|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktober
19.9.2005 20:48:30   
uma
Nalin, te čist razumem, saj tud sama še nimam omare. Tako mi cunjice ležijo po škatlah. Kriza. Nič ni urejeno, tako sploh nimam pregleda nad tem kaj imam. Omaro sem morala dat delat in jo pričakujem konec meseca.
Ti pa le uživaj jutri s spravljanjem cunjic v omaro.
Upam, da mojemu dragemu ne bo treba sam tega delat. Ha, to bi bila zmeda. Si ga sploh ne predstavljam.
Se pa je to že zgodilo eni kolegici, ki je rodila 1 mesec prezgodaj in ni imela vsega zrihtanega. Tip se je naučil celo prati perilo. Ampak je bla pa kriza za oba.
Zdaj moj dragi pikec že tako divja da še komaj sedim za računalnikom. Mi ne da miru. Kar boli to brcanje.

A katero tud boli? No, mislim ne taka huda bolečina, ampak je pa zelo "neprijetno". Čeprav sem zeloooo vesela ko ga čutim. WaW raste, raste...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   [Brisano sporočilo]
19.9.2005 21:41:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
   oktober
19.9.2005 23:39:54   
Aleksandrin
Jaz sem pa imela danes pregled in je pikici ful srček delu 180. Tako, da moram jutri nazaj preverit, da ni bilo samo trenutno stanje, drugače bomo šli prej v Rim pravi dr.
Se pa moram pohvalit, da sem shujšala 3 kg, ker sem dobila tablete za odvajanje vode, kakšno olajšanje za moje gležnje.
Dekleta še malo, meni je rekel, da v petek lahko rodim, če hočem, takrat se mi začne 39. teden, pa meni se prav nič ne mudi
Je katera za stave, katera je za to, da bomo dobili punčko in katera je za fantka?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   oktober
20.9.2005 8:17:58   
pi
Dobro jutro,
jaz pa se danes počutim malo boljše. Mogoče tudi zaradi tega ker sem spala dosti boljše kot ponavadi, wc sem obiskala samo enkrat.
Jaz sem včeraj oprala posteljnino, danes jo bom zlikala in oblekla posteljci, sicer imam še nekaj malenkosti za uredit ampak v glavnem je to to. Potem pa bomo še samo čakali.
Ve katera mogoče kaj je z Bambi ? Nič več se ne javi. Upam da je z njo vse ok.

Aleksandrin ti pa glede na tvoje tedne že res lahko rodiš. Ne morem verjet da je to že tukaj.
So ti kaj povedali kako je velik otrok, koliko bi naj tehtal ?
Jaz pravim da bo fantek.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   oktober
20.9.2005 8:41:36   
Aleksandrin
Pozdravljena pi, ti pa kar dva na en mah .
Ne nič mi ni so povedali o velikosti in teži.
Fantek... ok.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   oktober
20.9.2005 9:11:47   
Aja32
Ojla, da se še jaz javim...

Spanje mi dela velike preglavice. Oziroma ne spanje, ampak non-stop ponoči obiskujem WC. Danes naprimer 6x. Komaj se skobacam iz postelje, ker me vse tišči in se zgodi, da moram prav pošteno teči do WC-ja.

Drugače se počutim kar v redu. Edino proti večeru, ko sem pošteno utrujena in me vse tišči, sem malo bolj med tečnimi. Da ne govorimo o hormončkih. Pol ure vesela, pol ure bi jokala. Ma, bomo že zdržale.

Zanima ne glede likanja pajackov. Namreč tetra in povijale pleničke sem že vse lepo zlikala in so že v omari. Zdaj me pa zanima, ali boste likale kompletke - naprimer iz frotirja oz. flisa? Eni govorijo, da je treba nujno vse prelikati, drugi pravijo, da se oprane pajace lahko normalno zloži v omaro.

LP A

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   oktober
20.9.2005 9:40:03   
nana 27
Dobro jutro!

Tudi jaz sem se končno "skobacala" iz postelje in še vedno prihajam k sebi. Tako se že veselim petka, ko imam pregled. A vaši kaj dajo uho na vaše bušije? Moj možek vsak dan preverja njegov utrip preden zaspiva in ga nameri tam okrog 130 do 140 utipov na minuto. Včasih se ga sliši bolj včasih manj. Se vsaj lahko doma pomirim, da je vse v redu z njim, tudi če kdaj ne brca.

Aleksandrin, jaz dam glas za punčko

Aja32, jaz sem likala zlikala vse cunjice, ki so bile zmečkane in večinoma so bile kar vse. Nisem pa ne vem kakšne znanosti delala, da bi celega pajaca do pikice natančno likala, kjer je bilo pač zmečkano. Sem se pa potrudila pri body-jih in pri žabicah, ki pridejo direkt na kožo. Mislim, da ko bodo otročki zunaj ne bomo več tako komplicirale.

Pozdravček!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   oktober
20.9.2005 10:44:48   
Felicity
Pozdrav tudi z moje strani!

Tudi sama imam težave s spanjem. Zadnje dni pa tudi povečan izcedek. Ga ima še katera? Malce me skrbi, moram vprašat naslednji teden pri G.
Ko sem brala sporočilo ume, ki pravi, da je neki nosečki voda odtekla pa sploh ni vedla, sem se prestrašila.
Kako pa veš, da ti voda odteče? Ok, če je vse na enkrat, kaj pa če ti po kapljicah? Katera je že omenjala neke vložke, ki zaznajo iztek plodovnice, al kaj že? Se katera spomni? A se to kupi v lekarni?
Očitno me po malem prijema panika. Kaj bo šele proti koncu oktobra.

Aleksandrin, jaz dam glas za .

ps Še vedno nimam vsega pripravljenega za prihod

LP

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   oktober
20.9.2005 11:20:31   
MojcaG
hello!

aleksandrin - moj glas je za punčko.
ne-spanje je bolj primeren izraz.. pri meni je nočnih odhodov na wc nekje od 4-6. sem že navajena.
tudi jaz sem kar vse pajacke zlikala, tudi iz pliša oz flisa. je pa res da te po notranji strani.
a bo katera uporabljala bombažne planice? jaz bom - štorkljo in racmana. in sem jih vse zapela na najmanjšo velikost in dobila tako malo rito ven.. ki bo še itak manjša.. (KOMAJ ČAKAM!!!)
včeraj je prvič slišal utrip bebice, ko je dal uho na trebuh. prvič se je tako obrnila, da je lahko slišal, jaz sem pa celo čutila preko roke. neverjeten občutek... ampak potem se je spet obrnila.
voda lahko odteka po kapljicah, če se ti zdi, da se ti to dogaja, javi v bolnico in naredili ti bojo test. sem brala (mislim da tukaj na rr ali pa med.over.net), da so tisti testi, ki jih sama kupiš nezanesljivi. naj bi se obarvali pozitivno v vsakem primeru. ne vem.

lepo se imejte!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   oktober
20.9.2005 11:31:18   
bernarda1
Deževen pozdrav!
Danes sem tudi jaz dobro spala.Mali razgraja pa že od jutra,nevem kako naj vpišem brcike če pa jih je toliko včasih jih v 2h naštejem že 10.V petek sem imela G.in mi je dal napotnice za CTG in UZ,ki ga naj opravim v 37 mtednu,sedaj pa sem v35 tednu (da vidijo ,če bo potreben CR).Tudi jaz še nimam porihtanih cotic saj sma z mojim prenavljala sobo,bom pa ta teden vse nareddila,pa bo .Drugače pa imam doma že skoraj vse,razen kakšnih drobnari.
L.P.bernarda

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   oktober
20.9.2005 11:32:46   
bernarda1
Aleksandrin tudi jaz mislim,da bo fantek.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   oktober
20.9.2005 11:58:49   
nana 27
MojcaG,

jaz sem kupila Racmane in prekrivne hlačke od Štorklje.

Sem veliko na to temo prebrala in ker bomo imeli fantka, bom kar bombažne prakticirala in tiste za enkratno uporabo, ko bomo kje na dopustu, obisku in zdravniku. Močno upam, da se bodo obnesle. Vem, da bi bila lahko bolj komot in uporabljala tiste za enkratno uporabo, ampak so pri meni pretehtale predvsem pozitivne strani bombažnih pleničk glede zdravja pa še na dolgi rok bom kar precej prihranila. Je pa kar huda naložba na začetku..

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   [Brisano sporočilo]
20.9.2005 14:05:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
   oktober
20.9.2005 18:38:35   
bambi
Na hitro se vam oglasim, da vam povem, da sem še v enem kosu.... Danes sva bila z mojim v LJ, ker sva morala neke zadeve glede hiše uredit in sedaj sem kot cunja...... Zjutraj sem bila tudi v porodnišnici na pregledu, pa moram jutri zopet tja, ker mi ni nihče mogle narediti UZ, pa še vpisati so me pozabili, tako da sem bila že zjutraj kot ris.

Naša miška je tudi kar živahna, delali so mi CTG pa je spala kot top, srček je lepo bil, gibov pa od nikjer, je sestra stopila do mene, prijela moj trebuh in ga začela majati sem ter tja, da me je prav bolelo..... naša miška pa nič..... se ni pustila motiti, potem sem jo še jaz malo rukala, pa se je zgleda razjezila in potem se je na CTG-ju slišalo kot bombni napad.

Tudi mene je strah, da ne bi slučajno začela plodovnica odtekati, pa tega ne bi vedela, sem si zato kupila tiste hudičevo drage vložke Al- sense in že enega porabila, pa ni pokazalo, da bi šlo za odtekanje plodovnice. Posebej zjutraj ko vstanem, se mi izcedek vlije, potem pa nič več skozi dan......

Drage moje, jutri bom po UZ napisala kaj več, zdaj pa grem počasi pod tuš in ajo, ajo.... no, najprej malo pred TV potem pa upam, da bom lahko zaspala.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   oktober
20.9.2005 19:08:26   
KIRA
jaz pa se danes javljam z groznim prehladom, pa tik pred koncem! smo vsi 3 blani: mož, viktorija in jaz.
tamali sem dala svečko, mož je vzel septolete in daleron cold3, tako da je že skoraj na konju, le jaz ne morem nič.
sem pa prekršila zapoved in sem vzela 1 lekadol, ker me je začelo kuhat.
jeb.. doktorji, ko kerga rabiš, jih ni: moj dr. je na bolniški, G na dopustu do 1.10., zdr. ki ga nadomešča pa danes ni in ni blo dobit na telefon.
včeraj je začel nos tečt, pa glava bolet, pa bezgavke itd.. danes pa sem dobila malo temperature, pa tamala tud. ampak njej vsaj svečke zaležejo. drgač sva pa obe bogici.
upam, da se čim prej izmažem. skrbi me tud zaradi bebice.. danes bolj malo brca, pa bolj narahlo. najbrž prehlad tudi na njo vpliva.
jeb... doktorji! če bo mala jutri boljša, pol je niti ne bom vodila k pediatru, danes mi ni uspelo prit iz postle. si lahko mislite, kako to zgleda. mož pa najprej v lužbi, pol pa še šiht na bajti, pa se znajdi kolkor veš.
razumem, da bi rad čim prej dokončal hišo, ampak v taki situaciji, bi vsaj malo pomoči lahko pričakovala!! to me tako razpiz.... najraje bi ga nabunkala. kaj podobnega je že večkrat naredil - saj ne namerno, le glave ne uporablja. jaz pa tud nimam energije mu dopovedovat, da je zdravje pomembnejše kot ena usrana bajta.
bom jutri probala še enkrat poklicat G, ki mojga nadomešča, kaj bo rekla - če moram prit, da mi vzamejo vodo in kri, ali naj kar špočiavm ali kaj... v petek sem itak naročena na UZ in CTG. ne vem. čist sem zmedena. nisem čist pri sebi, tud tele stavke pišem težko - ne morem se koncentrirat. spala bi, pa ne morem - moram tamalo pazit. do 9 nič - ker bo še eno svečko dobila, pa flaško, pol pa upam, da bo vsaj malo mir. sej jo itak mam na postli zadnje ćase, ker se ponoči prebuja in tud mene budi, pa mi je tako mal laže. sam da bomo čimprej zdravi!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   oktober
20.9.2005 19:09:21   
thunder
ojla! Zgleda da imamo kar vse podobne problemčke ... tudi meni se dogaja, da se mi zjutraj vlije full izcedka, potem pa nič več čez dan. Po moje to ni plodovnica - vsaj upam da ne? Bambi koliko stanejo ti vložki in kje si jih kupila. Hvala. Čau

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   oktober
20.9.2005 20:23:54   
urbancek
Izcedka imam tudi jaz veliko, sploh sedaj, ko mi je dal svečke z mlečnim izvlečkom, ker me je ful srbelo, pa sem se bala, da ne bi ta mali kaj nalezel, če me slučajno prehiti, kar se sploh ne bi čudila, sploh ko me tako krči dajejo. Dopoldne sem jih imela na 10 minut, sedaj pa so redkeje in k sreči ne močnejši.

Tudi jaz sem vsa prehlajena, danes me je še grlo pričelo boleti, tako, da se bomo lotili smrekovih vršičkov, saj drugega tako ne upam vzeti. Zraven pa sta prehlajena še in . Edino dekleti sta zaenkrat še zdravi.

Drugače pa klasika. Oblekice za iz bolnice sem danes pripravila, edino še pamperske mi manjkajo, te pa bo kupil , ko bom rodila.

Ali ste imena že izbrale?
Mi ga za punčko imamo, za fantka pa nimamo pojma, padajo predlogi, pa vedno enemu ni všeč. Radi pa bi videli, da bi se z imenom strinjala vsa družina. Veliko je pobranih pri žlahti in prijateljih, ponavljat pa ne želim. Trenutno so v ožjem izboru Nejc, Domen, Žiga, Luka, Grega. Punčka pa bo Manca.

Spimo bolj malo, ker se težko obračam ali pa ta mali teži za čajem, ne vem ali je samo scrkljan ali pa je res ponoči tako žejen (tudi 3x). Danes je toliko nalulal, da je bil ves premočen, pa spalna vreča, da o postelji ne govorimo, za ožet. Pa tako fino se sedaj v tem gnilem vremenu suši. Kovter in povšter sem dala kar na radiator, smo zaradi tega že zjutraj zakurili, da se je imelo čas posušit. Sploh ne vem več katere plenice naj mu dam. Huggies so poden, pamperske nočnih nalivov ne zdržijo, do danes zdržale Libero, pa bo očitno, če se bo še ponovilo, potrebno tudi te zamenjat, saj ne mislim vsak dan sušit.

Lep pozdrav vsem in lepo preživite noč

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   oktober
20.9.2005 21:57:01   
Aleksandrin
Vodijo 4:2 proti , velika prednost

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   [Brisano sporočilo]
20.9.2005 23:58:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
   oktober
21.9.2005 0:30:55   
Aleksandrin
Presenečenje, mi hočemo pppppip . Zadovoljiti pa se bomo morali z vsem .

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   oktober
21.9.2005 8:26:02   
pi
Dobro jutro tudi od mene. Meni je ponoči spet tako trebuh otrdeval, da sem že mislila da bo kaj, pa se je na srečo vse umirilo. Da bi se vsaj lahko pošteno naspala in vsaj za kakšno uro posodila ta težak trebuh komu drugemu.
Moja 3 letna hčerka me je danes zjutraj vprašala če še ne mislim iti v bolnico in prinesti dojenčkov domov. Že ona je nestrpna, kako sem potem šele jaz.
Thunder vložki se dobijo v lekarni, škatla stane 3900 SIT, notri pa so 3 vložki.
Aleksandrin že šteješ dneve ? Imaš občutek da že bo kaj ali še nič ne kaže ?

Kako ste ostale ? Je že katera oktobrčica rodila ?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   oktober
21.9.2005 9:03:17   
Udb
Jutro!

Meni že 2 dni trebuh ful veliko otrdeva! Ampak zaenkrat še nič ne kaže na kakšen premik! Čeprav jaz sem že kar za!
Me prav zanima če bo CTG v ponedeljek pokazal, da so že kakšni popadki prisotni! Ko bi vsaj bili! Ne vem, zakaj sem tako nestrpna - rada bi se že rešila tega trebuha , pa zgage, pa bolečin v hrbtu - čeprav potem pridejo druge bolečine in skrbi.
Mam pa napade pospravljanja - sem si prav hecna, ampak mi tako paše, ko kaj pucam!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   oktober
21.9.2005 9:10:08   
nana 27
Dobro jutro!

Jaz danes zelo slabo spati Ne vem, ali je to normalno, da imam take žive sanje, da kričim v njih. Se še kateroi to dogaja? Ko sem mojemu razlagala, kaj sem sanjala, mi je rekel, da naj začnem srhljivke pisat Da ne govorim, kako me je buši bolel, ko sem se zbudila pa še trd kot skala je bil.

Ko sem vstala, sem se še stehtala in imam zdaj +14,5 kg Naj bi se v zadnjem mesecu ustavilo veliko naraščanje teže, a ne (upam!).

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   oktober
21.9.2005 9:54:37   
uma
Dobro jutro tudi z moje strani.
Čakam danes, da mi pridejo namontirat pregrado. Hvala bogu- saj čakam že kar nekaj mesecev. KOnčno se nekam premikamo. Trebuh tudi meni stalno otrdeva. Hvala bogu, pa ponoči spim vsaj med "odmori hodenja na WC", ki pa jih je veliko. Potem pa podnevi spim kakor se da. To pa ni ravno veliko.
Zgaga me za sedaj ne peče- pravijo da ne bo imel lask   
Nič hudega, samo da bo zdrav.

Sanjam pa vsak dan nekaj. Danes sem sanjala, da mi je svakinja dala v skrb sina (mojega nečaka) in malega mačka. In so mi oba ukradli. Kakšna frustracija je bila to. Nekdo mi je ukradel otroka (in mačka). In kako ga potem najti. Saj na koncu sem ga, ampak vmes je blo vse prej kot dobro.
Brrrr,... boljš da se kaj takega ne zgodi.

Pozdravček!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   oktober
21.9.2005 9:59:57   
smrkec
En lep (čeprav zunaj ne kaže tako) pozdrav vsem skupaj. Končno se tudi jaz malce oglašam, do zdaj sem bila v službi polno zaposlena, tako da šele zdaj lahko malce surfam po internetu in uživam dopust. Tudi jaz že nestrpno čakam CTG drugi teden, drugače pa najin otročiček kar pridno brca vsak dan. Danes sem tudi jaz v malce pospravljalni fazi, nakupe sva dala pa že čez, samo spakirat je še treba (pa to kar nekako odlašam, ker me daje vraževerje, da potem pa to pomeni, da bomo kmalu odšli v porodnišnico).

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?