|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
9.10.2012 11:09:02   
nusika2013
heheheh...komot :)

Evo to je komoda: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/70053924/#/00214553 gor pa mi bo naredil previjalno desko, ki bo sirsa od komode, ampak imam v mislih, da odzadaj se dam narediti 4 policke. Ce si znas predstavljati. nekaj v tem stilu, samo z drugo komodo : http://pohistvo.enakupi.com/Previjalna-miza-Titouan-dimenzije-61-x-95-x-76-cm.html

Vozicek pa je tale : http://www.abc-design.de/en/products/prams/mamba.html

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
9.10.2012 11:14:50   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: nusika2013

Evo to je komoda: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/70053924/#/00214553 gor pa mi bo naredil previjalno desko, ki bo sirsa od komode, ampak imam v mislih, da odzadaj se dam narediti 4 policke. Ce si znas predstavljati. nekaj v tem stilu, samo z drugo komodo : http://pohistvo.enakupi.com/Previjalna-miza-Titouan-dimenzije-61-x-95-x-76-cm.html

super! ampak, a ti ne bo mal previsoko? višina je 100cm, previjalne so ponavad okol 90cm, al mal manj... men bi sigurno blo previsoko. sama imam 167cm. imam doma aneboda komodo (je nimajo več) pa je 100cm visoka in nimam osnovnih, da bi gor previjala... bi rabla ornk pručko user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 9.10.2012 11:17:29 >

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
9.10.2012 11:43:41   
nusika2013

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

super! ampak, a ti ne bo mal previsoko? višina je 100cm, previjalne so ponavad okol 90cm, al mal manj... men bi sigurno blo previsoko. sama imam 167cm. imam doma aneboda komodo (je nimajo več) pa je 100cm visoka in nimam osnovnih, da bi gor previjala... bi rabla ornk pručko user posted image

Ja saj to je edini problem. Sem mislila, da bi vidla kako mi bo tam. Sicer imajo se tako s 3 predali, kjer pa je visina 78 cm...ta pa mi bo po moje prenizka :( ( http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/30053921/#/40214551 ). Saj to sem ze sama razmisljala. hm...user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
9.10.2012 11:47:05   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

Ja saj to je edini problem. Sem mislila, da bi vidla kako mi bo tam. Sicer imajo se tako s 3 predali, kjer pa je visina 78 cm...ta pa mi bo po moje prenizka :( ( http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/30053921/#/40214551 ). Saj to sem ze sama razmisljala. hm...user posted image

100cm sm sigurna, da ti ne bo prišla v upoštev... razn če maš 2m user posted image . 78cm pa ti zna bit prenisk... tut skor sigurno... ka pa če bi pogledala še v Kiki al pa xxxl lutz?

Neposredna povezava do sporočila: 1329
9.10.2012 12:09:25   
nusika2013
Sem ze vse gledala, pa nikjer ni nic takega. kar bi mi bilo vsec :( Mislim, da bom na koncu res kupla rabljeno od Lip poljcane, ker mi druga ne bo prislo v postev. Visoka sem 169 user posted image ..... Edino da na to tanizjo, dam narediti taksen del za previjanje, kjer bo vmes se luknja za odlaganje cesa. Da bi bila dvignjena za 10 cm..ce ves kaj mislim...

sem pa gledala se tole, pa mislim, da tud ne bi bila slaba... http://www.trgovina-junior.si/p/Komoda/?invtid=4648&cat=113&subcat=120

< Sporočilo je popravil nusika2013 -- 9.10.2012 12:16:57 >

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
9.10.2012 12:21:00   
Inigo

Sem ze vse gledala, pa nikjer ni nic takega. kar bi mi bilo vsec :( Mislim, da bom na koncu res kupla rabljeno od Lip poljcane, ker mi druga ne bo prislo v postev. Visoka sem 169 user posted image ..... Edino da na to tanizjo, dam narediti taksen del za previjanje, kjer bo vmes se luknja za odlaganje cesa. Da bi bila dvignjena za 10 cm..ce ves kaj mislim...

sem pa gledala se tole, pa mislim, da tud ne bi bila slaba... http://www.trgovina-junior.si/p/Komoda/?invtid=4648&cat=113&subcat=120

ja ja ,vem kaj misliš. preštudiraj, če se ti bo pol ujemalo z lesom in kk bi to pol mizar fiksiral gor. pozanimaj se. jst še vedn mislim, da se ti splača še mal počakat, ujagat kako ponudbo na bolhi al gugu, it pogledat in zbijat ceno. na 4 oči se marsikaj da user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1331
9.10.2012 12:38:57   
Inigo
da bi mela to kam dat... mi je tole zakon: http://www.bolha.com/omare/odlicna-previjalna-omara-3-v-1-nujno-prodam-oglas1282159850

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
9.10.2012 12:53:33   
fjonda
Nusika... jaz si bom tudi vzela Ikeino komodo na tri predale (78cm) in sicer belo, na katero bomo naknadno naštimali previjalno desko. Ker bi midva tudi rada višjo previjalno (vsaj90cm), sva se odločila, da bova ravno tako v Ikei vzela ene nogice za pohištvo (imaš jih pa itak mali miljon kjerkoli) in jih namontirala na zgornjo stran komode in na nogice pa polico. Sva vidla v Ikei, drugače nama ne bi potegnilo. user posted image Tako pridobiš še eno dodatno vmesno poličko in pravo višino. Ko odrabiš ti sicer ostanejo luknjice na vrhu, lahko pa previjalno desko skrajšaš in jo pustiš na vrhu, da zakrije luknjice.

Komoda stane 57€ + največ 20€ za desko in 5€ za nogice... poceni, lepa in nova! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
9.10.2012 12:57:26   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: fjonda

Nusika... jaz si bom tudi vzela Ikeino komodo na tri predale (78cm) in sicer belo, na katero bomo naknadno naštimali previjalno desko. Ker bi midva tudi rada višjo previjalno (vsaj90cm), sva se odločila, da bova ravno tako v Ikei vzela ene nogice za pohištvo (imaš jih pa itak mali miljon kjerkoli) in jih namontirala na zgornjo stran komode in na nogice pa polico. Sva vidla v Ikei, drugače nama ne bi potegnilo. user posted image Tako pridobiš še eno dodatno vmesno poličko in pravo višino. Ko odrabiš ti sicer ostanejo luknjice na vrhu, lahko pa previjalno desko skrajšaš in jo pustiš na vrhu, da zakrije luknjice.

Komoda stane 57€ + največ 20€ za desko in 5€ za nogice... poceni, lepa in nova! user posted image

good job! user posted image user posted image

(odgovor članu fjonda)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
9.10.2012 13:20:42   
Bijoux
Nusika, preveri še pri tem svojem mizarju, ki naj bi ti naredil previjalno, kakšna bi bila cena, če naredi vse v enem (predali + previjalna). Če imaš kakšnega poznanega mizarja, ti sigurno lahko še kaj ceno spusti in barvo lesa imaš takšno kot jo hočeš ti. Midva jo bova dala tudi po meri narediti in je rekel, da bo cena cca. 150 €. Definitivno manj, kot vse previjalne komode v trgovinah, pa še točno taka bo, kot bova midva hotla user posted image Js sm se namreč zalubla v previjalno komodo v xxxlutz, ampak stane 500€ samo predalnik plus 80€ previjalna. Absolutno preveč, tko da bomo zdj po navdihu te, delali po meri user posted image

Drugače je pa tudi tvoja ideja dobra Fjonda. Jaz sem tudi na začetku razmišljala o navadnem Ikeinem predalniku, ampak nisem prišla do te točke, kako bi jo povišala in pritrdila previjalno gor. Bravo user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
9.10.2012 13:21:35   
nusika2013

Ja saj ravno to sem mislila ja. Tole z nogicami je zakon, to se se jaz nisem spomnila. Katero pa bosta vzela? Isto kot jaz? Jaz bi tud belo imela, pa potem kaj porisem ali nalepim gor. torej ce prav razumem bos dala nogice spodaj in zgoraj na komodi? Ja sploh ni nora ideja to s tole vmesno policko :)
Upam, da nam uspe kot smo si zamislili :)

(odgovor članu fjonda)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
9.10.2012 13:23:41   
Inigo

Ja saj ravno to sem mislila ja. Tole z nogicami je zakon, to se se jaz nisem spomnila. Katero pa bosta vzela? Isto kot jaz? Jaz bi tud belo imela, pa potem kaj porisem ali nalepim gor. torej ce prav razumem bos dala nogice spodaj in zgoraj na komodi? Ja sploh ni nora ideja to s tole vmesno policko :)
Upam, da nam uspe kot smo si zamislili :)

še dobr, da mamo forum... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1337
9.10.2012 13:30:42   
nusika2013

IZVIRNO SPOROČILO: Bijoux

Nusika, preveri še pri tem svojem mizarju, ki naj bi ti naredil previjalno, kakšna bi bila cena, če naredi vse v enem (predali + previjalna). Če imaš kakšnega poznanega mizarja, ti sigurno lahko še kaj ceno spusti in barvo lesa imaš takšno kot jo hočeš ti. Midva jo bova dala tudi po meri narediti in je rekel, da bo cena cca. 150 €. Definitivno manj, kot vse previjalne komode v trgovinah, pa še točno taka bo, kot bova midva hotla user posted image Js sm se namreč zalubla v previjalno komodo v xxxlutz, ampak stane 500€ samo predalnik plus 80€ previjalna. Absolutno preveč, tko da bomo zdj po navdihu te, delali po meri user posted image

Drugače je pa tudi tvoja ideja dobra Fjonda. Jaz sem tudi na začetku razmišljala o navadnem Ikeinem predalniku, ampak nisem prišla do te točke, kako bi jo povišala in pritrdila previjalno gor. Bravo user posted image

Ja saj sem ze razmisljala, da bi ga vprasala, sam mislim, da vseeno ne more narediti ceneje kot za to ceno, ki jo ima Ikea. Saj ta Ikeina mi je ful vsec, samo pac povisat jo je treba...Vem katero si gledla v Lutzu, ker sem jo jaz tud. Me je kr zvilo, ko sem vidla ceno. Eni res pretiravajo no.

Nekaj bomo ze uredili. "Kam pa pridemo brez domisljija" :)

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
9.10.2012 13:31:43   
nusika2013

še dobr, da mamo forum... user posted image user posted image user posted image user posted image
[/quote]

RES JE!!user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
9.10.2012 13:37:54   
Inigo

Ja saj sem ze razmisljala, da bi ga vprasala, sam mislim, da vseeno ne more narediti ceneje kot za to ceno, ki jo ima Ikea. Saj ta Ikeina mi je ful vsec, samo pac povisat jo je treba...Vem katero si gledla v Lutzu, ker sem jo jaz tud. Me je kr zvilo, ko sem vidla ceno. Eni res pretiravajo no.

Nekaj bomo ze uredili. "Kam pa pridemo brez domisljija" :)

ja kaj je pa tok posebnega, da je tok draga?

Neposredna povezava do sporočila: 1340
9.10.2012 14:01:41   
Bijoux
Sem jo prav iskala zdajle na netu, če bi lahko dala link, pa je nisem našla...je samo v katalogu. Na žalost ne vem, zakaj je tok draga, ker je dejansko samo predalnik s tremi predali in previjalno, ampak je. Je pa lepa res ful..če bi imela denar, bi tako ali tako hotela imeti celo sobico v tem kompletu. Pa se bo pač treba drugače znajt user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
9.10.2012 14:06:36   
Rose Bay

Uaaau, kakšne klepetulje user posted image Ful fajn prebirat kaj se kaj dogaja. Se vidi da nimam nobene prijateljice, ki bi bla zdajle noseča in mi kar mal manjka se pogovarjat.
Mojega dragega pa tut ne morem kar naprej "utrujat" user posted image .

Najprej čestitke prvi januarki user posted image . Ne vem mene je tudi kar malo stisnilo, to je še tako zgodaj...

Vesper, moje sožalje. Jaz imam tudi psičko, ki je ob meni že 11 let in si sploh ne predstavljam, da bi en dan odšla user posted image .

Malo moram pokomentirat, kar ste se pogovarjale user posted image

Magnesol tudi jaz pijem, zgleda res pomaga. Ampak je kar drag, meni ga bo pojutrišnjem že zmanjkalo.
Sem vidla tvoj link za magnex, Inigo, ful bolj ugodno kot magnesol. Mogoče bom pa tega vzela.

Drugače pa jaz jemljem še femibion 2, mi bo tudi zmanjkalo vsak čas. Ne vem še, če bom jemala naprej. Edino te DHA maščobne kisline pa bom, ker rib tudi jaz bolj malo pojem. Mi je nutricionistka rekla, da je 1x na teden čist premalo, men so se pa že kar zagravžale, ko sem jih jedla bolj pogosto user posted image .

Gibanje Jaz sem se že pred nosečnostjo precej gibala in bi mi zdaj res manjkalo, če se ne bi. Sem pa pred kratkim malo zmanjšala, ker so se začele te bolečine.
Zdaj grem za uro in pol vsak dan na sprehod, toliko da se malo spotim. Če začutim da je preveč se pač obrnem user posted image .

nusika2013 sem ti hotla napisat, da še mal preverjaj na bolhi za kakšno ugodno od Lip Poljčane, pa sem vidla da ti je dala Fjonda ful uporabno idejo user posted image .
Ma midva sva tudi že mislila v Ikei kupit, ali pri mizarju dat naredit, ampak potem sem ravno eno ugodno na bolhi našla in sva kar vzela. Sem zadovoljna, ker so mi te od Lip Poljčane res všeč, paše v sobico pa še ugodno sva jo dobila (100€+ previjalna podloga) user posted image .

Ej, Inigo, ta s tvojega linka je pa res fina, jaz imam sicer prostor, sam ne rabim več user posted image .

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
9.10.2012 14:10:08   
Bijoux
Sem našla na eni drugi strani...v tejle sobici je previjalna naštimana na drugo omaro, kot v katalogu od xxxlutz..tam je previjalna na predalniku. No ampak tako, da si lahko predstavljate, kako nabijejo ceno za nekaj tako preprostega user posted image

http://www.baby-beckmann.de/Online-Shop/Kinderzimmer/Paidi/Paidi-Kinderzimmer-Klara

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
9.10.2012 14:30:59   
vesper
uf punce ste se razpisale user posted image

prvo se vam iskreno zahvaljujem za sožalje user posted image user posted image user posted image

inigo ah kje, nimamo še vsega. Voziček še tudi vedno čakamo, banice še nimamo, nič za nego še nimamo, jogija še ni itd....še je kr nekaj stvari za nabavit, ampak počasi se bližamo koncu user posted image
Jaz pa sem zadnjič iskala te tetra plenice po Ikeii in nisem našla nič, razen dveh v kompletu, ki pa je bila ena bela, kar je super, druga pa je imela gor neke zelene gobe narisane, pa mi je bila takoooo grda, da jih potem nisem kupila user posted image so pa res zelo mehke.

nusika, to komodo ki si jo ti dala gor iz Ikee, sma midva tudi gledala. V živo je tista visoka previsoka in nizka prenizka. Vsaj meni se ni zdela uporabna, ker drugače bi jo kupila in nardila enako kot si ti napisala, bi dala gor nardit previjalno desko. Ampak se višine žal nama niso izšle user posted image
drugače pa kaj se tiče šole za starše, midva sedaj hodiva v Mb-ju in je meni osebno zlo zanimivo. Povejo kr nekaj koristnega no. Pa predavanja niso dolgočasna. Pač greš poslušat to kar te zanima. Kar se pa tiče partnerjve prisotnosti, pa verjemi, noben ne polaga pažnje kdo pride in kdo ne. Moj je bil prvič z mano, potem pa ni mogel in sem šla 2x sama, pa verjemi nisem bila edina sama tam user posted image okrog kroži le en zvezek kjer se vpišeš, ampak komot vpišeš partnerja zraven. Saj pa te ne more noben prisilit, da moraš ti hodit v šolo, pač greš zaradi sebe in zaradi izkušenj, ki si jih želiš nabrat in to je to. Do zdaj vse kolegice moje ki so rodile v Mb, prav noben ni moža vprašal, če je obiskal šolo ali ne, tak da.... ne vem no, po moje ni to tako strogo.

ena je pisala o nekih krčih v nogah. Mene je danes zjutraj zgrabil taki krč v nogi na listih, da sem mislila da bom umrla. Če ne bi bilo mojga zraven, da bi mi nogo nekako zravnal oz.je vedel kaj mora nardit, jaz bi znorela od neznosne bolečine po moje. Še zdaj komaj stopim na nogo in še zdaj me boli ko hudič. user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
9.10.2012 14:44:20   
noseckec23
sigurno izgleda enostavno, je pa seveda razlika v ceni, ce imas poln les ali pa iverico, zgleda sigurno lahko enako se pa razlikuje z rokom trajanja pohistva, stabilnostjo in zdravju primernimi snovmi. Midva sva narocila sobico v Lutzu- sicer ne to ampak od mini meise, in je meni fenomenalna. Sploh glede kvalitete. Zdaj bom pa si kar nekaj casa sparala, ker so me tak navdusli, da bi od te firme imela se Maxi meise posteljo za naju dva. Se pa strinjam, da je draga, ampak, ce reces za popust, ti ga takoj brez obotavljanja odobrijo 10%. :)

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
9.10.2012 17:42:50   
nusika2013

Sem jo prav iskala zdajle na netu, če bi lahko dala link, pa je nisem našla...je samo v katalogu. Na žalost ne vem, zakaj je tok draga, ker je dejansko samo predalnik s tremi predali in previjalno, ampak je. Je pa lepa res ful..če bi imela denar, bi tako ali tako hotela imeti celo sobico v tem kompletu. Pa se bo pač treba drugače znajt user posted image

Jaz sem jo takoj nasla v katalogu. Nic ni posebnega, lepa je sicer res, samo nevem zakaj ima taksno ceno. ce bo slucajno kera rada polgedala katalog http://www.xxxlutz.at/brochures prospekt: babywelt . Sicer so meni skoraj vse sobice ful lepe v prospektu, samo cene pa majo res nenormalne!

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
9.10.2012 17:53:40   
nusika2013

IZVIRNO SPOROČILO: noseckec23

sigurno izgleda enostavno, je pa seveda razlika v ceni, ce imas poln les ali pa iverico, zgleda sigurno lahko enako se pa razlikuje z rokom trajanja pohistva, stabilnostjo in zdravju primernimi snovmi. Midva sva narocila sobico v Lutzu- sicer ne to ampak od mini meise, in je meni fenomenalna. Sploh glede kvalitete. Zdaj bom pa si kar nekaj casa sparala, ker so me tak navdusli, da bi od te firme imela se Maxi meise posteljo za naju dva. Se pa strinjam, da je draga, ampak, ce reces za popust, ti ga takoj brez obotavljanja odobrijo 10%. :)

Eh ves, da je razlika v kvaliteti. Sam meni se vseeno zdi noro dati za previjalno toliko, se sploh, ko moja pupika ne bo imela svoje sobice, ampak bo kar pri nama v splanici vse. Ce pa bi imela svojo sobo, pa bi verjetno malo vec zapravila :) Bom se malce pogledala po netu, ce dobim kaksno vredu od lip poljcane, dokler ne grem v avstrijo, ce ne pa bom kupla ono v ikei.

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
9.10.2012 18:04:15   
nusika2013

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

uf punce ste se razpisale user posted image

prvo se vam iskreno zahvaljujem za sožalje user posted image user posted image user posted image

inigo ah kje, nimamo še vsega. Voziček še tudi vedno čakamo, banice še nimamo, nič za nego še nimamo, jogija še ni itd....še je kr nekaj stvari za nabavit, ampak počasi se bližamo koncu user posted image
Jaz pa sem zadnjič iskala te tetra plenice po Ikeii in nisem našla nič, razen dveh v kompletu, ki pa je bila ena bela, kar je super, druga pa je imela gor neke zelene gobe narisane, pa mi je bila takoooo grda, da jih potem nisem kupila user posted image so pa res zelo mehke.

nusika, to komodo ki si jo ti dala gor iz Ikee, sma midva tudi gledala. V živo je tista visoka previsoka in nizka prenizka. Vsaj meni se ni zdela uporabna, ker drugače bi jo kupila in nardila enako kot si ti napisala, bi dala gor nardit previjalno desko. Ampak se višine žal nama niso izšle user posted image
drugače pa kaj se tiče šole za starše, midva sedaj hodiva v Mb-ju in je meni osebno zlo zanimivo. Povejo kr nekaj koristnega no. Pa predavanja niso dolgočasna. Pač greš poslušat to kar te zanima. Kar se pa tiče partnerjve prisotnosti, pa verjemi, noben ne polaga pažnje kdo pride in kdo ne. Moj je bil prvič z mano, potem pa ni mogel in sem šla 2x sama, pa verjemi nisem bila edina sama tam user posted image okrog kroži le en zvezek kjer se vpišeš, ampak komot vpišeš partnerja zraven. Saj pa te ne more noben prisilit, da moraš ti hodit v šolo, pač greš zaradi sebe in zaradi izkušenj, ki si jih želiš nabrat in to je to. Do zdaj vse kolegice moje ki so rodile v Mb, prav noben ni moža vprašal, če je obiskal šolo ali ne, tak da.... ne vem no, po moje ni to tako strogo.

ena je pisala o nekih krčih v nogah. Mene je danes zjutraj zgrabil taki krč v nogi na listih, da sem mislila da bom umrla. Če ne bi bilo mojga zraven, da bi mi nogo nekako zravnal oz.je vedel kaj mora nardit, jaz bi znorela od neznosne bolečine po moje. Še zdaj komaj stopim na nogo in še zdaj me boli ko hudič. user posted image

U super...hvala vesper za informacije. To mi zdaj zelo prav pride. Midva bova sla komaj novembra. Menda se mores prej prijaviti ali? ja saj jaz sem tudi slisala, da nobenega moskega se niso vprasali ali ima potrdilo, sam nisem vedla kak strogo je to, ker res nebi rada sama ostala, ko bo slo zares :)

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
9.10.2012 18:15:18   
nusika2013
Se opravicujem, da sem vsem posebej komentirala poste, samo sem se komaj potem spomnila, da bi lahko vse skupaj napisala...

Jaz tud izjemno malo rib pojem, kaj predlagate? Kaj bi mogla kaksne dodatke jesti?

Neposredna povezava do sporočila: 1349
9.10.2012 18:33:28   
Rose Bay

Jaz jemljem DHA- Omega 3 maščobne kisline pa laneno seme, kar je tudi fajn za prebavo. Aja pa probam vsaj 1x na teden ribe jest user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......