PERSIDA -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (11.9.2012 22:16:34)
|
Poročilo iz prvega dneva v vrtcu.Vse je bilo lepo in fajn dokler nista mogla vstopit v igralnico.T je bil pogumen ,čeprav se mu je vidlo ,da mu je hudo,A ,pa kot v starih časih histerični jok.Danes kot ,da se ni nič zgodilo vesela,nasmejana brez kakih pripomb veselo zakorakala .Zjutraj imata starejšo žensko ,ki ju pazi in včeraj jima ni bila všeč ,danes so očitno že stari kolegi.Vzgojiteljica ,pa ju je očitno že prvi dan omamila [sm=jezicek.gif],ker sta prav dobre volje ko gremo domov in ni nobene žurbe za domov.Dejstvo je ,da ni jima hudega ,da sta ,pa najraje doma tako kot mami ,pa mi je jasno kot beli dan.Pa prav je tako. Tulipanček malo sem ti napisala ,da ne boš tak žalostna.Rekla ti bom samo ,da je Lija zelo,zelo brihtna punca za svoja leta in to spridom izkorišča[sm=smiley1.gif].Jaz mislim,da tak brezveze ,pa spet ni v vrtcu ,pri nas vse dokumentirajo s slikami tako,da smo na tekočem kaj se dogaja čez dan.Včeraj sta bila prvi dan ,pa sta že na oglasni deski,kako mečejo košarkaške žoge na koš in ne boš verjela T. to zraven nogometa obožuje in verjamem ,da mu ni bil dolgčas.Imamo edino smolo ,da mi ne moreta še vsega povedat kar počneta ,ker bi se lahko veliko pogovarjali v tej smeri.No to je samo moje videnje ,na osnovi obnašanja mojih otrok.
|
|
|
|