Inigo -> RE: Januarke 2013 (16.11.2012 11:21:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bijoux Nusika2013, tudi jaz mislim nate. Res je, bodi vesela, da se zdravniki toliko trudijo in bodo naredili kar največ kar lahko, da ti podajo en smiseln odgovor. Veš na žalost je tako, da morajo zdravniki povedati vse, tudi tiste slabše možne plati, že zaradi tega, ker so to dolžni in zato da zavarujejo svojo odgovornost. Ampak tudi če povejo kaj vse se lahko zgodi, to ne pomeni, da se bo to res zgodilo. To so samo tisti minimalni odstotki, ko so novice res slabe. V večini primerov pa takšna majhna odstopanja ne pomenijo nič slabega. Zato glavo gor in se potrudi biti čim manj živčna že zaradi svoje pikice in zaradi sebe. Kmalu bodo izvidi pri tebi in vse bo ok [sm=smiley1.gif] Ane Inigo, danes je res tak zaspan dan....jaz sem se že komaj zjutraj iz postelje spravila...do zdaj še nič konkretnega naredila..pa še toooolikooooooo opravkov me čaka. Ampak si pravim, kar počasi....saj je še čas [sm=smiley36.gif] točno tako, nusika2013. več preiskav bodo naredili, bolj prepričana boš lahko, da je vse ok. pa saj so ti tudi povedali, da so te meritve tako rahlo rahlo nad povprečjem... moraš tudi vedeti, da so sicer Uz dokaj natančni. ampak tukaj je še vedno "dokaj". nič ni 100%. že če pogledaš moj primer meritev, ko so mi 3 različni G postavili 3 različne PDP: 16.1., 21.1. in 26.1. kdaj bom zdj rodila??? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] pol bi pa lahk tist, ki je rekel, da bo 16.1. začel s pretiravanjem in rekel, da mali ful prehiteva, da mam morda sladkorno... bla bla bla. lej, brezveze! ko me kdo vpraša kdaj mam rok, jst rečem januarja. in če vrta naprej, povem, da mo enkrat januarja. sj še sama ne vem [sm=smiley36.gif] skratka, hotla sem te potolažiti, da so meritve preko UZ bol tko tko in jst verjamem, da bo AC pokazala fenomenalne rezultate in bo malček priletel ven zdrav ko raketa [sm=bravo.gif] bijoux - sploh ne govor! mam mir u službi in se malo učim, malo visim na RR... nič ni od mene. čeprav me je zdajle tale čaj kr mal zrihtal. mam več elana [sm=smiley20.gif]
|
|
|
|