RE: Marčevke 2009 - 5.del (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.1.2013 9:29:29)

Dan![sm=smiley1.gif]

Pestro je pri vseh, se mi zdi, da ni nikjer nobene.

Tasa, super za morje, fajn zgleda.[sm=bravo.gif] Kako to, da ste tako zgodnji? Nisem še slišala za to internetno stran. A se selite letos, če boste tega prodali? Kaj B. je Slovenska Bistrica, Benedikt ali Bistrica ob Dravi?

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.1.2013 9:30:18)

Končno nova stran!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.1.2013 11:05:12)

Dober dan!
Kje naj začnem?
PUNCE, SREČNO, ZDRAVO IN ZADOVOLJNO LETO VAM ŽELIM, POLNO NOVIH DOŽIVETIJ IN PREDVSEM VEČ PROSTEGA ČASA KOT GA IMATE/MO ZDAJ![sm=smiley1.gif]

Hvala vsem za čudovite voščilnice![sm=smiley1.gif]

IN DA SE ŠE POKESAM, SEM 7EGA FEEEEEEEEEJST MISLILA NA BAVCA IN PERSIDO, PA SE MI ENOSTAVNO NI IZŠLO, DA BI SPODOBNO VOŠČILA.... TOREJ, PERSIDA, ŽELIM VAM ZDRAVJA, LEPIH TRENUTKOV IN ČIMVEČ KLEPETANJA S STRANI BAVCEV![sm=smiley1.gif]

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.1.2013 11:21:58)

Jaz sem imela samo 24. dopust, ostale dneve pa sem bila večinoma na bolniški, ker smo imeli konc leta in v začetku res obupno smolo z zdravjem otrok... na kratko: z Luko sva pristala v bolnici zaradi vročinskih krčev in preživela sem najhujše minute v svojem življenju. Zdaj je menda (upam) mimo, jutri še ena kontrola, pa da vidim kako bo... V glavnem neka smola in nočem vraževerno naprej, ampak samo optimistično!
Zato ti, Persida, tudi nič nisem odpisala, ker ne vem, kaj bo za vikend. Če bo vse ok, prideva z Lio.[sm=smiley1.gif]

Sem pa zvedela, da bom spet postala teta![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Vesela, vesela, vesela![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Tasa, res ste pohiteli z morjem! Meni sicer ne prikaže strani, ampak verjamem, da je ok, če ste tak hitro rezervirali![sm=bravo.gif]
Mi imamo letos kar pestro napoved poleti, pridejo Avstralci za 3 mesece, bratec bo dobil dojenčka, obeta sem nam tudi ena poroka (al moja al njegova[sm=smiley36.gif], odvisno kak se bomo zorganizirali), pa tak. Bom počasi tudi začela iskat hiško za morje, samo mam pa res kr zahteve, ker bo enih par družin, polno otrok, ne sme bit predaleč... pa datumsko ustrezno! Hmmmm... bo še hec to poiskat![sm=smiley1.gif]

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.1.2013 11:23:04)

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dan![sm=smiley1.gif]

Pestro je pri vseh, se mi zdi, da ni nikjer nobene.

Tasa, super za morje, fajn zgleda.[sm=bravo.gif] Kako to, da ste tako zgodnji? Nisem še slišala za to internetno stran. A se selite letos, če boste tega prodali? Kaj B. je Slovenska Bistrica, Benedikt ali Bistrica ob Dravi?

[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] To tudi mene zanima? Mislim, da Bistrica ob Dravi ni, ker bi kaj namignila, ko jaz skoz kritiziram ono hišo tam![sm=smiley36.gif]

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.1.2013 11:23:50)

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Hvala Nejč.

Ker ni nikogar ,ki bi z mano klepetal grem spečt nekaj sladkega .Mami po dolgem času home alone[sm=smiley1.gif].Nekam mi je vse pretiho grem si miksar naštimam [sm=smiley1.gif]

Služba se nam je v večini začela ,praznikov je konec kaj bi lahko počasi pribezljale na plan ja al ja ?[sm=smiley36.gif]

Ku-ku, smo že tu![sm=jezicek.gif]

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.1.2013 11:24:26)

Ste že dobile nove določbe CSD?

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.1.2013 11:25:42)

Aha, še eno vprašanje... 3. sedež za marčevce??? Že imate? Katerega? Vem, da je že bila tema, ampak zdaj je pri meni aktualno, ker je Lii že pošteno tesno not.[sm=smiley1.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.1.2013 14:43:01)

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Aha, še eno vprašanje... 3. sedež za marčevce??? Že imate? Katerega? Vem, da je že bila tema, ampak zdaj je pri meni aktualno, ker je Lii že pošteno tesno not.[sm=smiley1.gif]

Uuuu, mi ga imamo že kar en čas, odkar je Julija v Tobiju, ki je bil prej Valentinov. Tako, da sedaj imamo Romerja, Kidfixa. Smo zadovoljni, je praktičen, hitro se namontira. V drugem avtu pa imamo kar jahača, kar se mi zdi čisto ok za vožnjo po mestu in kratke razdalje.

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.1.2013 14:43:41)

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Ste že dobile nove določbe CSD?

Ja, če misliš za vrtec, sem že dobila, konec decembra. VSe je ostalo enako, OD še vedno nimamo.

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.1.2013 14:44:59)

[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] za Luko in da se krči ne ponovijo več. Je blo fejst hudo. Sploh si ne znam predstavljati tega, sem pa že pogosto slišala in kaj nekaj prebrrala o tem.[sm=smiley13.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.1.2013 19:34:47)

Saj ne morem verjetn da mi je šlo na RR. Ponavadi mi popoldan sploh ne gre [sm=smiley13.gif]

Tulipan pikapoke za Luko. In superca za novega dojenčka in poroko [sm=bravo.gif] . Pa ni "komaj" rodila al sem jaz kaj pomešala?! [sm=zmeden.gif]

Nagledano imamo v Benediktu, ta nov blok,ki so ga lani zgradili. [sm=smiley1.gif]

Za soboto mi pridemo se malo igrat, tak da Persida nas štej [sm=smiley1.gif]

Odločbe
še nisem dobila, tak da nimam pojma kak bo. Ampak mislim da nebo spremembe, saj sem jo sept. vložla na novo in takrat so mi vrtec itak zvišali.

Sem pa si danes končno kupla denarnico v S.Oliverju. Imela sem jo nagledano kar lep čas, danes pa sem si jo kupla. So meli malo znižano [sm=smiley1.gif]

Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.1.2013 19:35:41)

Tulipan [sm=pikapoka1.gif] joj to je moralo pa biti grozno... [sm=smiley31.gif]

Naša Nika je že tudi kar nekaj časa v 3.sedežu. Tobi je postal premajhen. Meni se zdi, da že od poletja nekje...

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.1.2013 20:57:22)

Čer![sm=smiley1.gif]

Čakaj zdaj, kaj ni praznovanje pri bavcih v nedeljo?[sm=zmeden.gif] Al sem jaz kaj pomešala....[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (9.1.2013 20:58:06)

Tasa, potem boste bliže mami in Persidi![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

stinbino -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (10.1.2013 5:47:35)

Promocija : 3G Android 4,1 Jelly Bean MIUI OS Quad Core 1.5GHz 4,3 -palčni zaslon na dotik kapacitivnimi 2 GB RAM 16 GB pametni telefon.zmogljivo funkcijo + velik spomin , vsak korak je tako hitro !!tako poceni , tako popolna !!
http://www.yuku26.com/index/5045/master/1/#.UOzxIUHkoyo

Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (10.1.2013 8:40:47)

A zdej se je pa tule sural tale s temi glupimi posti? [sm=zmeden.gif][sm=hudicek1.gif][sm=smiley21.gif][sm=smiley26.gif]

No dobro jutro ali dober dan... Že kaj razmišljate o maškarah? Sej vem, je še dosti časa sam me imamo že vse naštudirano. [sm=smiley36.gif] Sam ne smem povedat, kaj bosta punci. Žal. [sm=jezicek.gif]

PERSIDA -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (10.1.2013 11:10:00)

Čer![sm=smiley1.gif]

Čakaj zdaj, kaj ni praznovanje pri bavcih v nedeljo?[sm=zmeden.gif] Al sem jaz kaj pomešala....[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Ja kokič imaš prav mogoče oni pridejo v soboto in nedeljo,pa se je sedaj zagovorila [sm=smiley36.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (10.1.2013 23:01:25)

Čer![sm=smiley1.gif]

Ok, Persida, potem nisem nič zamešala.[sm=smiley36.gif]

Pust-hmmmm, hitro je letos. Za Valentina moram najditi Spidermana ali Supermana, Julija pa bo ali čebelica, pikapolonica,...ne vem še.

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (11.1.2013 13:29:02)

[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] za Luko in da se krči ne ponovijo več. Je blo fejst hudo. Sploh si ne znam predstavljati tega, sem pa že pogosto slišala in kaj nekaj prebrrala o tem.[sm=smiley13.gif]

Bilo je taK, da mislim, da je bil to najhujši trenutek mojega življenja. Ko je vse skupaj prišlo za mano (ker sem takrat odreagirala dokaj samozavestno in nič panično), sem se zjukala kot že dolgo ne in imela en cel dan kurjo kožo in skoz telefon v rokah, da sem preverjala, če je ok. V glavnem,GROZNO![sm=smiley13.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (11.1.2013 20:07:38)

Čer![sm=smiley1.gif]

Pust-hmmmm, hitro je letos. Za Valentina moram najditi Spidermana ali Supermana, Julija pa bo ali čebelica, pikapolonica,...ne vem še.

To je bila moja ideja očitno, ker sem ga danes vprašala pa je rekel, da želi biti gasilec ali reševalec! Sem mu potem kupila kostum GASILCA in orodje zraven! Je bil ful vesel! Je pa drago to, kot žafran, ker so "gasilca" imeli le v BC![sm=smiley13.gif]
30,00 EUR se mi zdi ful dosti! Pa še dobre 3 za orodje![sm=smiley13.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (11.1.2013 20:08:24)

Čer!

Je kje katera? Jaz sem na računalniku...imam nekaj časa![sm=smiley36.gif]

Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (12.1.2013 11:39:02)

Čer![sm=smiley1.gif]

To je bila moja ideja očitno, ker sem ga danes vprašala pa je rekel, da želi biti gasilec ali reševalec! Sem mu potem kupila kostum GASILCA in orodje zraven! Je bil ful vesel! Je pa drago to, kot žafran, ker so "gasilca" imeli le v BC![sm=smiley13.gif]
30,00 EUR se mi zdi ful dosti! Pa še dobre 3 za orodje![sm=smiley13.gif]

Kokica, v Leclercu imajo gasilca za 15 evorov, orodje pa tudi ene 3. Škoda, da nisi prej omenila.

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (12.1.2013 14:20:50)

Dan![sm=smiley1.gif]

Najaa, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Pozabim vedno na to trgovino!!!![sm=smiley13.gif] Kaj pa je vse pri kostumu?

Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (12.1.2013 16:40:11)

Zmotila sem se, ni Leclerc, v Mullerju imajo. Za 15 evrov je spodnji in zgornji del oblačila. Tule poglej: http://katalogi.ceneje.si/muller-katalog-aktualni-letak/id/962

Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>