Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesper inigo nisma bila danes, naslednji četrtek 2.10. začneva s šolo glede teh stolčkov pa jaz še sploh nisem razmišljala. Povejte mi punce, fajn je že da ga imamo a ne? Se ga splača kupit? ja stolček za hranjenje boš tk al tk rabla. zdj otročke že pr 4 mesecih navajajo na gosto hrano... pa praktično še ne sedi takrat. tko da boš tut nek ležalnik rabla al pa če ga posadiš v športni del, da delno sedi/leži. eni tut tko prakticirajo. odvisno kolk maš placa v stanovanju. jst vseen mislim, da je najbolj praktično v tem primeru met ležalnik na mizi in ga nahranit. al pa ta moja varianta, ko se da stolček v ležalnik. pol maš 2v1 in ne rabiš vsakega posebaj. sm ga šla včeraj gledat v BC... čist sm se zalubla! tk lep... tk fajni! celega sm pregledala, vse probala in me je res navdušil. sigurno ga vzamemo! majo oranžnega, zelenega, temno rjavega in bež. pol sm pa še nakupla neki cotik, kr majo zdj akcijo v BC, da tretji kos podarijo. in sm vzela 3 pajacke 56, plišaste, in dvojne copatke, ki so že itak bli znižani, tko da smo kr neki včeraj prišparali. včeraj sm mela morfologijo. itak je vse ok. fant je svoje bogastvo veselo razkazoval in ni bil nič kaj sramežljiv glede tega tut zelo lepo nam je pokazal obrazek, rokice in nogice... ful sm bla vesela! težek je dobre pol kile, PDP pa je rekla, da bo bolj proti koncu januarja. ampak naj se ne zanašam na to. mislim ej... bolš da neb nč rekla! drgač me je pa ful skregala, ker sem se po njihovi vagi v mesecu dni zredila za 5kg. ampak moja vaga doma pa tega ne kaže!!! doma sm jih zjutraj mela slabih 68kg, pr njej pa 70,5. in sm jih pol veselo poslušala, kk bo če bom tko nadaljevala in kaj sploh jem... in sm ji povedala, da sm ful pridna pr hrani in da ne jem sranja, da nimam večerij, da nimam nobenih luštov po sladkem in podobno. ampak je rekla, da nekaj že počnem narobe, sicer se nebi redila tolko. ah, ti šment no... skratka, jst vem, da jem ok in se tut ne mislim sekirat. čez ene 3 tedne grem na obremenitveni test za sladkorno in bomo tm vidli, če bi eventuelno kj blo. pa tk ne bo, kr doma mam čist ok kile. matejad - zdj še ni tolk pomembno kk otrok leži, kr itak ma še vedno tok placa, da se lahko po 2x na dan obrne. po 32 tednu pa začnejo to ful gledat. kr takrat pa že nimajo več tok placa, da bi se lahk prosto sukali in če takrat ni obrnjen, se začne svetovanje okoli CR ali zunanjega obrata in drugih tehnik obračanja na glavo. naš poba je trenutno na riti, se še ni obrnil. mu je glih G včeraj razlagala, da se jih večina obrne v 30 tednu.
< Sporočilo je popravil Inigo -- 28.9.2012 8:54:28 >
|