Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.1.2013 11:21:58)
|
Jaz sem imela samo 24. dopust, ostale dneve pa sem bila večinoma na bolniški, ker smo imeli konc leta in v začetku res obupno smolo z zdravjem otrok... na kratko: z Luko sva pristala v bolnici zaradi vročinskih krčev in preživela sem najhujše minute v svojem življenju. Zdaj je menda (upam) mimo, jutri še ena kontrola, pa da vidim kako bo... V glavnem neka smola in nočem vraževerno naprej, ampak samo optimistično! Zato ti, Persida, tudi nič nisem odpisala, ker ne vem, kaj bo za vikend. Če bo vse ok, prideva z Lio.[sm=smiley1.gif] Sem pa zvedela, da bom spet postala teta![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Vesela, vesela, vesela![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Tasa, res ste pohiteli z morjem! Meni sicer ne prikaže strani, ampak verjamem, da je ok, če ste tak hitro rezervirali![sm=bravo.gif] Mi imamo letos kar pestro napoved poleti, pridejo Avstralci za 3 mesece, bratec bo dobil dojenčka, obeta sem nam tudi ena poroka (al moja al njegova[sm=smiley36.gif], odvisno kak se bomo zorganizirali), pa tak. Bom počasi tudi začela iskat hiško za morje, samo mam pa res kr zahteve, ker bo enih par družin, polno otrok, ne sme bit predaleč... pa datumsko ustrezno! Hmmmm... bo še hec to poiskat![sm=smiley1.gif]
|
|
|
|