KIRA
|
Pi: ovčekova me je pregledovala ko sem bila prejšnji prvi trimester na opazovanju. tako da jo "poznam". škoda da te oni drugi G ni prav pogledal - se vedno najdejo taki, ki jim ni do dela... sicer pa je tud moj G površen, če se lahko tako izrazim. saj ste najbrž že večkrat zasledile, da sem se pritoževala in sem omenila, da bi rada menjala. sedaj pa tudi bom, če me le vzame...
jadore: mene tud dol tišči že dober mesec dni ali pa še dlje. sem zato fejst cvikala, da bo prehitro. pa me je tale G, ki sem bla v petek pri njej pomirila. je potipala in pravi da sem še čist zaprta, da je vse tako kot treba. dokončno bom pa itak vidla na UZ. si vsaj skrbi več ne delam, ker me je nekdo pogledal - moj G tega ni počel, tako da ne bi vedel niti, kdaj bom rodila, niti če imam skrajšan MV, ali kaj drugega.
tud pri prejšnji nosečnosti me ni gledal po 7. mesecu, niti mi ni naredil CTG od 37. tedna naprej - nič.
tud me ni na Cr poslal 10 dni prej, kot pa je to drugje običaj, pač pa mi je rekel, da naj se 1 dan pred PDP oglasim v bolnišnici - da me vzamejo not. tako sem tudi naredila... tako bi naredila tudi tokra, če bi morala na CR, pa mi zgleda ne bo treba, ker je glavična vstava.
mi je kamen padel s srca. aja rok pa imam 15.10. - tako da lahko ugibamo kako bo... - le da me je ujel prehlad. danes me glava boli, 1 bezgavko mam otečeno (kar imam sicer večkrat, pa nisem prehlajena), pa nos mi kar pridno teče. me zanima, kako hitro bom skoz - če bom do petka - do UZ? zato ker ne vem, če me bo poslala na kri in vodo.
namreč ne bi rada jemala kaka zdravila, po drugi strani pa me je cel dan več ali manj bolela glava in sinusi. pa mal cvikam, če lahko prehlad tudi vpliva na porod - oz. na PDP?
zato ker moža ta vikend ne bo doma - imajo sindikalni, pa mu nočem težit. saj midva še en cajt ne bova nikamer šla, delno zardi financ, delno pa zaradi bebic - dokler malo ne zrasejo. nočem mu pokvarit veselja, ker da baje grejo v BG, pa še neko košarkarsko prvenstvo je tam, pa baje sploh ne vejo, kako bojo prenočevali ali kaj.. se pa veseli kot otrok izleta. saj ga razumem - mal pavze mu bo prav prišlo, ko je pa sedaj pribl. leto dni delal kot norc na najini bajti. upam, da se bomo res lahko oktobra selili, pa čeprav po PDP - glavno da bomo na toplem, da se ne bomo stiskali in da bomo vsi o.k.
LP
|