tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (12.11.2012 11:31:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Natka mi smo ,pa v petek meli tak fajn muziko od goveje ,jugo ma ni ,da ni.Samo kaj ko je moj drugi dan šel delat ,čeprav trdi ,da bi midva plesala ,če nebi delal v soboto,jaz močno dvomim ,ker v desetih letih sva enkrat plesala.Tako,da za mene zabave z glasbo so eno veliko mučenje ,ker jaz obožujem ples ,če me nebi skoz zajebavale te kile bi danes bila profesjonalka[sm=smiley1.gif].In ,da jaz gnjavim druge moške na zabavah mi,pa ni.Do sedaj nisem imela sreče ,da bi bil kakšen dec samski in ,da bi rad plesal.Res ne vem kaj sem komu naredila ,da še do danes nisem našla plesalca ,pa tako sem si ga želela[sm=smiley1.gif]. Tak,da smo mi zaključli čago ob 21 ko sta bila otroka koma,ja žal tako je.Še dobro ,da imam otroka vsaj izgovor imam bi človek rekel. Meni je filing ,če lahko z večimi plesalci plešeš samo bi jaz bla zadovoljna ,če bi sploh moj z mano plesal ,pa magari me bi celo pohodil.Pa si ne da dopovedat[sm=smiley13.gif]. Tako,da po 40em bo bolje baje ,pride novi plesalec al kaj ne vem bomo vidli[sm=jezicek.gif]. Te bi ti morala Tomaža met [sm=smiley2.gif] on pa lahko non stop pleše, jaz pa plešem sicer že, samo če bo le možnost da nebom rabla, nebom [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|