Bijoux -> RE: Januarke 2013 (18.11.2012 22:10:12)
|
Heej. No, pa se še js mal javim po vikendu. Midva sva se pa včeraj potepala, sva šla do tašče in na koncu smo se skupaj odpravli na Bled na sprehod. Res je bil tako lep sončen dan, da bi ga bilo škoda presedeti doma [sm=smiley10.gif] Ampak ker smo bili včeraj tako zelo aktivni in še noč je bila danes čisto prekratka..sem danes bolj počivala in pol prespala. Ponoči namreč kar ni in ni bilo miru...če me ni zbudil poln mehur, naju je zbudila psička, ki se ji je nekaj zataknilo v grlu in ni in ni nehala kašljat. No potem sva to zrihtala in jo pomirila, se ulegla v posteljo..končno upala, da bova malo zaspala...je pa mali škratek v trebuhu začel s svojo telovadbo, ki pa zame niti ni bila tako prijetna...bolj boleča. Prisežem, da po taki telovadbi mislim, da bo vaterpolist, košarkaš, nogometaš, odbojkaš, pa mogoče še kar plesalec rok'n'rola zraven. [sm=jezicek.gif] Nitta, upam da vama kuhinjo res pripeljejo kot ste zmenjeni. Nama so jo menjali poleti in čeprav sva jo naročila skoraj tri mesece prej, sva jo potem vseeno čakala in živcev je šlo še pa še. Punce, s katerim praškom pa perete cotke za tamalčke? Z enakim praškom kot svoje obleke, ali uporabljate kakšnega drugega? Meni je včeraj sestra od mojega nekaj govorila o praških, ki nimajo dodanih parfumov (mehčalca vem, da na začetku naj ne bi uporabljala), pa sem gledala malo po Mullerju, ampak nisem nič podobnega odkrila. Edino kar je, so praški, ki so ekstra sensitive. Ima katera kakšen pameten nasvet? [sm=smiley1.gif] Aha..pa še za Gostilno pri šefu sem vam hotela napisati. Res se splača it, hrana je zelo zelo okusna. Edino, zdaj zadnje čase, kakor ujamem v oddajah, so nekaj začeli bluziti tele kuharji, tako da upam, da bodo za tisti večer zbrani in bo hrana prišla ven takšna kot mora. Sicer pa uživajte tiste, ki greste [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|