Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (26.11.2012 9:02:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m In kako ste preživele ve ta vikend? KAj boste letos same ustvarjale voščilnice al sploh ošiljale nebote Ker jaz sem premišljevala, da bom verjetno kar preko maila poslala pa je to to [sm=smiley1.gif] razen če bo Lija doma, pol bove kaj ustvarili za babici. Vikend: v petek sva šla z dragim in še z dvema paroma v gostilno Mak na slow food. Ker je teden mariborskih restavracij, smo si privoščili malo razvajanja za razumno ceno. Bilo je super, potem še dve pijački v mestu in domov. Zjutraj akcija, smo šli na Pohorje, ker ima pač T. vsako sobot v sklopu treningov nekaj organiziranega in je bilo ta teden Pohorje. Po enem tednu sem videla sonček in mi ni bilo žal, da me je vse bolelo, ker sem morala Luko kar dosti prenosit.[sm=smiley36.gif] Popoldan smo imeli obisk, zvečer pa sva šla na rojstni dan k mojemu bratu, spet prišla domov ob 2h[sm=zmeden.gif], L&L pa nama nista nekaj prizanašala, v nedeljo akcija od 7h dalje. Smo šli malo na Meranovo, pa k tašči na kosilo, pozno popoldan domov... v glavnem, pester vikend, gospodinjstvo v totalnem razsulu, ker me ni bilo nič, da bi se česa lotila, eh...[sm=hudicek1.gif] Mi bomo delali voščilnice sami, pa koledarje še moram naredit, par daril še dokupit in potem smo že pri jelki.[sm=smiley36.gif] Letos imam jaz božično večerjo preko, ker nisem ne noseča, ne z dojenčkom in imam kar malo treme za tak dogodek, ampak ker obožujem organizacijo, dekoracijo in kuho, mislim, da mi bo uspelo.[sm=smiley1.gif] Imam pa zdaj te tri vikende pred sabo tak polne in pestre, da se bom mogla vsega lotevat še med tednom, ker če ne, mi bo čas pobegnil.
|
|
|
|