urbancek
|
Izcedka imam tudi jaz veliko, sploh sedaj, ko mi je dal svečke z mlečnim izvlečkom, ker me je ful srbelo, pa sem se bala, da ne bi ta mali kaj nalezel, če me slučajno prehiti, kar se sploh ne bi čudila, sploh ko me tako krči dajejo. Dopoldne sem jih imela na 10 minut, sedaj pa so redkeje in k sreči ne močnejši.
Tudi jaz sem vsa prehlajena, danes me je še grlo pričelo boleti, tako, da se bomo lotili smrekovih vršičkov, saj drugega tako ne upam vzeti. Zraven pa sta prehlajena še in . Edino dekleti sta zaenkrat še zdravi.
Drugače pa klasika. Oblekice za iz bolnice sem danes pripravila, edino še pamperske mi manjkajo, te pa bo kupil , ko bom rodila.
Ali ste imena že izbrale?
Mi ga za punčko imamo, za fantka pa nimamo pojma, padajo predlogi, pa vedno enemu ni všeč. Radi pa bi videli, da bi se z imenom strinjala vsa družina. Veliko je pobranih pri žlahti in prijateljih, ponavljat pa ne želim. Trenutno so v ožjem izboru Nejc, Domen, Žiga, Luka, Grega. Punčka pa bo Manca.
Spimo bolj malo, ker se težko obračam ali pa ta mali teži za čajem, ne vem ali je samo scrkljan ali pa je res ponoči tako žejen (tudi 3x). Danes je toliko nalulal, da je bil ves premočen, pa spalna vreča, da o postelji ne govorimo, za ožet. Pa tako fino se sedaj v tem gnilem vremenu suši. Kovter in povšter sem dala kar na radiator, smo zaradi tega že zjutraj zakurili, da se je imelo čas posušit. Sploh ne vem več katere plenice naj mu dam. Huggies so poden, pamperske nočnih nalivov ne zdržijo, do danes zdržale Libero, pa bo očitno, če se bo še ponovilo, potrebno tudi te zamenjat, saj ne mislim vsak dan sušit.
Lep pozdrav vsem in lepo preživite noč
|