RE: Januarke 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Sadrika -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 7:50:52)

Oooo, ste se razpisale, da ne vem kje naj začnem.... Saj prav tako [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Pralni pašek - jaz sem kupila v DM-u Persil Sensitive, ker sem dobila kuponček v knjižici z boni Babybonus in dam po končanem pranju še 1x na izpiranje, sem pa ravno prejšnji teden začela prat in zdaj sušim cote po celem fletu, ker nimam sušilca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] in včeraj sem celo dopoldne likala. S tem, da še nimam vse oprano, za kakšne 3 stroje še imam.
Posteljnina Galeb - sem jo naročila, res je ful lepa in nikjer nisem videla toliko dodatkov v istem vzorcu pa za tok denarja, ampak sem čakala nanjo kakšen mesec, ker je ni imel na zalogi, je pa iz Češke in ko sem jo končno dobila, sem bila kar razočarana, ker je po materialu že na pogled, ne samo na otip res "češka". Takšen ful tanek nekvaliteten bombaž[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
Kremica za obraz - sem pa kupila prav za mraz in veter primerno, pa se mi ne da zdle it iskat, sam mislim, da je od Bubchen
Angelsound - nitta - jaz ga uporabljam nekje od NS naprej in mi je res fajn, se je pa skozi obdobja ful prestavljal utrip in sem že bila kak mesec ali 2 nazaj ful panična, ker se je spet ful "spustil" in ga slišim čisto nizko, že pri sramni kosti, pa še to 1x ful levo, drugič desno, poskusi po celem trebuhu, bodi vztrajna in ga zagotovo najdeš. Je pa sedaj ful bolj slišen, kot na začetku, je pa res, da ni skoz na istem mestu, recimo ga najdem in čez par sek. ga ne slišim, ker se je premaknil in ga pol spet iščem, pa ga najdem, pa potem recimo malo manj slišen, ker je nekje "bolj zadaj". Pa moj veliko raje posluša utrip, kot pa imel roke na bušiju in čutil gibe, ker se vedno ustraši ali zgrozi, ko brcne, ker se mu smilim takrat, čez to pa ja tak boli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Ime - midva se še tudi nisva odločila, imava izbrana 2 imena, jaz navijam za 1, on za drugega in tega, ko imam izbranega, ga imam že od otroštva - sem skoz govorila, če bom imela pa kdaj sineka, bo pa ...... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]seveda vam ga ne zaupam. Ampak mojega to ime spominja na nekoga, ki ga ni maral v šoli in bi ga vedno spominjal nanj. Tistega, ki pa ima on za zmagovalca, pa je meni ok, ni mi pa, da bi ga morala klicat po tem imenu. Tako, da ne vem, kako se bova odločila, verjetno bova počakala do poroda in ko ga spoznava, bova videla kakšno ime mu bolj paše
Ritem - ne bi mogla rečt, da ima kakšen ritem, ker ga skoz čutim in veliko bolj odkar se je obrnil, prej, ko je bil na riti, ga nism tok, no, sej ne vem, če je to povezava z lego, ampak jaz mislim, da je. Ampak zdaj tudi boljše spim, prespim celo noč, če ne štejem vstajanja za lulanja, pa še to grem bolj v spanju. Prav tako sedaj boljše sedim, prej me je vedno že po parminutnem sedenju začelo pečt v rebrih, tega zdaj ni več. Je pa res, da sem začela zdaj zatekat in desna roka mi mrtvet in po Inigo-vem nasvetu začet pit koprivin čaj - ampak mi k...kaj pomaga, no pa saj ta dober mesec bom pa že zdržala, je pa res zoprno.
HotCat - glede zareze se ne sekirat, Pušenjak pravi, da vsi G povezujejo s Preeklapsijo, vendar je premalo povezav za njo, sploh, če jo imaš samo na eni strani. Za preeklapsijo je pravi pokazatelj povišan pritisk in pa beljakovine v urinu. In če ti je pritisk v 2. tromesečju vsaj malo upadel, je možnost zanjo skoraj nična. Meni G ne dela uz vsakič, samo pretoke pogleda, utrip [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] in trebuh mi premeri. Si pa tudi jaz redno merim pritisk in je doma vedno ful nizek kot pa tam.
nusika2013 - tudi od moje strani dobiš mnogo objemčkov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] in držim pesti, da bo vse ok. In tako kot so že mnoge povedale, da je res dobro, da ti delajo zdaj več preiskav in si deležna zato več UZ-ov in tako vidiš boj pogosto svojo pikico kot me. In to nikakor ne pomeni, da smo pa me lahko za svoje pikice brez skrbi, če nam ni bilo kaj ugotovoljeno, velikokrat UZ kaj prikrije ali pa so G površni, tako se šele vidijo napake, ko je otrok že rojen.

Kaj na CSD že imate vse urejeno? Jaz še vedno čakam papirje od bivšega delodajalca in upam, da jih dobim čimprej, ker uradno s porodniško pričnem 4.12.

Lep začetek tedna vsem so[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], da bi čim hitreje minil, da bo zopet kmalu vikend, čuvajte svoje bušije in prav tko sebe.

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 8:21:07)

pozdravcek!

Ojoj kak ste se razpisale. sem zdaj kr nekaj casa rabla, da sem vse prebrala :) Ja nam je tud v soli za starse rekla, da je najboljse olivno ali mandljevo olje, drugega ni nic omenjala. za mehcalec isto, da naj ga ne uporabljamo, ne vem pa tocno v cem je to fora. zaradi alergij al kako? Razumem, da mamice naj nebi parfumov uporabljale, da dojencek voha njeno kozo, za mehcalec pa ne vem. kaj ni potem s praskom enako?

pri nas je bil bolj umirjen vikend. sicer pa se mi niti ni dalo nekaj ful pocet, ko se vedno vcasih podzavestno razmisljam o prejsnjem tednu. nestrpno bom pricakovala to posto, na klice pa niti odgovarjala ne bom :) Ceprav sem se zdaj s parimi menla in mi pravijo taksne zgodbe, da nisem mogla verjet. skor vse so mi rekle, da so vsak enkrat v nosecnosti njihovi otroci zaostajali ali prehitevali, zmagala pa je ena zgodba, ko so eni kolegici rekli, da ima 6kg otroka, pa so ji 3 tedne prej sprozili porod, pa je mel tamali normalno 3 kg. mislim ej...saj ne morem verjet.

aja ce velja to o gibih, potem bomo tud mi imeli ponoci partije. moja se najbolj premika od 6 zvecer, do 8 zjutraj. ceprav je tud cez dan kr aktivna :) samo zdaj sem vesela za vsak gib, sploh ko sem prebrala, da v prvem tednu po AC lahko pride do smrti in da ne znajo ugotoviti zakaj tocno. od sile se ponoci vcasih zbudim, pa jo zacnem drazit, samo da vidim, ce se odziva....

upajmo na super teden! Vsaj jaz zivim v tej veri :)

Inigo -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 8:34:46)

dobro jutro!

ajme, babe babe...[sm=smiley36.gif] kozmetika - za obraz ribodermin, za telo mandljevo olje. olivno je tut kul. olivno ima mal vonja, mandljevo pa ne. men je bolš mandljevo, eni majo pa raj olivno. stvar okusa. za dnevno nego rite neko hladilno mazilo (toto, bubchen, čim bolj u izi s čim manj dodatki), če se vname je pa bepanthen z roza črto (isti je za ragade mazat) al pa sudocrem. praška pasta je bla včasih fajn, zdj pa ne vem več kje bi jo še dobla... mogoč v lekarni. jo je pa tešk razmazat in po vneti riti je to mal včasih mišn imposibl.

pralni prašek - prala bom z našimi skup. ne bom nč reducirala. uporabljam ariel kapsule in dam eno za poln stroj cot. mehčalec mam razredčen duel. skos uporabljam isto. glede na to, da smo pr bajti sami s kožnimi boleznimi in noben nima težav, bo tut za doječnka tole ok. js mislim, da bolj kot pretiravaš s temi sensitive zadevami, slabš je pol ko prešaltaš na ne-sensitive...

sadrika - a nč ne pomaga?? a ti smola... jst nikol nism zatekala veš, tk da ne vem niti kk je to. pravijo, da to pomaga, sama pa nimam izkušenj. je pa res, da že kr neki čsa pijem vsak dan koprivov čaj. mogoč zato ne zatekam... ka pa vem. men je ful dober in mi je prav fajn to pit. baje je super za kri tut. aja, pa pijem kopriva mix - kopriva, breza, kumina (kopriva pa breza sta za odvajanje vode, kumina je pa za boljšo prevabo in proti vetrovom).

vonji - ja baje zarad vonja po mami naj neb uporabljale dišav. pralni prašek in mehčalec ni problema, kr se cota na teb zlufta in začne dišat po tebi. pa tut to so ponavad dost nežni vonji. parfumi in deodoranti pa so dost agresivni vonji.

Sadrika -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 8:57:28)

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

sadrika - a nč ne pomaga?? a ti smola... jst nikol nism zatekala veš, tk da ne vem niti kk je to. pravijo, da to pomaga, sama pa nimam izkušenj. je pa res, da že kr neki čsa pijem vsak dan koprivov čaj. mogoč zato ne zatekam... ka pa vem. men je ful dober in mi je prav fajn to pit. baje je super za kri tut. aja, pa pijem kopriva mix - kopriva, breza, kumina (kopriva pa breza sta za odvajanje vode, kumina je pa za boljšo prevabo in proti vetrovom).

ja, tud js pijem tega kopriva mix zjutraj, zvečer pa enga, ki ni v filter vrečki in sem na tega sicer tud več računala, no pa nič - ampak še imam upanje, po mojem ga moraš dlje časa pit, da je učinek. Ali veš mogoče, če je kakšna meja, koliko ga lahko spiješ/dan, ker sem malo skeptična okoli tega, se bojim, da ne bi bilo preveč in bi lahko potem bil bolj v škodo kot korist. Koliko ga ti spiješ?

Inigo -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 9:01:17)

IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika

ja, tud js pijem tega kopriva mix zjutraj, zvečer pa enga, ki ni v filter vrečki in sem na tega sicer tud več računala, no pa nič - ampak še imam upanje, po mojem ga moraš dlje časa pit, da je učinek. Ali veš mogoče, če je kakšna meja, koliko ga lahko spiješ/dan, ker sem malo skeptična okoli tega, se bojim, da ne bi bilo preveč in bi lahko potem bil bolj v škodo kot korist. Koliko ga ti spiješ?

kolko se spomnem neke ful omejitve ni. jst ga zjutraj spijem pol litra in zvečer še včasih malo šalco (kok je to, ene 2dcl). torej za 3 filtrirne vrečke.

HotCat -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 9:42:30)

kozmetika: jaz sem zaenkrat za malega vzela od welede kremico za obraz proti mrazi in vetru; in pa hladilno kremico za ritko. Indigo: sem videla da si omenila toto in bubchen, verjetno je od welede tudi primerno kajne? Za telo pa še nisem nič vzela, nekako so vsi govorili da se ga na začetku ne maže po telesu? Drugače bom pa sigurno raje olivno, vem da je ena pediatrinja enkrat omenila da mandeljevo lahko povrzoči alergije (kao oreščki..nevem no...)

sadrika: hvala :) niti mi ni omenila ali imam na obeh straneh ali na eni, ampak zaenkrat je pritisk ok tako da se res ne bom obremenjevala s tem. Mi je omenila da se ne smem do naslednjega pregleda nič zrediti, ampak se kg kr lepijo name [sm=smiley19.gif][sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]

Pikica_82 -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 9:50:03)

Pa kaj so eni G tak obremenjeni s temi kg no... Če normalno ješ, se ne sekiraj, itak je normalno, da grejo kile gor, saj količina plodovnice in kilaža otroka gre tud gor. Če tebi ne bi šle kile gor, bi dejansko pomenilo, da hujšaš, ni res? Te pa spet ne bi blo ok.

Naš je bil ravno po olivnem pikast, po mandljevem pa ne. Kdo bi vedel... Lahko pa vam pediatri olivno olje na recept napišejo, vsaj 4 leta nazaj se je dalo... Pa fiziološko tudi.

Inigo -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 9:50:57)

IZVIRNO SPOROČILO: HotCat

kozmetika: jaz sem zaenkrat za malega vzela od welede kremico za obraz proti mrazi in vetru; in pa hladilno kremico za ritko. Indigo: sem videla da si omenila toto in bubchen, verjetno je od welede tudi primerno kajne? Za telo pa še nisem nič vzela, nekako so vsi govorili da se ga na začetku ne maže po telesu? Drugače bom pa sigurno raje olivno, vem da je ena pediatrinja enkrat omenila da mandeljevo lahko povrzoči alergije (kao oreščki..nevem no...)

sadrika: hvala :) niti mi ni omenila ali imam na obeh straneh ali na eni, ampak zaenkrat je pritisk ok tako da se res ne bom obremenjevala s tem. Mi je omenila da se ne smem do naslednjega pregleda nič zrediti, ampak se kg kr lepijo name [sm=smiley19.gif][sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]

ja ja, od welede je super! smo jo tut mi meli. baza je ognjič, ki je pa itak zakon v kozmetiki. [sm=bravo.gif] minus welede je samo cena [sm=zmeden.gif]

glede mandljevega olja in alergij... če kupiš navadno lekarniško mandljevo olje (nekatere lekarne jim samo dodajo še vitamin E, naša npr. ne, je navadno prečiščeno olje), neb smelo nč bit. sploh pa je to samo iztisnjeno iz mandljev, tako da zelo zelo dvomim, da bi lahko prišlo do kakšne alerginče reakcije...

Pikica_82 -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 9:58:41)

Dost popustov za Weledo je med Mullerjevimi boni, pa najbrž DMovimi tudi (teh še nimam, tak da nisem ziher). Drugač ma res malo višjo ceno, samo po moje se splača dat že v štartu več, kot pa da potem vstran mečeš nizkocenovno kozmetiko, ker ma otrok reakcijo na njo. Moje mnenje no.

Inigo -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 9:59:03)

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Pa kaj so eni G tak obremenjeni s temi kg no... Če normalno ješ, se ne sekiraj, itak je normalno, da grejo kile gor, saj količina plodovnice in kilaža otroka gre tud gor. Če tebi ne bi šle kile gor, bi dejansko pomenilo, da hujšaš, ni res? Te pa spet ne bi blo ok.

Naš je bil ravno po olivnem pikast, po mandljevem pa ne. Kdo bi vedel... Lahko pa vam pediatri olivno olje na recept napišejo, vsaj 4 leta nazaj se je dalo... Pa fiziološko tudi.

ja eni ful težijo. men je na predzadnjem pregledu ful zatežila, zdj nazadnje pa ne. me zanima kaj bo na naslednjem. kile mi grejo pa skos lepo počasi gor (če gledam domačo vago - tehtam se pa vsak teden, zjutraj na tešče in naga).

eni ful radi take stvari dajo na recept, men jih pa ni hotla dat in sm jih pač kupovala [sm=smiley7.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 10:02:47)

Dost popustov za Weledo je med Mullerjevimi boni, pa najbrž DMovimi tudi (teh še nimam, tak da nisem ziher). Drugač ma res malo višjo ceno, samo po moje se splača dat že v štartu več, kot pa da potem vstran mečeš nizkocenovno kozmetiko, ker ma otrok reakcijo na njo. Moje mnenje no.

res je!

sj če pogledam ceno ribodermina in ceno weledine kremice, je sam evro razlike [sm=smiley36.gif] treba mal deklaracije brat. če se vsaj malo spoznaš na kemične sestavine, takoj veš pri čem si.

sem pa skoraj sigurna, da je so zelo dobri proizvodi od bubchen, welede, toto tosama, ful hvalijo tudi afrodito in alverde. za vse drugo iz trgovine pa ne bom nč več rekla. sploh pa ne o nivei... lekarniške stvari so pa še tolko bolj preverjene.

Pikica_82 -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 10:04:14)

Ja, najbrž je od pediatra odvisno, naša je kar darežljiva. Te pa pač izkoristim, kar potrebujemo, zakaj ne bi. Itak nismo neki ful potrošniki iz zdravstvene blagajne (k sreči) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pa skoz smo samo fiziološko rabli, pa Calpol.

Očitno je moja G super glede kil, na začetku mi je še rekla, da naj kar pridno jem, da sem po njenem skor malo presuha (53kg) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ampak dokler je kri ok pa gre vse po neki normalni krivulji gor, da je ok. Da pa ni čudno, da so moji otroci tak suhceni, očitno nimajo po kom bajseki bit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Pikica_82 -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 10:06:40)

Da o Johnsenu ne govorimo...

Našemu še Eucerin ustreza (krema za sončenje). Pa meni tudi, mam neko čudno alergijo vsako zimo, pa se sam po njihovih kremah ne čoham do krvi...

Inigo -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 10:16:36)

Da o Johnsenu ne govorimo...

Našemu še Eucerin ustreza (krema za sončenje). Pa meni tudi, mam neko čudno alergijo vsako zimo, pa se sam po njihovih kremah ne čoham do krvi...

Johnson ja.. sama relama jih je. tu se pa vse konča.

mi pa prisegamo na Avene in A-dermo. sicer vedno manj, ker se malemu stanje vsako leto izboljšuje, ampak bom najbrž posegla po enakih izdelkih, če bo spet potrebno (uporabljali smo sident od Avene in čistilni lonsjon od A-derme - kadar se ni smel kopat).

sm pa mela od eucerina v prvi nosečnosti njihovo olje, pa sm bla cela neka pegasta in ful sm se čohala. živ dokaz, da so testerčki zakon in da jih je vredo preizkusit, predno kupiš [sm=smiley36.gif]

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 10:48:36)

a mi lahko nekaj poveste? Jaz skoz cutim tam kjer ima glavic kot nek srcni utrip oz. kot neko enakomerno utripanje...pa ni moj srcni utrip, ker cutim, za njenega pa je prepocasen. nikakor ne morem ugotoviti kaj je to. cutim pa cisto spodaj pri sramni kosti. Pa po moje kolcanje tud ni, ker to traja tud po pol ure.

A ima katera se iste obcutke?

Inigo -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 11:06:55)

IZVIRNO SPOROČILO: nusika2013

a mi lahko nekaj poveste? Jaz skoz cutim tam kjer ima glavic kot nek srcni utrip oz. kot neko enakomerno utripanje...pa ni moj srcni utrip, ker cutim, za njenega pa je prepocasen. nikakor ne morem ugotoviti kaj je to. cutim pa cisto spodaj pri sramni kosti. Pa po moje kolcanje tud ni, ker to traja tud po pol ure.

A ima katera se iste obcutke?

pomoje je pa lahk kolcanje. al pa ti pa mišica skače/trza.

HeLenčica -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 11:12:37)

Definitivno je to kolcanje! [sm=bravo.gif]

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 11:20:13)

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

pa da bi se ji tako dolgo kolcalo? No saj je res, da potem mine, pa se mogoce popoldan ali ponoci spet pojavi. me prav zbudi. pa si merim svoj utrip, pa ni, za njenega vem, da je prepocasno, ker so ji prejsnji teden na CTGju namerli 150...pa vec nisem vedla kaj to je...hm...te pa bo ocitno res kolcanje. heheheh...evo pa nisem vedla kdaj bi naj bilo kolcanje :)))

Inigo -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 11:23:05)

pa da bi se ji tako dolgo kolcalo? No saj je res, da potem mine, pa se mogoce popoldan ali ponoci spet pojavi. me prav zbudi. pa si merim svoj utrip, pa ni, za njenega vem, da je prepocasno, ker so ji prejsnji teden na CTGju namerli 150...pa vec nisem vedla kaj to je...hm...te pa bo ocitno res kolcanje. heheheh...evo pa nisem vedla kdaj bi naj bilo kolcanje :)))

zanimivo. jst še nikol nism čutla kolcanja. niti pr Brinu, niti zdj.

nusika, kdaj si mela prvi CTG? jst sm že mal pozabla kdaj te dajo prvikrat tja...

Sadrika -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 11:35:57)

Mojemu se tudi zadnje dni ful kolca, sicer ne tako dolgo supaj, je pa izredno pogosto, tudi po 5x na dan, se mi že prav smili, ker verjetno mu ni glih prijetno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Pa tudi zelo nizko pri sramni kosti, samo, da enkrat bolj na levi, drugič bolj na desni strani, pa opazila sem, da največkrat po mojem obroku. A je to smiselna povezava?

Inigo -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 11:48:41)

Mojemu se tudi zadnje dni ful kolca, sicer ne tako dolgo supaj, je pa izredno pogosto, tudi po 5x na dan, se mi že prav smili, ker verjetno mu ni glih prijetno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Pa tudi zelo nizko pri sramni kosti, samo, da enkrat bolj na levi, drugič bolj na desni strani, pa opazila sem, da največkrat po mojem obroku. A je to smiselna povezava?

kolca se jim, ker goltajo plodovnico. baje je to čist refleksno... Brinu se recimo še zdj ful velikrat kolca. in to takrat, kadar se ful smeji. npr. ko se žgečkamo in pa se dolgo reži, ga potem začne kolcat. povezava?! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

nitta -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 11:56:21)

Ko se smeji veliko zraka pogoltne ker drugače diha :) potem more pa vn spravit :) hehe.
Lušni naši bušiji, komaj čakam da se nižje spusti ker ta pekoča bolečina pod rebri spredaj in zadaj bo mene pokopala :(

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 11:58:09)

zanimivo. jst še nikol nism čutla kolcanja. niti pr Brinu, niti zdj.

nusika, kdaj si mela prvi CTG? jst sm že mal pozabla kdaj te dajo prvikrat tja...

inigo jaz sem mela CTG zaradi teh meritev glavice, drugace me tak nebi dali, bila pa sem v 30 T.

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 12:03:07)

ja pr men je isto. sicer nisem opazal povezave z mojim prehranjevanjem, ker se dogaja tud ponoci, sam ni pa mi blo jasno, da bi to tako dolgo trajalo. Morem naslednjic prav gledat kako dolgo bo. bogi revcki...

Pikica_82 -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 12:08:46)

Jaz sem bla na CTGju zdaj v 26t, ker se je sestra zmotla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Drugače pa mislim da je nekje od 34t dalje? V prejšnji N vem, da sem bla na dveh pred porodom, pa sem rodila v 37t...

Našo tud kolca zdaj zadnje dneve tak, da to čutim. Tud tam nekje pri sramni kosti, to pomeni, da je dol obrnjena?
Sta pa bla včeraj s starejšim smešna, je avtke po mojem trebuhu vozil pa mali zgleda ni blo všeč, mu je avtke dol brcala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] 

Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>