Bijoux -> RE: Januarke 2013 (9.11.2012 22:35:33)
|
Ufff zdj sm se pa nabrala, mislim, da sm se mogla čez ene 6 strani prebit, tok ste ble pridne [sm=jezicek.gif] To pa je šok, da že tako pozno zveš, da ubistvu ni punčka, ampak je fant...pa je res vseeno bolš zdj kot na porodni [sm=smiley36.gif] Pri naju so pa na nuhalni rekli, da je pupika, pa se je potem že na morfologiji izkazalo, da je fant. Tako da je sicer bilo presenečenje, ampak nič pretiranega. Sem pa jaz že od vsega začetk zagovornik tega, da kupujem za začetek nevtralne barve cotk in voziček je zeleno siv, kar je lahko za oba spola..nikoli ne veš [sm=smiley36.gif] Zdj bom malo nazaj še po temah pogovora skakala: Kar se kozmetike tiče, sem jaz čisto navdušena nad afrodito, je res super. Za Niveo so tudi meni rekli, da je nafta in od takrat naprej se ne dotaknem ničesar njihovega več. Za trebušček pa malo mešano uporabljam olje od afrodite (prav proti strijam) in eno doma narejeno kremico s karitejevim in kakavovim maslom, ki mi jo je mami naredila. Sicer zeeeeloooo mastna krema, ampak naredi pa tako gladko kožo..res fajn. So se mi pa kljub rednemu mazanju že začele strije delat [sm=smiley13.gif]....kaj čmo...nekje se bo očitno moglo poznat da sm rodila.. Plenice....jaz sem že 5 let cela poletja preživela v vrtcu z jasličnimi malčki in smo skoz uporabljali lumpijeve plenice. Super pleničke, 99% otrok ni imelo nobenih problemov z njimi. Glede pampersk sem pa tudi jaz slišala, da je to sama kemija in jih niti pogledam ne. Inigo, malo pozno...pa vseeno čestitam za vozek [sm=bravo.gif] Vijolica, jaz hodim v LJ v materinsko šolo...v stavbo stare porodnišnice. Na kateri termin pa hodiš? Midva sva kar ob 9h...sva se odločila, da se ne bova gužvala na kasnejših terminih, glede na to da je zdaj ravno taka situacija, da imava čas zjutraj. Glede imen za malčke....ravno danes sem zvedela za eno bivšo sodelavko, da je imela že izbrano ime za fantka (po naključju enako kot midva [sm=jezicek.gif], ampak ni pomembno, ker se ne družimo), no zdaj ji je pa dva meseca nazaj njen brat "ukradel" ime, ko je dobil sinčka. In zdaj je odločena, da nikomur več do rojstva ne pove izbranega imena..
|
|
|
|