|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktober
22.9.2005 11:22:17   
bambi
Evo še mene... Včeraj sem imela temeljite preiskave, CTG, UZ, odvzem krvi, urina..... in vse je BP . Naša miška je lepo obrnjena navzdol, tako kot mora bit.

Pi, jaz sem tudi 35 tednov in mi je G rekla, da ima moja miška sedaj približno 2500 g..... in je primerno velika za 35 tednov.... Tvoji dve pa sta pravi korenjakinji, glede na to, da sta dvojčici in bi morali biti malo manjši..... Sicer pa glavno, da so naši sončki zdravi, bojo že mamice poskrbele za to, da bojo lepo zaliti.....

Nalin, naj te potolažim, da je ena znanka bila tudi 1 mesec pred rokom odprta za 1,5 dm in je imela strogo mirovanje, ki pa se ga seveda ni držala, saj je bil to njen 3 otrok in se ni prav nič pazila, pa je rodila samo 1 teden pred PDP..... tebi pa priporočam malo manj gibanja in res počivaj, pa bo vse OK! Nikjer ni zagotovila, da boš zarai tega ti prej rodila kot kakšna druga, edino kar se pazi sedaj je kakšna infekcija ali vnetje, da ne pride do otroka..... to pa pomeni, saj veš nič seksa več Pa naj te potolažim, mi ga že kakšen mesecc dni nimamo več in tako bo tudi še kakšna 2 meseca...... Bomo potem vse nadomestili.

Vidim, da je večina punc prehlajenih in tudi mene matra, predvsem nos, ki je skoz zamašen ali pa poln..... Samo, da me ne zakuha sedaj, ker tegasi pa res ne želim.

Jaz še sedaj ne vem kakšen modrc za dojenje si naj kupim

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 276
   oktober
22.9.2005 11:26:24   
bambi
****o pa ta plodovnice, smo že vse čisto panične..... Meni so rekli včeraj, da ima mglivični izcedek, pa sem dobila Canesten, si ga dala zvečer v nožnico in poem mi je celo noč ven teklo, pa ko grem na Wc mi ven teče, sedaj pa sploh ne bom vedela, kaj to je, ali je izcedek, ali je Canesten ali plodovnica.... pa še gibe si moram šteti....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 277
   oktober
22.9.2005 11:38:02   
kati1
Nalin ... moja znanka je rodila takoj drugi dan porodniške in tud šla domov 4 dan ... tamala je bla sicer fuul drobčkana, ampak je blo vse OK

mene pa zanima, kako izgleda ČEP ... včeraj sem (poleg rednega izcedka ) pri mali potrebi opazila dolgo belo nitko .. ni blo nič krvavo. V knjigah o tem popolnoma nič ne piše, vem pa, da sem na stari RR nekaj brala o tem (pa ne vem več oz. ne najdem več podatkov o tem). Ali ima katera izkušnje oz. kaj ve??

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 278
   oktober
22.9.2005 12:48:22   
Aleksandrin
Kako sedaj, a bomo vse čihajoče rojevale ?
Midva s ta mojim se hecava, da bom imela kratek porod, parkrat bom čihnila pa bo . Ampak se ne dam, hitro sem šla po lekadole, c vitamine, neoalgine in, da se ne bom prehitro hvalila, mislim, da sem zmagala .
Pri nas imamo sonček, hladno je pa zmeraj le bolj .
No Žlička pravi fantek, to je sedaj:
5 : 3 , v vodstvu fantje, dejmo kdo da glas za bejbe ...
Tiste, ki bodo pravilno napovedale dobijo dodaten prostor na RR .
Uma tudi jaz imam bolečine v spodnjem delu trebuha, ma se sploh ne sekiram, se usedem pa čakam, da mine, pravijo, da je to normalno in da se maternica pripravlja na porod... tudi prav. Sploh pa smo vse že proti koncu, tako, da če se bomo delile kaj prej tudi prav, a ne?
Kati1, a ti povem kaj je čep?
To je priprava, ki se uporablja za različne vrste zamašitev nekaterih lukenj, npr: buteljka. Obstajajo različni vzorci, oblike, materiali... V primeru, da se čep izgubi ali pa ga praktično ne najdemo več pomeni, da vsebina, ki je bila ta čas omejena, lahko enostavno prikuka na plano. Upam, da se odgovorila tvoji radovdnosti in, da ne dobim    .
NALLLLLIINNNN KAJ DOGAJA??????????
Uživajte babnice

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 279
   oktober
22.9.2005 13:52:40   
urbancek
Vse kaže, da nam je Nalin že pobegnila, ali pa ima strogo ležanje.
Mi smo se po ta hujšem prehlada znebili - smrekovi vršički so pomagali.
Boli me pa tako ali tako ves čas, teče pa tudi skozi po malem, pa se sploh več ne obremenjujem. Jutri imam CTG, s ta malim pa sem itak zmenjena, da počaka vsaj toliko, da bo šla sestra k birmi - naslednjo nedeljo. Pa bomo videli ali je ubogljive sorte ali ne .

Lp

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 280
   RE: oktober
24.9.2005 8:35:34   
Udb
;) Zgleda da imamo vse neke dogovore s svojimi user posted image !! ;) Me prav zanima koliko se jih bodo držali! Jaz sem se s svojim zmenila, da počaka na ponedeljek, ko dobim napotnico - potem v torek pa lahko greva. ;)

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 281
24.9.2005 9:02:43   
Udb
Aha, vidim, da smajliji in trakci ne delajo!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 282
24.9.2005 9:05:35   
kati1
ojla

dobro jutro v spet kislem jutru ... a je že kera rodila ... ko berem vaša sporočila, me prav stisne - skor vse mimate rok za mano in vsem se nekaj pripravlja in dogaja - jaz pa s takim zanimanjem gledam tist izcedek in gruntam "a je to to?!" user posted image user posted image   ... vsi mi pravijo, da moram bit vesela, da me nič ne matra (razen kolki) - a sej nam nikol ni čist prav user posted image

očitno bomo spet lepili trakce user posted image

lp, K

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 283
24.9.2005 9:07:09   
kati1
UPS ... se opravičujem - malce nečitljivo ... prepozno videla spororčilo od UDB ... 

lp, K

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 284
24.9.2005 9:08:57   
cmokec
Dobro jutro,
A katera ve, kako je z Nalin?

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 285
24.9.2005 10:28:04   
soncek&luna
ojla punce...
spet sem na netu... koncno dobila internet doma...
ufff....vam pa se dogaja na veliko...
upam, da je z nalin vse OK in z ostalimi tudi... jaz nimam taksnih tezav zaenkrat kot ve...vse kar me boli so kolki oz. medenica in vcasih kar tezko hodim... ravno danes je tak dan... soncek sije, imela se ful plane kako bom sla na sprehod zdaj pa ne morem, ker se komaj po stanovanju premikam...

Mami, pika moja!

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 286
   [Brisano sporočilo]
24.9.2005 10:29:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
24.9.2005 10:43:10   
soncek&luna
pozdravljena nalin se enkrat ;).... me veseli, da si se v enem kosu, ceprav ti nic ne zavidam teh bolecin.... uff...zdaj vidim kaj me se caka... mojemu malceku cedalje bolj se mu pozna, ce sem nervozna, ga uboscka kar strese...drugace pa se je malce pomiril, zdaj ko sem doma...
dozivela sem tudi ze prvi lazni popadek, pa se v avtu me je zagrabil, ampak na sreco je bilo samo enkrat..

nalin pa bos lahko sla na to vase srecanje sorodnikov?

Mami, pika moja!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 288
24.9.2005 12:13:12   
uma
Uf, nalin si pa res že blizu. Kar naj žan še malo počaka,kaj?! Noro, zdaj gre pa zares punce.
Bomo videli če bom jaz zdržala do roka. No, jaz bi že, ampak,.... Nazadnje bo šlo pa čez rok, kar pa tud ne bi rada. Pravim naj še počakam, da dobim jogi zanj in še par malenkosti.
Drugače je tu pri nas delavno in tud sonček se kaže. Lep dan bo.
Upam,d a bomo šli popoldne kam ven. 
Nalin, držim pesti zate, kdarkoli se bo pač odločil pridt ven.
Mene še kar tu in tam boli in trebuh je trd. Ampak bomo videli. Zaenkrat še ne grem nikamor. V sredo mam g. pa bomo videli.

Pozdravček!

V moje življenje je posijalo sonce po imenu Žak!

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 289
24.9.2005 12:43:33   
urbancek
Ojla, tudi jaz se javljam
Včeraj bila na CTG, se kot ponavadi po malem dogaja. Težave pa sem imela z visokim spodnjim pritiskom, tako, da so mi dvakrat pregledali kri in vodo, pa merjenje pritiska, skratka 5 ur sem brez veze zabila v bolnici, pa se je na koncu izkazalo, da je vse vredu, pritisk padel, kri in voda pa tudi v redu.
Se pa pozna, kadar sem nervozna oz. kadar me kdo razp......sva imeli par dni pestro z mojo mami, pa sva se danes pogovorili - upam, da bo sedaj v redu.
Priprave za birmo v polnem teku, za ta malega pa tako ali tako že imam vse razen toplega pajacka.

Lp

Ne toži svetu tujemu bol, ne svojega srca,
ne toži mu nikoli, ker svet je brez srca.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 290
24.9.2005 12:57:10   
KIRA

Me tri (ker bomo 3 punce: Jaz, Viktorija + Evelin) pa lepo pridno čakamo možeka, ki je nasindikalnem izletu v BG. Smo mu morale sveto boljubit, da ne bomo prej šle (rodit), preden se on ne vrne. Trebuh me grozno tišči, bolj kot v prejšnji nosečnosti. Obseg mam tud 3 cm več. Na CTG in UZ smo se v petek morale odpovedat oz. prenaročit - to pomeni, da moram v ponedeljek pokllicat, kdaj lahko pridem... No, bo vsaj mo poleg.
Prehlad počasi izginja, zgleda da je res bla samo virozica. Mož je zgleda že skoz, ali pa ne utegne mislit na njo, tamali so pomagale svečke, le jaz še "kreham" kot kakšen star avto. Se mi bojo dihalen poti že počistile.Jezi me le, da me je zahodilo tako "tik" pred porodom, da bom še bolj utrujena, kot pa sem že itak...
Drgač se pa počutim fino, bebica sicer brca manj - kar je razumljivo, saj jo moje napenjanje ob kašljanju enako izčrpava, kot mene. Drgač pa se držimo.
Smo pa mal boljše volje in bolj entuziastični, ker je na RR več ali manj vse pošlihtano, dela hitro in v glavnem brez večjih napak, tako da si ne grizem nohtov, medtem ko čakam, da se mi stran odpre...
LP

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 291
24.9.2005 13:28:09   
pi
Ojla,
kje ste zdaj ? Ste že vse šle rodit ? Jaz sem še vedno v enem kosu. Vsake toliko časa imam občutek da se nekaj dogaja potem pa se spet umiri. Sicer pa naj še počakata kakšen teden.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 292
24.9.2005 16:18:10   
chips
Ojla.
Tudi jaz sem še v enem kosu pa čeprav imam bolečine vsepovsod.Krči na nogah me dajejo samo ponoči,ampak so pa takrat močnejši.Potem me boli celoten trebuh(zgoraj,ob straneh),včasih me tudi peče ampak ni zgaga!
Spodaj v nožnici me dajejo krči in kar naprej me špika v nožnici in križu!!
Našauser posted image se je že obrnila upam da bo tako ostala,drugače pa G. pravi da zna biti porod pred rokom.
Delam še 14 dni potem pa grem končno v porodniško,v službi me izkoriščajo 100 na uro.Brezveze,saj se vse vrne!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Uživajte!

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 293
24.9.2005 17:41:58   
bambi
user posted image No, tudi jaz sem še tukaj, danes bolj žalostna, ker je moja dobra prijateljica v bolnišnici, je v 32. tednu in malčku se mudi na svet.... odprta je in sedaj čakajo kaj bo.... Upam, da še otročiček zdrži kakšen teden ali dva......

Jaz sem iz dneva v dan bolj štorasta, vse me boli in pritiska, mislim da se je naša user posted image  spustila že kar nizko, ker me spodaj zelo špika in mi pritiska na mehur, pa pod rebra se mi steguje, da občasno zelo težko diham...... No, sem se pa odločila, da se grem v ponedeljek pomenit o Epiduralni, za vsak slučaj, če mi bo hudo, da lahko pokličem za EA.... če bojo seveda na razpolago.

A si lahko zamislite, da bo več kot polovica od nas tukaj čez mesec dni že imela svoje user posted image  doma v naročju????? Jaz si še sedaj na trenutke ne morem predstavljati, da bo najino življenje z  user posted image  za vedno spremenjeno......

kako pa kaj vaš apetit??? Meni se groooooozno lušta sladko, samo sladkarije bi jedla, pa ne vem kaj je to?????

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 294
24.9.2005 19:06:45   
Udb
bambi, ja - jaz mam rok čez 3 TEDNE!!!!!!! Kam je šel ves ta čas???

Drugače je pa moj apetit trenutno tak, kot še nikoli v življenju!! Ne vem kako ga naj krotim - se trudim z vodo, pa jabolki...nič ne nuca! Jaz bi kruh, pa mleko, pa sladkarije, pa čips, pa karkoli sm da je!! V ponedeljek mam pa G - bom pa spet slišala, da se ne smem več redit!! user posted image

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 295
24.9.2005 19:11:27   
KIRA
blagor tebi udb, jaz sem že pred tednom dni 1 kg shujšala, sedaj, ko sem bila bolna in nisem jedla praktično nič, pa najbrž še več. sicer se še nisem utegnila zmerit, ampak po obsegu trebuha bi rekla, da sem spet zgubila na teži.
res je, da mi še vedno nič ne diši in da na silo nekaj jem - stradat pač ne smem zaradi bebice, res pa je tudi, da niti nimam volje, niti energije kaj kuhat....
Lp

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 296
   [Brisano sporočilo]
24.9.2005 19:16:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
25.9.2005 9:16:03   
Udb
Nalin, pa ne moreš zdaj čist na koncu pa odnehat in preiti v septemberke!! ;)
Želim ti, da bi Žan še mal počakal, drugače naj bo pa fajn priden! Veliko sreče!!

Neposredna povezava do sporočila: 298
   [Brisano sporočilo]
25.9.2005 11:18:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 299
25.9.2005 22:09:17   
Aleksandrin
Vidim, da se še vedno borita za dneve, naj bo zdej al potem, sam, da ve vse OK user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?