Inigo -> RE: Januarke 2013 (19.11.2012 13:27:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesper hej punce mene pa tako sramne kosti bolijo da je joj [sm=zmeden.gif] pa neverjeten pritisk na vzdol čutim [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] jao jao, samo upam, da se ne pripravlja na kaj [sm=smiley13.gif] kolcanje- tudi našo malo žabo kr pogosto kolca in je to prav hecno. Moram pa se potožit, da me pa njegove brcike prav bolijo zadnje čase, ful je neprijeten občutek no [sm=smiley13.gif] ima kr orng batke. Pa kr nekaj se razteguje skozi na vse strani. nega dojenčka- zdaj če sem prav povzela punce, potem rabimo zdaj za nego novorojenčka kremo za ritko, kremica za obraz in olje za telo (mandljevo ali olivno) Kdaj pa se začne dojenčka kopat? To sem malo preslišala v šoli menda [sm=jezicek.gif] sem brala o tem, da nekatere ful sramna kost boli... ja ti boga reva [sm=smiley13.gif] ni ti neki fajn... pa sj se mi zdi, da zadnje tedne kr vse neki jamramo, da nas neki boli [sm=smiley36.gif] sj počas bi se mogle stvari umirit. pravijo, da je proti koncu lažje, je pa res, da te pa trebuh tolko moti, da je pa spati težje. vendo nekaj. in ko bomo rodile, bomo spet jamrale, da nič ne spimo, ker otroc jokajo. in bomo jamrale, da nas zize ne ubogajo... hahaha [sm=smiley36.gif] vsega i svašta še bo [sm=bravo.gif] nega - če mene vprašaš rabiš samo trdo milo, še boljše sident (milo brez mila, js sm kupla od Avene v lekarni), kremo za ritico, kremo za obraz (isto uporabljaš za gube mazat) in olje. sj z oljem ga ne boš vedno mazala. enkat na teden bo dovolj. tut milila ga ne boš celega. namiliš kožne gube, vratek, pazduhe, genitalije. tam se pač največ bakterij nabira in tam namiliš. tam potem tudi namažeš. kopat se pa začne, ko popekovnica odpade. to bo pa tk patronažna sama precenila kdaj lahko.
|
|
|
|