PERSIDA -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (7.9.2012 6:17:24)
|
Morgen. Da izkoristim čas ko imam malo miru.Ženske moje drage dnevi so izčrpajoči,maladva sta že drug teden doma ,ker izvažata zelence iz nosa.Ne moreš verjet koliko materiala gre ven glede na to,da že drug teden izvažata.Tako,da vam rečem zvečer padem ko metek in komaj čakam na 21h uro ko mrkneta,ker itak jaz sem ob 20 že fuč.Čez dan ,pa ju je treba itak fejst matrat ,ker sicer razmišljata samo o p*zdarijah in ne folgam pospravljat za njima.Zadnjič sem samo špinačo šla dol v kuhno naret do konca ,pa ju zmes vprašam sta pridna JAAAAAAAAAAAA ,pa mi vseeno ni dalo mira ,pa grem gledat in onadva veselo role papirja v wc mečeta tak,da sem komaj odmašila ,ker se je vse zabasalo.In take podobne izvirne izvajata ,če imata le minuto časa.Tako,da ko ne kuham in pospravljam gremo ven plezat po drevesih,nabiramo gobe ,pa nič ne najdemo,vozimo s kolesi,brcamo žogo kot nogometaši,hodimo v trgovino in hočemo pokupit celi voz sladkarij ,pa take ,pa to.Zvečer ko pridem iz šihtam ju gonim ,da greta kolesarit ,da jima pokurim odvečno energijo [sm=smiley1.gif].In treniram,da drugo leto nabašem še svoje kolo in gremo vsi trije kolesarit.Ne morete si mislit kako je meni bilo težko ko nisem mogla kolesarit z njima ,ker sta dva v glavnem nisem naštudirala kam bi obadva sklačla in zdaj sem tak happy ,da bomo počasi samostojni za v cicilizacijo[sm=smiley36.gif]. V glavnem ni nam hudega samo energija materi peša [sm=smiley36.gif]. tulipanček- novo vzgojiteljico smo šli samo pozdravit mislim,pa ,da nekih večjih izgredov ne bo se ,da že kar lepo pomenit z njima in mislim ,da sta predelala že to v svojih glavicah ,če se motim ,pa bom itak poročala[sm=smiley36.gif]. Mislim,pa ,da ve lahko imate vse po tri otroke ,pa nas ne dobite v mučenju malih živali (beri drenju pred vrtcem)[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] ,pa ko bi imela res krizo v vrtcu,sva se velikokrat pogovarjale z vzgojiteljico in ni bilo niti malo žalosti ,ampak ja glavno ,da je šla mati cela prešvicana na šiht očitno jima je bil to cilj[sm=smiley29.gif].Kolikokrat sem se vprašala a mi je to treba ,da mora in pika ,ker mislim ,da jima dam veliko in še več ko smo doma ,da ,pa je prav ,da se veliko tudi naučita .Res je ,da imata privilegij ,da velikokrat gresta pol 12 ih že domov .Verjetno bi bilo težje če bi vsak dan hodila domov skor ob 17h. Drugače ,pa počasi gre itak tasa rodit ,da bomo lahko šle na kako pijačo[sm=smiley2.gif] No ,pa imate mal gradiva ,da popravim mojo odsotnost[sm=smiley1.gif].
|
|
|
|