RE: Marčevke 2009 - 5.del (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

PERSIDA -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (11.9.2012 22:01:13)

Babike par kilic gor ,pa se bodo zizike tudi napolnile[sm=smiley1.gif].Mene ,pa bolj kot velikost je*e ,da si jih pri pasu najdem za [sm=smiley36.gif] al[sm=smiley19.gif] kakor vzameš [sm=smiley36.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (11.9.2012 22:02:23)

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Malo morajo starši tudi pri sebi razpucati, da vsak nahod še ne pomeni začetka neke bolezni. Valentin ga ima odkar je po počitnicah spet v vrtcu, pa nič več.

To pa se čisto strinjam s teboj.
Gledam tu pri Lijini prejšni skupini. Malo jim je z nosa teklo pa je vzgojiteljica sam rekla, da ni nič narobe, da naj pridejo kamot v vrtec, pa so jih imeli po cel teden al pa več doma.
Sori, nahodna mi je celo leto, pol jo tak lahko mam non stop doma!
Mi bomo jo letos imeli doma, ko bodo tiste viroze. Že zaradi Eve..

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (11.9.2012 22:03:17)

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Vrat...sem opazila bulico, ki je v 5 mesecih zrasla iz 1 cm na 5cm, zato so me urgentno operirali. Na krvi se vidi ja, če ne deluje prav, deluje preveč ali premalo, temu se reče ščitnični hormon. A pri meni je bilo pri krvi vse okej.

V sredo zvečer imam dr., bomo videli, kaj pravijo... nekaj pa sigurno ni ok, si ne morem več zatiskat oči...

Tudi jaz držim pesti Javi !

[sm=pikapoka1.gif]
[sm=pikapoka1.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (11.9.2012 22:05:11)

Tasa??????[sm=smiley1.gif]

Leži in pije.[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
VSE me boli od ležanja. Cel dan sem reležala, edino do wcja in hladilnika sem šla [sm=smiley36.gif]
[sm=smiley36.gif]
Vse serije na FoxCrime sem pogledala... [sm=smiley2.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (11.9.2012 22:06:39)

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Babike par kilic gor ,pa se bodo zizike tudi napolnile[sm=smiley1.gif].Mene ,pa bolj kot velikost je*e ,da si jih pri pasu najdem za [sm=smiley36.gif] al[sm=smiley19.gif] kakor vzameš [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja, midve s Persido se nič ne pritožujema [sm=hudicek.gif][sm=hudicek.gif][sm=hudicek.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (11.9.2012 22:08:22)

Lepo mi bodite, grem dalje na kavč [sm=smiley1.gif]

Se tipkamo kaj jutri, če se mi bo dal računalnik prižgat.
Grm drugače kar preko gsmja na Fb pa je to to :-)

Aja, sem danes spila čez 3l vode in aaaaaaaaaa, tamala tako dela, kot da je na trampolinu [sm=smiley36.gif] Čutim jo vse povsod, prav boli me že od njenega obračanja al raztegovanja al kaj pač dela [sm=zmeden.gif] [sm=smiley36.gif]
Ampak važno da miga!

PERSIDA -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (11.9.2012 22:16:34)

Poročilo iz prvega dneva v vrtcu.Vse je bilo lepo in fajn dokler nista mogla vstopit v igralnico.T je bil pogumen ,čeprav se mu je vidlo ,da mu je hudo,A ,pa kot v starih časih histerični jok.Danes kot ,da se ni nič zgodilo vesela,nasmejana brez kakih pripomb veselo zakorakala .Zjutraj imata starejšo žensko ,ki ju pazi in včeraj jima ni bila všeč ,danes so očitno že stari kolegi.Vzgojiteljica ,pa ju je očitno že prvi dan omamila [sm=jezicek.gif],ker sta prav dobre volje ko gremo domov in ni nobene žurbe za domov.Dejstvo je ,da ni jima hudega ,da sta ,pa najraje doma tako kot mami ,pa mi je jasno kot beli dan.Pa prav je tako.

Tulipanček malo sem ti napisala ,da ne boš tak žalostna.Rekla ti bom samo ,da je Lija zelo,zelo brihtna punca za svoja leta in to spridom izkorišča[sm=smiley1.gif].Jaz mislim,da tak brezveze ,pa spet ni v vrtcu ,pri nas vse dokumentirajo s slikami tako,da smo na tekočem kaj se dogaja čez dan.Včeraj sta bila prvi dan ,pa sta že na oglasni deski,kako mečejo košarkaške žoge na koš in ne boš verjela T. to zraven nogometa obožuje in verjamem ,da mu ni bil dolgčas.Imamo edino smolo ,da mi ne moreta še vsega povedat kar počneta ,ker bi se lahko veliko pogovarjali v tej smeri.No to je samo moje videnje ,na osnovi obnašanja mojih otrok.

PERSIDA -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (11.9.2012 22:19:54)

tasi ,da neboš kavča ogulila[sm=jezicek.gif]

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (12.9.2012 8:36:21)

Dobro jutro, prelepo jutro, čudovito jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

TASA hvala, da si nam ga polepšala, al bi mogla rečt hvala Evi?[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ČESTITAAAAAAAAAM ŠE TU GOR ZA NOVO PRINCESKO V VAŠI DRUŽINI IN NOVO PRIJATELJICO V DRUŽINI MARČEVK!!! [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] ZDAJ PA CARTANJEEE!!!

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (12.9.2012 8:37:36)

Sem se naježilo ob sms-ju, pa glih danes, ko nisem peljala Lie v vrtec in nisem jokala v avtu, dobim Tasin sms, sem spet prijokala v službo!!![sm=smiley36.gif]

Natka23 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (12.9.2012 9:01:24)

Dobro jutro, prelepo jutro, čudovito jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

TASA hvala, da si nam ga polepšala, al bi mogla rečt hvala Evi?[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ČESTITAAAAAAAAAM ŠE TU GOR ZA NOVO PRINCESKO V VAŠI DRUŽINI IN NOVO PRIJATELJICO V DRUŽINI MARČEVK!!! [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] ZDAJ PA CARTANJEEE!!!

a res??? [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (12.9.2012 9:05:24)

ČESTITKE TASA IN VSA DRUŽINICA! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (12.9.2012 11:22:27)

Tasa, EVA, Lija, ati!!!!!! ČESTITKE ŠE TUKAJ!!!!

CARTAJTE SE DO NEBA IN NAZAJ!!!!

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (12.9.2012 11:22:38)

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Malo morajo starši tudi pri sebi razpucati, da vsak nahod še ne pomeni začetka neke bolezni. Valentin ga ima odkar je po počitnicah spet v vrtcu, pa nič več.

To pa se čisto strinjam s teboj.
Gledam tu pri Lijini prejšni skupini. Malo jim je z nosa teklo pa je vzgojiteljica sam rekla, da ni nič narobe, da naj pridejo kamot v vrtec, pa so jih imeli po cel teden al pa več doma.
Sori, nahodna mi je celo leto, pol jo tak lahko mam non stop doma!
Mi bomo jo letos imeli doma, ko bodo tiste viroze. Že zaradi Eve..

To sem jaz tudi mislila, da ga bom imela doma, pa smo celo leto (tudi zimo!!!) pregurali popolnoma zdravi. Tako eden kot druzg, pa je bil Valentin ves čas v vrtcu.[sm=bravo.gif]
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Boste že videli, kako bo in se boste sproti odločili.[sm=smiley1.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (12.9.2012 11:23:54)

Sem se naježilo ob sms-ju, pa glih danes, ko nisem peljala Lie v vrtec in nisem jokala v avtu, dobim Tasin sms, sem spet prijokala v službo!!![sm=smiley36.gif]

Jaz mam tudi danes Valentina doma, ker je ponoči bruhal. Počuti se ok a vseeno je ostal doma. Julija pa je šla sama služiti.[sm=smiley36.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (12.9.2012 11:25:01)

Tulipan, kaj Lii spet ne paše v vrtcu al kako? Saj se bo navadila, sedaj pa res več ne smete popustiti.[sm=zmeden.gif][sm=smiley1.gif] Še vse bo okej. Počakaj na oktober.[sm=smiley1.gif]

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (12.9.2012 11:47:24)

Jaz mam tudi danes Valentina doma, ker je ponoči bruhal. Počuti se ok a vseeno je ostal doma. Julija pa je šla sama služiti.[sm=smiley36.gif]

Kaj pa mu je, da je bruhal? To bruhanje mi je totalna neznanka, ker moja dva do zdaj nista hb nikoli, razen Lia lani, ko je imela krizo z vrtcem.
[sm=pikapoka1.gif] za Valentina!
Pogumna Julija![sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (12.9.2012 11:52:24)

Tulipan, kaj Lii spet ne paše v vrtcu al kako? Saj se bo navadila, sedaj pa res več ne smete popustiti.[sm=zmeden.gif][sm=smiley1.gif] Še vse bo okej. Počakaj na oktober.[sm=smiley1.gif]

Vsako jutro joka, ko jo odpeljem, ko pa pridem po njo, pa me prosi, če lahko ostane še 5 min[sm=zmeden.gif] in mi vedno reče, da ji je bilo super in da ji je čudno, da je zjutraj jokala.[sm=jezicek.gif] In vsakič znova se zmeniva, da jutri pa ne bo, pa tistega jutri še ni bilo.[sm=jezicek.gif]

Me je pa vzgojiteljica včeraj zahaklala in mi rekla, naj se ne sekiram, da se full hitro pomiri, ko grem, da vsak dan reče, da ne bo jedla zajtrka, ko pa vo vsi nekje na polovici, ga pa začne jest in vedno vse poje.[sm=zmeden.gif] In da je (to mi je šlo malo v rit[sm=smiley36.gif]) neverjetno brihtna, da se vidi, da se full ukvarjamo z njo, da se je sama že zalotila, da ji je Lia kaj rekla in je ostala brez besed. Pa da se to njen ne zgodi kar tako, ker je res klepetava. V glavnem, ne vem al to reče vsem staršem al ne, mi je bilo kar fajn za slišat, sploh pohvale na najin trud, ker je z njo reeeeeees treba garat zaradi teh čustvenih izpadov.

Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (12.9.2012 12:01:20)

Tulipan tako je tudi pri Niki. Zjutraj se me oklepa, čeprav se da z njo pogovorit, da pač mora tukaj ostat, druge ni. Sam po moje je to tisti zadnji trenutek, ko me še mora malo začutit a veš, ker pol me do popoldan ne bo. Se ima pa v vrtcu super, vzg. jo tudi hvali kako brihtna je, kako razlaga knjige, kako jo vse zanima... Ko pridem po njo me pa grdo gleda, kao a si že prišla. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Tako da meni je super, ker vem da se ima lepo.

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (12.9.2012 12:21:14)

Tulipan, te pa je tak okej z Lio. Super!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Malo si še ti v glavci razpucaj in bo.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (12.9.2012 12:23:07)

Zjutraj tak vsi jočejo, se oklepajo, tudi Julija se. Potem pa se tudi baje hitro pomiri.[sm=smiley1.gif] Danes jo je prvič ati peljal, ker sem jaz z Valentinom doma ostala.

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (13.9.2012 9:24:15)

Dan![sm=smiley1.gif]

Valentina imam še kar doma, se mi še ne zdi okej. Bom šla potem z njim k zdravniku, ponoči je celo jamral, da ga boli uho.[sm=smiley13.gif] Sedaj pravi, da ga ne boli a vseeno. Joj, sedaj pa še samo čakam, da se bo še Julija okužila. [sm=smiley13.gif].

Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (13.9.2012 10:14:20)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image] Za Valentina in da se Julija ne okuži.
Tija je pa danes že dosti boljše. Na srečo. Sam vzuni je tak slabo vreme tak da vseeno ne moremo ven neki hodit. Pa kok se je ohladilo! Moram danes res vzet iz škatel bolj debela oblačila pa jakne... jao... kok se mi ne da spet tega obračat okoli. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (13.9.2012 10:55:09)

Jaz sem se že sprijaznila z vrtcem. To da zjutraj joka, sem sprejela, ker vem, da tam uživa. Meni je pač malo hudo, ko grem in jo vidim še celo v solzah, kako solzico potočim, ker sem taki človek (po kom te ma to Lia[sm=smiley36.gif]), potem pa se skuliram. Tak da, mislim, da nam je uspelo![sm=bravo.gif] Letos pa seveda ne bi popuščala, je bilo treba to sprejet. Ima pa letos čisto drugačen jok kot ga je imela lani. Lani pravzaprav sploh ni jokala tam, je zgledalo kot da se boji jokat al kaj, jokala je doma cele popoldneve, tam pa bruhala... letos je res čisto druga pesem.

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (13.9.2012 10:55:52)

Dan![sm=smiley1.gif]

Valentina imam še kar doma, se mi še ne zdi okej. Bom šla potem z njim k zdravniku, ponoči je celo jamral, da ga boli uho.[sm=smiley13.gif] Sedaj pravi, da ga ne boli a vseeno. Joj, sedaj pa še samo čakam, da se bo še Julija okužila. [sm=smiley13.gif].

[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] naj čimprej mine!

Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>