bambi
|
Tako, jaz sem danes uredila vse papirje za CSD in jih v ponedeljek nesem tja, ko grem na pregled..... A ste si ve kaj izračunale koliko boste imele porodniške????? Moja bo bolj
Sem si pa danes kupila tudi tiste hudičevo drage vložke Al- Sense, ki testirajo odtekanje plodovnice, ker se mi je nocoj zdelo, ko sem šla iz WC-ja da mi je nekaj steklo ven, pa ni bil izcedek, ker je bilo bolj vodeno..... Sem bila čisto panična in zopet 2 uri gledala v luft in čakala kaj bo. Pa ni bilo nič, tako da bom si nocoj nastavila ta vložek, pa da vidimo, če se bo zjutraj obarvalo.... Potolaži me edino miganje moje male ljubice....
Pi, jaz bi na tvojem mestu drugič vstrajala pri UZ, ker imaš vso pravico da ti ga naredijo, sploh ker nosiš dvojčke...... Joj, takšne stvari me tako razjezijo, pa hvala bogu, da je bil CTG vredu.....
Kupila sem tudi takšno lepo pleteno kapico in zokenčke skupaj v H&M, po 1.790,00 SIT, ker drugače toliko stane samo kapica v Baby centru ali pa Aladinu..... pa male zokenčke..... MOram še povedat, da sem prej, ko še nisem bila vedno preletala vse trgovine in kupila kaj zase, sedaj pa gledam še samo stvari za mojo malo miško, za sebe pa se mi sploh ne da več gledat...... Upam, da bom do zime kaj shujšala, da mi bojo prav stare zimske stvari, če ne pa sem se že odločila, si bom kar preko Otto kataloga kaj naročila........ Pa škornje bi potrebovala, v MB pa ni več Mass trgovine
Zdaj pa si grem kuhat torteline, ker nisem imela kosila danes..... Pa mehko solatko... njami, njami, njami.
|