RE: Marčevke 2009 - 5.del (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.9.2012 11:40:41)

Jaz pa si sedaj po dolgem času spet dolge puščam...ampak sem sedaj pri tako tečnio dolžini, da skoz čop nosim.

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.9.2012 11:42:01)

Tako mi je čudno, smešno, ko sem sama doma....da kar ne vem kaj bi počela. Skoz nekaj pospravljam, prej sem avto oprala. Jutri bom pa šla malo v Vintgar, da bom čas koristno zapravila.[sm=smiley1.gif]

Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.9.2012 12:03:08)

Jaz sem tud mela kar dolge ampak sem sam čop nosila... ne maram dolgih las, ker imam zelo tanke in redke lase. Obožujem kratke pa kake rdeče kot ima tasa! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.9.2012 13:28:05)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Za Julijo!!! Upam, da je šlo gladko do konca. Lia pa je včeraj že prespala, ko sem prišla po njo z Luko, je še spala, Luka je jokal, ker ni mogel k njej v učilnico.[sm=smiley36.gif] Ko se je zbudila, je bila cela važna, da je prišel bratec po njo in cela "velika", ko mu je razlagala, kje je kaj v vrtcu, ampak, da je on še mali in da bo to videl drugo leto.[sm=smiley36.gif] Za danes pa ne vem, kak je, klicali me še niso in to je že dober znak.[sm=smiley1.gif]
Kokica, bi te rada vidla z dolgimi![sm=smiley20.gif]
Naja, tebe pa s kakršnimi koli, ker te še sploh nisem videla!!!!!!!!!!!!!![sm=hudicek.gif]
Tasa [sm=smiley31.gif] za Lijico. Mami, cartaj jo malo, no, potem itak več ne bo tolko časa.[sm=smiley13.gif] Eva pa čaka na neki vredu datum, al kaj???
Persida kje se skrivaš? Sta bavca že v večji skupini???

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.9.2012 13:30:32)

Naja, ti si bila lani na Lord of dance, ne??? Se splača it pogledat?

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.9.2012 13:42:14)

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Tasa [sm=smiley31.gif] za Lijico. Mami, cartaj jo malo, no, potem itak več ne bo tolko časa.[sm=smiley13.gif] Eva pa čaka na neki vredu datum, al kaj???

Tulipan, draga moja. Mide se full cartama, samo zjutraj veš kak mi je težko ko morama pol na avtobus, če je T. ne pelje. In noben šmrkavec nama placa ne da, bus nabito poln in še te 3 postaje do bolnice mi je res muka.
Pa saj v končni fazi bi jo lahko vozla pa vse, samo pol ko bo zima pa jo bo moral T. vozit v vrtec, ker se res nebom mogla z Evo še po snegu ob 7h gužvat proti mestu, da jo v vrtec pripeljem. In ni druge kot da se navadi. [sm=smiley13.gif] Saj men je tud hudo, samo ne gre drugače.

Kokica
...sploh spi te ne predstavljam z dolgimi... [sm=zmeden.gif] [sm=smiley36.gif]
Najaa pa kak si se pustila prepričat? [sm=smiley36.gif] Ti, ti...

No, bila sem pri svoji G in sva se samo pogovorili. Zaželela mi je da bo šlo čim hitreje in da bo vse okej. Zdaj pa me prepušča zdravnikom v porodnišnici. Je rekla, da ne vidi smisla, da me dvakrat obravnavajo in me "mučijo" in šetajo sem ter tja. Tak, da se midve vidive po porodu.

Pol pa bi morala 20min čakat na busa, pa sem se kar sprehodila do doma. Sedaj pa perem še črno perilo, pol obesim pa balkon gor umijem. So nama včeraj izolacijo naredili na balkonu, edino pobarva ga je še potrebno in smo konec. Tak da zima nam letos nič ne more [sm=bravo.gif] Jupi, full sem vesela, da sma si malo stanovanje v red spravila, čeprav ko pa pomislim koliko je šlo € v to, pa mi gre kr na [sm=smiley11.gif], nikoli konca. No, saj bi morala še hodnik in spalnico si prebarvat ampak to pa pride drugo leto na vrsto... zdaj je zmankalo € [sm=smiley13.gif] [sm=smiley36.gif].
Pa malo sem zavila še po trgovina, pa nič pametnega nimajo, tak da sem na koncu si samo zokne kupla in to Hello Kitty. So jih v C&A imeli za 5€, zoknov pa nimam nikoli dovolj [sm=smiley36.gif], Liji pa namesto HK zokne kar navadne [sm=smiley36.gif], Evi pa en paket pleničk (so v Mullerju v akciji Pamperske tabele) tak da sem si malo zaloge nardila, da nebom rabla že prvi mesec po trgovinah skakat ker bo mi plenic zmanjkalo.

Nič, sedaj pa res grem nekaj naret, preden prideta moja dva [sm=smiley27.gif] domov.

Aja, Kokica... če nebi dobila vozička bi ga z veseljem jaz kupila, ker mi je še vedno eden izmed najlepših vozov tale ABC Design [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.9.2012 20:45:28)

Čer![sm=smiley1.gif]

Ja, moja punca je danes prespala v vrtcu [sm=bravo.gif], spala je eno uro, pojedla dve porciji kosila, ni bila kaj dosti jokava. KO pa me je zagledala, pa je padla v taki jok, da sem mislila, da me bo kap.[sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Dolge lase sem imela celo srednjo šolo in še malo na faksu. Ampak mene tak ful hitro mine in potem me frizerka skine na kratko. Brez debate in prepričevanja. [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

Tasa, super, da sta porihtala stanovanje.[sm=bravo.gif] Lija pa se naj kar navadi, da jo bo T. vozil. Tudi jaz sem prej Valentina vozila v vrtec, od Julije dalje pa D. Pa ni bilo nobenega problema, ker sva midve doma ostali.[sm=smiley1.gif]

Lia, tudi ti si velika punca. Naj tako tudi ostane, da se ti tokrat vrtec ne bo zameril. [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Persida- kako je pri vas?

Trezika?

Najaa, tvoji dve pa sta tak tudi carici, sedaj celo obe v istem vrtcu! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.9.2012 21:36:04)

Čeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, delate kaj al ne? Pa zakaj ne?! [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.9.2012 21:37:08)

Jaz grem jutr za model pri ličenju. MAter bom lepa [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Je reko Tomaž, da se naj grem kar slikat pol [sm=jezicek.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.9.2012 21:42:11)

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz grem jutr za model pri ličenju. MAter bom lepa [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Je reko Tomaž, da se naj grem kar slikat pol [sm=jezicek.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.9.2012 21:49:40)

Kokica nova slikica? Lepaaa [sm=smiley1.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.9.2012 21:51:32)

Jaaaaa, je blo že nujno....

Tvoja je tudi zelooooo [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (5.9.2012 21:55:44)

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaaaaa, je blo že nujno....

Tvoja je tudi zelooooo [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif]

Hvala lejpa. MA če sem imela neko staro kot svet. Sem morala menjat [sm=smiley36.gif]

Kak mi ni za nič... bi mi pasalo, če bi me nekdo do postelje zaneso [sm=smiley36.gif]. Se mi zdi da sem zadnje dni tak lena da joj. Moram še pol urce počakat da si cuker zmerim pol pa lahko šibnem spat :-)
Itak vem, da bom mela spet previsokega, ker sem pohamsala za večrjo višnjev zavitek, pa ga nebi smela. Ampak če pa mi je tak dober iz teh Miklavških pekarn, da si ne morem pomagat [sm=smiley13.gif]. Sem Tomažu že na listek napisala, kaj vse mi mora v P prinest ko rodim. Je reko, da naj mu še zraven napišem, kje se to vse kupi [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] Obožujem namreč stoletno štručko iz Lidla. MLJASK in sem mu rekla, da mi mora kar dve prinest ko pride na obisk [sm=smiley36.gif]

Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (6.9.2012 8:06:56)

Tako mi je čudno, smešno, ko sem sama doma....da kar ne vem kaj bi počela. Skoz nekaj pospravljam, prej sem avto oprala. Jutri bom pa šla malo v Vintgar, da bom čas koristno zapravila.[sm=smiley1.gif]

hehe kako znano. Najprej komaj čakamo, da bomo mele mal časa za sebe, pol ko smo same se pa nimamo kam dat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (6.9.2012 8:07:00)

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Naja, ti si bila lani na Lord of dance, ne??? Se splača it pogledat?

Ja, definitivno se splača it! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (6.9.2012 8:08:10)

Jaz sem pa včeraj diplomirala.  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Vesela do neba! Žurka sledi! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

tasa ne veeeeem, tak sem jezna, da sem se pustila prepričat... pa sej pravijo, da mi paše. Ok za nekaj časa ajde, pol se grem pa na kratko.

Natka23 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (6.9.2012 9:12:21)

OJ!!!

Naja[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] čestitam

vprašanje
Kdaj ste kupile prve čeveljčke, torej za prve korake????

Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (6.9.2012 11:50:07)

Natka si že pozabla, kdaj si Tjaši kupila? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] No jaz sem takrat, ko je že dejansko delala korake. Pred tem itak ni hodila vzunaj, notri je bila pa v kakih copatkih ali abs štumfkih. Vem, da za Tijo smo okol 1.leta.

Natka23 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (6.9.2012 12:27:21)

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Natka si že pozabla, kdaj si Tjaši kupila? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] No jaz sem takrat, ko je že dejansko delala korake. Pred tem itak ni hodila vzunaj, notri je bila pa v kakih copatkih ali abs štumfkih. Vem, da za Tijo smo okol 1.leta.

Ma ne[sm=smiley36.gif] sem ji kupla pri okol 10m.

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (6.9.2012 12:35:06)

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz sem pa včeraj diplomirala.  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Vesela do neba! Žurka sledi! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

tasa ne veeeeem, tak sem jezna, da sem se pustila prepričat... pa sej pravijo, da mi paše. Ok za nekaj časa ajde, pol se grem pa na kratko.

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ČESTITKE!!!!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Sedaj pa si lažja, ne?

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (6.9.2012 12:37:53)

Jaz sem Juliji kupila avgusta, ko je bila stara 10 mesecev, ker se je ravno takrat toliko shladilo (za kratek čas), da ni mogla glih v zokničkih po tlakovcih in asfaltu hoditi....Ne hodi še sama , moramo ji pomagati a zelooooo rada hodi, zato sem ji jih kupila. Doma in v vrtcu pa je še vedno v zoknčkih. So mi rekle vzg., da še ne rabim copatkov nositi, ker bi jo samo ovirali pri plazenju.[sm=smiley1.gif]

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (6.9.2012 12:46:26)

Helou!
Naja čestitke še tu gor!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Tasa super, da ste porihtali stanovanje![sm=bravo.gif] Sem bila zadnjič pri kolegici, ki imajo manjše od našega, pa imajo tak svetovno razporejeno, da zgleda kot trosobno stanovanje!!! Tudi oni so to reševali, ko so dobili 4. člana družinice in res, kapa dol, kak se da. Pa niso z everčki kaj višje od nas, pa je šlo. Mene že tak žere ta prostor, da bomo morali nekaj ukrenit v kratkem, ampak edina trenutna rešitev, je meni tak odvratna.[sm=smiley13.gif]
Natka Lia je shodila bosa oz. v zoknih, šele potem je dobila čevlje, Luka pa je decemberski in ga pozimi nisem samo v zoknih ven vozila, pa sem mu kak mesec preden je shodil kupila te mehke čevlje za prve korake. Ampak doma sem ga imela v zoknih, obula sem ga samo v primeru, da smo šli kam in sem ga dajala ven iz vozička.
Kokica [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za Julijo za spanje. Jok ob ponovnem srečanju pa mi je še predobro znan.[sm=smiley13.gif] Je pa recimo jokal tudi, ko sem jaz prišla iz službe domov (on je pa bil doma z babico), tak da se temu ni mogoče izognit.[sm=smiley13.gif]

Natka23 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (6.9.2012 12:51:17)

No sej to je problem, naš se skoz vstaja in zdej ko je tak mal mokro ima štumfke čist zdelane, sej not tudi naš je bos, sam zunaj pa ga res ne morem v štumfke devat[sm=smiley1.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (6.9.2012 13:04:32)

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

No sej to je problem, naš se skoz vstaja in zdej ko je tak mal mokro ima štumfke čist zdelane, sej not tudi naš je bos, sam zunaj pa ga res ne morem v štumfke devat[sm=smiley1.gif]

Kupi čeveljčke![sm=smiley1.gif]

Natka23 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (6.9.2012 13:09:51)

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

Kupi čeveljčke![sm=smiley1.gif]

Kaj si kupla??

Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>