tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (30.8.2012 11:03:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobro jutro![sm=smiley1.gif] Včeraj sem dobila odločbo iz CSD za OD in znižanje plačila vrtca... razočarana do konca[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]. Za polovico so nam znižali OD in padli smo za 3 razrede višje pri vrtcu. Na podlagi česa, ne vem?[sm=zmeden.gif] na podlagi tega da imate preveliko €. Tite milijone pa skrivaš ne, sedaj pa so te dobili :P Ja, mi smo prikriti tajkuni, zdaj pa mamo.[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Danes grem tja. Upoštevali so nama parcelo, jo 5-kratno ovrednotili[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] in nama to upoštevali kot da imava z njo 4.200e prihodkov letno[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]. Ne vem kake prihodke imava s parcelo??? No, zdaj sva jo prodala, me zanima kaj mi bodo rekli. Eh, razočarana nad sistemom, da je joj. Lii in Luki so vsak cent obresti upoštevali.[sm=smiley13.gif] Ojej, to pa res ni kul. Samo danes ne vem če boš kaj zrihtala, ker je čet in majo gospe zaprto. A da imata prihodke? Ja, fajn ne? Je to kar oreng dopust ene 3-krat na leto lahko, parcela pa vama samo stoji. [sm=smiley29.gif] [sm=hudicek1.gif] Glede obresti pa sem vedela, da obračunajo zraven ja. Mi nimamo nič na banki in nič, še tisto naložbeno sem skenslala, ker je bilo rečeno, da mi gledajo zraven. [sm=hudicek1.gif] Mora si država nekak spomagat, poglej kako smo bogi [sm=smiley13.gif] pa je najboljše vzet mamicam in otročkom. BANDA
|
|
|
|