vesper -> RE: Januarke 2013 (9.11.2012 7:14:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nusika2013 IZVIRNO SPOROČILO: vesper nusika2013 meni je tudi moja G predlagala akupunkturo. Jaz sem bila že itak odločena, da grem, zdaj pa mi je to še samo potrdila. Je res drago, ampak pomaga [sm=bravo.gif] Jaz sem že prej hodila na akupunkturo za druge zadeve in mi je vedno pomagala [sm=smiley1.gif] Kaj pa bi lahko bilo narobe zaradi glavice? Mislim, kaj je mislila, da rabi glede otročka drugo mnenje ali zaradi tebe in poroda? rekla je da ima moja pupika za 2 tedna preveliko glavo, kao da bi bila sedaj v 31 T, sem pa v 29. In da me zaradi tega more dati na dodaten UZ, kao da dobi drugo mnenje. Ne vem kaj bi lahko blo narobe sploh. sem prebrala odgovor od Pusenjaka, ko je eni nosecnici odgovarjal na taksno vprasanje in se je ful razburil, ces, da so to cist normalne vrednosti, da to sploh ni nic cudnega in da G delajo prevec panike. Ne vem lej...vesper kam pa gres na akupunkturo?kaj ceno za seanso ves? po moje tudi delajo preveč panike ja. Ful mi gre na živce, ko začnejo govorit o nekih odstopanjih, ki to dejansko niso in zaženejo celo paniko za brezveze. Nardijo te itak samo živčno, razložit ti pa potem problema dejansko ne znajo. Začnejo saj nič ni takega, samo preventiva itd...ampak ok, saj lepo in prav, da so tako natančni in pozorni, samo potem naj tudi zadevo razjasnijo tako, da se me ne bomo sekirale in iskale odgovorov po forumih [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] glede akupunkture pa, jaz grem tukaj pri nas v MB k Gostenčnikovi. Stane pa enako 10 obiskov 250eur. Punce glede pampers plenic, baje so totalen drek. Ja, res je, so že zelo trpežne in nepremočljive, ampak v njih je največ kemije kaj je sploh možno. Saj vsaka po svoje, da me ne bo katera kregala zdaj, kaj pišem, ampak moram vam povedat [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|