nusika2013
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesper uf punce ste se razpisale prvo se vam iskreno zahvaljujem za sožalje inigo ah kje, nimamo še vsega. Voziček še tudi vedno čakamo, banice še nimamo, nič za nego še nimamo, jogija še ni itd....še je kr nekaj stvari za nabavit, ampak počasi se bližamo koncu Jaz pa sem zadnjič iskala te tetra plenice po Ikeii in nisem našla nič, razen dveh v kompletu, ki pa je bila ena bela, kar je super, druga pa je imela gor neke zelene gobe narisane, pa mi je bila takoooo grda, da jih potem nisem kupila so pa res zelo mehke. nusika, to komodo ki si jo ti dala gor iz Ikee, sma midva tudi gledala. V živo je tista visoka previsoka in nizka prenizka. Vsaj meni se ni zdela uporabna, ker drugače bi jo kupila in nardila enako kot si ti napisala, bi dala gor nardit previjalno desko. Ampak se višine žal nama niso izšle drugače pa kaj se tiče šole za starše, midva sedaj hodiva v Mb-ju in je meni osebno zlo zanimivo. Povejo kr nekaj koristnega no. Pa predavanja niso dolgočasna. Pač greš poslušat to kar te zanima. Kar se pa tiče partnerjve prisotnosti, pa verjemi, noben ne polaga pažnje kdo pride in kdo ne. Moj je bil prvič z mano, potem pa ni mogel in sem šla 2x sama, pa verjemi nisem bila edina sama tam okrog kroži le en zvezek kjer se vpišeš, ampak komot vpišeš partnerja zraven. Saj pa te ne more noben prisilit, da moraš ti hodit v šolo, pač greš zaradi sebe in zaradi izkušenj, ki si jih želiš nabrat in to je to. Do zdaj vse kolegice moje ki so rodile v Mb, prav noben ni moža vprašal, če je obiskal šolo ali ne, tak da.... ne vem no, po moje ni to tako strogo. ena je pisala o nekih krčih v nogah. Mene je danes zjutraj zgrabil taki krč v nogi na listih, da sem mislila da bom umrla. Če ne bi bilo mojga zraven, da bi mi nogo nekako zravnal oz.je vedel kaj mora nardit, jaz bi znorela od neznosne bolečine po moje. Še zdaj komaj stopim na nogo in še zdaj me boli ko hudič. U super...hvala vesper za informacije. To mi zdaj zelo prav pride. Midva bova sla komaj novembra. Menda se mores prej prijaviti ali? ja saj jaz sem tudi slisala, da nobenega moskega se niso vprasali ali ima potrdilo, sam nisem vedla kak strogo je to, ker res nebi rada sama ostala, ko bo slo zares :)
|