine, veliko pa zaradi sladkorne diete.

Priimka bo naš otročiček imel oba, tudi prvi jih ima. Razlog, midva se neboma nikoli poročila, jaz sem zadnja v mojem rodu s tem priimkom in hočem da se priimek nadaljuje. Ko bo pa dosti veliki in če bo hotel pa se lahko odloči za enega.

Tudi jaz sem ena tistih, ki imam zelo veliko izcedka v nosečnosti. Prej ko sem šla na stranišče pa je bil taki temno rumen, skoraj oranžkast in upam, da to nič slabega ne pomeni. Imam pa jutri pregled v rizični ambulanti, pa bom to malo omenila.

(odgovor članu tafi)
Neposredna povezava do sporočila: 579
5.9.2012 14:52:55   
Michelle12
Oi oi :)

Jaz bi tudi uno v lekarni nadrla nazaj oz bi ji na glas rekla naj se lepo obnaša. Ker to ni niti malo profesionalen odnos. In pritožba nadrejenemu..

Tale druga bolana pa..ne spomnem se nicka, sorry :) Za grlo so Naturamedic al neki takega. S naravne, ful dobre in res pomagajo. Jaz jih jemljem tudi, ko nisem noseča in me grlo boli.
So pa v taki rumeni škatlici...in stanejo cca 5 eur, se mi zdi :)

Dobrodošle nove!! Na FB pa, veste kako prit :)

Grem, moram kosilo kuhat :)

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

http://www.mojalbum.com/mateja-1234

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 580
5.9.2012 16:48:38   
rotty
Živjo!
Kako ste kaj?
Jaz sem imela včeraj 3. pregled. Vse je ok, veliki smo pa 7 cm! Naslednji pregled pa 2.10., dolg ne bom vidla pikca.
Tudi midva sva kupla AS že nekaj tednov nazaj, sm srčka našla že v 10. tednu. Potem sem pa ginekologinjo vprašala, kaj misli o tem in mi je razložila, da prepovedan ni, bi ga pa ona na podlagi izkušenj odsvetovala, ker je zelo moteč za otročka. Ja super, zdj mam prav slabo vest in ga poslušam največ 1x na teden.
Uživajte in pobožajte svoje trebuščkeuser posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 581
5.9.2012 17:08:36   
Mamaja
Punce hvala za prijazne besede glede tiste prigode v lekarni user posted image . Jaz tudi običajno povem nazaj, če je kdo nesramen do mene, takrat pa kar nisem mogla nič rečt zaradi šoka...

(odgovor članu rotty)
Neposredna povezava do sporočila: 582
5.9.2012 17:11:39   
Mili*
Joooj, jaz pa vsak dan uporabljam AS, sicer čisto na hitro, ampak vseeno...

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 583
5.9.2012 18:30:42   
misstanja
oiiila ali me lahko doda ena na facebook tista k je glavna pri temu :d tanja mitja ulčar imam imena fbju

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 584
6.9.2012 12:19:14   
NiNiBo
Mi iz morja, sedaj pa bom malo doma..no do konca meseca, ko greva na poroko na Nizozemsko user posted image . Počutje se iz dneva v dan izboljšuje, tako da upam da bom kmalu zaplavala v tisti najlepši del nosečnosti.

tafi Sem vesela, da si se nam pridružila in seveda tudi vse ostale!!

vonj tudi pri meni je to prav nadaležno, zadnjič sem moža prosila če se lahko malo manj parfumira. user posted image

anglesound Še nisem poskusila tokrat, v prejšni nosečnosti pa mislim da sem slišala srček tam v 14 tednu

wc še vedno aktualen user posted image user posted image user posted image in tudi jaz vstajam ponoči

oblekice in oprema Imamo še vse od prej, bom pa uvedla malo sprememb. Sem velik Montessori "believer", tako da mislim da bom tokrat popolnoma uredila sobico v skaldu s Montessori pristopom. Zelo me pa mika, da bi poskusila tudi "diaper free" sicer ne takoj, ampak po parih mesecih. Bom videla, bom šla verjetno na Mamamo Zofo na predavanje, da vidim če je to res nekaj za nas. Nekako čakam, da bo še NS za nami potem bom pa začela razmišljati o tem kako se bom tokrat lotila prvega leta. Pri prvem sinu smo hodili na plavanje in na pedokinetiko, pa šla sva tudi na tečaj masaže za dojenčka. Sem se tolk našla predvsem v delu na področju motoričnega razvoja, tako da tokrat komaj čakam da bom lahko spet uživala v vseh teh aktivnostih. Seveda pa bo v končni fazi vse odvisno od našega otročička, prvi je strašno užival. user posted image

(odgovor članu misstanja)
Neposredna povezava do sporočila: 585
6.9.2012 18:02:22   
pattaya
Danes je za mano ambulanta za rizično nosečnost. Zdravnica mi je razložila zakaj je nevarna nosečniška sladkorna oziroma sladkorna v času zanositve. Razložila pa je tudi zakaj je slab visoki krvni pritisk. Naredila je uz, kjer se je videlo da je z dojenčkom trenutno vse ok, da velikost ustreza starosti. Naredila je uz materničnih žil in videla, da je malo moten pretok krvi in kisika do posteljice, zato mi je predpisala aspirin za redčenje krvi, da bo lažji pretok. Zdaj me bodo spremljali samo v rizični ambulanti in mi ne bo več potrebno hodit k moji gin. Redno me bodo spremljali z uz, naredili bodo tudi podrobno morfologijo, za mojo in njihovo mirnost pa me bodo poslali še na uz srčka v ljubljano. Tako da bom lahko 100% da je z dojenčkom vse ok.

Na začetku te kr prestrašijo, ko povedo kakšne so lahko posledice predvsem sladkorne bolezni, vendar tudi v prvo sem jo imela že od vsega začetka, bila isto na inzulinu (pa še vedno ni bil sladkor v mejah normale), pa imam doma nadobudnega, zdravega triletnika.

Tako da sem tudi zdaj prepričana da je z mojim dojenčkom vse ok.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 586
7.9.2012 10:23:17   
NiNiBo
Evoti sem se prijavila naslednji teden na delavnico pri Mami Zofi o diaper free pristopu. Bom poročala kako je bilo!

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 587
7.9.2012 10:30:34   
lady87
midva sva pa včeraj opravila nuhalno svetlino pri dr.Strahovi in je vse v najlepšem redu user posted image
user posted image je zelo aktiven, stalno brca in kolca. res je bil lušten pregleduser posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 588
7.9.2012 11:02:31   
Senait
Živjo punce!
Najprej čestitke vsem za dobro opravljene pregledeuser posted image user posted image .

No, mi smo zakorakali v 16. teden. Slabosti mal pojemjajo, ampak so še vseeno skoraj vsakodnevno na "meniju"user posted image . Bo pa verjetno tudi to to počasi minilo..

Opažam, da se bo počasi začel poznat trebušček. Zjutraj ko se zbudim in ko nisem napihnjena kot balon, se da že videt in tud ornk otipat izboklino v spodnjem delu trebuha. Vse to je zame novo in sen čist vzhičena in vesela ko opazim nekaj novegauser posted image
Imam pa probleme s spanjem, predvsem zaradi tega ker nikakor ne najdem pravega položaja. Navajena sem bila spat na trebuhu, ampak zdaj mi to več ne odgovarja..se mi zdi da me vse tišči. Ko sem na boku, me začne bolet v križu.. Bom se tudi to mogla nekak navadit:)

Za danes so rekli da bo sonček in da ne bo vroče..kot nalašč zame, da si bom lahko privoščila kak daljši sprehod.
Tudi ve lepo izkoristite dan:))

(odgovor članu lady87)
Neposredna povezava do sporočila: 589
7.9.2012 13:29:02   
sandry_ca
Hojla :) Sem še ena nova Marčevka user posted image . Danes semo imeli nuhalno in jeeejjjjjj vse je uredo, mami in oči pa valda čist happy user posted image user posted image user posted image user posted image
Rok imam 26 marca. In JA neskončno se veselim klepeta z vami ;)

Življenje je kot ogledalo; smeje se ti, če ga gledaš nasmejano.. <3

(odgovor članu marčevka.marec)
Neposredna povezava do sporočila: 590
8.9.2012 16:08:44   
Olivija*
Živjo!
Tudi pri meni slabosti še kar vztrajajo. Včeraj je bilo že kar vredu, ampak bom danes dvojno nadoknadila vse user posted image  za nazaj. Zdaj grem že sama sebi na živce in komaj čakam, da bo to obdobje končano.
Sicer tudi meni "grozijo", da me bodo preselili na oddelek za patološke nosečnosti, ker si dajem injekcije proti strjevanju krvi, a jaz bi vseeno raje ostala med "normalnimi" nosečnicami. Malo me je skrbelo, da so tam same punce s težkimi zgodbami in slabimi izkušnjami in da to ne bi dobro vplivalo name, še posebej v nosečnosti, ko smo bolj dovzetne za vse to. Zdaj me je Pataya kar potolažila z njenim poročilom user posted image  Hvala!
Dobrodošle nove!

(odgovor članu sandry_ca)
Neposredna povezava do sporočila: 591
8.9.2012 22:39:40   
Michelle12
Dober večer :)

Danes smo spet čistli in pospravljali, pa nove zavese smo dali v dnevno. Zdaj je dosti lepše :) Michellekici sem umila njene puzzle, je bla voda kr rjava, čeprav sem jih 2 tedna nazaj tudi tako umivala, vmes sem jih pa samo obrisala z mokro krpo in čistilom.. pa zajcu smo očistli kletko, mu niti ne bi blo potrebno, opravlja potrebe samo v svojem kotnem wcju. Samo igrač je blo polno, je Michelle radodarna.
Michelle je zdaj zaspala, jaz si bom pa nardila manikuro :) Zadnji teden si stalno lakiram in popravljam nohte, imam že ful dolge. Včasih se mi ful da, včasih se mi pa res ne da ukvarjat z njimi. Me pa hitro mine volja, ker nisem lih vešča v lakiranju, sem si jih grizla in je šele 2 leti odkar si jih ne več...tako, da je moja kilometrina urejanja nohtov, kratka :/

Ta vikend je mož končno doma, sem ga že pogrešala:) Naj bi bil doma vsak drugi vikend, ma je bil samo en na mesec, da nabije malo ure...ki smo bli na dopustu in so ble zato tudi 2 plače nižje..pa treba nadoknadit. Jaz sem pa doma, bi si morala nekaj najt, samo za popoldne..ma nisem niti še iskala, ni tako nujno. V šank pa nočem, ker nimam pojma o točenju alkohola ;) BI reku človek, da nisem nikoli pila ;)

Včeraj smo skupaj poslušasli srčka, vsi trije, Michelle je ful zanimivo:) Mene pa pomirja, kr zaspala bi ob tem.
Zakaj pa naj bi bil AS škodljiv? Prvič to slišim....

Obsedenost z ribami počasi mineva, dovolj mi je enkrat na teden...moram pa obvezo vsak dan pojest eno čokolado Milka Lufle, al kaj je že... tako močno mi paše! Vseeno bi raje ostala pri ribah, vsaj zelo zdrave in koristne so .. pa še zredit se ne moreš :)

Grem..jest puding :)

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 592
8.9.2012 22:40:13   
Michelle12
Aja, pa dobrodošle nove :)

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

(odgovor članu Michelle12)
Neposredna povezava do sporočila: 593
9.9.2012 8:18:00   
misstanja
kakšen naziv imamo marčevke na facebooku?? marčevke 2013???

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 594
9.9.2012 9:05:30   
Mili*
Skupina je skrita in je ne moreš najti. Piši zasebno sporočilo marčevki.marec in te bo ona dodala :)
Lepo nedeljo vsem sonosečkamuser posted image .

(odgovor članu misstanja)
Neposredna povezava do sporočila: 595
9.9.2012 14:07:00   
abc123
Spet se oglašam po dolgem času.

Lepo pozdravljene vse nove.

Za mano je drugi pregled in nuhalna. Je rekla na nauhalni, da je rezultat glede na leta zelodober - sem se počutila že zelo staro user posted image . Se mi zdi, da sem se zdaj končno sprostilain tole nosečnost vzela za svojo. Povedala sem tudi v službi, kupila sem si nosečniške hlače, ker navadnih že ne morem zapret oz. me nekatere zelo tiščijo.

NiNiBo meni je tudi Montessori pedagogika všeč in sem že ta malo veliko Montessori stavri delala. Je pa res da imam sorodnico, ki jeto pedagogiko študirala in je ona nekako vse to prinesla v našo hiše. Je pa fajn, čeprav nekaterih stavri pa vseeno nismo prakticirali (naj ne bi bila v postelji z ograjo, ampak na tleh na jogiju ker je tako svobodna.... ampak mi materinska žilica ni dala miru, da bi jo ponoči pustila kar na tleh v sobi, sploh po tem ko se je že kotalila inplazila, čez dan pa je bila res večino časa na tleh, vendar se nosit tako ali tako ni hotela), smo pa imeli kar nekaj igraš na "probi". Za plenice se pa nismo šli, mi je bilo tako bolj praktično, pa še zima je bila. Smo bili pa res čez dan brezplenic že pri letu in pol, ampak je pa to kar delo za mamo. No nam je uspelo bolj nakjučno kot načrtovano. Ponoči smo jo pa odstranili okoli treh let, malo manj.

Čaka nas nekaj lepih sončnih dni, uživajte jih.

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 596
9.9.2012 17:30:05   
tam45
Tudi jaz imam rok marca, in sicer 17.3.2013. Po nuhalni je vse super, pojutrišnjem pa nas čaka drugi pregled pri ginekologinji. V petek je sonček bil velik 66mm imel pa je prekrižane nogice, tako da je spol zaenkrat še neznan. Očka sicer pravi, da raje ne bi vedel spola, meni bi pa bilo v veselje, sploh ker je to prva nosečnost in bi tudi barve prilagodila spolu. Zaenkrat čakamo na torek, če pa še takrat ne bo "sodeloval" pa na morfologijo :)) glede karakterja je pa baje flegmatik user posted image , saj se je čisto stiskal k maternici in ni bil nič kaj živahen. Očitno bomo dobili malega cartka/iko :)

Vprašanje za mlade mamice: Kako ste sporočili novico staršem?

Midva sva povedala pri njemu, pri meni doma pa razodetje še sledi :) ker sem še študentka pričakujem kar nekaj neodobravanja, vendar upam, da se bo sčasoma poleglo. Pri fantu je bilo samo veselje, saj je tudi starejši in je tašča presrečna, da bodo "končno dobili dojenčka/ico :)" Imam srečo, saj se namreč nameravava kmalu tja tudi preseliti in se dobro razumem z vsemi.

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 597
10.9.2012 14:09:12   
pipika 13
pozdravljene

Sem nova med vami. Nisem se prej sem javljala, ker sem imela marca 2012 že eno slabo izkušnjo. Imam že 39 let, imam sinčka starega malce več kot 2 leti in pol, zdaj sem v 15 tednu nosečnosti, pred 2. tednoma so mi odkrili nosečniški diabetes in zdaj se z njim borim. Nagaja mi tudi ščitnica in tako imam probleme zjutraj s sladkorjem na tešče in si moram zvečer vbrizgat inzulin. Drugo počutje je ok, bruhanja ni bilo, kile so se zdaj ustavile, ker imam diabetes in strogo dieto. Nuhalne ne bom imela, ker grem direkt na amniocintezo, že zaradi starosti. Ko bo to opravljeno in seveda uspešno si bom oddahnila in res lahko uživala v nosečnosti. Amnio pregled imam 20. 9., na izvide se čaka skoraj mesec. Imela sem 3 UZ preglede, prvega v 7. tednu, drugega v 10 tednu in tretjega v 13 tednu. Vse je ok, se premika, vidi se vse okončine, sliši se srček, postelijca je na pravi strani zaradi amnio pregleda. Zaenkrat vse dobro, le ta diabetes me srkbi.
je še kakšna med vami z diabetesom? nisem vse brala za nazaj, preveč ste že načvekale. Imate mogoče svojo skrito stran na FB? Tiste, ki smo rodile 2010 jo imamo in se tudi osebno zdaj srečujemo. je fajn to.
Ve dobro vsem nosečkam

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu tam45)
Neposredna povezava do sporočila: 598
10.9.2012 14:18:04   
pattaya
pipika 13 ja jaz imam gastracjski diabetis in sem prav tako na večernem inzulinu.

Že v prvi nosečnosti sem ga imela in ni to noben bav bav. Če boš imela s pomočjo inzulina sladkor v mejah normale bo tvoja nosečnost potekala čisto normalno.

Sama še imam previsok krvni tlak, tako da me spremlajo v ambulanti za razično nosečnost, kjer mi bodo delali redne uz in druge preglede, ter mi dajali razna zdravila.

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 599
10.9.2012 19:45:09   
pipika 13
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

nick, starost, lokacija, število user posted image doma, prvi pregled (PP), drugi pregled (DP), nuhalna svetlina (NS)

SKUPNO 30 user posted image

1.3.2013
čiba
senait, 25

2.3.2013
anau, 2 user posted image , PP 31.07.2012

3.3.2013
anseV85, KP, PP 20.07.2012, NS 23.08.2012
fluf

4.3.201
M*a*n*c*a, 29, KR, 1 user posted image , PP 16.07.2012 , DP 08.08.2012, NS 28.08.2012
Patsy, PP 18.07.2012
pipika 13, NM, 39 let, 1user posted image 20.9. AMNIO

5.3.2013
Anonimna, 26, okolica MB, 1 user posted image , PP 25.07.2012 , DP 08.08.2012, NS 28.08.2012

6.3.2013
Michelle12, 20, okolica KP, 1 user posted image , PP 31.07.2012, DP 22.08.2012, NS 03.09.2012

7.3.2013
Milli*, 31, okolica MB, PP 27.07.2012

8.3.2013

9.3.2013
rotty, 28, Dolenjska, PP 19.07.2012, DP 09.08.2012

10.3.2013
marčecka.marec, 2 user posted image
zvezdica.zaspanka, 2user posted image , PP 03.07.2012

11.3.2013
Powerpuff, 28, Gorenjska, 1 user posted image , PP 06.08.2012

12.3.2013

13.3.2013
*BellaLuna*
tuintam, PP 07.08.2012
Anonimen

14.3.2013

15.3.2013
Mamaja, 35, LJ, PP 30.07.2012

16.3.2013
tralalala, PP 08.08.2012

17.3.2013
mojcacasa, PP 09.08.2012
lorencia

18.3.2013
mavrica77, 35, 1 user posted image , PP 26.07.2012

19.3.2013
SweetNovember

20.3.2013
Ateya, 25, LJ, PP 27.08.2012

21.3.2013

22.3.2013

23.3.2013
xocoatl
lalyka, 23, MB, PP 31.07.2012, DP 28.08.2012

24.3.2013
nsmateja, PP 14.08.2012
beba78, 2 user posted image , PP 08.08.2012

25.3.2013
Didi*, 30, okolica LJ, 1 user posted image , PP 20.08.2012

26.3.2013
Anonimna, 1 user posted image

27.3.2013

28.3.2013

29.3.2013

30.3.2013
NiNiBo, 34, okolica LJ, 1 user posted image , PP 20.08.2012

31.3.2013

< Sporočilo je popravil pipika 13 -- 10.9.2012 19:46:43 >

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?