Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (10.12.2012 11:25:11)
|
Dober dan! Tudi pri nas je skoz dogajanje, saj menda povsod, glede na to, da smo ne vem kolko časa že na eni strani, ne?[sm=smiley36.gif] Praznični december je pač pester in vem, da ni časa še za kaj drugega. Saj ga še za sprotno delo zmanjkuje.[sm=smiley13.gif] Mi jelke še nimamo, mamo v planu ta petek it po njo in jo okrasit. Imamo malo lučk na oknih in to je zaenkrat to, do jelke, seveda.[sm=smiley1.gif] Po enem tednu smo končali z novoletnimi voščilnicami, no, jaz sem končala, otroka sta jih začela, jaz vse sfiniširala. Darila so tut že povečini nakupljena, nekaj malega še čaka na plačo, pol pa se samo osredotočim na božično večerjo. Vmes še rihtam plac za rojstni dan od Luke in seveda vse okoli tega, pa del programa za tetinega abrahama to soboto v Ljubljani. Koledarjev se še nisem lotila, ker mi zmanjkuje časa, bom morala žrtvovat en večer, pravzaprav kar noč, ker vem kolko časa mi je to lani vzelo. Drugače pa v službi pestro, tak da mi tu ne uspe še kaj zraven porihtat, vmes lahko mogoče v kako trgovino zavijem, to pa je tut vse. T. ima full dela s smučarsko šolo, tak da imam otroka večino sama ob popoldnevih, torej je tudi doma prava štala, ker se igramo in ni časa za pospravljanje, čiščenje... Super, da nas je obiskal snegec, smo res uživali ta vikend, včeraj smo šli še na Dedka Mraza pod Pohorje in je bilo res lušno, spet sem imela solzne oči, ko so se zasvetile sani v temi.[sm=9nebesa.gif][sm=smiley1.gif] Zdravje je kr ok, ko druge poslušam, smo mi super zdravi[sm=bravo.gif], Luka je sicer ponoči kuhal, ampak je bil zjutraj čist ok in tudi zdaj je ok, pravi tašča, tak da menda ne bo kaj hujšega. Kak ste ve? Naja kako kaj tvoja bolnica? Je najhuje že mimo al jo še boli? Kako se počuti? Tebi se je verjetno že odvalil kamen iz srca in lažje dihaš, ne? Tu pa tam pokukam kaj na FB, sam ne uspem vsemu sledit, pa sem rekla, da te bom kar tu gor vprašala. Priditeeeeeee kako rečt tu gor, jaz končujem svoj spis![sm=smiley36.gif]
|
|
|
|