RE: Januarke 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

vesper -> RE: Januarke 2013 (10.11.2012 16:16:46)

helenčica hvala [sm=smiley31.gif] Ja, kaj se pa tiče testiranja na živalih, pa se jaz izogibam vsem teh izdelkom, še hrani itd...itak sem mnenja, da smo ljudje ena najbolj ogabna bitja, ki si kr poslužujemo pravice, da lahko z nemočnimi živimi bitji počnemo kar nam je volja, fuj fuj fuj [sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif] Dobro, ampak to je tema že za drug forum [sm=smiley36.gif]

vijolica80 [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] glede imena Jaka, tud naš ptič doma je bil Jaka [sm=smiley36.gif] pa kaj hočemo [sm=smiley29.gif]
Naša psička je tudi Suzi [sm=smiley36.gif] sicer so jo tako poimenovali že v zavetišču, ampak smo ji tako kr pustili. Pa naj bo Suzi [sm=jezicek.gif] Pa poznam tudi dve Suzani, ki jih kličejo Suzi.

imena a ni to butasto, ko nekomu poveš ime od otroka ki ga pričakuješ in ti ga potem ta "ukrade". Pa kaj ljudje kot zgleda res nimajo več svojih idej al kaj [sm=smiley29.gif][sm=lev.gif]

Renata81 -> RE: Januarke 2013 (10.11.2012 16:45:45)

Mene zanima naslednje? A imate že strije in ali se mažete? Jaz sem ful lena za te stvari. Po eni strani jambram in gleda, če je kaj, po drugi strani se mi pa ne da mazat. Zdaj sem se začela mazat pa sem noseča 35. tednov. Za enkrat ni še nič videt. Edino kar sem naredila je, da se ne tuširam z geli, ker mi preveč izsušujejo kožo. Uporabljam samo vodo in pustim koži, da vzdržuje naraven Ph. Tiste, ki že imate otroke, a so se strije že prej videle ali so postale izrazite šele po porodu? Sem slišala, da si je zelo pametno mazat trebuh tudi v porodnišnici, ker takrat jih baje največ nastane. No ja, kar bo bo! Bomo tudi to preživeli.

Inigo -> RE: Januarke 2013 (10.11.2012 20:38:43)

IZVIRNO SPOROČILO: Renata81

Mene zanima naslednje? A imate že strije in ali se mažete? Jaz sem ful lena za te stvari. Po eni strani jambram in gleda, če je kaj, po drugi strani se mi pa ne da mazat. Zdaj sem se začela mazat pa sem noseča 35. tednov. Za enkrat ni še nič videt. Edino kar sem naredila je, da se ne tuširam z geli, ker mi preveč izsušujejo kožo. Uporabljam samo vodo in pustim koži, da vzdržuje naraven Ph. Tiste, ki že imate otroke, a so se strije že prej videle ali so postale izrazite šele po porodu? Sem slišala, da si je zelo pametno mazat trebuh tudi v porodnišnici, ker takrat jih baje največ nastane. No ja, kar bo bo! Bomo tudi to preživeli.

jst mam strije že od odraščanja. kr sm naenkrat ful zrastla in so se nardile.. [sm=zmeden.gif] ampak te so drugačne od teh nosečniških. so horizontalne. tele nosečniške pa se naredijo vertikalno. imam jih par ja... in sicer na bokih. še od prejšnje nosečnosti. naredile so se mi pa v porodnišnici. ker se nism mazala tistih par dni, ko sm čakala tm, da se zgodi... sj vprašanje, če je to razlog, lahko da je, lahko da ni, vem samo to, da so takrat nastale.

v prvi nosečnosti sm se na začetku mazala z eucerinovim oljem, pa sm dobla neko alergijo (malo nenavadno, glede na to, da je tok ok kozmetika...) in sm potem kupola čisto karitejevo maslo v L'occitane. in sm se s tistim mazala do konca. mastno ko hudič, ni mi blo všeč, ampak sm mogla požret.

zdj sm se od začetka mazala z masažno kremo Babylove od DM. je z olivnim oljem in kao ful fajn. do pred kratkim mi je res pasala, zdj sm pa opažala, da sm mela kljub uporabi po trebuhu suho kožo... bolj kot ponavadi, no. kr jo že itak v osnovi mam. in sm dans kupila olje proti strijam in suhi koži iz makadamije od Afrodite. sm se dopoldan že prvič namazala, bolj iz fibrca, in koža je mehka in nč ne zateguje. bomo vidli kk se bo obneslo v naslednjih dneh.

maš srečo, če se nč ne mažeš, da se še ni kaka naredila! [sm=bravo.gif] mogoč neb blo slabo, če bi se zdj vsaj zvečer mazala z nečim, da ne boš kake grde pokasirala. kr znebit se jih ne da in lepe niso.

jih pa takoj opaziš, ker so nazačetku rdeče, potem ratajo vijolične in v končenm stanju so bele. sploh se lepo vidijo, ko si malo porjavela [sm=zmeden.gif] tut zatipaš jo, ker se čuti kot brazgotina, razpoč v koži.

glede uporabe glea za tuširanje, te pa popolnoma podpiram. tut js ga ne uporabljam za celo telo. samo za pazduhe (da izperem deodorant) in podplate. to je vse.

vesper -> RE: Januarke 2013 (10.11.2012 22:23:14)

strije jaz se mažem že kr nekaj časa, nekje od 22 tedna. Se pa mažem zjutraj in zvečer. Zvečer z Sanosan oljem mum-to-be-spray, zjutraj pa z čistim karitejevim maslom. Je pa res, da kaki dan tudi včasih ven spustim, ampak sem pa dokaj pridna. Zaenkrat še ni nobene na vidiku [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

HeLenčica -> RE: Januarke 2013 (11.11.2012 8:58:42)

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

helenčica hvala [sm=smiley31.gif] Ja, kaj se pa tiče testiranja na živalih, pa se jaz izogibam vsem teh izdelkom, še hrani itd...itak sem mnenja, da smo ljudje ena najbolj ogabna bitja, ki si kr poslužujemo pravice, da lahko z nemočnimi živimi bitji počnemo kar nam je volja, fuj fuj fuj [sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif] Dobro, ampak to je tema že za drug forum [sm=smiley36.gif]

No, vidim da imava veliko skupnega. Vozičkanje mora bit! [sm=smiley36.gif]

vesper -> RE: Januarke 2013 (11.11.2012 9:41:43)

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

No, vidim da imava veliko skupnega. Vozičkanje mora bit! [sm=smiley36.gif]

itak, valda. Komaj čakam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

vijolica80 -> RE: Januarke 2013 (11.11.2012 9:46:00)

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Renata81

jst mam strije že od odraščanja. kr sm naenkrat ful zrastla in so se nardile.. [sm=zmeden.gif] ampak te so drugačne od teh nosečniških. so horizontalne. tele nosečniške pa se naredijo vertikalno. imam jih par ja... in sicer na bokih. še od prejšnje nosečnosti. naredile so se mi pa v porodnišnici. ker se nism mazala tistih par dni, ko sm čakala tm, da se zgodi... sj vprašanje, če je to razlog, lahko da je, lahko da ni, vem samo to, da so takrat nastale.

v prvi nosečnosti sm se na začetku mazala z eucerinovim oljem, pa sm dobla neko alergijo (malo nenavadno, glede na to, da je tok ok kozmetika...) in sm potem kupola čisto karitejevo maslo v L'occitane. in sm se s tistim mazala do konca. mastno ko hudič, ni mi blo všeč, ampak sm mogla požret.

zdj sm se od začetka mazala z masažno kremo Babylove od DM. je z olivnim oljem in kao ful fajn. do pred kratkim mi je res pasala, zdj sm pa opažala, da sm mela kljub uporabi po trebuhu suho kožo... bolj kot ponavadi, no. kr jo že itak v osnovi mam. in sm dans kupila olje proti strijam in suhi koži iz makadamije od Afrodite. sm se dopoldan že prvič namazala, bolj iz fibrca, in koža je mehka in nč ne zateguje. bomo vidli kk se bo obneslo v naslednjih dneh.

maš srečo, če se nč ne mažeš, da se še ni kaka naredila! [sm=bravo.gif] mogoč neb blo slabo, če bi se zdj vsaj zvečer mazala z nečim, da ne boš kake grde pokasirala. kr znebit se jih ne da in lepe niso.

jih pa takoj opaziš, ker so nazačetku rdeče, potem ratajo vijolične in v končenm stanju so bele. sploh se lepo vidijo, ko si malo porjavela [sm=zmeden.gif] tut zatipaš jo, ker se čuti kot brazgotina, razpoč v koži.

glede uporabe glea za tuširanje, te pa popolnoma podpiram. tut js ga ne uporabljam za celo telo. samo za pazduhe (da izperem deodorant) in podplate. to je vse.

Jaz sem tud lena in se mi ne da mazat.Ssicer se nisem zasledila nicesar kar bi bilo podobno strijam, ampak verjetno to pride hitro, ce se ne negujes (se morem vzet v roke).
Mazem se z mandljevim oljem od Galenskega laboratorija Rijeka, ki je 100 % olje in dodan samo AOX vitamin E (tokoferol). Cim manj kemije, ker imam tudi jaz potrjeno luskavico. Sicer je tako blaga, da je skoraj ni videt, samo malo po nogah, ampak nekak mi to olje najbolj odgovarja.
p.s. umivam se tudi samo po najnujnesih delih telesa [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

vijolica80 -> RE: Januarke 2013 (11.11.2012 9:50:22)

Ime - meni se jaka tudi dopade, pa ceprav vem, da bodo (v primeru, da ga poimenujema tako) pri njemu doma vrteli oci okoli svoje osi[sm=smiley36.gif].

To, da pa nekdo nima svoje ideje, pa sem ugotovila cca 3 tedne nazaj, ko je frendica rodila hcerko, katere ime sem ji enkrat omenila, da mi je vsec in da ce bom imela [sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif], da bi bilo ime v ozjem izboru. Priznam, me je skoraj kap, ampak zaj mi je pa itak vseeno, ker bo (baje) [sm=modricrtici.gif]. Taki ti je zivot, nic nemres. [sm=smiley4.gif]

vesper -> RE: Januarke 2013 (11.11.2012 9:57:21)

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica80

Ime - meni se jaka tudi dopade, pa ceprav vem, da bodo (v primeru, da ga poimenujema tako) pri njemu doma vrteli oci okoli svoje osi[sm=smiley36.gif].

To, da pa nekdo nima svoje ideje, pa sem ugotovila cca 3 tedne nazaj, ko je frendica rodila hcerko, katere ime sem ji enkrat omenila, da mi je vsec in da ce bom imela [sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif], da bi bilo ime v ozjem izboru. Priznam, me je skoraj kap, ampak zaj mi je pa itak vseeno, ker bo (baje) [sm=modricrtici.gif]. Taki ti je zivot, nic nemres. [sm=smiley4.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Jaka ja, saj nama je tudi marsikdo rekel, pa ne more bit Jaka in takšne in drugačne komentarje so ljudje dajali. Ampak sem se jaz požvižgala na to. Tu pa tam sem koga malo piknila, kak pa je te tebi lahko ime naprimer Janez, al pa Francka [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pa se tudi noben na glas ne pritožuje. Pol so pa vtihnili. Kaj se pa tiče "kradenja" imen pa itak nimam besed. Sto ludi sto čudi [sm=smiley36.gif]

Žana23 -> RE: Januarke 2013 (11.11.2012 15:16:51)

Meni je Jaka tud všeč ime...Jaz nevem je vsaj normalno, ne pa eni ko dajo pa res čist vesoljska imena...ampak glej če jim je všeč hvala bogu,...[sm=smiley1.gif] Meni osebno so ful všeč kratka imena...Tako da na začetku sva izbrala kr za oba spola...Za fantka je bilo TAI, za punčko pa TIA [sm=smiley36.gif] Sva se kr nekak strinjala glede imen,..hvala bogu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Drugače je pa tud meni blo zelo všeč ZOYA ampak to pa mojemu ni sedlo pa sva ase pol za TIO odločila [sm=smiley36.gif]
O kradenju imen pa tak katastrofa,...ravno zato poveš da res te nebo nobeden dal istega imena...da vejo da je to že zasedeno,...sicer pa če bi ga meni kdo "ukradel" se nebi obremenjevala...pač bi jim bilo isto ime :) [sm=smiley36.gif]

Inigo -> RE: Januarke 2013 (11.11.2012 15:17:37)

pred 5 leti je bratranec dobil otroka, fantka, in sta ga z njegovo poimenovala Alen. ma mi smo meli izredno stanje v familji! kaj je zdaj to?!?!?! slovenci v vseh možnih kolenih in onadva data ime Alen. eh... mene je blo sram kaka familja smo. [sm=smiley13.gif] mislim ej, da ne morejo spoštovat njune odločitve, halo?!??! no, zdj so se vsi navadili in imamo pač Alena. pa kaj?! tk se bodo tut vse vaše familje sprijaznile z imeni vaših otrok. sj vprašanje kaj so si naši misili ob imenu Brin... ki je sicer zelo zelo staro slovensko ime, naravno in popolnoma normalno. ampak je pa redko. zelo redko in ga marsikdo še ni slišal... skratka noben ni rekel ničesar, ker vedo, da jim bom zabrusla nazaj takšno, da bo koga še dolgo bolelo... in so se najbrž zato vsi vzdržal komentarja [sm=smiley36.gif]

ste opravile vaše državljanske dolžnosti danes? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

jst sm bla včeraj ful pridna. sm oprala vse krpice in tetra plenice, dans pa posteljnino. to mi deli, mamiiiii! [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (11.11.2012 15:24:37)

hei hei!

jaz morem rect, da se nikoli v zivljenju nisem z nikakrsno kremo mazala, ampak takoj ko sem zvedla da sem noseca, pa sem se zacela mazat po trebuhu. zvecer imam olje od mullerja, zjutraj pa neko maslo mama bee (se hitreje vpije). to pa zdaj res gledam, da se mazem. ne vem zakaj, ker sem drugace ful lenoba za te stvari. ne vem, ce sem v celem zivljenju porabla eno kremo za obraz celo. zdaj sem tud zacela mazat presredek, samo od zunaj...nam je kao babica na soli za starse priporocala. masirat od znotraj tak lahko zacnes komaj po 35 T. Tud jaz trenutno uporabljam kremo od afrodite z olivami...mi je ful ok, ker se hitro vprije.

no evo za plenicke sem dobila dober odg. se dalj casa sem razmisljala kaj naj kupim, sploh kaj se pampersa tice, zdaj pa jih sigurno ne bom. sem vesela, da smo malo predebatirale to.

od vas je sla katera na 3D? mogoce pozna katera ceno za g. Lukmana na Ptuju? enostavno ne vem al se naj odlocim, da bi sla al ne. po eni strani se mi zdi brezveze, po drugi pa me firbec daje, da bi jo vidla...saj vete kak je to.

vesper -> RE: Januarke 2013 (11.11.2012 15:28:06)

Žana naša bi bila Zoja [sm=smiley36.gif] oz.je bila, do petkovega UZ-ja [sm=smiley36.gif] Da bo pa fantek Jaka če ga bova imela, pa sma vedela že pred zanositvijo [sm=smiley1.gif]

Sem pa jaz imela TAI tudi v ožjem izboru za fantka, ampak je tako moj bivši dal ime svojemu otroku in je potem to odpadlo [sm=jezicek.gif]

inigo Brin je meni prečudovito ime [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] res lepo.
Eh kaj se tiče moje familije, meni vsi govorijo da jim je Jaka super, verjetno niti ne upajo kaj druga, ko me pa poznajo in vejo kaj bi nazaj dobili [sm=smiley36.gif]

Punce moje mi smo pa čist fuč spet. Našega pesonjo sva včeraj zvečer vozila k dežurnemu, kjer so ga operirali, imel je namreč zasuk želodca. [sm=smiley19.gif] Nekaj najhujšega kaj se psu sploh lahko zogdi in zelo malo možnosti za preživetje. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] No, naš je operacijo preživel, hvala bogu in angelčkom, ki ga čuvajo [sm=angel.gif][sm=angel.gif] Sedaj smo zaenkrat ok, sicer valda primerno bogi od hude operacije. Sedaj imamo pred sabo najbolj pomembnih 48 ur in če pridemo do tja, smo skoraj na konju. V glavnem za nama je spet neprespana noč [sm=smiley13.gif] ampak jaz verjamem da je naš pikec poln volje do življenja [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Se pa tukaj z nami poigrava neka usoda sva rekla, ker namreč točno pred 5 tedni, isto sobota, ista ura isto vse, nam je zaradi zasuka želodca umrl naš prvi kuža in to na operacijski mizi. Tako da jaz pravim, da je on angelček, ki čuva na našega pikeca ki zdaj okreva [sm=angel.gif]

Pikica_82 -> RE: Januarke 2013 (11.11.2012 18:37:39)

Ojoj vesper, ogromno pikapok za vašega kužija!

vijolica80 -> RE: Januarke 2013 (11.11.2012 21:11:10)

IZVIRNO SPOROČILO: nusika2013

hei hei!

jaz morem rect, da se nikoli v zivljenju nisem z nikakrsno kremo mazala, ampak takoj ko sem zvedla da sem noseca, pa sem se zacela mazat po trebuhu. zvecer imam olje od mullerja, zjutraj pa neko maslo mama bee (se hitreje vpije). to pa zdaj res gledam, da se mazem. ne vem zakaj, ker sem drugace ful lenoba za te stvari. ne vem, ce sem v celem zivljenju porabla eno kremo za obraz celo. zdaj sem tud zacela mazat presredek, samo od zunaj...nam je kao babica na soli za starse priporocala. masirat od znotraj tak lahko zacnes komaj po 35 T. Tud jaz trenutno uporabljam kremo od afrodite z olivami...mi je ful ok, ker se hitro vprije.

no evo za plenicke sem dobila dober odg. se dalj casa sem razmisljala kaj naj kupim, sploh kaj se pampersa tice, zdaj pa jih sigurno ne bom. sem vesela, da smo malo predebatirale to.

od vas je sla katera na 3D? mogoce pozna katera ceno za g. Lukmana na Ptuju? enostavno ne vem al se naj odlocim, da bi sla al ne. po eni strani se mi zdi brezveze, po drugi pa me firbec daje, da bi jo vidla...saj vete kak je to.

Moj ginekolog je Luckyboy - tako je njegovo pogovorno ime, vsaj med nami ptujcankami [sm=smiley36.gif]
Vpraši, kaj te zanima v zvezi z njim?

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (12.11.2012 8:09:34)

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica80

IZVIRNO SPOROČILO: nusika2013

hei hei!

Moj ginekolog je Luckyboy - tako je njegovo pogovorno ime, vsaj med nami ptujcankami [sm=smiley36.gif]
Vpraši, kaj te zanima v zvezi z njim?

zanima me cena 3D pri njem? Pa ce je vredu?

HeLenčica -> RE: Januarke 2013 (12.11.2012 8:14:14)

Jaz sem bila pri njemu na 3d. Sicer so mi takrat rekli, da je najboljši čas okoli 25. tedna, ker je otroček potem že prevelik, ampak dnarja se sigurno ne bo branil. Skratka - dr. Lukman je zakon! Takoj bi ga imela za svojega G. Cena UZja je 70€, pa ful lepe slikice dobiš, posname ti na USB, pa še kaki filmček poleg. Definitivno priporočam!

nitta -> RE: Januarke 2013 (12.11.2012 8:23:50)

Glede na to da smo tu predvsem januarke (teden gor ali dol) mislim da je malo pozno za 3D UZ, mi smo ga namreč imeli v 25 tednu. Bila sva v Celju pri dr. Peterneljevi in je bilo res super! tako prijazna zdravnica pa še najbol ugodno je bilo tukaj v bližini, 70€, Ker vem da v Domžalah je prek 100€ in ne samo v Domžalah... Pa potem če računam še pot do tja... No nama ni žal, najina pikica je tako lepo pokazala spol da je ginekologinja bila 100% da imamo punčko in te slikce in filmčki, tisti ljubek mali nosek ki je čisto moj :) in ustnice ki so popolna kopija ustnicam od mojega :) oh ja, eden najbolj čustvenih dni moje nosečnosti :)

HotCat -> RE: Januarke 2013 (12.11.2012 8:28:50)

vesper: mislimo na vašega kužeka in držimo pesti da bo vse vredu!!! To je morala res biti grozna izkušnja, si sploh ne predstavljam [sm=smiley13.gif]...ampak itak bo vseeeeeeee ok!!

nušika2013: v katerem tednu pa si? Res pravijo da se naredi 3D nekje med 23-27 tednom, kasneje je že zelo težko ko je že otrok tako velik, tako kot je že napisala HeLenčica. Seveda pa lahko pokličeš in vprašaš. Moja G recimo poskusi če se vidi, in če se, potem naredi in zaračuna...če se pa ne, potem pa ne zaračuna...

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (12.11.2012 8:30:19)

No super...sta mi ze odgovorili na vprasanje. Saj tud jaz mislim, da je zdaj ze malo prevelika. Bomo pa prisparali in za ta denar kupli kaj, ko se bo rodila :) Do takrat pa me bo firbec mantral...hihihi...

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (12.11.2012 8:31:48)

IZVIRNO SPOROČILO: HotCat

vesper: mislimo na vašega kužeka in držimo pesti da bo vse vredu!!! To je morala res biti grozna izkušnja, si sploh ne predstavljam [sm=smiley13.gif]...ampak itak bo vseeeeeeee ok!!

nušika2013: v katerem tednu pa si? Res pravijo da se naredi 3D nekje med 23-27 tednom, kasneje je že zelo težko ko je že otrok tako velik, tako kot je že napisala HeLenčica. Seveda pa lahko pokličeš in vprašaš. Moja G recimo poskusi če se vidi, in če se, potem naredi in zaračuna...če se pa ne, potem pa ne zaračuna...

jaz sem zdaj v 30 tednu, tako da krepko preko ze :) No to je ful lepo od tvoje G. Ker dans ti ze vsepovsod zaracunajo, pa vcasih nimas nic od tega.

Inigo -> RE: Januarke 2013 (12.11.2012 8:49:39)

vesper - oooo... kako je kuža? tile zasuki želodca so res kriza. večina jih res pogine, stvar pa se rada ponovi in drugič menda niti ne rešujejo več [sm=smiley13.gif] isti problem je imel tudi kuža Marley v filmu Marley and me. kakorkoli, upam, da je kuža bolje in da se ne ponovi [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]
[sm=pikapoka2.gif]

3D UZ - je pa zdajle veliko prepozno. plodovnice je manj, plod je že toliko velik in stisnjen, da se ne bo nič videlo. škoda denarja. res! pr Brinu sm bla v 28. tednu pa se že takrat ni več skor nč vidlo. imamo zelo popačeno slikco ene strani obraza in to je to [sm=smiley13.gif] sm pa vesela, da sm šla takrat, ker bi sicer čakali Tinkaro [sm=jezicek.gif]

araucaria -> RE: Januarke 2013 (12.11.2012 11:04:54)

IZVIRNO SPOROČILO: Rose Bay

Aja zadnjič me je tašča spraševala, če sva že izbrala ime, pa sem rekla da ne. Potem nama je tast navrgel nekaj predlogov, ampak on se tko bolj heca. No tašča pa reče, češ pusti ju, se bosta že sama odločila in v isti sapi še reče: Samo da bo normalno ime [image]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smiley36.gif[/image] . Ja jaz ne vem kaj je zanjo normalno, no[image]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smiley36.gif[/image] . Lahko da ravno to, ki sva ga izbrala ni.

ja, kr imamo vsak svoja merila. kaj sta pa izbrala? lahko pošlješ na zs, da ne bo javno... [image]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smiley2.gif[/image]

Rose Bay, Inigo, ostale punce - Tudi nama jo gode tasca. Po posti nama je poslala slincek z imenom, katerega se je spomnila ona. Tega je kaksen mesec in ravno vceraj je sprasevala, ce sva kaj dobila po posti, pa sem se kar lepo zlagala. Sem ji sicer ze omenila parkrat, da ce hoce imet se otroke, da lahko ali posvoji enega ali pa si nabavi psa, pa naj jih potem imenuje kakor zeli. Svasta, te tasce[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

V soboto nisem sla v shopping; se mi ni dalo, sva pa zato zrihtala vozicek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Sva se odlocila za Recaro Babyzen. Vsec nama je, ker vzame malo prostora v avtu in se ga da super zlozit. Mala zaba bo sla z nama povsod, pa gledava za naprej, da bomo imeli dovolj prostora za vse tri. Cena je sicer druga pesem in najprej nisva bila navdusena, ker ima 3 kolesa, ampak sva ugotovila, da je to ubistvu dobro - bolj stabilno in lazje za obracat vozicek. Sicer sem v petek videla super lep vozicek s 4imi gumijastimi kolesi, ki so pa zal bili vsi fiksni, tako da je uboga reva morala vsakic dvignit sprednji del vozicka, ko je hotela zaviti levo ali desno.

Inigo -> RE: Januarke 2013 (12.11.2012 11:13:28)

araucaria - KAJ?!?!?! kr sama je izbrala ime? pa to ne morš verjet... [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]

ma ena kolegica tega babyzena. mi je frajersko, ker ma spredaj lučko, ni mi pa všeč, da otroka ne moreš obrnit, da gleda k tebi.

kakšno barvo sta izbrala?

nusika2013 -> RE: Januarke 2013 (12.11.2012 11:50:06)

men se zmesa, da bi mela tako tasco. Hvala bogu nimam teh problemov. sem si kr hitro red naredla, sicer pa ene so take, da si ne dajo nic rect. Socustvujem z vami, ki imate te probleme. To je prav naporno.

Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>