Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (28.8.2012 12:03:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dober dan :-) Danes pa se je začela moja porodniška [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] končno! [sm=smiley36.gif] Sedaj sem si kosilo segrela, ker pol šibamo na lušno [sm=smiley2.gif], zvečer pa je tak fuzbal! Sma pa šle z Lijo v porodnišnico se naročit (no, jaz sem se šla, ona me je spremljala) pa sem že dobila v petek termin ob 3h. Je moja mami rekla, če bom vzdržala do takat. V četrtek pa pride patronažna na obisk. Ne vem zakaj ampak okej, pri Liji je ni bilo, ker sem bila takrat še v Lenartu prijavljena, živela pa tak v Mb. A ve vete zakaj pride mesec dni pred poodom? KAj pride gledat če mamo vse pripravljeno al kak? Ker pol pride za brezveze ker postelje še nimamo, v omare pa verjetno nebo gledala [sm=zmeden.gif] Je pa tudi sestra danes v P ko je Lijo vprašala če imamo že posteljco pripravljeno in ko ji je rekla da ne bila full začudena?! PA me je tak malo čudno pogledala kao v smislu: a še nimate, kaj pa čakate?! Pa ji je Lija rekla, da ima pa ona kolo in se s kolesom vozi [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] Full povezava kolo in kinderpet [sm=jezicek.gif] Nič babe žabe, šibam jest, mislim da je Evica lačna, ker je grozno nemirna. Prej ni nič brcala pa sem jo malo z čokolado vzpodbudila [sm=smiley14.gif] sedaj pa mira ne da... čao bao kakao! K meni patronažna ni prišla ne prvič in drugič pred porodom, ampak baje naj bi prišle ja. Sam moja je bila tak smotana, da sem bila vesela, da ni prišla![sm=smiley36.gif] Je bila pa pri prijateljici (z dvojčicama) in se je ona tut spraševala, če bo kaj gledala ipd... pa je rekla, da sta sedeli v kuhinji, pili kavo in se pogovarjali. Tak da to je to, kar vem.[sm=smiley1.gif] Čuj, če bi bilo kot prvič, bi danes morala rodit??
|
|
|
|