Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (31.8.2012 14:44:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dan![sm=smiley1.gif] Pri stanovanju so šteli garažo in dvorišče, sem klicala....[sm=hudicek1.gif] Pa moj motor je baje luksuz!!!! Kak je motorno kolo je luksoz, če ni starejše od 10 let, pri avtih pa je meja 8000 EUR. Banda....[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Tak, da smo pri vrtcu lepo v zadnjem razredu za Valentina![sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Jezna!!!!! No, smo pa imeli danes dan odprtih vrat v vrtcu, pa se Juliji nič kaj ni dopadlo. Je pa res, da je bila zaspana, tako, da greva po kosilu še enkrat pogledati. V sredo je bila cepljena proti ošpicam....pa ima od včeraj ful osip po telesu. Je to okej??? Se ne spomnim več od Valentina, vem pa da ge edino po tem ta zadnjem cepljenju imel vročino!!![sm=zmeden.gif] Banda! No comment! Meni je prej rekla, da naj grem na Geodetski zavod, če se mi zdi, da je parcela preveč ocenjena. Ko pa sem rekla, da smo jo prodali in če to pomeni spremembo, ki jo je treba javit, pa je rekla, da ne. Da take stvari se ne štejejo za spremembo in da pride do nje pri meni komaj avgusta 2013.[sm=hudicek1.gif] Osipa nismo imeli po nobenem cepivu, tak da ne vem nič. Upam, da ne boš rabla jokat v ponedeljek, ker jaz sem tak pripravljena na težave.[sm=smiley13.gif] Mene so malo šokirali včeraj na roditeljskem. Je rekla vzg., da naj starši ne bi bili na uvajanju, ker je to že vrtec in so otroci že bili v jaslih. Pa sem ji povedala za naš primer, da ne štejem to kot da je hodila v jasli. Pa je samo rekla, da je bolje za otroka.[sm=zmeden.gif] Ima pa pomočnika vzg., moškega.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|