Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MooZ Čist sem vesela, da je cukr test uspešno za mano Ker sem se že pred nosečnostjo soočala z inzulinsko rezistenco, sem se bala, da bi fasala kak nos. diabetes, zato sem se res fuuul pazila pri hrani in se je obrestovalo Joj, tašče...moja je ta teden celo paniko zagnala, ker je moj zbolel za atipično pljučnico. Miljon vprašanj...a je to nevarno zame in za otroka, pa če smo vprašali na infekcijski, pa da naj jaz svojo zdravnico vprašam in bolj ko sem ji razlagala, da sva bla itak že tolk dni pred diagnozo pljučnice skupaj, da bi verjetno že lahko fasala kaj, sploh pa kaj naj? Ga izselim? Se jaz odselim al kaj? Pač, previdni smo itak zdaj, da si pridno razkužujemo in umivamo roke, ker sem bla že jaz prehlajena, pa zdaj on s tole pljučnico, drugega pa ne morem nardit. Ah, ona je itak poseben primer...nikakor ne more svojega sina sprejet takega kot je, ampak mu skoz, ampak res skoz teži s hujšanjem. Ne morem se načudit, da se ji še da, pa da ne vidi, da dela samo kontra efekt s tem teženjem. Ko sva oba po novem letu shujšala po nekih 15kg je bil nekaj časa še mir, zdaj je pa on kako kilo gor dobil, jaz pa raje še mal dol, je pa spet čist zapopadla s teženjem. Najboljš je to, da naju tooooolk pogreša, ko pa prideva na obisk, mu pa še pred "dober dan" začne, da se je zredil Pa sej sem že vajena, da tud mene in vsakega drugega kr preskenira vizualno, ampak res še nisem vidla tolk z izgledom in težo obsedene osebe. Fora pa je, da mu ona tako rada skoz teži z zdravo prehrano in hujšanjem, sama pa tud pikice ne spremeni pri svojem kuhanju. Tolk zelenjave, kot on poje zdaj, ko je z mano, je v življenju ni pojedel, kot sam pravi. Ona vidi, da se je zredil, pa če se je, al pa ne. Že kr vidim kolk bo pametovanja, ko bo še otrok tu... ojoooj... ni vama fajn tole! sj bi rekla, da to dela iz skrbi, ampak je mogoče res mal pretirano. a pa sta ji že razložla, da je nenazadnje to čist vajino življenje in da če je vama tk všeč, je samo to pomembno? sj sta... zihr. pa tut čist verjamem, da se ni nč zapomnla. sj je pr nas isto... pr nas mamo največ težav zaradi popuščanja tamalemu. pa smo ji 100000000000000x povedali, da je to najin otrok in da so to najina pravila. in da jih ne more spreminjat. še posebaj NE PRED NAMA! ker nama poruši vse meje, ki sva mu jih postavila in pobere vso najino avtoriteto. in glih v soboto sem spet znorela. sred centra! treba tut tastarim postavit meje. včasih pač ne gre drgač kot tko, da se (začasno) distanciraš. smotano do kraja, ampak moreš se zavedat ,da je otrok tvoj in ga ti vzgajaš. ko bo delal probleme, boš vedno kriva ti, ne babica, ne dedi... ampak ti! in ko te bo pr 15ih poslal kam in mel svoje finte, boš mela probleme ti, ne babi, ne dedi... tega se je potrebno zavedat. ampak tastari tega seveda ne razumejo...
|