PERSIDA -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (20.12.2012 11:28:32)
|
Helo kokič jaz sem od danes uradno na dopust do 7.1.tak,da smo tudi pri nas na off.Za prihod praznikov smo poštimani ,božiček mogoče samo otroke obdari ,če bodo pridni [sm=smiley1.gif] za vse ostale se je božiček vstrelo[sm=jezicek.gif].danes še grem po mehčalec ,pa kvas ,da me slučajno zarad teh dveh stvari ne pohodijo čez praznike. Čisto na izi vstopamo v svet božične čarobnosti.Če se nam bo dalo bomo tudi kaj sladkega spekli ,če ne ,pa ne.Glede na to ,da je tudi moj doma tako dolgo upam ,da bomo imeli lepe praznike.Jutri še malo tla pomijem po celi koči ostalo ,pa je kak je[sm=smiley1.gif]. Drugače ,pa se pridem med temi prazniki kaj pohvalit kako se je botra v nedeljo odrezala[sm=smiley36.gif] ,upam,da moj fotograf ne zataji in bodo slike čimprej.[sm=smiley1.gif] V glavnem skoraj vsak dan se nekaj dogaja danes recimo prihaja božiček v Benedikt in tam obdaruje ,beri ne mene[sm=smiley36.gif],čeprav sem tega najbolj potrebna ampak očitno ima božiček drugačna merila [sm=smiley2.gif]. Ja nič glede na to ,da bo sedaj časa kaj več le pridite zvečer kaj naokoli ,da reknemo kako.Pa ne noret ,ker ne bo konec sveta[sm=jezicek.gif]. Lepo se imejte ,ker božiček vas gleda[sm=smiley36.gif].
|
|
|
|