Natka23 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (11.9.2012 13:02:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Natka23 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Zize- ojoj, užas, tudi pri meni...Prej sem imela (baje) zelo lepe, kar velike, sedaj pa kot že pravi Natka, žalost tudi pri meni. In to v roku 3 mesecev je šlo čisto dol....pa kako male so. Vedno sem govorila, da so mi odveč, ker si nobene srajce je morem zapreti, da mi kaj ne štrli ven...ampak tole sedaj.....fuj in fej.[sm=smiley13.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] No jaz imam katastrofo, mi je M. rekel da mi plača operacijo v roku 5l, prej sem imela b, danes imam a, povešene, nič polne prazne, kot da bi obesil dve prazni vrečki.Res udarec, sem dala koplke gor pa se čist prazne, prevelke, nikak mi ne stojijo.Nisem mislila, da bo tak po dojenju res ne.[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] No, hvala enako[sm=smiley36.gif]....a jaz za operacijo nisem, ker imam kar nekaj prijateljic, ki jih imajo pa morajo vse nazaj, ker so se vsem povesile, izginile, res postale spet majhne...kam gre ta plastika, pa sam vrag ne ve. Tak, da jaz ne....Dvigniti že mogoče....Filati pa ne.[sm=smiley13.gif] Ma sej filala jih jaz ne bi, sam dvignila,.No prvo pa bom z vajami začela.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|