|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
5.10.2012 22:43:39   
vesper
saškaa dobrodošla med nas januarke
Joooj si ti ena boga reva, si sploh ne predstavljam, da bi morala toliko mirovat. Ampak lahko je meni govorit, ko je vse ok. Saj če si primoran ti itak druga ne preostane, samo da je z pikico vse ok na koncu user posted image
Ti se nič ne sekiraj zaradi nabave stvari, dandanes imaš itak že toliko možnosti naročevanja preko spleta, če pa ne, si pa zbereš in ti gredo drugi iskat, pa je user posted image user posted image
Kaj se pa tiče zgage pa mi niti ne govori, katastrofa. Ne vem več kaj bi pojedla ali spila, da bi mi bilo boljše. Ponoči, če se pa slučajno zbudim, pa je itak najhujše user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Saškaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
6.10.2012 5:31:49   
Sadrika
Najprej čestitke prvi januarki user posted image user posted image user posted image user posted image , želim vam čimprejšnje cartanje.
Tudi jaz že komaj čakam, da bi zgino ta trebuh in user posted image  lahko končno objela, ker postajam že prava tečka - nosečka.
Kar zadeva presredek - jaz ga še tudi nisem začela ne mazat in masirat, pa se bom morala res podvizat, da me ne prehiti (imam t.udi občutek, da bo malo pohitel - no, če bo upošteval moje želje hihihihihi, bo vsaj božiček, če že ne miklavž - DPD 1.1.13)
Obiski - prvi bodo itak samo najožji člani (babici, dedka, strica in teti), se pa močno bojim svoje mame - ups, že sedaj je zelo veliko pri meni, da jo že nagajam domov in seveda že ima splanirano kako mi bo potem kuhala in vse poštimala prve dni, ko sama ne bom mogla. Sem ji obrazložila, da ne bom potrebovala njene pomoči, ker bo itak moj doma in iskreno povem, ampak samo vam, da sem rajši lačna, kot pa, da jo imam pred očmi ves dan, oziroma še hujše, poslušam nasvete ves dan.

Lepo bodite in čuvajte nase in svoje bušije - baje so že prve viroze na pohodu

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
6.10.2012 9:37:44   
MooZ
Čist sem vesela, da je cukr test uspešno za mano user posted image Ker sem se že pred nosečnostjo soočala z inzulinsko rezistenco, sem se bala, da bi fasala kak nos. diabetes, zato sem se res fuuul pazila pri hrani in se je obrestovalo user posted image

Joj, tašče...moja je ta teden celo paniko zagnala, ker je moj zbolel za atipično pljučnico. Miljon vprašanj...a je to nevarno zame in za otroka, pa če smo vprašali na infekcijski, pa da naj jaz svojo zdravnico vprašam in bolj ko sem ji razlagala, da sva bla itak že tolk dni pred diagnozo pljučnice skupaj, da bi verjetno že lahko fasala kaj, sploh pa kaj naj? Ga izselim? Se jaz odselim al kaj? Pač, previdni smo itak zdaj, da si pridno razkužujemo in umivamo roke, ker sem bla že jaz prehlajena, pa zdaj on s tole pljučnico, drugega pa ne morem nardit. Ah, ona je itak poseben primer...nikakor ne more svojega sina sprejet takega kot je, ampak mu skoz, ampak res skoz teži s hujšanjem. Ne morem se načudit, da se ji še da, pa da ne vidi, da dela samo kontra efekt s tem teženjem. Ko sva oba po novem letu shujšala po nekih 15kg je bil nekaj časa še mir, zdaj je pa on kako kilo gor dobil, jaz pa raje še mal dol, je pa spet čist zapopadla s teženjem. Najboljš je to, da naju tooooolk pogreša, ko pa prideva na obisk, mu pa še pred "dober dan" začne, da se je zredil user posted image Pa sej sem že vajena, da tud mene in vsakega drugega kr preskenira vizualno, ampak res še nisem vidla tolk z izgledom in težo obsedene osebe. Fora pa je, da mu ona tako rada skoz teži z zdravo prehrano in hujšanjem, sama pa tud pikice ne spremeni pri svojem kuhanju. Tolk zelenjave, kot on poje zdaj, ko je z mano, je v življenju ni pojedel, kot sam pravi. Ona vidi, da se je zredil, pa če se je, al pa ne.
Že kr vidim kolk bo pametovanja, ko bo še otrok tu...

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
7.10.2012 10:32:21   
Mala BB
Pozdrav vsem. Kako je super prebirati tale forum in gledati/spremljati kako postajamo vse aktivnejše pri pripravah. Tudi pri nas se začenjajo vsi mogoči nakupi. Imam pa spet en kup vprašanj za vas in se vam že v naprej iskreno zahvaljujem za odgovore.

- ritem: kako je s tem ritmom zbujanja otročka ponoči? Je to res, da bo približno tako potekalo tudi po porodu? Mene včasih 2x zbudijo njegove brce in nasploh se ritem počasi uravnava

- omega 3: na vseh možnih koncih so mi rekli, da je v zadnjem 3m zelo priporočljivo jemati tudi Omega 3 kapsule. Jemljem že Elevit in magnezij. Kakšne so vaše izkušnje glede tega?

- sprehodi: povsod so priporočljivi sprehodi....zelo rada hodim in mi prav paše, ampak me vseeno zanima kako dolgi naj bi bili ti sprehodi. Včeraj sem kar dve uri uživala, s pavzami seveda, ampak ne vem če ni to vseeno malo preveč. Kako je z vami?

- BH popadki: piše da so povsem nenevarni. Čutim jih že približno pol meseca. Zanima pa me, kako pogosto jih imate, ker sem nekje brala, da prepogosti (nekaj v uri) pa vseeno ni ok in naj gremo do zdravnika. Meni se pogosteje javljajo zvečer, nisem pa nek paničar.

Hvala in uživajte na polno!!!!!

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
8.10.2012 8:28:12   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Mala BB

Pozdrav vsem. Kako je super prebirati tale forum in gledati/spremljati kako postajamo vse aktivnejše pri pripravah. Tudi pri nas se začenjajo vsi mogoči nakupi. Imam pa spet en kup vprašanj za vas in se vam že v naprej iskreno zahvaljujem za odgovore.

- ritem: kako je s tem ritmom zbujanja otročka ponoči? Je to res, da bo približno tako potekalo tudi po porodu? Mene včasih 2x zbudijo njegove brce in nasploh se ritem počasi uravnava

- omega 3: na vseh možnih koncih so mi rekli, da je v zadnjem 3m zelo priporočljivo jemati tudi Omega 3 kapsule. Jemljem že Elevit in magnezij. Kakšne so vaše izkušnje glede tega?

- sprehodi: povsod so priporočljivi sprehodi....zelo rada hodim in mi prav paše, ampak me vseeno zanima kako dolgi naj bi bili ti sprehodi. Včeraj sem kar dve uri uživala, s pavzami seveda, ampak ne vem če ni to vseeno malo preveč. Kako je z vami?

- BH popadki: piše da so povsem nenevarni. Čutim jih že približno pol meseca. Zanima pa me, kako pogosto jih imate, ker sem nekje brala, da prepogosti (nekaj v uri) pa vseeno ni ok in naj gremo do zdravnika. Meni se pogosteje javljajo zvečer, nisem pa nek paničar.

Hvala in uživajte na polno!!!!!

a n kk je fajn?! končno so prišli ti tedni... jst sm že komaj čakala! user posted image sm šla v petek v naš BC kupit podlogo za previjanje, pa niso meli takšne, ki bi jo jst rada. sm si nagledala na njihovi spletni strani od Troll, ker ima samo ta prave dimenzije, pa je pr nas ni. in mi jo bodo naročili. in pol mi jerekla tta prodajalka: "Joj, gospa, vi imate pa same take želje, ko jih pr nas nimamo..." mislim ej... sj nism vedla ka ji nj nazaj rečem in sm se sam nasmejala in šla.

ritem - če gledam po Brinu, ne. Brin je bil ful miren plodek. je brcal, ampak niti približno ne toliko kot ta. se spomnem, da je imela takrat nek svoj ritem - približen - ampak šele potem proti koncu nosečnosti. ga pa ni obdržal tut po rojstvu. hočem tut povedat to, da je bil v trbuhu ful miren, ko se je pa rodil... se je pa to kr končalo user posted image je pa ful dost bedel, v vozičku skoraj nikoli spal, ponoči je bil pa vedno priden. se je sicer zbujal na 3 do 4 ure za zizo, ampak spal je pa ok. tako, da jst ne verjamem v te ritme. pomoje je zelo odvisno kako bo pri vas potekalo življenje po rojstvu. pr nas je blo vedno živahno podnevi, tut zdj bo (še bolj, zaradi Brina user posted image ), ponoči je bil pa mir in je najbrž tut zato tako hitro ujel ritem dan-noč.

omega 3 - pri Brinu še tega niso forsirali in omega 3 nism jemala. tut zdj mi G še ni nč rekla, da bi jih nj. vem da obstajajo sirupi in obstajajo kapsule. ampak glede na to, da tega niso pile naše mame, nism jih niti jst jemala 4 leta nazaj... tut zdj ne vem če jih bom. ne bom rekla ne, ampak najbrž pa ne bom. v elevitu omega 3 menda tk ni, ne? mislim, da ne. no... jst ne vidim potrebe. privošči si 1x tedensko ribe pa boš čist zadovoljila potrebe po omega 3.

sprehodi - čimveč tem boljše. jst ful velik hodim. sicer samo nekje 3x tedenkso, ker več ni časa. ampak ko malega peljem na atletiko, imam uro fraj in takrat slabo uro hodim hitro hojo. imamo fajn poti okoli jezera pri nas - so hribčki, je ravno, je makedam, je gozd... fantastično! in hodim s takim tempom, da se prepotim. če se ne, se mi zdi, da ne nardim nič user posted image tako da prehodim v 45minutah nekje 4km. to mi 2x na teden ne uide. enkrat pa potem še greva skupaj z Brinom - mali na kolo jst pa peški in nardima eno turo po kakšni drugi poti. sj vedno ne rata... ampak kadar se le da, pa greva. včeraj smo tut izkoristli in nardili fajn sprehod vsi trije. sm pršla čist mokra domov in sm se počutla odlično! ti kr hodi kolikor ti paše. če čutiš bolečine ali slabost, da ti pač ne odgovarja, pa upočasniš ali pa malo počiješ na kaki klopci. sj nikjer ne piše, da morš divjat user posted image ne vem kaj si kj prej počela... jst sm še noseča pretekla maraton (konc maja) in mi zdj hitra hoja ne dela nobenih težav.

BH popadki - niso nč nevarni, ne. dokler ne bolijo. če začne bolet, treba it do G in povedat. ful se jih da omilit z magnezijem. jst pijem magnex (http://www.lekarnar.com/izdelki/magnex-350-mg-b6-60-tablet). spijem 2 tabletki na dan in nimam nobenih težav. mi otrdi trebuh, ampak samo tu in tam. mogoče 3x na teden... sploh se ne spomnem kdaj mi je nazadnje. skratka - pomaga! zarad tega Mg mam tut fajn prebavo, nikol zaprta. tk da jst priporočam.

upam,da sm ti kj pomagala user posted image

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
8.10.2012 8:36:46   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: MooZ

Čist sem vesela, da je cukr test uspešno za mano user posted image Ker sem se že pred nosečnostjo soočala z inzulinsko rezistenco, sem se bala, da bi fasala kak nos. diabetes, zato sem se res fuuul pazila pri hrani in se je obrestovalo user posted image

Joj, tašče...moja je ta teden celo paniko zagnala, ker je moj zbolel za atipično pljučnico. Miljon vprašanj...a je to nevarno zame in za otroka, pa če smo vprašali na infekcijski, pa da naj jaz svojo zdravnico vprašam in bolj ko sem ji razlagala, da sva bla itak že tolk dni pred diagnozo pljučnice skupaj, da bi verjetno že lahko fasala kaj, sploh pa kaj naj? Ga izselim? Se jaz odselim al kaj? Pač, previdni smo itak zdaj, da si pridno razkužujemo in umivamo roke, ker sem bla že jaz prehlajena, pa zdaj on s tole pljučnico, drugega pa ne morem nardit. Ah, ona je itak poseben primer...nikakor ne more svojega sina sprejet takega kot je, ampak mu skoz, ampak res skoz teži s hujšanjem. Ne morem se načudit, da se ji še da, pa da ne vidi, da dela samo kontra efekt s tem teženjem. Ko sva oba po novem letu shujšala po nekih 15kg je bil nekaj časa še mir, zdaj je pa on kako kilo gor dobil, jaz pa raje še mal dol, je pa spet čist zapopadla s teženjem. Najboljš je to, da naju tooooolk pogreša, ko pa prideva na obisk, mu pa še pred "dober dan" začne, da se je zredil user posted image Pa sej sem že vajena, da tud mene in vsakega drugega kr preskenira vizualno, ampak res še nisem vidla tolk z izgledom in težo obsedene osebe. Fora pa je, da mu ona tako rada skoz teži z zdravo prehrano in hujšanjem, sama pa tud pikice ne spremeni pri svojem kuhanju. Tolk zelenjave, kot on poje zdaj, ko je z mano, je v življenju ni pojedel, kot sam pravi. Ona vidi, da se je zredil, pa če se je, al pa ne.
Že kr vidim kolk bo pametovanja, ko bo še otrok tu...

ojoooj... ni vama fajn tole! user posted image sj bi rekla, da to dela iz skrbi, ampak je mogoče res mal pretirano. a pa sta ji že razložla, da je nenazadnje to čist vajino življenje in da če je vama tk všeč, je samo to pomembno? sj sta... zihr. pa tut čist verjamem, da se ni nč zapomnla. sj je pr nas isto... pr nas mamo največ težav zaradi popuščanja tamalemu. pa smo ji 100000000000000x povedali, da je to najin otrok in da so to najina pravila. in da jih ne more spreminjat. še posebaj NE PRED NAMA! ker nama poruši vse meje, ki sva mu jih postavila in pobere vso najino avtoriteto. in glih v soboto sem spet znorela. sred centra! user posted image user posted image user posted image

treba tut tastarim postavit meje. včasih pač ne gre drgač kot tko, da se (začasno) distanciraš. smotano do kraja, ampak moreš se zavedat ,da je otrok tvoj in ga ti vzgajaš. ko bo delal probleme, boš vedno kriva ti, ne babica, ne dedi... ampak ti! in ko te bo pr 15ih poslal kam in mel svoje finte, boš mela probleme ti, ne babi, ne dedi... tega se je potrebno zavedat. ampak tastari tega seveda ne razumejo...

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
8.10.2012 8:38:51   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika

Najprej čestitke prvi januarki user posted image user posted image user posted image user posted image , želim vam čimprejšnje cartanje.
Tudi jaz že komaj čakam, da bi zgino ta trebuh in user posted image  lahko končno objela, ker postajam že prava tečka - nosečka.
Kar zadeva presredek - jaz ga še tudi nisem začela ne mazat in masirat, pa se bom morala res podvizat, da me ne prehiti (imam t.udi občutek, da bo malo pohitel - no, če bo upošteval moje želje hihihihihi, bo vsaj božiček, če že ne miklavž - DPD 1.1.13)
Obiski - prvi bodo itak samo najožji člani (babici, dedka, strica in teti), se pa močno bojim svoje mame - ups, že sedaj je zelo veliko pri meni, da jo že nagajam domov in seveda že ima splanirano kako mi bo potem kuhala in vse poštimala prve dni, ko sama ne bom mogla. Sem ji obrazložila, da ne bom potrebovala njene pomoči, ker bo itak moj doma in iskreno povem, ampak samo vam, da sem rajši lačna, kot pa, da jo imam pred očmi ves dan, oziroma še hujše, poslušam nasvete ves dan.

Lepo bodite in čuvajte nase in svoje bušije - baje so že prve viroze na pohodu

sm začela mazat. sj je čudno, ampak dam vse, da me neb spet rezal user posted image je ravno kolegica zadnč rekla, da je tok lažje, če ti pustijo prmir te stvari spodaj... da je blo vse lažje. upam ,da tudi meni ratal. prav za prav bolj moji babici pr porodu. itak je 80% vse od nje odvisno.

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
8.10.2012 10:45:14   
Mala BB
Inigo hvala!!!! Takile odgovori so najbolj realni, ne pa tisto kar berem s strani strokovnjakov. In ravno zaradi tega se ne strinjam s tem, da je bolje forume prezreti, ker kao samo "prestrašijo". Nikjer ne dobim takšnih odgovorov. Tudi sama bom verjetno v naslednji nosenosti drugana, ampak zdaj.... Lep dan vsem!!!!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
8.10.2012 10:59:32   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: Mala BB

Inigo hvala!!!! Takile odgovori so najbolj realni, ne pa tisto kar berem s strani strokovnjakov. In ravno zaradi tega se ne strinjam s tem, da je bolje forume prezreti, ker kao samo "prestrašijo". Nikjer ne dobim takšnih odgovorov. Tudi sama bom verjetno v naslednji nosenosti drugana, ampak zdaj.... Lep dan vsem!!!!

tkle ti bom rekla... se včasih splača tut strokovnjake poslušat, ker maš tut ljudi na forumu, ki na veliko "oglašujejo" svoje slabe izkušnje in s tem strašijo ljudi. tega ne podpiram, dobro pa je včasih tut kaj tekšnega prebrat, da veš kakšne so izkušnje drugih. moraš pa vzet zase samo tisto, kar ti je všeč user posted image in pol bo tko tut držalo.

prejšnji teden smo že dobili prvo januarčico - ja in kaj boš zdaj? misliš, da boš tut ti jutr rodila??? neeee! je le izkušnja. prebereš in greš naprej. nekaj pa si sigurn potegnila od tega - da se je dobro malo pripravit, ker te lahko preseneti, da boš dobro poslušala svoje telo, če bi ti slučajno kaj hotelo povedati...

strokovnjaki pa itak govorijo ponavad zgolj z zdravstvenega oziroma strokovnega vidika, kar pa včasih tut ni zanemarljivo. sm pa prejšnji teden take bedarije poslušala v materinski šoli, da me je že melo, da bi vstala in šla. je una smotka govorila, da se ni pametno preveč božat po trebuščku češ, da se lahko posteljica predčasno odlušči. HALO?! in pol take stvari poslušajo uboge prvoroke, ki kar skrajo znanje in se potem bojijo pobožat lasten trebušček... eh, brez besed sm! user posted image user posted image user posted image

skratka - treba potegnt sredino user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 8.10.2012 11:00:25 >

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
8.10.2012 11:07:34   
Inigo
sam pa morem priznat, da me je čisto zmedlo, ko sem prebrala, da že imamo januarčico... šlo mi je na jok, tresla sm se... ni mi blo čist vseen user posted image

no in taki šoki sigurno na nek način vplivajo nate. zato so mnogi tako proti forumom.

sam jst še vedn rada sodelujem, berem in čvekam. men je fajn! user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 8.10.2012 11:08:45 >

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
8.10.2012 12:41:41   
Bijoux
Jaz sem bila tudi taka glede forumov..nisem vedela, ali naj se pridružim ali ne. Pa sem se vseeno, kljub vsem opozorilom bližnjih. In ni mi žal user posted image Je pa res, da se na tem forumu pogovarjamo o uporabnih stvareh in ne o samih težavah. Se mi zdi, da tudi ko ena pride s problemom ali bolečinami ali čim podobnim, kar se ji dogaja zdaj, ko raste trebušček, zaradi tega ne nastane cela panika, ampak se ji da koristen nasvet.
Seveda pa mora vsaka pri sebi tudi zavestno misliti le pozitivno in ne sme gnati panike zaradi nepoznanih simptomov, bolečin itn. Seveda pa je pametno za vsako stvar vprašati, četudi se nam zdi vprašanje še tako neumno. Samo živcirati se ne smemo zaradi tega, ker živčki pa res negativno vplivajo na pikice in pikce.

Mimogrede....zaradi božanja trebuška se lahko odlušči posteljica??? user posted image Kako pa je to sploh možno? Kaj imamo kakšne nadnaravne moči? No.....ja....takšne stvari je bolje preslišati user posted image Pa sem prvorodka, ampak takim bučam se pa ne dam user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
8.10.2012 13:02:07   
Inigo
Mimogrede....zaradi božanja trebuška se lahko odlušči posteljica??? Kako pa je to sploh možno? Kaj imamo kakšne nadnaravne moči? No.....ja....takšne stvari je bolje preslišati Pa sem prvorodka, ampak takim bučam se pa ne dam

sj ti pravim user posted image user posted image user posted image teoretično je možno, da posteljica odstopi. ampak ob pritisku, ne pa božanju, madonca! user posted image

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
8.10.2012 15:12:14   
nusika2013
Pozdravljene januarke!

Sem videla, da tudi tukaj poteka kr intenzivna debata vseh, ki pricakujete janurja. Sem tudi jaz med tistimi in se ze mocno veselim prihodnjega leta :) Sem malo brala za nazaj in je imate par koristnih info, pa tudi zanimivo vas je brati. Se z veseljem pridruzujem :) Pricakujeva pa pupiko. Tudi midva ze imava skoraj vse pripravljeno. Se je obdobje "gnezdenja" zacelo ze kr hitro :) Smo bili pac neucakani. Tako je ko imas prvic...

Upam, da ste vse bolj ali manj dobro in da pridno bozate svoje trebuscke.

Pozdravcek

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
8.10.2012 20:32:02   
vesper
hej punce kako ste kaj? Mi smo fejst žalostni trenutnu, saj nema je v soboto ponoči umrla naš predragi kuža user posted image user posted image user posted image
Še kar ne moremo dojet, je bilo zelo nepričakovano in nepotrebno, ampak se je žal zgodilo. Čas celi vse rane....
No ja, zdaj pa k bolj veseli temi.
Danes smo končno nabavili tudi postlico in sem ful ful vesela user posted image user posted image
Pa inigo moram ti povedat, da ta magnesol zares pomaga, nič več ni čutit krčev user posted image
Adijooo glede materinske pa skoraj ne morem verjet kaj bluzijo neke bedarije tam inigo user posted image Katero predavanje pa sta imela, da so vama to povedali? Oz, pri kateri temi?
Meni je tudi ta forum zelo fajn in moram rečt, da sem postala kar malo odvisna od njega. Pa tudi najdem skoraj vse odgovore na vprašanja ki me zanimajo in to mi je super user posted image
Kaj se pa tiče z pretiravanjem glede negativnih izkušenj in kaj vse se lahko zgodi, pa se mi zdi, da je treba v svoji glavi poštimat, da so to pač neke možnosti in dejstva, ki so mogoča, ampak ne sme se jih vzet za gotova. Je pa fajn da veš in lahko marsikaj že preventivno preprečiš. user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
9.10.2012 8:11:53   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

hej punce kako ste kaj? Mi smo fejst žalostni trenutnu, saj nema je v soboto ponoči umrla naš predragi kuža user posted image user posted image user posted image
Še kar ne moremo dojet, je bilo zelo nepričakovano in nepotrebno, ampak se je žal zgodilo. Čas celi vse rane....
No ja, zdaj pa k bolj veseli temi.
Danes smo končno nabavili tudi postlico in sem ful ful vesela user posted image user posted image
Pa inigo moram ti povedat, da ta magnesol zares pomaga, nič več ni čutit krčev user posted image
Adijooo glede materinske pa skoraj ne morem verjet kaj bluzijo neke bedarije tam inigo user posted image Katero predavanje pa sta imela, da so vama to povedali? Oz, pri kateri temi?
Meni je tudi ta forum zelo fajn in moram rečt, da sem postala kar malo odvisna od njega. Pa tudi najdem skoraj vse odgovore na vprašanja ki me zanimajo in to mi je super user posted image
Kaj se pa tiče z pretiravanjem glede negativnih izkušenj in kaj vse se lahko zgodi, pa se mi zdi, da je treba v svoji glavi poštimat, da so to pač neke možnosti in dejstva, ki so mogoča, ampak ne sme se jih vzet za gotova. Je pa fajn da veš in lahko marsikaj že preventivno preprečiš. user posted image

ooooo user posted image to je pa res žalostno. bogi kužko... moje sožalje. vem kako se počutiš. imamo doma dva mačka in si kar ne predstavljam ostat brez...

magnesol - sj sm ti rekla... user posted image

hura za postlco! čak, ti maš pa zdj že skor čist vse, a? user posted image nam še manjka stolček, previjalna podloga in vozek. še kr niso nč klicali... user posted image

u materinski šoli so nam to pr porodu povedli. mela je uvod in pol še kj zravn povedala, na konc je bil pa tema porod. sj dans je spet in mislim, da ne bova šla. potrata časa za take bedarije poslušat. v MB je blo ful bolš...

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
9.10.2012 8:51:56   
nusika2013
Ojej...bogi kuzek! Verjamem, da je ful hudo, ko ti domaca zival umre. Tudi meni bi bilo, ce bi se nasim kaj zgodilo. Zal pa nic ne mores narediti user posted image

tud jaz pijem magnesol, se mi zdi da ful pomaga. Odkar ga pijem me v mecih nic vec ne stiska, kot da bi me glihkar krc hotel prijeti. Upam, da tako ostane. Punce kaksni so ti lazni popadki? A to je to, ko ti otrdeva trebuh? Meni se to dogaja skor vsako vecer. Mam obcutek, kot da me bo razneslo, ko pa se vlezem v posteljo pa ponavadi preneha.

Midva bova sla v solo za starse novembra. upam, da ne bo pretecno, ceprav sem slisala, da so ena predavanja kr nekaj. Zaspis poleg...sploh ono taprvo o kontracepciji...malce prepozno :) Inigo kam pa hodis ti v MS? Jaz bom sla v Mb...kaksne so tvoje izkusnje tukaj?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
9.10.2012 8:56:23   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: nusika2013

Ojej...bogi kuzek! Verjamem, da je ful hudo, ko ti domaca zival umre. Tudi meni bi bilo, ce bi se nasim kaj zgodilo. Zal pa nic ne mores narediti user posted image

tud jaz pijem magnesol, se mi zdi da ful pomaga. Odkar ga pijem me v mecih nic vec ne stiska, kot da bi me glihkar krc hotel prijeti. Upam, da tako ostane. Punce kaksni so ti lazni popadki? A to je to, ko ti otrdeva trebuh? Meni se to dogaja skor vsako vecer. Mam obcutek, kot da me bo razneslo, ko pa se vlezem v posteljo pa ponavadi preneha.

Midva bova sla v solo za starse novembra. upam, da ne bo pretecno, ceprav sem slisala, da so ena predavanja kr nekaj. Zaspis poleg...sploh ono taprvo o kontracepciji...malce prepozno :) Inigo kam pa hodis ti v MS? Jaz bom sla v Mb...kaksne so tvoje izkusnje tukaj?

otrdevanje trebuha - lažni popadki - to je to! user posted image

pr nas je blo prvo predavanje porod. v MB v bolnici mi je blo fajn. vmes lahk greš tut vn na WC al se sprehodit, če ne morš sedet, noben nč ne teži. edino kar je, je ful gužva, tko da ti priporočam prit vsaj ene 15 minut prej, da bota mela kje sedet. midva sva pa zdj v Velenju bla...

Neposredna povezava do sporočila: 1317
9.10.2012 9:18:35   
nusika2013
ahaaa....ja sem slisala, da je ful guzva ja. Sam zame je to boljse, ko ne vem, ce bo moj lahko vedno prisel, ker ima taksno sluzbo, da potem koga ne zbode v oci, da ga ni bilo. Pac gre se zaradi podpisa, ki ga dobis na koncu, da je lahko on pri porodu. Hvala za info! inigo a ti si ze bila v Ikei? Sem brala par strani nazaj, glede teh tetra plenick. Jaz sem jih nazadnje pozabila kupiti. A so res ok? Ker potem jih bom se jaz kupila...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
9.10.2012 9:41:38   
Inigo

ahaaa....ja sem slisala, da je ful guzva ja. Sam zame je to boljse, ko ne vem, ce bo moj lahko vedno prisel, ker ima taksno sluzbo, da potem koga ne zbode v oci, da ga ni bilo. Pac gre se zaradi podpisa, ki ga dobis na koncu, da je lahko on pri porodu. Hvala za info! inigo a ti si ze bila v Ikei? Sem brala par strani nazaj, glede teh tetra plenick. Jaz sem jih nazadnje pozabila kupiti. A so res ok? Ker potem jih bom se jaz kupila...

sj mislim, da potrebuješ samo potrdilo ,da je bil na predavanju porod. vsaj tako je v Velenju. potrdilo pa dobite čisto na koncu. tako je bilo pred 4 leti user posted image

jst sm že bla dostkrat v Ikei, ja user posted image imam pleničke še od Brina in so mi ble res ful zakon. najboljše! imam še neke potiskane od hoferja, ki smo jih dobili za darilo (kvaliteta povprečna, ampak mi potisk ni nikkr všeč, ene 3 so mogoč lepe - odvisno od okusa, ne me držat za besedo), pa mam še take čist navadne (ne vem pa a so od tosame al od aljaža) pa so slabe. nič zarobljene in so se cufale... mi jih je pol mami zaštepala. ikeine so pa ful fajne. lepe, lep potisk, dober material, lepo zarobljene... zakon! v začetku novembra tko spet grem v ikeo (še zadnjič pred velikim dogodkom) in jih bom kupila še par komadov, čeprav jih imam kar nekaj. od Brina imam štiri pleničke od njih (sm takrat sam dva paketka kupla), pa so še dans take kot so bile. pa zdaj se tetra sploh ne nucajo več tok. včasih smo še široko povijali pa so se ful porabljale. zdj pa ne več tk. tk da neke velike zaloge si ne delat. ene 10 jih maš popolnoma dovolj. itak najbrž pereš večkrat na teden, pa se operejo zravn...

Neposredna povezava do sporočila: 1319
9.10.2012 9:57:08   
nusika2013
Aha...hvala za info. V Mb bolnisnici se mores povijat na siroko tiste 3 dni, ko si tam. Drugace pa res vec ni tak, kot je bilo vcasih. Bom jih sigurno imela 10 cist dovolj. Se dobro, da si napisala, da jih imajo v Ikei, ker se sigurno nebi zavzela. Bi jih po moje tud v Tosami kupla, pa ce pravis da niso ok, pa se sigurno drazje...Ikea je za te stvari zakon, po mojem mnenju cist realne cene. Se oni zasluzijo, kaj sele vsi ostali, ki imajo visje cene. Midva sma kupila 3 posteljnine (100% bombaz), pa sma za vse skupaj dala 30 EUr, pri nas pa menda ena tolko pride. Tud previjalno bom tam kupla. Sicer bom vzela kao navadno komodo, pa mi bo potem mizar naredil zgornji del. Ful ceneje, pa se dost bolj uporabno. Men se zdi 300 EUR cist prevec za eno "omaro".

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
9.10.2012 10:07:19   
Inigo

Aha...hvala za info. V Mb bolnisnici se mores povijat na siroko tiste 3 dni, ko si tam. Drugace pa res vec ni tak, kot je bilo vcasih. Bom jih sigurno imela 10 cist dovolj. Se dobro, da si napisala, da jih imajo v Ikei, ker se sigurno nebi zavzela. Bi jih po moje tud v Tosami kupla, pa ce pravis da niso ok, pa se sigurno drazje...Ikea je za te stvari zakon, po mojem mnenju cist realne cene. Se oni zasluzijo, kaj sele vsi ostali, ki imajo visje cene. Midva sma kupila 3 posteljnine (100% bombaz), pa sma za vse skupaj dala 30 EUr, pri nas pa menda ena tolko pride. Tud previjalno bom tam kupla. Sicer bom vzela kao navadno komodo, pa mi bo potem mizar naredil zgornji del. Ful ceneje, pa se dost bolj uporabno. Men se zdi 300 EUR cist prevec za eno "omaro".

pred štirimi leti smo kao povijali na široko do Uz kolkov. sam ne me vprašat kdaj je to, kr se ne spomnem več user posted image . in do takrat sm se trudla povijat na široko, potem pa sm nehala, ker je bilo sredi poletja, vroče ko pr norcih in Brinu je blo ful vroče in sm kaj hitro to opustila. itak je pa imel ok kolke tako da ni bilo težav. zdj pa ne vem kk je v porodnišnici... bomo vidli user posted image

ikea je men tut zakon. imajo ful lepe stvari, kvlaitetne in poceni. sj maš tut ful drage stvari... pa so tut ful ok. mi imamo kr neki stvari od tam. sploh drobnarije za kuhinjo, otroške stvari, škatle in tako.

previjalna za 300eur... ja in ne. tisto ko sm mela pr Brinu je res vredna tega denarja. edino kar je škoda je to, ker je ne morem nikjer več ponucat, ker mi stilsko ne paše. pol morš met vso pohištvo od njih - Lip Poljčane. pol je vse skup zelo smiselno. itak se da previjalni pult dol in ostane komoda... ampak, ker nimam ostalega pohištva od njih, mi pa zdj stoji v kleti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1321
9.10.2012 10:25:46   
nusika2013

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

pred štirimi leti smo kao povijali na široko do Uz kolkov. sam ne me vprašat kdaj je to, kr se ne spomnem več user posted image . in do takrat sm se trudla povijat na široko, potem pa sm nehala, ker je bilo sredi poletja, vroče ko pr norcih in Brinu je blo ful vroče in sm kaj hitro to opustila. itak je pa imel ok kolke tako da ni bilo težav. zdj pa ne vem kk je v porodnišnici... bomo vidli user posted image

ikea je men tut zakon. imajo ful lepe stvari, kvlaitetne in poceni. sj maš tut ful drage stvari... pa so tut ful ok. mi imamo kr neki stvari od tam. sploh drobnarije za kuhinjo, otroške stvari, škatle in tako.

previjalna za 300eur... ja in ne. tisto ko sm mela pr Brinu je res vredna tega denarja. edino kar je škoda je to, ker je ne morem nikjer več ponucat, ker mi stilsko ne paše. pol morš met vso pohištvo od njih - Lip Poljčane. pol je vse skup zelo smiselno. itak se da previjalni pult dol in ostane komoda... ampak, ker nimam ostalega pohištva od njih, mi pa zdj stoji v kleti user posted image

hm...skoda za previjalno, da je ne mores uporabiti. Jaz imam postlco od lip poljčane. Sva kupila rabljeno in je kot nova. Pa edina normalna je bila v cesnja barvi, ker imava vso ostalo pohitvo cesnja (hvala bogu, da sva jo nasla). Previjalno vem, da imajo v cesnja barvi, samo enostavno mi je predraga. Vem pa da imajo izjemno kvalitetne stvari. Bi jo z veseljem kupla, ce bi kje kaksno rabljeno dobila za normalno ceno. Na zalost se mi se vedno bolj splaca kupiti ikeino s 4 predali (ker si zelim s 3 ali 4 predali) in da pol gor naredimo previjalni del. Bom pac kupla belo, ker bodo tudi stene bele...pac malo je treba kombinirati user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
9.10.2012 10:31:25   
Inigo

hm...skoda za previjalno, da je ne mores uporabiti. Jaz imam postlco od lip poljčane. Sva kupila rabljeno in je kot nova. Pa edina normalna je bila v cesnja barvi, ker imava vso ostalo pohitvo cesnja (hvala bogu, da sva jo nasla). Previjalno vem, da imajo v cesnja barvi, samo enostavno mi je predraga. Vem pa da imajo izjemno kvalitetne stvari. Bi jo z veseljem kupla, ce bi kje kaksno rabljeno dobila za normalno ceno. Na zalost se mi se vedno bolj splaca kupiti ikeino s 4 predali (ker si zelim s 3 ali 4 predali) in da pol gor naredimo previjalni del. Bom pac kupla belo, ker bodo tudi stene bele...pac malo je treba kombinirati user posted image

mi mamo tole: http://www.lip-poljcane.si/spletna-trgovina/previjalne-komode/lana.php mogoč se ti pa splača počakat tja do konca novembra mogoče, če najdeš kakšno rabljeno. sicer še vedno lahko kupiš novo. al ti je prepozn? kdaj maš rok?

< Sporočilo je popravil Inigo -- 9.10.2012 10:32:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 1323
9.10.2012 10:46:05   
nusika2013

mi mamo tole: http://www.lip-poljcane.si/spletna-trgovina/previjalne-komode/lana.php mogoč se ti pa splača počakat tja do konca novembra mogoče, če najdeš kakšno rabljeno. sicer še vedno lahko kupiš novo. al ti je prepozn? kdaj maš rok?

Ja saj taksno bi jaz mela. Ta je menda edina, ko bi jo imela, ker je tako preprosta s 3 predali in nic drugega. Ne saj se imam cas. Rok imam konec jan, ampak do sedaj sem skozi gledala na bolho in vsi jih prodajajo najmanj za 130-150 EUr. Eni celo vec...kar se mi pa ne splaca. Me ceneje pride, ce kupim Ikeino. Je pa ta zelo lepa! Cakam, da me iz AVST poklicejo za vozicek in ko bova sla po njega, bova sla tud v Ikeo in jo bom takrat nabavla, ker dvomim, da bom kaj po netu dobila.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
9.10.2012 10:48:01   
Inigo

Ja saj taksno bi jaz mela. Ta je menda edina, ko bi jo imela, ker je tako preprosta s 3 predali in nic drugega. Ne saj se imam cas. Rok imam konec jan, ampak do sedaj sem skozi gledala na bolho in vsi jih prodajajo najmanj za 130-150 EUr. Eni celo vec...kar se mi pa ne splaca. Me ceneje pride, ce kupim Ikeino. Je pa ta zelo lepa! Cakam, da me iz AVST poklicejo za vozicek in ko bova sla po njega, bova sla tud v Ikeo in jo bom takrat nabavla, ker dvomim, da bom kaj po netu dobila.

daj prilepi link katero omaro imaš nagledano user posted image in kateri voziček. a veš... tu smo vse ful firbčne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......