nana 27 -> oktober (5.9.2005 10:34:07)
|
Ojla,
se je treba kar malo "pomatrat", da vas najdem na forumu. Tudi meni v zadnjemčasu spanje ne gre in buši me peče ful. pri tem mislim na kožo. Upam, da ne bom zdaj na koncu strij pridelala.
Glede zatekanja pa vam dajem en super nasvet. Prejšnji teden sem začela hodit v babiško šolo v Ljubljani, kjer poteka dekompresija in moram reči, da po tistem nisem imela zateklih nog. Po besedah babice pa naj bi to zelo dobro vplivalo na otročka, ker se prekrvavi posteljica, lažji porod in barvo malega, ko pride na svet. Je pa tako, da ti vso kri iz telesa črpa proti trebuščku in se počutiš kot v breztežnostnem stanju in ti na momente lahko postane malce slabo, ampak nogice so pa po tako lahke po takšnem "napihovanju". Meni je bilo super. 10 obiskov ti plača zavarovalnica, če hočeš več "seans", moraš pa sam plačati.
Za odhod iz porodnišnice imam že pripravljeno, le da bom še lepo oprala. Gre pa za kompletek iz H&M (spodaj body na prečno zapiranje, žabice, pajacek in podložena jopica, kapica in rumene nogavičke). Dodala pa bom še mehko dekico. Mislim, da bo to dovolj.
|
|
|
|