|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober
26.9.2005 8:24:55   
soncek&luna
dobro jutro v nov teden...
danes bi morala imeti G in prvi CTG pa sem morala odpovedati :(...desna noga me boli ze tri dni, sem mislila, da bo popustilo, vsaj prejsnje dni je bilo zjutraj lazje...danes pa je za umret, boli od kolka navzdol...komaj se premikam po stanovanju, pa noben tbl ne prime oz. ne vem kaj lahko vzamem...zdajle zajtrkujem potem pa grem spet lezat...moram se splosno zdravnico poklicat kaj je zdaj to...
z malckom in mojim trebusckom pa je vse ok...mali se lepo premika...samo ta p..... noga :(((

Mami, pika moja!

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 301
26.9.2005 8:55:51   
Udb
Jutro! O, soncek - tako je bilo meni prejšnji teden - po 2 dneh ležanja je samo minilo - zgleda da se kakšen živec vklene!
Jaz grem pa ob 11 na prvi CTG! A to dolgo traja?

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 302
26.9.2005 9:23:16   
bambi
Udb, CTG traja 20 min......

Mene pa zanima zakaj ni več trakcev odspodaj, tako da bi videli koliko je katera točno noseča??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 303
26.9.2005 9:44:54   
KIRA
Dobro jutro!

jaz sem se pa danes prenaročila, ker v petek nisem mogla na UZ in CTg - smo bili cel teden vsi bolni. jutri pa grem, če me bojo lahko stisnili kje vmes. bom poročala, kako je bilo....
LP

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 304
26.9.2005 10:18:11   
Udb
Bambi, trakec zdaj ne more biti več v podpisu, ampak ga moraš dati k imenu - meni ne rata! ;)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 305
26.9.2005 10:58:22   
Felicity
Pozdrav še od mene,
Jutri imam pregled. Malce se bojim sestre, ker bo spet težila, sem se namreč zredila za skoraj 4 kg v 3 tednih. Ma se ful pazim, sploh ne vem od kje se toliko nabirajo. (Možno da mi zastaja voda ?!) No ja, še mesec dni in bo.
Še ta teden delam, potem pa porodniška, končno.

Lepo se imejte!!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 306
26.9.2005 11:12:05   
nana 27
Pozdravčke še z moje strani! Felicity, mene je pa zaradi kilogramčkov prejšnji teden moja G kregala :( Pa nisem nič več jedla in sem v enem mesecu nabrala 3,5 kilograme. Zdaj sem vsega skupaj pridelala 15 kilogramov. Upam, da gre res za zatekanje. Jaz imam še en problem - ZAPRTOST pa sploh ne vem, kaj naj naredim. Pijem donat, ki ga prej pogrejem, jem sadje in zelenjavo pa nič od nič, saj grem "konkretno" na WC le 2x na teden user posted image  Ima katera kakšen nasvet glede tega? No vglavnem, zdaj si ne upam nič več jest, da ne bom spet kregana. Je še kakšna, ki je pridobila toliko kilogramov, ker sem se po pregledu tako zasekirala? Pred nosečnostjo sem imela čisto normalno težo (168 cm in 59 kilogramov).  Lep dan!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 307
26.9.2005 11:13:55   
soncek&luna
ja udb upam, da bo res minilo... me ze tri dni boli...res pa je da sem bolj malo pocivala, ker sem pac sama in moram finalizirat stvari za malcka...
danes bom bolj pridna...upam user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 308
26.9.2005 11:23:43   
soncek&luna
nana, tudi jaz sem pridobila 15 kg pa tudi skoraj nic ne jem...verjetno gre za zastajanje vode... proti zaprtju pa poskusi se sirup Portalak, ki ga dobis v lekarni brez recepta

Mami, pika moja!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 309
   [Brisano sporočilo]
26.9.2005 11:47:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 310
26.9.2005 11:48:25   
pi
Nana nič se ne sekiraj jaz sem se prvič z user posted image  zredila za 23 kg in je šlo vse dol. Zdaj drugič pa z user posted image user posted image  do sedaj 25 kg in bo verjetno še šlo kaj gor če bom še dolgo noseča.

Neposredna povezava do sporočila: 311
26.9.2005 11:50:44   
pi
Nalin kako, kje čutiš popadke ? Kaj pravijo zdravniki, kako dolgo bi še naj zdržala ? Je res 37 tednov tista meja ?

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 312
26.9.2005 12:07:58   
jadore
Pozdravljene!
Tudi jaz sem se zredila vse skupaj 15 kg, sem bila v petek na UZ in je G rekel da je plod pretežek za svojo starost, sedaj pa moram spet k diabetologu, če imam slučajno sladkorno!

Pa še prehlad noče in noče ponehat, sem že čisto obupana ker ne vem kako se ga naj znebim!!

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 313
   [Brisano sporočilo]
26.9.2005 12:32:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pi)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
   [Brisano sporočilo]
26.9.2005 12:34:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jadore)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
26.9.2005 12:36:55   
cmokec
Ja, Nalin, popadek je točno nekaj takega, kot si opisala. Malo še zdrži.

Drugače sem se pa danes opogumila in pomila vsa okna in balkonska vrata. Vmes me je dvakrat prav fino špiknilo, pa sem hitro prekuhala še dudke in nastavke za dojenje. Ko sem se vlegla, je pa minilo. Očitno sem malo izzivala. Drugače nič novega.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 316
26.9.2005 12:36:59   
Udb
Sem nazaj od G!
Naredila mi je CTG - vse ok, popadkov nič! user posted image  

Mi je pa G rekla, da super - smo dočakali 37 tednov, tako da zdaj ni več panike in grem lahko rodit ko bo čas! ;)
In ne morete verjeti - me je POHVALILA zaradi kg!!!! Do zdaj sem jih vsakič slišala!!! Zdaj pa ne razumem! ;) No do danes sem pridobila 11kg.

Kar se zaprtja tiče - priporočam toplo čežano in pa vsak dan ovsene kosmiče! Meni je ful pomagalo - sem se znebila hemoroidov in zaprtja! Pa še čežano in kosmiče mam ful rada! Probat ni greh!!

Neposredna povezava do sporočila: 317
26.9.2005 12:37:47   
cmokec
Proti zaprtju super pomaga laneno seme.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 318
26.9.2005 12:52:09   
nana 27
Meni je že v 33. tednu rekla, da je mali velikan user posted image  v bistvu, da je pravi korenjak z 2 kilogramoma. No, zdaj pa je rekla, da ne bo komplicirala, ker imam pritisk nizek. Tudi drugače me je samo trebuh. Bi lahko bil tudi pri meni kriv sladkor? Upam, da temu ni tako. Jadore, ti hodiš k G v Domžale? Jaz sem ravnokar dudke, nastavke in flaške prekuhala. Pripravljam si torbo za porodnišnico in sem se odločila, da za vsak slučaj zapakiram še dudke. Zdaj bom pa pridno čakala na malega. Pripraviti moram le še cunjice za malega iz porodnišnice. Že vse veste, kje boste rodile? Mene je ljubljanske porodnišnice kar malo strah glede na komentarje o njej. Veliko bi mi namreč pomenilo, če bi dobila v redu babice - ne kakšnih grobijanov. Sicer bo pa itak potrebno le nekaj dni z njimi preživet, a ne. 

(odgovor članu jadore)
Neposredna povezava do sporočila: 319
26.9.2005 13:02:04   
jadore
V petek ko sem bila na UZ sem bila konec 35tedna, plod pa je bil težek okoli 3 kg (G je rekel da je to preveč za njegovo starost)!

Diabetologa imam pa ta teden, potem bomo pa videli! Pred približno dvema mesecema sem bila tudi na testu za sladkor pa je bilo vse vredu!
Drugače pa imam ginekologa v Ljubljani!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 320
26.9.2005 13:04:25   
jadore
Aja drugače je pa mene tudi strah poroda, ker se tiče pa porodnišnice je pa tako da imaš povsod dobro in slabo osebje!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 321
26.9.2005 13:11:54   
soncek&luna
jaz lahko povem podatke za 32t, zdaj sem ze v 36t 3d in je moj malcek takrat bil velik okrog 40cm in tezak 2kg... tudi mene je sam trebuh, se mi zdi da raste iz dneva v dan user posted image
se pa tudi mene ze malce strah prijemlje zaradi poroda...bom pa sla rodit v jesenisko porodnisnico...
pripravljeno imam tudi skoraj ze vse za malcka, se en stroj moram oprat njegovih stvari, ter nabavit tiste drobne malenkosti, kot so kozmetika, pa flaske in dude...

Mami, pika moja!

(odgovor članu jadore)
Neposredna povezava do sporočila: 322
26.9.2005 13:43:40   
Aleksandrin
Pozdrav, srečke user posted image
Tudi pri meni se je začelo nekaj dogajti, včeraj sem opazila rozikasto snov na vložku, zelo malo, danes pa imam že cel dan trd trebuh... nekaj je v zraku user posted image .
Pri meni traja CTG samo 5 min user posted image , Nana: pri zaprtosti meni pomagajo suhe slive namočene v vodi, rodila pa bom, upam, da, v Gorici.
Pri zastajanju vode so meni pomagale tablete, ki mi jih je predpisal G- Moduretic, ful mi je vse splahnelo: gležnji...
Nalin: tebe pa ta otroček pa vredu matra user posted image ...
Udb: kako se naredi čežano?
LP

Neposredna povezava do sporočila: 323
   [Brisano sporočilo]
26.9.2005 13:53:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aleksandrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 324
   [Brisano sporočilo]
26.9.2005 13:55:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?