Renata81 -> RE: Januarke 2013 (9.11.2012 8:55:18)
|
Ja voziček je res fajn. Čeprav jaz še čakam tekstil. Ne sem se pa nič pritoževat, ker sem komaj konec septembra naročila. Upam, da pride kmalu. Bo pa vseeno mal vprašala, da ne pozabijo name. Imam pa par stvari še naročenih tako, da ko bo bo. IZVIRNO SPOROČILO: Inigo voziček - bugaboo je bomba! ful zadovoljna [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] je pa res mal drgačn kot prejšnji model. se mi zdi, da je res ojačan, bolj kompakten deluje. pa še vedno ima z vsem skupaj sam 8kg. barvna kombinacija je svetovna, kolesa so super, vodljiv je fenomenalno... zdj smo ga zapakirali nazaj v škatlo, da se ne bo prašil, konc decembra pa ga bova spet sestavila in da ga preluftamo, da ne bo smrdel po novem. lulanje ponoč - včasih se mi zgodi, da grem v 15 minutah tut po 4x lulat. in presenetljivo imam kj lulat [sm=zmeden.gif] se pa takrat tut naš tamal zbudi. vesper - že omehčan MV? se boš pa zdle mogla mal pazit. mal več počivat, nč dvigovat, nč naprezanja. akupunktura - men nobena G še ni tega niti predlagala. verjamem, da zna pomagat. ampak 250eur mi je pa ful preveč. rodila bom tk al drgač, še vsak je ven prišel. z EA ti itak ful pomagajo, pomagajo tut s predrtjem mehurja... če ne gre nič od tega in pride do zapleta, ti pa tko nardijo CR. in pomoje ti takrat tut akupunktura nč ne pomaga. če imate možnost kar, bote poročale kako je šlo potem pri porodu [sm=smiley1.gif] nitta - kateregakoli pediatra boš vprašala, vsak ti bo rekel velik NE šamponom in gelom za tuširanje itd. dojenček ima še nedoraslo kožo in je z njo treba ravnat temu primerno. sj piše, da je za dojenčke in da so najbolši... ampak vsemu pač ne moremo verjet. Nivea je tut super, ampak bolš da me ne vidiš kakšna jst postanem po uporabi kateregakoli niveinega izdelka. strah bi te blo! dojenček za svojo nego (do 1. leta sigurn, če ne še kaj zraven) potrebuje trdo milo (kupi sident, npr. od Avene - majo v lekarni), olivno ali mandljevo olje za nego telesa, ribodermin za nego pregibov in obraza (ščiti tudi pred mrazom in vetrom), hladilno mazilo za rito in to je to. nusika2013 - vaša bejba ma iste kile kot naš pob [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] glede glavice pa brez skrbi. hvala bogu, da te je dala naprej, boš še enkrat zravn vidla svojo doječnico. a ni to fajn?! sicer si si pa že tk sama odgovorila - da je glavica čist ok. in tk ti bodo tut v bolnišnici povedali. brez skrbi! [sm=smiley1.gif] vložki - za začetek sm jst nabavla od tosame za porodnice - te bom uporabljala sam v porodnišnici, kr so res plenice [sm=smiley36.gif] za pol sm pa kupla tut od tosame neke organske z zavihki - dnevne in nočne. obojne sm nabavla po dva paketa. so tut mal večji, ampak bodo pomoje za prvih 10 dni super, ko še čišča bolj teče. potem bom pa kupla ene iz mullerja, ki sm jih že prej tut uporabila. imena se zdle ne spomnem, so pa v belem ovoju in imajo črno rdeč napis al neki takega. so taki mehki, zgoraj majo čist papirnato plast in se ne limajo na kožo pa nč. glede na to, da sm ful občutljiva in mi tile odgovarjajo, mislim, da so kr ok. mrežaste spodnjice - ne hvala! že za v P sm si pripravil svoje gate. plenice - prisegam na karkoli razen papmers. pampers so ble za Brina strup. in jih še zdj ne morem videt. zdj smo kupli in pripravili od DMja. so pa super tut od mullerja. karkoli boš izbrala, mislim, da boš zadovoljna. jst sm tut na začetk hotla vse najbolš, kupla pampers... ne sam da je vsepovsod teklo in da so premočle... smrdele so za ****, Brinu pa se je rita tk vnela, da smo dobli antibiotik za mazat!!! [sm=smiley35.gif] ni ga čez obično papirnato plenico. sam ne pampers... pikice po koži - se tut men delajo. to je zarad raztezanja. kr mam po trebuhu res čist napeto kožo... mažem se trenutno z masažnim gelom za nosečnice od DM. pa bom mogla očitno neki bolj na hard kupit [sm=smiley36.gif] bom probala s kakim oljem proti strijam. mogoč bo bolš. sam ko mi tk ni všeč, ko se pol cel svetiš in vse je mastno... [sm=zmeden.gif] bradavice - mene že od začetka bolijo. še preden sm vedla da sm noseča [sm=smiley36.gif] res! mažem jih sicer ne posebaj, pač koliko potegnem po njih, ko se mažem po tuširanju. itak pa si vsak teden delam piling iz morske soli in mandljevega olja (imam noro suho kožo, ki se lušči in samo tko rešim, da ne leti od mene [sm=smiley36.gif]), in jih takrat mal podrgnem. ni fajn filing, pravijo pa da pomaga. isto kot je rekla nitta za brisačko. sj je isti efekt. blazinice za prsi - sm kupla od DMja, pa so ful smotane, kr so take debele in se vidijo skos modrc [sm=zmeden.gif] pol mi je pa dragi prnesu od Tommee tippee. te so pa fantastične. ful so tanke, so mal večje in majo še lepilni trak gor, da se fiksirajo na modrc. zakon!
|
|
|
|