|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktober
17.9.2005 18:49:29   
Udb
Jaz imam pa Haucka - alaska.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   oktober
17.9.2005 22:29:11   
bernarda1
Živijo!
Mi pa smo bili danes v Avstriji,kupili posteljico(komplet 170 evrov),konbinizon,vrečo za v voziček ali avto sedežkozmetiko,planičke ...Popoldan pa je moj nečak in moj sestavila omaro jaz pa sem sestavila pstlico.Včeraj sem bila pri g.je rekel ,da je vse vredu le ,da moram itiv 37 tednu na UZ,da bodo videli,če se je obrnil na glavo,če ne pa bom imela CR.Jutri pa bosta moj in njegov brat sestavila še francosko psteljo.Lep večer ,mirno noč ter mirno spite po tej polni luni.Jaz sem dva dni spala zelo slabo,drugače pa še kar lahko spim.Kupila sem si tudi pojšter za pomoč pri dojenu,ki ga lahko sedaj uporabim kot podložni povštr.L.N.bernarda

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   [Brisano sporočilo]
18.9.2005 0:07:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
   oktober
18.9.2005 10:25:05   
nana 27
Dobro jutro!

Uf, k sreči mene križ še ne muči. Bolj me špika v nožnici

Jaz imam tudi Haucka - serija Traxx (trikolesnik), ki sva ga kupila v akciji v Arielu.

Lep pozdravček!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   [Brisano sporočilo]
18.9.2005 11:21:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 205
   oktober
18.9.2005 14:05:18   
AKŠ
ojla punce....evo še mene mal tuki...

naj vam povem, da sem imela v petek drugi CTG - moja G je rekla da na kar rada da punce na preglede že iz preventivnega razloga. No in kaj se je zgodilo - konec CTG in čakam v čakalnici na mojo materinsko knjižico in mi reče medicinska sestra da naj pridem nazaj čez dva dni na ponovni CTG, ker imam zaznane rahle popadke

in danes grem ponovno v porodnišnico, kjer mi naredijo še en CTG - tiste črtice so kar skakale gor in dol, ampak je rekel dr.G da ni še nič hudega in da naj grem kar domov počivat, v torek pa nazaj k svoji G....zdaj sem pa kr mal živčna....moja pupika je tolk aktivna da je kr joj, me pa full dol tišči, pa še drisko sm dobila . Al so pa sam živčki še to naredil....ja mal prehitr je še, da bi vn pršla....

no se še kaj javim....imejte se lepo...papa

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   [Brisano sporočilo]
18.9.2005 15:13:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
   oktober
18.9.2005 15:27:57   
AKŠ
ja sej je blo tko k pr dihanju

same krivulje....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   [Brisano sporočilo]
18.9.2005 15:41:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
   [Brisano sporočilo]
18.9.2005 15:42:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
   oktober
19.9.2005 10:13:23   
KIRA
Živijo punce!

Že tretjič pišem odgovor, ker mi ga je moja punca zradirala že 2x.

Na pregledu sem bila v petek, ampak ne pri mojem G, pač pa pri zdravnici, ki ga nadomešča (dr. Petra Schnabl - Banfi). Vam povem, da je razlika 100 : 1 !

Ne samo, da me je pogledala tud vaginalno, kar moj G od 7. meseca naprej ni hotel več delat - pomirila me je tudi, da sem še čist zaprta in da je vse v redu - čreprav me trebušček tišči - da ne bom še tako hitro rodila.

Razložila mi je tudi, da mi ne bo treba na CR, če tega nočem, ter če je glavična vstava in drugače vse v redu. Moj G mi je zadevo razložil takole: ko nardijo 1 CR, nardijo še drugega tud. To je bil ves njegov komentar, pa sem lahko vrtala kolkor sem hotela.

Zelo sem zadovoljna s tem pregledom oz. z to zdravnico. Pravzaprav sem bila prijetno presenečena, kako je bila prijazna in mi je vse razložila. pri pregledu je uporabila tudi gel, kar moj G ni počel in je tisto "železo" bolj grobo vstavljal - skrajno neprijetno. Tokrat pa nisem čutla skoraj nič.

V glavnem: zdravnica me je za naslednji petek naročila na UZ, ter na CTG. Slednjega moj G tudi ni počel - niti 1x! Jaz sem 99,9 % prepričana, da bom menjala G, kar sem že dalj časa hotela storiti, ker nisem bila zadovoljna, ampak do sedaj še nisem našla primernega zdravnika. Sedaj pa zgleda, da bom tudi jaz šla k njej (moja sestrica hodi k njej, odkar je nosečka).

No, res jo zaenkrat lahko samo pohvalim, moj prvi vtis je bil zelo pozitiven.
Vse ostalo bom pa poročala prihodnjič....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   oktober
19.9.2005 11:25:01   
AKŠ
ja Nalin- nč druzga mi niso naredil - opovedala sem da me "dol tišči", ampak je rekel G v porodnišnici, da to ni še nič hudega in da naj grem kar domov in lepo počivam , ter jem Magnesol šumečke....

imam pa jutri pregled pri svojem G in bom videla kaj bo ona rekla....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   oktober
19.9.2005 11:40:54   
pi
Kira lahko prosim poveš kje dela ta zdravnica.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   oktober
19.9.2005 12:13:10   
jadore
Lep deževen pozdrav tudi od mene!
Jaz tudi zelo slabo spim, se komaj namestim v postelji, pa še vse me dol tišči!
Sem bila zdaj malo zunaj, sem komaj obula čevlje, da ne govorim koliko časa sem porabila da sem si jih zavezala !!

A že imate vse pripravljeno za v porodnišnico?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   oktober
19.9.2005 12:13:18   
KIRA
Zdr. dom MS - ti pa povem, da sem že en lep čas iskala zdravnika, ker z mojim G nisem bila zadovoljna že prej - iz njega je težko kaj zvlečt tud take stvari, ki bi ti jih moral sam povedat. sem se tudi pozanimala, če je kje kdo privat, ali pa kako je v bolnišnici, pa mi ni noben preveč odgovarjal.
no in sem ga (jo) našla takorekoč pred nosom. zgleda da bo zamenjala enega izmed obeh G v zdr. domu (ker sta oba primerne starosti za upokojitev) - sem opazila, da ima že en cajt svojo tablo z delovnim časom, ordinacijo pa si takorekoč "delijo".
bom jo takoj po UZ vprašala, če lahko prestopim k njej kot pacientka.
jaz sem bila RES prijetno presenečena nad njenim načinom, sploh ker je tako velika razlika v obliki pregleda.

kam pa ti hodiš (če lahko vprašam)??

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   oktober
19.9.2005 12:15:11   
KIRA
jadore: jaz mam že vse spakirano. ko bo šlo zares, samo še papirje vzamem, pa napotnico (jo dobim v petek), pa gremo.
kdaj maš pa ti rok (sem že pozabla )

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   [Brisano sporočilo]
19.9.2005 13:18:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 217
   oktober
19.9.2005 13:24:46   
jadore
Kira rok imam 29.10. samo lahko me kaj preseneti že prej ko me vse že dol tišči!! Jaz bi raje videla da me ne bi prehitelo, ker še nimam vse pripravljeno!

Nalin upam, da bodo bolečine v križu minile, mogoče so posledica slabega vremena! Probaj malo predihavat, mogoče bo pomagalo!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   oktober
19.9.2005 13:32:22   
cmokec
Ojla,

Tudi jaz imam probleme s spanjem. Spim sicer dobro, čeprav se zbujam, ampak zaspati je pri meni problem. Sem pa opazila, da me že dober teden v nožnici špika. Drugače je v redu.

Danes perem zadnji stroj perila, potem pa imam razen lekarniških drobnarij vse. Torbe za v porodnišnico še nimam, bo v tem tednu enkrat. Pregled pa ima 5.10. Upam, da tam kaj več zvem o CR, čeprav bi raje rodila naravno, če bo šlo.

Iz tega razloga sem se odločila, da bom pija malinov čaj. Ker ni iskalnika, me zanima, če se katera spomni, od katerega tedna naprej se ga lahko pije?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   oktober
19.9.2005 13:39:42   
pi
Kira jaz imam zdravnico v porodnišni ( dr.Liljana Farkaš Ouček ). Jezi me ker je na dopustu, zdravnik ki pa jo nadomešča pa se sploh ne zmeni zame. Zadnjič e niti pogledal ni, me je kar v 1 minuti odpravil.

Nalin jaz ima zelo podobne težave kot ti. Vsak dan se počutim slabše in vsak dan me je bolj strah da bom šla rodit. Še nekaj dni nazaj sem bila prepričana da bom zdržala do dopolnjenega 37 tedna, sedaj pa močno dvomim v to.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   [Brisano sporočilo]
19.9.2005 13:49:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
   oktober
19.9.2005 17:40:36   
bernarda1
Cmok tudi meni grozi CR ker je mali obrnjen z nogicami navzdol.Upam,da se bo obrnil imam pa tudi od sobote bolečine v križu,spanje je še kar vredu.Sm pa tudijaz v 35tednu(28.10.)
Lepo deževno popoldne,ki je ravno za počitek,ki ga tako potrebujemo.
bernarda

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   oktober
19.9.2005 17:56:20   
KIRA
Pi: ovčekova me je pregledovala ko sem bila prejšnji prvi trimester na opazovanju. tako da jo "poznam". škoda da te oni drugi G ni prav pogledal - se vedno najdejo taki, ki jim ni do dela... sicer pa je tud moj G površen, če se lahko tako izrazim. saj ste najbrž že večkrat zasledile, da sem se pritoževala in sem omenila, da bi rada menjala. sedaj pa tudi bom, če me le vzame...

jadore: mene tud dol tišči že dober mesec dni ali pa še dlje. sem zato fejst cvikala, da bo prehitro. pa me je tale G, ki sem bla v petek pri njej pomirila. je potipala in pravi da sem še čist zaprta, da je vse tako kot treba. dokončno bom pa itak vidla na UZ. si vsaj skrbi več ne delam, ker me je nekdo pogledal - moj G tega ni počel, tako da ne bi vedel niti, kdaj bom rodila, niti če imam skrajšan MV, ali kaj drugega.
tud pri prejšnji nosečnosti me ni gledal po 7. mesecu, niti mi ni naredil CTG od 37. tedna naprej - nič.
tud me ni na Cr poslal 10 dni prej, kot pa je to drugje običaj, pač pa mi je rekel, da naj se 1 dan pred PDP oglasim v bolnišnici - da me vzamejo not. tako sem tudi naredila... tako bi naredila tudi tokra, če bi morala na CR, pa mi zgleda ne bo treba, ker je glavična vstava.
mi je kamen padel s srca. aja rok pa imam 15.10. - tako da lahko ugibamo kako bo... - le da me je ujel prehlad. danes me glava boli, 1 bezgavko mam otečeno (kar imam sicer večkrat, pa nisem prehlajena), pa nos mi kar pridno teče. me zanima, kako hitro bom skoz - če bom do petka - do UZ? zato ker ne vem, če me bo poslala na kri in vodo.
namreč ne bi rada jemala kaka zdravila, po drugi strani pa me je cel dan več ali manj bolela glava in sinusi. pa mal cvikam, če lahko prehlad tudi vpliva na porod - oz. na PDP?
zato ker moža ta vikend ne bo doma - imajo sindikalni, pa mu nočem težit. saj midva še en cajt ne bova nikamer šla, delno zardi financ, delno pa zaradi bebic - dokler malo ne zrasejo. nočem mu pokvarit veselja, ker da baje grejo v BG, pa še neko košarkarsko prvenstvo je tam, pa baje sploh ne vejo, kako bojo prenočevali ali kaj.. se pa veseli kot otrok izleta. saj ga razumem - mal pavze mu bo prav prišlo, ko je pa sedaj pribl. leto dni delal kot norc na najini bajti. upam, da se bomo res lahko oktobra selili, pa čeprav po PDP - glavno da bomo na toplem, da se ne bomo stiskali in da bomo vsi o.k.

LP

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   oktober
19.9.2005 20:08:32   
uma
Tako ko vse to berem vidim, da imamo vse nekako podobne težave. Mene je tud samo strah, da bo vse šlo pehitro, jaz pa še nimam jogija za našega , pa nič spakirano,.. Skratka vse je na kupu.
Me je pa ponoč spet bolelo ko hudič v spodnjem delu trebuha in v križu. ampak potem pa neha. Zadnjič sem to g povedala in me je pregledala in sem bla še čist zaprta. Nič ni rekla da bi bilo lahko kaj narobe.
Dol me tud tišči in trebuh je (vsaj tak občutek imam) neprestano trd. Včasih v spodnjem delu trebuha boli ko , pa pol sploh ne vem kaj naj si mislim.
Je bla pa ena zdaj z mojo sestrično skupaj v sobi, ko sploh ni vedela da ji je že vsa voda odtekla in kar ni šla rodit. Je šlo počasi. Malo je manjkalo da bi se resno zastrupila in otrok tudi. Grozno. In potem se sprašujem- to je moj prvi otrok- a bom sploh vedela če mi voda odteče in kaj če mi odteka po malem??!!

Skratka veliko vprašajev. Moj rok je 29.10.. Saj vem, da smo izven "nevarnosti", samo vsaj še 3 tedne naj počaka. Kaj pravte ve?

Pozdravček!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   [Brisano sporočilo]
19.9.2005 20:33:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?