Beba78
|
Zdravo! Tako, danes sem dobila pa še datum za NS - 31. 8. 2012 ob 17.00 pri dr. Pušenjaku. Mi je prav hecno, ker bom imela NS prej kot prvi pregled, tako da bom izvide že lahko nesla na prvi pregled. Tudi jaz upam, da je s pikico vse vredu. Ravno prejšnji teden je bratova prijateljica šla delat splav, ker na NS niso našli nosne kosti, potem je pa amniocenteza pokazala DS .... Tralalala, jaz sem večino za žejo na vodi, sicer pa tu in tam tudi kakšne mehurčke (ful imam željo po Fanti oz. brezalkoholnem grapefruit radlerju), ali pa šumeče magnezijeve tablete. Kožo mažem z navadnim mandljevim oljem, sicer pa v nobeni nosečnosti nisem dobila strij, tako da jim verjetno nisem glih podvržena. Trebušček se že napenja, ampak to opazi samo moj, ostali niti ne...al pa opazijo, pa nočejo komentirat . So pa začele joškice rasti...to tudi opazi najbolj moj . Coolgirl, jaz imam tudi G v domačem kraju, ki je od Lj oddaljen cca 75km, pa mi na kraj pameti ne pade, da bi ga menjala samo zaradi vožnje...raje sedim v avtu in se peljem eno uro ob dobri glasbi, kot v Lj čakam v čakalnici na pregled 2 uri...pa še sicer sem s svojim G zelo zadovoljna. Moj G tudi dela prve preglede nekje po 9. tednu, kar mi je bilo vedno super, ker se je vse lepo videlo, ampak tokrat je pa sestra se mi zdi vseeno pretiravala s poznim naročanjem ...po zadnji M bom že v 12. tednu. No, ja, bo pa zato drugi pregled zelo kmalu po prvem, heheh...kar je pa tudi fajn ;-)...
|