Inigo -> RE: Januarke 2013 (9.11.2012 12:16:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nusika2013 IZVIRNO SPOROČILO: araucaria Pikica_82 : Odlicno! Verjetno nisva edine februarke :) Inigo : Mene ima, da bi se praskala in praskala, pa se ne. Pac trpim. Nekje na netu sem zasledila, da to traja od 25. do 30. tedna, se pravi bo kmalu konec. Upam. Danes sem nekje na netu zasledila sem tudi, da naj bi pomagal aloe vera gel, kakavovo maslo, krema s kalendulo (ognjicem), mandljevo olje. Nekaj od tega imam doma, je treba pogledat, drugace zacnem najprej z aloe vero, ki zna lepo ohladiti in pomiriti kozo. Bomo videli. Aja, pa hvala za vse sezname, kaj je treba nest s sabo v porodnisnico, kaj kupit za dojencka, ipd. - tale najina zaba je prva na poti, pa sva povsem relax; vecje zadeve (vozicek, posteljica, previjalna) imava namen kupit konec decembra, ko bova oba imela vec casa. Le zaba naj lepo pocaka na toplem do februarja. Drugace pa sem opazila, da sem zelo za vami. Jaz sploh se nisem zacela z nakupovanjem. Se bo treba brcnit v tazadno, tko k je ena rekla tle na forumu:) V soboto! Aja, pa se tole. Vcasih, ce prehitro hodim, se mi zdi, kot da bi se mi mala zaba z nohti oprijela maternice, da je slucajno ne bi izgubila... neprijeten obcutek, ha ha, ampak me vsaj malo upocasni:) A sploh ze imajo nohte male zabe sedaj? najprej dobrodosla :) ja ocitno imamo res vse iste probleme s tem praskanjem. kaj se tice opreme pa ti jaz priporocam, da malce prej zacnes vsaj vozicek kupovat. Ce ga bodo meli na zalogi bos srecnica. No midve z Inigo nisma mele te srece. Jaz sem na mojga cakala vec kot 9 tednov, Inigo pa menda celo 14 oz. 15...tako da kaj se tice teh vozickov bi jaz kr malo prej pogledala. skor vsepovsod ti bodo rekli 4 tedne, tako kot so tud nama, pa je blo konkretno vec. da ne bos prej rodila preden ga dobis :) točno tako. začni z nakupovanjem. tudi stroški se ti bodo porazdelili. kljub temu, da nisem potrebovala veliko nove opreme, ker še imam stvari od sina... sem zapravila ogromno. se ful hitro nabere. poleg tega se na opremo res dolgo čaka. drobnarije pa že nakupiš zadnji mesec, če misliš, da da še imaš čas. jst sm bolj na zihr in morem met vse pripravljeno preden me karkoli preseneti. sem totalen ziheraš!
|
|
|
|