Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesper hahahah inigo ti imaš pa dobre ideje. glede tašče mislim. Ja rose Bay saj moja je drugače tudi ful ok tašča, ampak je pa včasih s svojimi uslugami prav tečna Jaz pa grem jutri malo v Avstrijo in sem trdno odločena, da ne pridem domov praznih rok. Nekaj moram kupit, ker drugače bom kr znorela ko nimam še nič, razen par cotik No, danes smo imeli pregled in je vse super. Nardila mi je še vaginalni pregled, ki pa mi glih ni bil nekaj prijetn no, ker se mi zdi da me te sramne kosti bolijo ko hudič zdaj Pa magnesol sem dobila za pitje, ker me skozi nekaj dol tišči in je rekla, da bo mogoče kaj pomagalo Smo pa pridelali že 10 kg Ni me nič kregala, da bi bilo preveč ali kaj, ampak zdaj pa malo štopanja. Sem si zadala, da se zredim največ 15kg, če bo šlo tak naprej jih bo hitro 20. Adijo pamet haha, ja nekaj treba poštudirat. kr cele dneve pa res ne morš gledat "tujcev" okoli sebe. čist normalno je ,da si želi družina čas zase. ampak, ker nekateri, kljub dost direktnim namigom, ne razumejo, se je treba včasih mal zlagat. sj ni lepo... priznam. ampak dejansko je možno, da te po zmrzjeni hrani napihuje - ZIHR! haha! ka sm smotana... no, pol pa lepo nakupuj in prnes en kup nazaj, ok? če ne, te bo pač treba mal čez rit hura za pregled in mal manj hura za kile. drek so tte kile... sam kj ful ne morš veš. jst sm nekak zdj ubrala varianto, da dopoldan jem sam sadje, pol mam kosilo, popoldansko malico in pol večerjo. skratka, da jem sadje, ki ima bojde ful sladkorja (tk me je skregala G zadnč), sam dopoldan. sladkarij pa tk ne jem kj... bomo vidli kk se bo to obneslo. u bistvu sm sam ogljikove hidrate za zajtrk skenslala... tut moj cilj je do 15kg. že tko me kr strese, ko pomislim, da bom mela pr +15kg kar 74kg... magnesol ti bo mogoč pomagu ja. sj boš vidla. jst jem Mg že od začetka nosečnosti in morm rečt, da mam dost manj težav s temi krči in na splošno z mišicami, kot sm jih mela pr Brinu. tm so me že v 18t matrali ti "lažni popadki".
< Sporočilo je popravil Inigo -- 4.10.2012 14:46:15 >
|