tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.9.2012 13:42:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa [sm=smiley31.gif] za Lijico. Mami, cartaj jo malo, no, potem itak več ne bo tolko časa.[sm=smiley13.gif] Eva pa čaka na neki vredu datum, al kaj??? Tulipan, draga moja. Mide se full cartama, samo zjutraj veš kak mi je težko ko morama pol na avtobus, če je T. ne pelje. In noben šmrkavec nama placa ne da, bus nabito poln in še te 3 postaje do bolnice mi je res muka. Pa saj v končni fazi bi jo lahko vozla pa vse, samo pol ko bo zima pa jo bo moral T. vozit v vrtec, ker se res nebom mogla z Evo še po snegu ob 7h gužvat proti mestu, da jo v vrtec pripeljem. In ni druge kot da se navadi. [sm=smiley13.gif] Saj men je tud hudo, samo ne gre drugače. Kokica...sploh spi te ne predstavljam z dolgimi... [sm=zmeden.gif] [sm=smiley36.gif] Najaa pa kak si se pustila prepričat? [sm=smiley36.gif] Ti, ti... No, bila sem pri svoji G in sva se samo pogovorili. Zaželela mi je da bo šlo čim hitreje in da bo vse okej. Zdaj pa me prepušča zdravnikom v porodnišnici. Je rekla, da ne vidi smisla, da me dvakrat obravnavajo in me "mučijo" in šetajo sem ter tja. Tak, da se midve vidive po porodu. Pol pa bi morala 20min čakat na busa, pa sem se kar sprehodila do doma. Sedaj pa perem še črno perilo, pol obesim pa balkon gor umijem. So nama včeraj izolacijo naredili na balkonu, edino pobarva ga je še potrebno in smo konec. Tak da zima nam letos nič ne more [sm=bravo.gif] Jupi, full sem vesela, da sma si malo stanovanje v red spravila, čeprav ko pa pomislim koliko je šlo € v to, pa mi gre kr na [sm=smiley11.gif], nikoli konca. No, saj bi morala še hodnik in spalnico si prebarvat ampak to pa pride drugo leto na vrsto... zdaj je zmankalo € [sm=smiley13.gif] [sm=smiley36.gif]. Pa malo sem zavila še po trgovina, pa nič pametnega nimajo, tak da sem na koncu si samo zokne kupla in to Hello Kitty. So jih v C&A imeli za 5€, zoknov pa nimam nikoli dovolj [sm=smiley36.gif], Liji pa namesto HK zokne kar navadne [sm=smiley36.gif], Evi pa en paket pleničk (so v Mullerju v akciji Pamperske tabele) tak da sem si malo zaloge nardila, da nebom rabla že prvi mesec po trgovinah skakat ker bo mi plenic zmanjkalo. Nič, sedaj pa res grem nekaj naret, preden prideta moja dva [sm=smiley27.gif] domov. Aja, Kokica... če nebi dobila vozička bi ga z veseljem jaz kupila, ker mi je še vedno eden izmed najlepših vozov tale ABC Design [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]
|
|
|
|