Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (14.1.2013 12:10:59)
|
Dober dan! Aleluja, tu gor prit!!![sm=hudicek1.gif] V petek sem imela malo več časa, pa sem lahko samo en post napisala, me je skoz ven metalo.[sm=hudicek1.gif] Uh, mi je žal da se nismo včeraj videli![sm=smiley13.gif] Upam, da ste uživali tudi v okrnjeni zasedbi. Tasa, kak je Lija? Pust nič še nisem gledala, kupovala... Luka ima lahko tak Liino lansko čebelico, Lia pa... hmmmmmm... bomo videli! Če mi ne bo kaj kapnilo in če ne bom našla kaj poceni, pa lepega, bo kar baletka, imamo vse doma, pa še rada je taka nakičena, tak da bo ok![sm=smiley1.gif] Sneg, jaaaaaaaa!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Včeraj sem imela dober namen, da naložim posnetek Liinega smučanja tu gor, pa ne vem zakaj ga ne gre naložit niti sem niti na fb, ima zgleda T. nek čudni program na telefonu in enostavno ne gre.[sm=smiley13.gif] Ji gre že prav super glede na to, da je letos prvič smučala, ker nam bolezni niso dopuščale, celo bejbiko prevozi sama in tudi s krogci se je sama peljala.[sm=bravo.gif] Sem kr bolščala v njo... če bo šlo tak naprej, bo boljša od mene[sm=smiley36.gif], sem se iz slabe vesti kar na tečaj za starše prijavila za vikend![sm=smiley36.gif] Kak ste? Grem na banko, upam, da bom kaj lahko prebrala, ko se vrnem![sm=lev.gif]
|
|
|
|